Utrke 2013 - Arhiva-Komentari
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- Armanini
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: VN Bahraina - Sakhir 19/20/21. travnja 2013.
ako ovo nije utrka za 10, onda neznam koja je..
super zabavna utrka, dobre voznje, odlicne borbe, non stop akcija 3 4 bolida..
super zabavna utrka, dobre voznje, odlicne borbe, non stop akcija 3 4 bolida..
- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
9 od 10 od mene (zbog nezanimljive borbe za prvo mjesto)
Alonso i da nije nimao problema sa DRS-om ne bi zaprijetio Vettelu.
Alonso i da nije nimao problema sa DRS-om ne bi zaprijetio Vettelu.
Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
od mene čista devetka. Borbe od 4. do 10. pozicije je bilo na pregršt. Još uvjek su mi najdraže borbe izvan DRS-a.
Mclaren odrješenih ruku po pitanju momčadskog nademtanja što ih je danas reko bi opet malo koštalo rezultata. S dobrim startom i tempom kakvim su imali mogli su proć bolje od Mercedesa al Hamilton koji danas nije bio u formi niti uspio ni jedan fl odvest završio je ispred njih. I merc i mcl još uvjek su kante od bolida, dok god Ferrarievi i Lotusovi bolidi nemaju problema ni odustajanja oni nemaju šta ciljat na postolja.
Drago mi je da sam vidio dobrih akcija na stazi, od ludih obrana Rosberga i Pereza do ludih napada.
Dobra je bila akcija Vettela u samom početku, al razlika u gripu je bila ogromna između ta 2 bolida.
Mclaren odrješenih ruku po pitanju momčadskog nademtanja što ih je danas reko bi opet malo koštalo rezultata. S dobrim startom i tempom kakvim su imali mogli su proć bolje od Mercedesa al Hamilton koji danas nije bio u formi niti uspio ni jedan fl odvest završio je ispred njih. I merc i mcl još uvjek su kante od bolida, dok god Ferrarievi i Lotusovi bolidi nemaju problema ni odustajanja oni nemaju šta ciljat na postolja.
Drago mi je da sam vidio dobrih akcija na stazi, od ludih obrana Rosberga i Pereza do ludih napada.
Dobra je bila akcija Vettela u samom početku, al razlika u gripu je bila ogromna između ta 2 bolida.

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
i sad opet pauza od tri tjedna 

Alonsista hasta la muerte..
- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
Dao sam utrci 9ku.
Checo mi je danas dizao raspoloženje nakon Alonsovog defekta. Bilo je zanimljivo gledati kako si McLareni uništavaju utrku jedni drugome
Vettel odvezao manje-više svoju klasičnu pobjedu. Pobjegao nakon nekoliko krugova i gotovo. Zanimljivo mi je bilo u zadnjem stintu kada je štedio gume pa 2-3 kruga prije kraja odvezao FL. Da mu je Alonsov i Massin peh, te Kimijeve loše kvalifikacije pomogle? Sigurno jesu. Bili pobjedio da su i oni ostali u utrci nikada nećemo znati. Mislim da bi između njega i Alonsa bilo gusto jer je Alonso vozio dosta dobra vremena, ali mi se subjektivno ipak čini da bi Red Bull opet dobio.
Grosjean je vratio stvari na svoje mjesto i pokazao zašto vozi za ekipu kao što je Lotus.
Di Resta.... A šta je tu je. Bit će valjda još prilika za njega.
Jeli Webber imao kakve veće probleme osim onog 2. stinta i guma općenito?
Alonso me podsjetio na ono što je radio 2012. i 2011. Neznam zašto je išao otvarati DRS nakon 1. boksa. Vjerojatno su se nadali da se neće ponoviti. Mogli su probati naći nekog backmarkera prije 2. boksa pa ako bi se isto opet desilo neb i izgubili puno, a znali bi na čemu su, ali šta je tu je. -Što bi bilo kad bi bilo.
Williams i Sauber - dvije ekipe od kojih sam nakon prošle sezone očekivao nekakav pomak, a na kraju ništa.
Sad je pitanje čije će nadogradnje u Španjolskoj raditi, a čije ne.
Kako sad ubiti ta 3 tjedna??!?!
Checo mi je danas dizao raspoloženje nakon Alonsovog defekta. Bilo je zanimljivo gledati kako si McLareni uništavaju utrku jedni drugome

Vettel odvezao manje-više svoju klasičnu pobjedu. Pobjegao nakon nekoliko krugova i gotovo. Zanimljivo mi je bilo u zadnjem stintu kada je štedio gume pa 2-3 kruga prije kraja odvezao FL. Da mu je Alonsov i Massin peh, te Kimijeve loše kvalifikacije pomogle? Sigurno jesu. Bili pobjedio da su i oni ostali u utrci nikada nećemo znati. Mislim da bi između njega i Alonsa bilo gusto jer je Alonso vozio dosta dobra vremena, ali mi se subjektivno ipak čini da bi Red Bull opet dobio.
Grosjean je vratio stvari na svoje mjesto i pokazao zašto vozi za ekipu kao što je Lotus.
Alonso me podsjetio na ono što je radio 2012. i 2011. Neznam zašto je išao otvarati DRS nakon 1. boksa. Vjerojatno su se nadali da se neće ponoviti. Mogli su probati naći nekog backmarkera prije 2. boksa pa ako bi se isto opet desilo neb i izgubili puno, a znali bi na čemu su, ali šta je tu je. -Što bi bilo kad bi bilo.
Williams i Sauber - dvije ekipe od kojih sam nakon prošle sezone očekivao nekakav pomak, a na kraju ništa.

-
- Legenda
Dao sam osmicu, najviše zato što su nedostajale borbe i Ferrarija u vrhu. Ostalo vrlo vrlo dobro!
Prije što sam pričao ta Vettela. Zezao sam se malo i ne znam kako sam zagubio smajlić... kako god. Bio mi je dečko jako simpatičan, tamo 2008. i 2009. Sad već postaje lagano iritantan. Ima još jedan veliki minus, a to je da vozi bolid koji umjesto "duše" ima korporacijsku računicu. Vozi - reklamu na kotačima.
Ali zadnje vrijeme... bez obzira bio bolid brz, najbrži, samo dobar, on uvijek izvuče maksimum. Ako se razbije, izleti... ne znam šta - opet će doći do cilja i još do hrpe bodova. To već postaje iritantno
. Trebha mu se baš ugasiti motor (kao prošle godine) da on ne bi požnjeo.
P.S. nitko nije spomenuo, no prije utrke sam pretpostavio da bi velike vrućine (manja potrošnja guma) mogle ići na ruku red bullu.
Tri tjedna su duga. Vjerujem u Ferrari i dalje, bez obzira na ovo danas. Kako je netko rekao. sad je red na druge - za lošu sreću.
Prije što sam pričao ta Vettela. Zezao sam se malo i ne znam kako sam zagubio smajlić... kako god. Bio mi je dečko jako simpatičan, tamo 2008. i 2009. Sad već postaje lagano iritantan. Ima još jedan veliki minus, a to je da vozi bolid koji umjesto "duše" ima korporacijsku računicu. Vozi - reklamu na kotačima.
Ali zadnje vrijeme... bez obzira bio bolid brz, najbrži, samo dobar, on uvijek izvuče maksimum. Ako se razbije, izleti... ne znam šta - opet će doći do cilja i još do hrpe bodova. To već postaje iritantno

P.S. nitko nije spomenuo, no prije utrke sam pretpostavio da bi velike vrućine (manja potrošnja guma) mogle ići na ruku red bullu.
Tri tjedna su duga. Vjerujem u Ferrari i dalje, bez obzira na ovo danas. Kako je netko rekao. sad je red na druge - za lošu sreću.
Samo neka se trkaju.
- Cuky
- Moderator
dmarijon je napisao/la:Vozi - reklamu na kotačima.
Ovo je jako dobar opis svih bolida (osim možda HRT-a prošlih godina)
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

-
- Test vozač
- Navijam za: Nikoga
speedy56 je napisao/la:Dao sam utrci 9ku.
Checo mi je danas dizao raspoloženje nakon Alonsovog defekta. Bilo je zanimljivo gledati kako si McLareni uništavaju utrku jedni drugome![]()
a) u alkoholnoj izmaglici
b) roštilj i ribičija s prijateljima
c) košnja trave i uređenje živice
d) neobuzdani sex (po mogućnosti uključiti barem još jednu osobu)
e) sve gore navedeno

"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
- Cuky
- Moderator
nije loša lista 
još bih na nju dodao učenje, gledanje drugih trkaćih serija, polufinale lige prvaka...ima se kako ubiti vrijeme

još bih na nju dodao učenje, gledanje drugih trkaćih serija, polufinale lige prvaka...ima se kako ubiti vrijeme

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
faking shit taman sad u sljedeca dva tjedna imam pauzu i tek onda kolokviji kad pocne f1 

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
-
- Legenda
Pardon, mislio sam gore na Vettelovu 2009. i 2010. Ne slažem se da je "reklama na kotačima" dobar opis skoro svih bolida. Ferrari je Ferrari, Mclaren je Mclaren. Williams... pa i većina ostalih. ili barem ovaj "kultniji" dio. Marke zamišljene da naprave brze bolide.
Samo neka se trkaju.
- Dr. DJ
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari-Massa
Dao sam utrci 8-icu...odlična utrka sa pregršt otvorenih borbi pretjecanja i uzbuđenja....da nije bilo ovih gafova / loše sreče Ferraria vjerujem da bi i za vrh bila puno veča borba pa samim time i ocjena utrke od mene veče....ali definitivno sam uživao u utrci
Ferrari

Ferrari

1982 UCV 1919
- Armanini
- Svjetski prvak
ima netko broj pretjecanja? sa i bez drsa?
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Pit radio:
Kvalifikacije: http://vimeo.com/64453122" onclick="window.open(this.href);return false; PASSWORD: kerb
Trka: http://vimeo.com/64509685" onclick="window.open(this.href);return false; PASS: multi21
McL Only: http://vimeo.com/64515618" onclick="window.open(this.href);return false; PASS: yellowg7
Kvalifikacije: http://vimeo.com/64453122" onclick="window.open(this.href);return false; PASSWORD: kerb
Trka: http://vimeo.com/64509685" onclick="window.open(this.href);return false; PASS: multi21
McL Only: http://vimeo.com/64515618" onclick="window.open(this.href);return false; PASS: yellowg7

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Učenje??wtf??ti mu dođes kao neki geekCuky je napisao/la:nije loša lista

Alonsista hasta la muerte..
- Cuky
- Moderator
a nebi ja, ali kolokviji počeli 
samo usput se nađe i koji tekst o F1, pogotovo ako ima nešto vezano za tehnologiju

samo usput se nađe i koji tekst o F1, pogotovo ako ima nešto vezano za tehnologiju

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Williams i Sauber stavljaš u isti koš sa FI, RBRom...?dmarijon je napisao/la:Pardon, mislio sam gore na Vettelovu 2009. i 2010. Ne slažem se da je "reklama na kotačima" dobar opis skoro svih bolida. Ferrari je Ferrari, Mclaren je Mclaren. Williams... pa i većina ostalih. ili barem ovaj "kultniji" dio. Marke zamišljene da naprave brze bolide.

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

-
- Legenda
Ne. Kažem da su marke koje sam spomenuo " Marke zamišljene da naprave brze bolide." Za red bull sam gore napisao: reklama na kotačima. Znači, mislim da su to dvije krajnosti.
To sam napisao baš zato što se ne slažem s Cuky-em da je većina bolida osim HRT-a takva
To sam napisao baš zato što se ne slažem s Cuky-em da je većina bolida osim HRT-a takva

Samo neka se trkaju.
- Cuky
- Moderator
kako nisu? Pa RB isto radi bolide sa ciljem da budu najbrži...a pogledaj količinu reklama na bolidima. Ako to nisu reklame na kotačima...

-
- Legenda
Hm... zanima me - što ostali misle o ovom?
Samo neka se trkaju.
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Ja se slažem s Cukyjem, kada sam tvoj prvi post pročitao odma mi je palo na pamet koliko oni svi imaju reklama na bolidima, tako da jesu pokretne reklame, RBR je tu da reklamira svoje piće, ali isto tako i Ferrari, Mercedes, Lotus, Renault, Caterham, sada i Mclaren kroz F1 reklamiraju svoje aute, za Marussiju nisam čuo dok nisu došli u F1, Williams reklamira isto tako sada svoj KERS kroz F1, a svi oni i ostali timovi jako dobro reklamiraju neke firme

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

-
- Legenda
Da. Ja sam mislio u drugom kontekstu. Ne na način što su svi polijepljeni kao nekad dječji autići. Nego sam marka. Znači:
Red Bull - tvornica pića koja je ušla u F1 da reklamira svoje piće.
Ferrari - tvornica spotskih auta koja se dodatno želi dokazati kroz F1.
Mclaren - visoka henologija, sportski auti ali i ostale slične stvari - sve to nadograđuje kroz F1.
i td....
Red Bull - tvornica pića koja je ušla u F1 da reklamira svoje piće.
Ferrari - tvornica spotskih auta koja se dodatno želi dokazati kroz F1.
Mclaren - visoka henologija, sportski auti ali i ostale slične stvari - sve to nadograđuje kroz F1.
i td....
Samo neka se trkaju.
- Cuky
- Moderator

- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
VN Španjolske - Circuit de Catalunya, 10/11/12.5.2013

2013 Tyres - Hard (prime, orange) and Medium (option, white)
Fri 10 May 2013
Practice 1 10:00 - 11:30
Practice 2 14:00 - 15:30
Sat 11 May 2013
Practice 3 11:00 - 12:00
Qualifying 14:00
Sun 12 May 2013
Race 14:00
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GXx51DoAH7Q#at=[/youtube]
Zadnja izmjena: F2004_the_best_ever, dana/u 09 svi 2013, 07:49, ukupno mijenjano 1 put.
- Cuky
- Moderator
Re: VN Španjolske - Circuit de Catalunya, 10/11/12.5.2013
jedino, samo još uvijek ne nalazim sliku, DRS zona će osim na startnom pravcu biti i između zavoja 9 i 10