Joj ljudi, nije moguce da toliko nerazumljivo pisem. Rekao sam da FIA nema veze sa procesom, odn. da nije odgovorna, vec samo ima veze jer ona sudi, odnosno Tribunal je FIA-in.Armanini je napisao/la:fia ima sve veze s ovim, ako je tribunal fia-in.. u smislu da su fia-ini ljudi u komisiji koja ce saslusat i odlucivat o potezima..Ja samo govorim da FIA nema veze s ovim, osim sto je Tribunal FIA-in.
e to me zanima.. kakav nezavisan tribunal? obican sud? medjunarodni sud?P.S: Da je FIA odgovorna, onda bi tribunal bio nezavisan, a to bi bio sustinski parnicni spor, gdje bi ostecene momcadi podnijele tuzbu protiv FIA-e.
to mi nije jasno, jer sportska pravila nisu odredjena zakonska pravila, krsenjem istih krse se pravila sportske organizacije, ne krsi se zakon..
kome?gdje bi ostecene momcadi podnijele tuzbu protiv FIA-e.
A za drugi slucaj, to bi se vjerojatno formirao Tribunal koji bi bio van FIA-e, koji bi sudio po nekom internom zakonu koji je prilagodjen uslovima takmicenja. Ali ja sam taj nezavisni Tribunal naveo samo kao primjer, ali toga nema, FIA je u ovom slucaju u potpunosti van svake odgovornosti, a nije u istoriji zabiljezen slucaj da je FIA odgovarala ( jer je to pomalo nelogicno bilo ).