2013 Tyres - Soft (prime, yellow) and Supersoft (option, red)
Thu 23 May 2013
Practice 1 10:00 - 11:30
Practice 2 14:00 - 15:30
Sat 25 May 2013
Practice 3 11:00 - 12:00
Qualifying 14:00
Sun 26 May 2013
Race 14:00
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
u petak je gala večer , tj cijeli dan je rezerviran za revije i neke priredbe , oduvijek je u cetvrtak trening u monacuzonelsk je napisao/la:Jesam li ja nesto propustio, ali zasto su FP1 i FP2 u cet a ne pet?
Vergne
Ricciardo
Alonso
Hamilton
Ima i Vettel novu samo još nisam sliku našao, makar na prijenosu izgleda super. A Checo, Vergne i Grosjean imaju bolje nego što su im one koje inače koriste
Vergne je uzeo kacigu od Ceverta, kao i Kimi od HuntaCuky je napisao/la:
Ima i Vettel novu samo još nisam sliku našao, makar na prijenosu izgleda super. A Checo, Vergne i Grosjean imaju bolje nego što su im one koje inače koriste
Cak mi se svida onaj gornji dio s crno bijelim slikamawolfman je napisao/la:Vettlova kaciga
Oko 60 godina F1 povijesti.zonelsk je napisao/la:Jesam li ja nesto propustio, ali zasto su FP1 i FP2 u cet a ne pet?
Nasr u GP2 skoro pokupio pticuCuky je napisao/la:evo Webber neku pticu pobrao. Pun prednji dio perja
Ali treba i napisati da je Alonso najviše "opteretio" svoje supersoft gume, imao je jedan brz pokušaj kada je malo popravio svoje vrijeme jer se Grozan slupao, posle je još jednom izašao na stazu na super soft i u prvom brzom pokušaju kod ulaska u box naletio je na jedan Sauberom bolid i u pokušaju sa izbjegne taj bolid malo je falilo da završi u ogradi da bi iz trećeg pokušaja popravio svoje vrijeme. Prije long ranova Alonso je odvezao 6-7 krugova od toga 3 brza na supersoftu to ni jedan drugi vozač nije radio.speedy56 je napisao/la:
Massa je isto kao Alonso većinu odvezao na supersofticama, ali kolko sam gledao njegova vremena bih rekao da je vozio s nešto manje benzina.
F2004_the_best_ever je napisao/la:Ali treba i napisati da je Alonso najviše "opteretio" svoje supersoft gume, imao je jedan brz pokušaj kada je malo popravio svoje vrijeme jer se Grozan slupao, posle je još jednom izašao na stazu na super soft i u prvom brzom pokušaju kod ulaska u box naletio je na jedan Sauberom bolid i u pokušaju sa izbjegne taj bolid malo je falilo da završi u ogradi da bi iz trećeg pokušaja popravio svoje vrijeme. Prije long ranova Alonso je odvezao 6-7 krugova od toga 3 brza na supersoftu to ni jedan drugi vozač nije radio.speedy56 je napisao/la:
Massa je isto kao Alonso većinu odvezao na supersofticama, ali kolko sam gledao njegova vremena bih rekao da je vozio s nešto manje benzina.