Utrke 2013 - Arhiva-Komentari
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
-
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
Re: VN Bahraina - Sakhir 19/20/21. travnja 2013.
Ma ok to,taj komentar se više odnosio na početak sezone
...put u raj nije posut ružama...
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
A kakvu tu situaciju ima ?Chuck Norris je napisao/la:Čudne kvalifikacije.Rosberg fantastičan,Vettel odličan krug,Alonso podbacio kao i Hamilton.Gdje je nestao Kimi?Massa ima odličnu situaciju čak i za pobjedu.
Guttierez katastrofa,puno sam više očekivao od nega.
Buttonu kapa do poda,Perez i ne tako loš kako ga mnogi prikazuju.
Očekujem i nadam se dvostrukoj pobjedi Ferraria
-start ce mu vjerojatno biti dobar, kasnije ce mu Smedley reci nesto tipa kao sto je to bio slucaj u Australiji i eto Masse na 7-8 mjestu.

-
- Veteran
Na šta ciljaš,šta mu je Smedley rekao tada?
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Vec vidim gdje bi zavrsilo sve ovo, pa cu stati.Chuck Norris je napisao/la:Na šta ciljaš,šta mu je Smedley rekao tada?

-
- Veteran
Scud,Massi je dosta drugo mjesto 

Alonsista hasta la muerte..
-
- Veteran
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Hmm kak će ovu dvojicu FI proći Hamilton? Jako teško po ravnome.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
Pa nije baš ni Mercedes spor po ravnom, sjeti se prošlih sezona kolkima je Schumi zagorčao život 

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
-
- Test vozač
- Navijam za: Za kog ove godine navijat
hebemu cevap bez somuna, sad kad je netko otišao u penziju mečka leti skoro ko luda a kad je trebalo onda se vuko ko zasran

- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
Letila je mečka i prošle godine na početku, pa su povratkom u Europu i njima krila postajala sve majna i manja iz utrke u utrku
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
ČIni mi se da relativno malo ljudi vjeruje da Rosberg ovo može dobiti. Svi nekako na Alonsa ili Vettela računaju, ali ja mislim Rosberg ima jako dobru šansu uz dobar start i pravovremen ulazak u box pogotovo u 1. stintu. Mogao bi on pomrstiti račune ovoj dvojci iza njega.
- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Mislim da jos ne, mercedes prevec trosi gume u odnosu na konkurente.King iCool je napisao/la:ČIni mi se da relativno malo ljudi vjeruje da Rosberg ovo može dobiti. Svi nekako na Alonsa ili Vettela računaju, ali ja mislim Rosberg ima jako dobru šansu uz dobar start i pravovremen ulazak u box pogotovo u 1. stintu. Mogao bi on pomrstiti račune ovoj dvojci iza njega.
Darkness rises when silence dies
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Teorijski da, ali pod uslovom da se Vettel i Alonso sudare a Kimi ostane zaglavljen iza Force Indije.King iCool je napisao/la:ČIni mi se da relativno malo ljudi vjeruje da Rosberg ovo može dobiti. Svi nekako na Alonsa ili Vettela računaju, ali ja mislim Rosberg ima jako dobru šansu uz dobar start i pravovremen ulazak u box pogotovo u 1. stintu. Mogao bi on pomrstiti račune ovoj dvojci iza njega.
- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
kao što sam već spomenuo, VN Bahreina bi trebala biti lak plijen za Alonsa i Ferrari. ferrarijev strašan start+ start s čišće strane će mu do prvog zavoj donijet minimalno drugo mjesto, možda i prvo. a i da ne uzme rosberga odmah, ferrari je puno brži od mercedesa i ne bi mu trebalo puno da ga pretekne kad se omogući DRS.
ostalim vozačima preostaje ono što se zove "Damage control"
ostalim vozačima preostaje ono što se zove "Damage control"
-
- Veteran
puno brzi???kako mislis?jer top speed,nije bas puno brzi,ako si mislio top speed,a da je Ferrari toliko brzi onda bi Alonso juce uzeo pole,zar ne??
- vidc
- Veteran
ne želim ulaziti u to zašto alonso jučer nije uzeo pole position, ali jasno je da mercedes nema šanse da može pratit ritam ferrarija u uvjetima utrke. razlika u top speedu treba biti jako stvarno ogromna da je ni DRS ne može anuliratiAlonso-champ je napisao/la:puno brzi???kako mislis?jer top speed,nije bas puno brzi,ako si mislio top speed,a da je Ferrari toliko brzi onda bi Alonso juce uzeo pole,zar ne??
-
- Veteran
A gdje je Vettel u toj priči pa ne trkaju se samo Alonso i Rosberg.
Ali shvaćam šta radiš,unaprijed već omalovažavaš eventualnu Alonsovu pobjedu jer ako pobjedi ništa posebno jer eto to bi napravio svako na njegovom mjestu a ako ne pobijedi eto ti materijala za pljuvanje
Ali shvaćam šta radiš,unaprijed već omalovažavaš eventualnu Alonsovu pobjedu jer ako pobjedi ništa posebno jer eto to bi napravio svako na njegovom mjestu a ako ne pobijedi eto ti materijala za pljuvanje
-
- Veteran
@Vidc-
pa molicu te da mi objasnis,jer ako gledam Massu u Kini pa i u Maleziji i Hamiltona ovaj tvoj komentar ne drzi vodu...
pa molicu te da mi objasnis,jer ako gledam Massu u Kini pa i u Maleziji i Hamiltona ovaj tvoj komentar ne drzi vodu...
- vidc
- Veteran
Vettel će izgubit poziciju na startu ako sve bude "normalno" jer starta na prljavoj strani i vozi bolid koji ima lošiji start od ferrarija. poslije toga mu preostaje da se izbori za drugo mjesto s rosbergom i massom jer će Alonso s ferrarijem biti puno brži.
@Alonso-Champ: u ferrariju se ništa ne može gledati prema massi jer je on u drugom planu u svakom pogledu.massine pozicije ne govore koliko je brz ferrari nego koliko je on inferioran u odnosu na alonsa. Hamilton u kini je odličan primjer za ovo danas: startao prvi, završio treći sa samo 12 sekundi zaostatka samo zato što alonso nije imao potrebe stiskat i izgubivši od vozača koji je vozio oštećen bolid, a da ne govorim o zajedničkom preticanju alonsa i masse...
@Alonso-Champ: u ferrariju se ništa ne može gledati prema massi jer je on u drugom planu u svakom pogledu.massine pozicije ne govore koliko je brz ferrari nego koliko je on inferioran u odnosu na alonsa. Hamilton u kini je odličan primjer za ovo danas: startao prvi, završio treći sa samo 12 sekundi zaostatka samo zato što alonso nije imao potrebe stiskat i izgubivši od vozača koji je vozio oštećen bolid, a da ne govorim o zajedničkom preticanju alonsa i masse...
- Cuky
- Moderator
ma lolčina
Vi Alonsovi navijači mi baš niste jasni...prošle godine kad je bio loš bolid nije bilo dobro. Ove godine kad ima bolid koji je u vrhu opet nije dobro jer se sad hvaleći bolid omalovažava Alonsa...
Ti gledaš Massu u Maleziji...loše je startao i zaglavio u prometu kojeg se on, "agresivan" kakav je, nije uspio riješiti. U Kini je zbog toga što je bio blizu Fernanda morao krug dulje ostati na potrošenim gumama i u tom je krugu izgubio svu prednost koju je stekao do tada i pao iza Di Reste koji je bio dovoljno brz na pravcu da ostane ispred Masse koji je imao i DRS na raspolaganju.
F138 je brz, a po vremenima u petak i najbrži kad je utrka i vožnja sa teškim bolidom u pitanju. Pomirite se s time, čudotvorac sad nesmije kiksati
Vi Alonsovi navijači mi baš niste jasni...prošle godine kad je bio loš bolid nije bilo dobro. Ove godine kad ima bolid koji je u vrhu opet nije dobro jer se sad hvaleći bolid omalovažava Alonsa...
Ti gledaš Massu u Maleziji...loše je startao i zaglavio u prometu kojeg se on, "agresivan" kakav je, nije uspio riješiti. U Kini je zbog toga što je bio blizu Fernanda morao krug dulje ostati na potrošenim gumama i u tom je krugu izgubio svu prednost koju je stekao do tada i pao iza Di Reste koji je bio dovoljno brz na pravcu da ostane ispred Masse koji je imao i DRS na raspolaganju.
F138 je brz, a po vremenima u petak i najbrži kad je utrka i vožnja sa teškim bolidom u pitanju. Pomirite se s time, čudotvorac sad nesmije kiksati
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

-
- Veteran
ma ovo je bas lolčina...
- vidc
- Veteran
tako nekako ispada. ako ove godine alonso osvoji naslov onda to neće biti ništa specijalno jer će biti osvojen u odličnom bolidu i padaju u vodu sve teorije po kojim je alonso mesija koji u romobilu osvaja prvenstva. sad je ključno opet prikazati ferrarijev bolid kao prosječni da bi se ogradilo od eventualnog neuspjeha alonsa,iako po mom mišljenju ne bi trebalo biti velikih problema ako bolid na ovakvoj razini, ali će svakako pokazati da nije to tako lako i jednostavno kad imaš brz bolid. u svakom slučaju pritisak je puno veći i više nema izlika na račun samog bolidaCuky je napisao/la:ma lolčina
-
- Veteran
Aonso je rekao:dajte mi dobar bolid,ne najbrzi,a za ostalo se ne sikirajte
i to je SF ucinio....

- vidc
- Veteran
ok.i kad se kaže da se ne treba sekirat jer se radi o alonsu koji trenutno ima, ne dobar, nego odličan bolid onda se ljutiteAlonso-champ je napisao/la:Aonso je rekao:dajte mi dobar bolid,ne najbrzi,a za ostalo se ne sikirajtei to je SF ucinio....