Jebo ih voki-toki. Pa zaR im ne mogu dati onee slusalice za komunikaciju. Poginuo bezveze. Radi karikiram 500$.vidc je napisao/la:preminuo je.gringo73 je napisao/la:Marshal in 'critical condition' after accident - koliko sam skužio iz teksta; nakon trke dok su odvlačili Gutierrezov auto sa staze jedan od sudaca sa staze se spotaknio i ono vozilo-dizalica je prešla preko njega. Čovjek je u kritičnom stanju.
[ http://www.f1times.co.uk/news/cache/ima ... hal-3.jpeg ]
RIP
Utrke 2013 - Arhiva-Komentari
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- Dani
- Legenda
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Hamiltona
Re: VN Kanade - Circuit Gilles Villeneuve, Montreal - 7-9.Li
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Dani
- Legenda
A to ti je današnja f1, stisni gumb i cekaj da prođeš protivnika. Razlika od 20 km/h sve govori.

- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Ma gluposti da im je test pomogao. Svakom normalnom čovjeku je jasno da ovo nisu iste gume s početka sezone. Nek pirelli, fia, bernie i ostali pričaju šta hoće, ali bez obzira na stazu, ne mogu gume koje se na jednoj stazi raspadnu za 2 kruga, tu držat 57. Shvatili su da su otišli predaleko, i donijeli normalne gume i amen. Što se vidlo i po tome da RB nije imao apsolutno nikakvih problema, a gle čuda NISU imali mućki tajni test.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
Ocjena 5...prespavao sam i nisam htio dati ovako malu ocjenu na temelju nekih trenutnih "frustracija"...no ocjena se nije promijenila. Za Kanadu je ovo meni premalo - za neke druge staze bi bilo ovo trka za 8-9...dominacija Vettela i pretjecanje Kimija (bez nekog "opipljivog" razloga) za cijeli krug (a oni su k'o neki takmaci u borbi za naslov)...vidim da su neki oduševljeni nekim pretjecanjima - mislim VTF? pa ovo je Kanada tu pretjecanja moraju biti ko "dobar dan" no nedostaje "faktor oduševljenja" stalne neizvjesnosti i bilo kakve borbe...sve je bilo toliko predvidljivo, ako si brži sigurno si ispred...mjesta za to koliko želiš - obrana jednostavno ne postoji...a Vettel - jednostavno u Kanadi on je bio neki drugi svijet, neki drugi film - nikako se ne uklapa u ovo.
A za kraj - nekako bih želio da Vettel ostvari potpunu dominaciju da za par trka sve ovo postane kranje dosadno i predvidljivo - baš kontra želja Bernija i njegovog stalnog kemijanja (uz posredstvo FIA-a i Pirrelija) o "umjetno izazvanim uzbuđenjima" koji drže publiku i interes - neka sve padne na nivo negledljivosti - to bi najviše pomoglo za budućnost svega ovoga...
A za kraj - nekako bih želio da Vettel ostvari potpunu dominaciju da za par trka sve ovo postane kranje dosadno i predvidljivo - baš kontra želja Bernija i njegovog stalnog kemijanja (uz posredstvo FIA-a i Pirrelija) o "umjetno izazvanim uzbuđenjima" koji drže publiku i interes - neka sve padne na nivo negledljivosti - to bi najviše pomoglo za budućnost svega ovoga...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- mrd
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
A jeote, od kad pratim f1 slušam samo njemačku himnu 

- senamozart
- Rezervni vozač
- Navijam za: F1 McLaren Team
kolega Toon ovo što si napisao to i ja isto tako priželjkujem i nadam se da će se to ostvariti.
Samo da napomenem da od tri staze koje obožavam (kanada,monaco i spa) već su mi pale u očima zbog berniea i njegovog kemijanja.Možda ću sada biti popljuvan ali zadnje dvije utrke nemaju nikakve veze sa formulom 1.
Nadam se da će se u spa dogoditi prava utrka i da sa guštom mogu napisati "utrka je bila super" pa makar vettel pobijedio što i naravno hoće.Netko je napisao gore za gume da se neće mijenjati.Promijenili su ih isti dan nakon VN Španjolske i to se vidjelo sada u Montrealu.U cijeloj situaciji žao mi je pravih trkačih racera kao što su Kimi,Lewis i Hamilton...oni najviše pate sa sadašnjim stanjem u f-1.Koliko god to isti krili (vidjeli smo facu lewisa na postolju) ne mogu to nezadovoljstvo nikako sakriti.
kolega Toon ovo što si napisao to i ja isto tako priželjkujem i nadam se da će se to ostvariti.
Samo da napomenem da od tri staze koje obožavam (kanada,monaco i spa) već su mi pale u očima zbog berniea i njegovog kemijanja.Možda ću sada biti popljuvan ali zadnje dvije utrke nemaju nikakve veze sa formulom 1.
Nadam se da će se u spa dogoditi prava utrka i da sa guštom mogu napisati "utrka je bila super" pa makar vettel pobijedio što i naravno hoće.Netko je napisao gore za gume da se neće mijenjati.Promijenili su ih isti dan nakon VN Španjolske i to se vidjelo sada u Montrealu.U cijeloj situaciji žao mi je pravih trkačih racera kao što su Kimi,Lewis i Hamilton...oni najviše pate sa sadašnjim stanjem u f-1.Koliko god to isti krili (vidjeli smo facu lewisa na postolju) ne mogu to nezadovoljstvo nikako sakriti.

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
lapsuzsenamozart je napisao/la:A za kraj - nekako bih želio da Vettel ostvari potpunu dominaciju da za par trka sve ovo postane kranje dosadno i predvidljivo - baš kontra želja Bernija i njegovog stalnog kemijanja (uz posredstvo FIA-a i Pirrelija) o "umjetno izazvanim uzbuđenjima" koji drže publiku i interes - neka sve padne na nivo negledljivosti - to bi najviše pomoglo za budućnost svega ovoga...

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Armanini
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
neznam o cemu se radi, al izuzev kimija (koji je imao sporu taktiku), ovi ostali su itekako spanali.. puno vise od ostalih utrka..U cijeloj situaciji žao mi je pravih trkačih racera kao što su
pitali lewisa zasto je odjebao preko radia, kaze da je tad vozio na apsolutnom maximumu, a lovio ga je alonso, a to je kao da te lovi bik kaze, i kad se vozi na takvom maximumu da se tad lako dogode sudari pa treba bit maximalno koncetriran i bez nepotrebnih smetnji..
vozio je lewis skoro jednako brzo ko i alonso.. mrvica mu je falila pa da moze i on alonsa drzat u sekundi.. tad bi svih 10 zadnjih krugova bilo akcije medju tim dvojcem..
ovako je akcije "samo" bilo medju vodecom 3-kom (izuzev vettla jasno), i to sa probijanjem 4-og..
al eto, netko kaze da je falilo akcije medju vodecom 4-kom, pa valjda smo opet gledali drugu utrku.. ja samo znam da nisam znao da ce alonso zavrsit ispred hamiltona do tih 10 krugova do kraja, vi valjda jeste jer ste zmajevi.. meni je bilo napeto sve do samog pretjecanja alonsa..
ova utrka je imala neki feeling "prave" utrke, vecinom nisu imali prilike za pretjeranim sparanjem i lozili su prilicno.. pogotovo ovi vodeci..
al opet.. utrka nije normalna.. opet je to neko kemijanje.. mozda se i gume spominju.. u utrci gdje je majstor odvozio 57 krugova, al brzih! krugova.. vecinom je vozio krugove brze od sutila, pred kraj stinta vozio je unutar pol sekunde! krugove sporije od webbera!
- Vuksa_KC
- Veteran
Ne radi se o prestizanju nego kolko je blizu biloDani je napisao/la:A to ti je današnja f1, stisni gumb i cekaj da prođeš protivnika. Razlika od 20 km/h sve govori.

- Dani
- Legenda
Ne on je kao dr jekyll and mr hyde. Kada je miran onda je Lewis, a 2011. je bio Hamilton.F1NAC je napisao/la:lapsuzsenamozart je napisao/la:A za kraj - nekako bih želio da Vettel ostvari potpunu dominaciju da za par trka sve ovo postane kranje dosadno i predvidljivo - baš kontra želja Bernija i njegovog stalnog kemijanja (uz posredstvo FIA-a i Pirrelija) o "umjetno izazvanim uzbuđenjima" koji drže publiku i interes - neka sve padne na nivo negledljivosti - to bi najviše pomoglo za budućnost svega ovoga...
Nadam se da će se u spa dogoditi prava utrka i da sa guštom mogu napisati "utrka je bila super" pa makar vettel pobijedio što i naravno hoće.Netko je napisao gore za gume da se neće mijenjati.Promijenili su ih isti dan nakon VN Španjolske i to se vidjelo sada u Montrealu.U cijeloj situaciji žao mi je pravih trkačih racera kao što su Kimi,Lewis i Hamilton...oni najviše pate sa sadašnjim stanjem u f-1.Koliko god to isti krili (vidjeli smo facu lewisa na postolju) ne mogu to nezadovoljstvo nikako sakriti.![]()
![]()

- senamozart
- Rezervni vozač
- Navijam za: F1 McLaren Team
Ne on je kao dr jekyll and mr hyde. Kada je miran onda je Lewis, a 2011. je bio Hamilton.Dani je napisao/la:F1NAC je napisao/la:lapsuzsenamozart je napisao/la:A za kraj - nekako bih želio da Vettel ostvari potpunu dominaciju da za par trka sve ovo postane kranje dosadno i predvidljivo - baš kontra želja Bernija i njegovog stalnog kemijanja (uz posredstvo FIA-a i Pirrelija) o "umjetno izazvanim uzbuđenjima" koji drže publiku i interes - neka sve padne na nivo negledljivosti - to bi najviše pomoglo za budućnost svega ovoga...
Nadam se da će se u spa dogoditi prava utrka i da sa guštom mogu napisati "utrka je bila super" pa makar vettel pobijedio što i naravno hoće.Netko je napisao gore za gume da se neće mijenjati.Promijenili su ih isti dan nakon VN Španjolske i to se vidjelo sada u Montrealu.U cijeloj situaciji žao mi je pravih trkačih racera kao što su Kimi,Lewis i Hamilton...oni najviše pate sa sadašnjim stanjem u f-1.Koliko god to isti krili (vidjeli smo facu lewisa na postolju) ne mogu to nezadovoljstvo nikako sakriti.![]()
![]()

auuuuuuuuuu tek sam sam vidio
oprostite mislio sam na Alonsa-may bad.
uf koji fail......

- vidc
- Veteran
koja čudna razmišljanja bokte mazo. činjenica je da su gume u kanadi dobro držale i da su vozači mogli stiskat i sad odjednom nekom žao racera Kimija i Hamiltona, a baš takve gume trebaju pravim racerima??
- F1NAC
- Moderator

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Dani
- Legenda
Lol, bik, i k tome crveni bolid.

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Ovo treba stavit u potpisF1NAC je napisao/la:[ http://img.tapatalk.com/d/13/06/10/etatyva3.jpg ]

Alonsista hasta la muerte..
- vidc
- Veteran
ja naprosto uživam u ovom uzajamnom divljenju i uvažavanju Hamiltona i Alonsa dok Vettel odnosi pobjede i naslove 

-
- Veteran
Vjerujem,nego ti trebo batalit tu pricu sa Alonsom,ipak je proslo,koliko, 6-7 godina...do sad si trebo vec prezalitividc je napisao/la:ja naprosto uživam u ovom uzajamnom divljenju i uvažavanju Hamiltona i Alonsa dok Vettel odnosi pobjede i naslove

- vidc
- Veteran
- maric
- Početnik
od toga da je alonso skinuo tvog omiljenog, pa si sad nasao zamijenu u krastavcuvidc je napisao/la:od čega?
-
- Veteran
Po kad gledam tvoje komentara mnogo se pravis pametan pa ces i to skontat..al skonto si ti samo se pravis nevin...kad si "skonto" sto je Fernando htio reci sa onim da mu je gust vozit sa intiligentnim vozacima i ti si tu skonto na koga je on mislio ko nije,ovo stvarno nece biti tesko za tebe...vidc je napisao/la:od čega?
- vidc
- Veteran
a to, može se reći da je tako nekako. s tim da je Alonso Schumachera skinuo kad je ovaj ima 36-37 godina, meni se čini da Vettel Alonsa dere u njegovim najboljim godinama,i to mu jako teško pada. ali tako je to kad dođe mlađi vozač,žedniji pobjeda i uspjeha, a uz to sjedi u dobrom bolidu. frustracije su u tom slučaju razumljive
-
- Veteran
Nije prava tema ovdje al odgovorit cu...kazes Alonso je Schu skinuo ali Vettel Alonsa dere hmmm...ako ga je odro onda je to bilo one 2011 ako se ne varam,ove dvije godine nisu bile dranje nego bas bas jedva,ali kakav je bolid imao trebao ga je bas oderat al ne samo njega nego i sve ostale...
- vidc
- Veteran
kakav je bolid imao ostale dvije godine? imaš li neku analizu koja potvrđuje da je red bull u 2010. i 2012. bio najbrži i najpouzdaniji bolid?
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Tema je VN Kanade, pa bih zamolio clanove da se drze teme. Hvala na razumijevanju.

- Armanini
- Svjetski prvak
gledam malo koliko je lani lewisu trebalo da zavrsi utrku i vettel je zavrsio 20 sekundi prije, + onih par sekundi po travi..
ne sjecam se utrke lani i dal je lewis imao ovako cistu utrku, al po vremenima iz kvala lani ocito je bio cijeli suhi vikend, dakle staza dobrano polozena.. dakle, lijepo je vidjet da se ti bolidi ubrzavaju i dalje, uz svo sparanje i cuvanje..
a nisu daleko ni od vremena najbrzeg kruga iz 2004..
kaze vergne ponosno kako je imao svoj najbolji start, 2.4 sec do 100.. i to sa tankerom..
ne sjecam se utrke lani i dal je lewis imao ovako cistu utrku, al po vremenima iz kvala lani ocito je bio cijeli suhi vikend, dakle staza dobrano polozena.. dakle, lijepo je vidjet da se ti bolidi ubrzavaju i dalje, uz svo sparanje i cuvanje..
a nisu daleko ni od vremena najbrzeg kruga iz 2004..
kaze vergne ponosno kako je imao svoj najbolji start, 2.4 sec do 100.. i to sa tankerom..