Formula 1 team - Oracle Red Bull Racing [RB18]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Cuky
Moderator
Moderator
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Formula 1 team - Red Bull Racing

Post Postao/la Cuky »

kakav TC ljudi? Da ima TC nebi ostavio nikakve tragove jer se TC baš brine o tome da kod ubrzavanja kotači ne proklizuju, a kad ne proklizuju nema ni tragova
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Pa i nije baš tako. Ovisi kako je podešen. Ako je "krući" onda će ostavljati tragove, upravo ovakve. Isto kao stari ABS-i, samo obrnuto. Baš mi je ovo čudno. Možda postoji neko drugo objašnjenje.
Samo neka se trkaju.
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

da, "svakakvih" tc-a ima.. podesavaju se razlicito i neki dopustaju malo proklizavanja..

recimo u motogp motorima, tc kontrolira da se zadnja guma ne vrti brze od 8 kmh razlike od prednje.. kroz utrku stelaju "sensitivity"..

stvarno dobro uhvacena situacija i nadam se da cemo saznat sto i zasto :)

gase li se njima cilindri kod takvih sporijih izlaza?
mozda je do mape motora, pa kako se pale ostali cilindri dodje do ovakvog efekta.. tko zna :)
rFactor F1 HR server Info
slika
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

možda došlo do nekakve rezonancije ovjesa nakon što je prošao ovaj prelaz između novog i starog asfalta. ne mora biti velika grba da bi došlo do toga
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

evo ti jedan odgovor Armanini :)

Craig Scarborough ‏@ScarbsF1 Nope, its just drivetrain oscillation causing a momentary change in torque at the wheels
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

da, sve mi je sad jasno :D
rFactor F1 HR server Info
slika
dmarijon
Legenda
Legenda

Produžili ugovor s Vettelom i najvjerojatnije uzimaju i - Kimija! Šta reći ...
Imat će dvojac iz snova. Red bull ovo red bull ono, ali na kraju oni uvijek ispadnu - najpametniji. Koliko god drugi gunđali.
Samo neka se trkaju.
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

a i šansa da vidimo Vettela protiv nekog drugog top vozača u istom bolidu, iako ne vidim zašto bi to bilo mjerilo usporedbe kvaliteta vozača,al eto, neki se pozivaju na to kao neki dokaz kvalitete vozača...
mrd
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la mrd »

vidc je napisao/la:a i šansa da vidimo Vettela protiv nekog drugog top vozača u istom bolidu, iako ne vidim zašto bi to bilo mjerilo usporedbe kvaliteta vozača,al eto, neki se pozivaju na to kao neki dokaz kvalitete vozača...
Po meni je to jedan od aspekata kvalitete vozaca, vrhunski momcadski kolega, pogotovo nakon svih ovih godina, stavlja Vettela u skroz novu situaciju gdje on moze da se pokaze i kao vozac i kao covjek kakav je.
slika
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

mrd je napisao/la:
vidc je napisao/la:a i šansa da vidimo Vettela protiv nekog drugog top vozača u istom bolidu, iako ne vidim zašto bi to bilo mjerilo usporedbe kvaliteta vozača,al eto, neki se pozivaju na to kao neki dokaz kvalitete vozača...
Po meni je to jedan od aspekata kvalitete vozaca, vrhunski momcadski kolega, pogotovo nakon svih ovih godina, stavlja Vettela u skroz novu situaciju gdje on moze da se pokaze i kao vozac i kao covjek kakav je.
gledaj,Vettel dobije Kimija, garantujem da će biti priča da je Kimi došao samo da se zeza, da nije u najboljim godinama, da je Red Bull stao iza Vettela itd itd.
to po meni ništa ne znači... pa massa je dobio kimija 2008., button hamiltona 2011. (u 3 sezone skupa button je skupio više bodova!!), opet ne vidim da je to nekakvo mjerilo ičega.
mrd
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la mrd »

vidc je napisao/la: gledaj,Vettel dobije Kimija, garantujem da će biti priča da je Kimi došao samo da se zeza, da nije u najboljim godinama, da je Red Bull stao iza Vettela itd itd.
to po meni ništa ne znači... pa massa je dobio kimija 2008., button hamiltona 2011. (u 3 sezone skupa button je skupio više bodova!!), opet ne vidim da je to nekakvo mjerilo ičega.
istina, statistika ima dovoljno da potkrijepe sve verzije prica, mislim o generalnom utisku.
moja teorija je da ako je red bullu stalo da kimi ili tko vec dodje ne obrise pod sa vettelom, to se lako da rijesiti. ni webber nije toliko daleko od vettela koliko se cinio, ipak kada je trebalo da vettel malo popusti pokazao je da je slab na to. zbog toga bih volio da kimi dodje. ako to vettel muski odradi (mislim i na bodove i na ponasanje) svaka mu cast.
slika
mrd
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la mrd »

Christian Horner admits to Sky that the shortlist for who replaces Webber consists only of Raikkonen, Ricciardo and Vergne
Good work from @LeeMcKenzieF1 chatting to Red Bull's Mr Horner. On a date for the new driver he says: "End of August we'd want to be clear."
slika
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Kimi u Red Bull, zvuči veoma zanimljivo, Kimi i Vettel u istom timu.
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

to bi moglo biti isto kao McLaren 2007. Već smo viđali kako Vettel kuka kad mu ne ide protiv Webbera, a Kimi bi ga trebao jest za doručak

slika
karabaja

Post Postao/la karabaja »

Cuky je napisao/la:to bi moglo biti isto kao McLaren 2007. Već smo viđali kako Vettel kuka kad mu ne ide protiv Webbera, a Kimi bi ga trebao jest za doručak
How yes no.
dmarijon
Legenda
Legenda

Cuky je napisao/la:to bi moglo biti isto kao McLaren 2007. Već smo viđali kako Vettel kuka kad mu ne ide protiv Webbera, a Kimi bi ga trebao jest za doručak
Cuky, stvarno to misliš???? :)
Samo neka se trkaju.
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

čovjek je rekao "bi trebao", nije rekao da on to misli ili da je to činjenica. ostaje da Kimi pređe u red bull pa da vidimo. iako ja mislim da bi ga Vettel trebao bez većih problema dobiti
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

hvala Vidc...upravo tako, moje je osobno mišljenje još uvijek da je Kimi brži vozač od Vettela (to ne znači nužno i bolji), a vidjeli smo kako se Vettel ponaša kad je iza nekog iza koga ne očekuje da bude (doduše, nije jedini koji se u takvoj situaciji tako ponaša). Jedino, mislim da za njih kao tim nebi bilo dobro imati tako dva jaka vozača

slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Sabotirali Webberu strart da ne bi slučajno Vettela ugrozio
...put u raj nije posut ružama...
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

Chuck Norris je napisao/la:Sabotirali Webberu strart da ne bi slučajno Vettela ugrozio
Garant!
Ferrari Alonsa također, sve u svrhu da stvori gužvu i Massa ih pretekne s vanjske strane
EDIT: red bull sabotirao Vettela da izazovu SC i da webber ima šansu boriti se za pobjedu na kraju utrke
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Post Postao/la Vuksa_KC »

30k $ samo kazne za mezimce radi incidenta u boksu s Webberovim kotačem.
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

upravo to, 30 000$ za ono je sramotno, jos je webber na kraju i dva boda ulovio, a massa je kazne dobivao za takve stvari prije...
McLaren u <3
pinkdpanter
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: kimi raikkonen

Post Postao/la pinkdpanter »

bilo bi ljepo kad bi Kimi sljedeće godine na Redbullu imao i br. 1

ufff kako bi to bilo ljepo
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

McLewis je napisao/la:upravo to, 30 000$ za ono je sramotno, jos je webber na kraju i dva boda ulovio, a massa je kazne dobivao za takve stvari prije...
Uhvatio je 6 boda... A i to mu je maFIA omogućila jer je imao prije SC-a krug zaostatka...Sramota!
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

ocito bi mogao red bull imati jos jednu domacu stazu uz red bull ring, ovaj put i nurburgring :roll:
Billionaire Dietrich Mateschitz has emerged as a potential buyer of the embattled Nurburgring.

The Kolner Express and Bild newspapers claim Red Bull team owner Mateschitz – who bought, demolished, rebuilt and launched the former A1-Ring in Austria – is one potential bidder.

Another is the Nurburgring track boss Jorg Linder, and yet another is the German automobile club ADAC (Allgemeiner Deutscher Automobil-Club).

“The bids must all be placed by September,” said Bild.

Meanwhile it has emerged that Bernie Ecclestone has performed a swift u-turn, having said earlier that he is “thinking about” buying the financially embattled Nurburgring.

“If I [buy the circuit],” the Formula 1 chief executive had told Die Welt newspaper, “it would mean the German Grand Prix is secure in the future”.

According to quotes that will appear in the Rhein-Zeitung newspaper on Monday, however, 82-year-old Briton Ecclestone has had a rapid change of heart.

“I thought about it and it is not practical for me,” he said.

Ecclestone’s latest comments follow reports that Red Bull mogul Dietrich Mateschitz, Nurburgring chief Jorg Lindner and the German automobile club ADAC are also interested in bidding for the fabled circuit.

Ecclestone said he that hopes that someone buys the Nurburgring “as we enjoy being here”.

“We are always happy to come here,” he added, “especially as we’ve been coming here for so long.” (GMM)

Subbed by AJN.
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Odgovori