Utrke 2013 - Arhiva-Komentari
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
-
- Test vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Nikoga
Re: VN Australije - Albert Park, Melbourne 15/16/17. ožujka
blaž legenda: "i fernando i alonso" 

"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Hehe, Grosjean neprimjetan u utrci.
Dobra utrka za pocetak sezone. "Nigdje obavijesti da ce suci pretjecanje uzeti pod razmatranje ".. bilo je pretjecanja... nije bilo krsa... Nije lose.
Cestitke Raikkonenu na pobjedi.

Dobra utrka za pocetak sezone. "Nigdje obavijesti da ce suci pretjecanje uzeti pod razmatranje ".. bilo je pretjecanja... nije bilo krsa... Nije lose.

Cestitke Raikkonenu na pobjedi.

- Walter
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
Solidna trka za početak sezone.
I drago mi je što nije bilo kiše, mogla je opet biti provala oblaka kao juče.
I drago mi je što nije bilo kiše, mogla je opet biti provala oblaka kao juče.
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
10 super trka i dobar uvod u sezonu , čestitke kimiju 
edit: lol kimi se smije

edit: lol kimi se smije

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
Odlična utrka za početak - desetka!
Super da je sad pauza samo 1 tjedan.
Super da je sad pauza samo 1 tjedan.

- Dr. DJ
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari-Massa
Dobra trka...Ničega nije falilo...Čestitke Kimiju zaslužio je pobjedu...Žao mi je Masse mislim da je zaslužio postolje...Solidna utrka i Sutila...
Izjava dana: Kimi štedi šampanjac za kasnije
Izjava dana: Kimi štedi šampanjac za kasnije

1982 UCV 1919
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Meni je utrka bila bezveze,kaotična,gume imaju preveliku ulogu.Ponovo mi se čini da se Pirelli igra,ne znam kako objasniti Sutilovu brzinu sa starijim gumama,pa čak i Kimievu 25 krugova stare gume i vozi najbrži krug utrke
...put u raj nije posut ružama...
- Cuky
- Moderator
Rezultat Utrke

Poredak Vozača

Poredak Konstruktora

Poredak Vozača

Poredak Konstruktora

Više gume na stazi = gume dulje trajuChuck Norris je napisao/la:Meni je utrka bila bezveze,kaotična,gume imaju preveliku ulogu.Ponovo mi se čini da se Pirelli igra,ne znam kako objasniti Sutilovu brzinu sa starijim gumama,pa čak i Kimievu 25 krugova stare gume i vozi najbrži krug utrke
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Barry
- Test vozač
Jules Bianchi P15. marussia bolja od zelenih.
btw sto rece Chuck, neke stvari su zaista tesko objasnjive.
btw sto rece Chuck, neke stvari su zaista tesko objasnjive.
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
-
- Veteran
Jasno je meni to.Cuky je napisao/la:
Više gume na stazi = gume dulje traju
Sutil je u prvom stintu na kraju vozio brže od Vettela i Ferraria koji su bili na dosta friškijim gumama
...put u raj nije posut ružama...
-
- Veteran
nista extra,drago mi zbog Alonsa al i RBR se pokazao ne brzim,Lotus good strategy....McL u bulji....
Alonsista hasta la muerte..
-
- Legenda
Jedina mana utrke - procesija zadnjih 15 krugova. Inače, skoro pa odlična. Ne znam za gume. Bianchi odličan. Krug ispred ostalih svoje klase.
P.s. Najviše sam se bojao dominacije Red Bull-a, ali to se nije obistino. U biti, to me najviše usrećuje.
P.s. Najviše sam se bojao dominacije Red Bull-a, ali to se nije obistino. U biti, to me najviše usrećuje.
Samo neka se trkaju.
- F1NAC
- Moderator
najveci promasaj vikenda su gume definitivno , ove supersoft na ovoj stazi k**** ne valjaju , moglo se cak iz sutilovog bolida vidit kako doslovno komadine guma lete s gume

- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
ma super utrka za početak sezone - 9/10
svi smo se bojali dominacije red bulla, al se eto ipak ispostavilo da im pace u utrci nije ni blizu dobar ko pace u kvalama...
bravo za kimija, zbilja neočekivano.
a vec drugi tjedan malezija, can't wait
svi smo se bojali dominacije red bulla, al se eto ipak ispostavilo da im pace u utrci nije ni blizu dobar ko pace u kvalama...
bravo za kimija, zbilja neočekivano.

a vec drugi tjedan malezija, can't wait

- wolfman
- HNL kladionica super velemajstor
- Navijam za: Vettel
utrka odlična,odlični svi na podiju,a i sutil ga je dobro izvuko
samo se nadam da je čista taktika u pitanju a ne neke pirellijeve čarolije,al kakve su ove crvendaće,nemogu ni krug izdržat 

- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Ista stvar i kod mene. Inače utrka tak-tak, idu mi na k*r*c gume. Barem smo dobili neki okvirni poredak momčadi:dmarijon je napisao/la: P.s. Najviše sam se bojao dominacije Red Bull-a, ali to se nije obistino. U biti, to me najviše usrećuje.
1) RB/Ferrari/Lotus
2) Force India/Mercedes
3) McLaren
4) ostali su isto tu negdje osim zelenih i marusije.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Dero
- Profesionalni vozač
Super soft koji je doveden jednostavno ne funkcionira na ovakvo niskim temperaturama. To je komponenta za oko 35°C asfalta a ne 20°C...
- wolfman
- HNL kladionica super velemajstor
- Navijam za: Vettel
al što su ih onda uopće išli stavljat za ovu trku,ako sam dobro primjetio na njihovoj analizi(ono taman pred trku) procjenili su da je prosječna temperatura 23°Dero je napisao/la:Super soft koji je doveden jednostavno ne funkcionira na ovakvo niskim temperaturama. To je komponenta za oko 35°C asfalta a ne 20°C...
- senamozart
- Rezervni vozač
- Navijam za: F1 McLaren Team
ocjena utrke 8.sve čestitke Kimiju na ostvarenoj pobjedi.
alonso je izveo potez utrke kad su ga povukli na mijenjanje guma (mislim neplanirano) i onda na izlasku kad je skinuo (sad se ne mogu sjetiti koga mislim sutila),odlična kontrola bolida i naravno čestitke njemu na 2 mjestu.vettel i njegov prst se nisu danas pokazali i drago mi je zbog toga.šteta što ga massa (hrabra vožnja) nije skinuo.
bravo i za hamiltona koji je solidno odvezao utrku dobro se borio sa alonsom (malo ga je i zeznuo u onom zavoju sa jakim kočenjem) i odličnim preticanjem sutila koji je meni iz nerazumljivih razloga zadnji stint morao ići na ove očajne soft gume.
mclaren:što da napišem:a da neki dan sam gledao CNN i tamo je bila jedna emisija zvana NO COMENT.eto to zaslužuju sram ih bilo.nadam se da će se do Španjolske trznuti.
sve u svemu dobar početak sezone.

alonso je izveo potez utrke kad su ga povukli na mijenjanje guma (mislim neplanirano) i onda na izlasku kad je skinuo (sad se ne mogu sjetiti koga mislim sutila),odlična kontrola bolida i naravno čestitke njemu na 2 mjestu.vettel i njegov prst se nisu danas pokazali i drago mi je zbog toga.šteta što ga massa (hrabra vožnja) nije skinuo.
bravo i za hamiltona koji je solidno odvezao utrku dobro se borio sa alonsom (malo ga je i zeznuo u onom zavoju sa jakim kočenjem) i odličnim preticanjem sutila koji je meni iz nerazumljivih razloga zadnji stint morao ići na ove očajne soft gume.
mclaren:što da napišem:a da neki dan sam gledao CNN i tamo je bila jedna emisija zvana NO COMENT.eto to zaslužuju sram ih bilo.nadam se da će se do Španjolske trznuti.
sve u svemu dobar početak sezone.

- Cuky
- Moderator
wolfman je napisao/la:al što su ih onda uopće išli stavljat za ovu trku,ako sam dobro primjetio na njihovoj analizi(ono taman pred trku) procjenili su da je prosječna temperatura 23°Dero je napisao/la:Super soft koji je doveden jednostavno ne funkcionira na ovakvo niskim temperaturama. To je komponenta za oko 35°C asfalta a ne 20°C...
Zato jer osim Monaka, Kanade, Singapura i Mađarske (gdje su soft-supersoft) trebalo bi biti preskočena jedna mješavina, dakle supersoft-medium, soft-hard. Moguće jedino u Barceloni medium-hard iako nisam siguran
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
Morao je ići na supersoftice jer svaki vozač u suhoj utrci MORA koristit barem 1 set Prime (tvrđih) i Option (mekših) guma.

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Bravo za sve vozače. Pogotovo Kimija, Alonsa, Sutila i Hamiltona. Ocjenu sam dao 8 zbog nedovoljno brzog Mercedesa.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- F1NAC
- Moderator
1.Ferrari......30pts
.
.
.
.
.
6.McLaren.....2 pts
lol ko bi rekao nakon brazila 2012
.
.
.
.
.
6.McLaren.....2 pts
lol ko bi rekao nakon brazila 2012

- F1NAC
- Moderator
2013 FORMULA 1 PETRONAS MALAYSIA GRAND PRIX 22 - 24 Mar

2012 kvale:

utrka :

2013
Tyres - Hard (prime, orange) and Medium (option, white)
PP2012
DRS zona je samo jedna i to na ciljnoj ravnini
The FIA have announced that there will be only one DRS zone at this weekend's Malaysian Grand Prix.
There was the potential for two zones as had been implemented in the season-opening Australian race, with two long straights back-to-back, but the officials have decided that one zone will be enough to aid overtaking.
The detection point is located 207 metres before the final hairpin with the activation point straight after the corner, meaning the drivers will be able to use the rear-wing stalling device for the full length of the long pit straight.
That's the same as in 2011, when there were 18 overtakes using DRS during the race.
Zadnja izmjena: F1NAC, dana/u 19 ožu 2013, 20:22, ukupno mijenjano 1 put.

-
- Legenda
Dojmovi nakon utrke:
Lotus je zadivio i izgleda odličan. Ipak mislim da to nije skroz realan slika:
1. Kimmi je vozio savršeno (već godinama je u formuli važnija pamet od čiste brzine). Grosjean 10.
2. Iako Lotus očito bolje čuva gume, ne čuva ih baš toliko da će moći bez muke obavljati boks manje. Na ovoj utrci to se lijepo poklopilo. Još ako računamo da su najduži boksovi.
3. Najbrži krug je postavio skoro prazan. Realna trkaća brzina - mislim da ipak nije takva.
Rezime: po viđenom vjerujem da će se u nastavku u prvim redovima boriti Ferrari i Red Bull. Iza njih Lotus, pa Mercedes i Mclaren (?) ... Ali svejedno - i Sauber.
Mislim da je Force India realna dosta slabija od danas viđenog. A za Mclaren se ne bojim previše. Mislimd a bi već u Maleziji mogli dosta više pokazati.
Lotus je zadivio i izgleda odličan. Ipak mislim da to nije skroz realan slika:
1. Kimmi je vozio savršeno (već godinama je u formuli važnija pamet od čiste brzine). Grosjean 10.
2. Iako Lotus očito bolje čuva gume, ne čuva ih baš toliko da će moći bez muke obavljati boks manje. Na ovoj utrci to se lijepo poklopilo. Još ako računamo da su najduži boksovi.
3. Najbrži krug je postavio skoro prazan. Realna trkaća brzina - mislim da ipak nije takva.
Rezime: po viđenom vjerujem da će se u nastavku u prvim redovima boriti Ferrari i Red Bull. Iza njih Lotus, pa Mercedes i Mclaren (?) ... Ali svejedno - i Sauber.
Mislim da je Force India realna dosta slabija od danas viđenog. A za Mclaren se ne bojim previše. Mislimd a bi već u Maleziji mogli dosta više pokazati.
Samo neka se trkaju.