Ne bih baš to gledao sa pozitivne strane.K1M1 je napisao/la:Gledaj to s pozitivne strane.Što je više tih pauza od 3 tjedna to je više i ovih od samo 1 tjedan. Evo, australija malezija jedan tjedan za drugim, i sada kina i bahrein jedan za drugim. Nema mi bolje nego kad je f1 dva vikenda zaredom.
ja bio uvjeren da ćeš popljuvat ovo, kad ono ti sretan.pospani gad je napisao/la: Odlično! Ovo me baš raduje. Neka Kineza,....![]()
taj lik je u gp2 po 2 sec sporiji od svih... a prošlu utrku je bio toliko izmoren da nije mogao sam izać iz auta... ovo drugo nije ni tolko bitno za FP ali čisto da se vidi da nije ni tjelesno pripremljen a o nakakvoj brzini da ne govorimo... al šta ćeš.![]()
![]()
predviđam da će bianchi bit brži od njega najmanje 2.5 sec..
uf, treba se probudit sutra u 4:00 za fp1, fp2 je u 8:00..

Kinez? Što reć'? Naravno da ne volim te platiše ( Max Chilton, Giedo van de Garde,.....itd,... dobro Pastor je OK ), nisi daleko od istine. Ali, ovako jedan čajniz, mi fakat dobro dođe za promjenu. Kao nekad, kad je 2002. ili 2004. ( Jaguar - testiranje ), tj, 2005. ( Jordan - vožnja ), Narain bio čista egzotika, tako mi je sada taj čajniz zanimljiv.

Nisam znao da je Ma Qing Hua baš toliko nepripremljen,.....

](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Al' neka ga,.....

Neću se moći ustati u 4h. Nažalost. A u 8h sam na radnom mjestu. Ovaj put neću moći pratiti live komentare na autosport.com. Ovaj petak punoooooooo posla.