Zadnji put kada je došao u utrku u Španjolskoj je bilo 2012. u Valenciji ako se ne varam

EDIT:
Rezultati 3. slobodnog treninga
EDIT 2: Cuky me preduhitrio za 0,006sec

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
nemoj to govoriti, nemamo mi šta očekivat od Alonsa. s ovakvim ferrarijem koji god rezultat Alonso ostvari je čudo...dmarijon je napisao/la:Znači, za razliku od danas vikend ipak suh. Dobro. Velika su očekivanja od Alonsa ovog vikenda...
Haha teskoChuck Norris je napisao/la:Ja očekujem dvostruku pobjedu Ferraria,čak šta više očekujem da jedino Alonso i Massa završe u istom krugu a svi ostali sa krugom ili više zaostatka.Svaki ishod ispod toga sa ovakvim bolidom bit će veliko razoćaranje
Dobra prognoza ja se nisam nadal da bi tako moglo bitiDani je napisao/la:Ja ocekujem 1-2 mercedesa.
Ma ja sam to bezveze bubnuo, onak navijački.elder je napisao/la:Dobra prognoza ja se nisam nadal da bi tako moglo bitiDani je napisao/la:Ja ocekujem 1-2 mercedesa.
Cuky je napisao/la:
Mercedes danas 1-2, sutra ako 10 bodova ukupno osvoje bit će super
mislim da vi vettel mogao imati hendikep na ciljnoj ravnini s top speedomF2004_the_best_ever je napisao/la:Samo da Vettel ne obiđe na startu Mercedese, ako se to desi a Kimi I Alonso ostanu iza, utrku slobodno mogu prekinut, jer će biti tako dosadna da se ne može opisat riječima.
Ted Kravitz je napisao/la:Both Massa and Gutierrez get 3 place grid penalties for impeding in qual
Hehe pazi da ne bi opet jedno prednje krilo iskrilo.Armanini je napisao/la:Cuky je napisao/la:
Mercedes danas 1-2, sutra ako 10 bodova ukupno osvoje bit će super
haha, dobro receno :=
grid poslozen super odlicno.. bit ce luda prva 2 kruga