Formula 1 team - Oracle Red Bull Racing [RB18]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Cuky
- Moderator
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Formula 1 team - Red Bull Racing
kakav TC ljudi? Da ima TC nebi ostavio nikakve tragove jer se TC baš brine o tome da kod ubrzavanja kotači ne proklizuju, a kad ne proklizuju nema ni tragova
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

-
- Legenda
Pa i nije baš tako. Ovisi kako je podešen. Ako je "krući" onda će ostavljati tragove, upravo ovakve. Isto kao stari ABS-i, samo obrnuto. Baš mi je ovo čudno. Možda postoji neko drugo objašnjenje.
Samo neka se trkaju.
- Armanini
- Svjetski prvak
da, "svakakvih" tc-a ima.. podesavaju se razlicito i neki dopustaju malo proklizavanja..
recimo u motogp motorima, tc kontrolira da se zadnja guma ne vrti brze od 8 kmh razlike od prednje.. kroz utrku stelaju "sensitivity"..
stvarno dobro uhvacena situacija i nadam se da cemo saznat sto i zasto
gase li se njima cilindri kod takvih sporijih izlaza?
mozda je do mape motora, pa kako se pale ostali cilindri dodje do ovakvog efekta.. tko zna
recimo u motogp motorima, tc kontrolira da se zadnja guma ne vrti brze od 8 kmh razlike od prednje.. kroz utrku stelaju "sensitivity"..
stvarno dobro uhvacena situacija i nadam se da cemo saznat sto i zasto

gase li se njima cilindri kod takvih sporijih izlaza?
mozda je do mape motora, pa kako se pale ostali cilindri dodje do ovakvog efekta.. tko zna

- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
možda došlo do nekakve rezonancije ovjesa nakon što je prošao ovaj prelaz između novog i starog asfalta. ne mora biti velika grba da bi došlo do toga
- F1NAC
- Moderator
evo ti jedan odgovor Armanini 

Craig Scarborough @ScarbsF1 Nope, its just drivetrain oscillation causing a momentary change in torque at the wheels

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Armanini
- Svjetski prvak
-
- Legenda
Produžili ugovor s Vettelom i najvjerojatnije uzimaju i - Kimija! Šta reći ...
Imat će dvojac iz snova. Red bull ovo red bull ono, ali na kraju oni uvijek ispadnu - najpametniji. Koliko god drugi gunđali.
Imat će dvojac iz snova. Red bull ovo red bull ono, ali na kraju oni uvijek ispadnu - najpametniji. Koliko god drugi gunđali.
Samo neka se trkaju.
- vidc
- Veteran
a i šansa da vidimo Vettela protiv nekog drugog top vozača u istom bolidu, iako ne vidim zašto bi to bilo mjerilo usporedbe kvaliteta vozača,al eto, neki se pozivaju na to kao neki dokaz kvalitete vozača...
- mrd
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
Po meni je to jedan od aspekata kvalitete vozaca, vrhunski momcadski kolega, pogotovo nakon svih ovih godina, stavlja Vettela u skroz novu situaciju gdje on moze da se pokaze i kao vozac i kao covjek kakav je.vidc je napisao/la:a i šansa da vidimo Vettela protiv nekog drugog top vozača u istom bolidu, iako ne vidim zašto bi to bilo mjerilo usporedbe kvaliteta vozača,al eto, neki se pozivaju na to kao neki dokaz kvalitete vozača...

- vidc
- Veteran
gledaj,Vettel dobije Kimija, garantujem da će biti priča da je Kimi došao samo da se zeza, da nije u najboljim godinama, da je Red Bull stao iza Vettela itd itd.mrd je napisao/la:Po meni je to jedan od aspekata kvalitete vozaca, vrhunski momcadski kolega, pogotovo nakon svih ovih godina, stavlja Vettela u skroz novu situaciju gdje on moze da se pokaze i kao vozac i kao covjek kakav je.vidc je napisao/la:a i šansa da vidimo Vettela protiv nekog drugog top vozača u istom bolidu, iako ne vidim zašto bi to bilo mjerilo usporedbe kvaliteta vozača,al eto, neki se pozivaju na to kao neki dokaz kvalitete vozača...
to po meni ništa ne znači... pa massa je dobio kimija 2008., button hamiltona 2011. (u 3 sezone skupa button je skupio više bodova!!), opet ne vidim da je to nekakvo mjerilo ičega.
- mrd
- Profesionalni vozač
istina, statistika ima dovoljno da potkrijepe sve verzije prica, mislim o generalnom utisku.vidc je napisao/la: gledaj,Vettel dobije Kimija, garantujem da će biti priča da je Kimi došao samo da se zeza, da nije u najboljim godinama, da je Red Bull stao iza Vettela itd itd.
to po meni ništa ne znači... pa massa je dobio kimija 2008., button hamiltona 2011. (u 3 sezone skupa button je skupio više bodova!!), opet ne vidim da je to nekakvo mjerilo ičega.
moja teorija je da ako je red bullu stalo da kimi ili tko vec dodje ne obrise pod sa vettelom, to se lako da rijesiti. ni webber nije toliko daleko od vettela koliko se cinio, ipak kada je trebalo da vettel malo popusti pokazao je da je slab na to. zbog toga bih volio da kimi dodje. ako to vettel muski odradi (mislim i na bodove i na ponasanje) svaka mu cast.

- mrd
- Profesionalni vozač
Christian Horner admits to Sky that the shortlist for who replaces Webber consists only of Raikkonen, Ricciardo and Vergne
Good work from @LeeMcKenzieF1 chatting to Red Bull's Mr Horner. On a date for the new driver he says: "End of August we'd want to be clear."

- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
Kimi u Red Bull, zvuči veoma zanimljivo, Kimi i Vettel u istom timu.
- Cuky
- Moderator
to bi moglo biti isto kao McLaren 2007. Već smo viđali kako Vettel kuka kad mu ne ide protiv Webbera, a Kimi bi ga trebao jest za doručak

-
How yes no.Cuky je napisao/la:to bi moglo biti isto kao McLaren 2007. Već smo viđali kako Vettel kuka kad mu ne ide protiv Webbera, a Kimi bi ga trebao jest za doručak
-
- Legenda
Cuky, stvarno to misliš????Cuky je napisao/la:to bi moglo biti isto kao McLaren 2007. Već smo viđali kako Vettel kuka kad mu ne ide protiv Webbera, a Kimi bi ga trebao jest za doručak

Samo neka se trkaju.
- vidc
- Veteran
čovjek je rekao "bi trebao", nije rekao da on to misli ili da je to činjenica. ostaje da Kimi pređe u red bull pa da vidimo. iako ja mislim da bi ga Vettel trebao bez većih problema dobiti
- Cuky
- Moderator
hvala Vidc...upravo tako, moje je osobno mišljenje još uvijek da je Kimi brži vozač od Vettela (to ne znači nužno i bolji), a vidjeli smo kako se Vettel ponaša kad je iza nekog iza koga ne očekuje da bude (doduše, nije jedini koji se u takvoj situaciji tako ponaša). Jedino, mislim da za njih kao tim nebi bilo dobro imati tako dva jaka vozača

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Sabotirali Webberu strart da ne bi slučajno Vettela ugrozio
...put u raj nije posut ružama...
- vidc
- Veteran
Garant!Chuck Norris je napisao/la:Sabotirali Webberu strart da ne bi slučajno Vettela ugrozio
Ferrari Alonsa također, sve u svrhu da stvori gužvu i Massa ih pretekne s vanjske strane
EDIT: red bull sabotirao Vettela da izazovu SC i da webber ima šansu boriti se za pobjedu na kraju utrke
- Vuksa_KC
- Veteran
30k $ samo kazne za mezimce radi incidenta u boksu s Webberovim kotačem.
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
upravo to, 30 000$ za ono je sramotno, jos je webber na kraju i dva boda ulovio, a massa je kazne dobivao za takve stvari prije...
McLaren u <3
- pinkdpanter
- Rezervni vozač
- Navijam za: kimi raikkonen
bilo bi ljepo kad bi Kimi sljedeće godine na Redbullu imao i br. 1
ufff kako bi to bilo ljepo
ufff kako bi to bilo ljepo
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Uhvatio je 6 boda... A i to mu je maFIA omogućila jer je imao prije SC-a krug zaostatka...Sramota!McLewis je napisao/la:upravo to, 30 000$ za ono je sramotno, jos je webber na kraju i dva boda ulovio, a massa je kazne dobivao za takve stvari prije...
- F1NAC
- Moderator
ocito bi mogao red bull imati jos jednu domacu stazu uz red bull ring, ovaj put i nurburgring 

Billionaire Dietrich Mateschitz has emerged as a potential buyer of the embattled Nurburgring.
The Kolner Express and Bild newspapers claim Red Bull team owner Mateschitz – who bought, demolished, rebuilt and launched the former A1-Ring in Austria – is one potential bidder.
Another is the Nurburgring track boss Jorg Linder, and yet another is the German automobile club ADAC (Allgemeiner Deutscher Automobil-Club).
“The bids must all be placed by September,” said Bild.
Meanwhile it has emerged that Bernie Ecclestone has performed a swift u-turn, having said earlier that he is “thinking about” buying the financially embattled Nurburgring.
“If I [buy the circuit],” the Formula 1 chief executive had told Die Welt newspaper, “it would mean the German Grand Prix is secure in the future”.
According to quotes that will appear in the Rhein-Zeitung newspaper on Monday, however, 82-year-old Briton Ecclestone has had a rapid change of heart.
“I thought about it and it is not practical for me,” he said.
Ecclestone’s latest comments follow reports that Red Bull mogul Dietrich Mateschitz, Nurburgring chief Jorg Lindner and the German automobile club ADAC are also interested in bidding for the fabled circuit.
Ecclestone said he that hopes that someone buys the Nurburgring “as we enjoy being here”.
“We are always happy to come here,” he added, “especially as we’ve been coming here for so long.” (GMM)
Subbed by AJN.

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011