ne ne shvacate sto vam pricam..
markeri za kocenja su na stazama na mjestima gdje su jaka kocenja, jako kocenje znaci kocenje do ispod 100 kmh a sa 250+ kmh..
monza kao skolski primjer..
suprotni primjer je brno koji smo vozili ne tako davno i gdje se isto spominjalo nedostatak markera.. a na stazi su markeri bas na svakom jakom kocenju..
brzi zavoji koji su blizu jedan drugome nemaju zasto imat markere jer ne kocis jako i upravo je feeling koliko i kada kocit ono sto cini razliku..
ja se slazem da su mogli stavit markere za prvi zavoj, al ima coban desno od staze koji je taman negdje na kocenju i ja sam recimo prema njemu pokusavao pogodit..
najlaksi "markeri" su tragovi kocenja, koji su opet na jacim kocenjima il kako je je kimi primjetio ovdje nakon one duge ravnice blizu samog apexa..
zavoj je nakon ravnice i zavoj koji se prolazi u 4. brzini.. kakve bi vi tu markere stavili? do cega? iz 6. do 4.?
Arma, bedasto je govoriti tko se po čemu ravna i orijentira. svatko ima svoj sistem
mozda sam bio nejasan, al mislio sam na profesionalne vozace, one koji voze one neke utrke koje mi gledamo na tvu.. i nije to moje misljenje, vec citiram upravo njih..
nemoj me tjerat da guglam neke videe, al svaki do jednog ce ti rec da uzimaju reference pointove pokraj staze.. logicno naravno.. nemaju se po cemu drugom orjentirat..
naravno, na jakim kocenjima tu su markeri..
meni je bez (back) markera teško, dok ne naučim stazu
pa fala bogu.. o tome se i radi..
i nije svaka staza jednako lagana za usvojit tocke kocenja.. pogotovo u utrci..
a tetkicama kojima trebaju strelice za zavoj, pa eto, možda i mi muškarci dobijemo koji bod na prvenstvu
hehe, imas ga ti s tim caletom/culetom/cukyem

samo ne budi toliko siguran u se, upravo taj spomenuti bi te vrlo lako mogao savladat
Previše komplicirate oko svega, to je strašno, ali valjda je to tako kad si mlad i nemaš drugih pizdarija oko kojih bi komplicirao.
ne, nego imamo koju godinu voznje i imamo malo drukciji "feeling" kako za mod tako i za stazu..
uzivamo u voznjama i medjusobnom utrkivanju.. uzivamo cesto i u lovljenju vremena na practicu jer iako je vise manje poredak cesto isti, ima dana kad ti dobro sjedne staza i kad si raspolozen, il pogodis setup il si se jednostavno "probudio da budes brz" i kada postavis koji pravi krug - mission accomplished

drukcije su nam stvari bitne i drukcije nam stvari davaju taj tzv immersion "uzivljavanje"
ne ferma nas kako auti izgledaju, jesu dotjerani graficki i takve stvari jer nam to ne znaci jako nis, jedino sto ispadne ljepsi filmic ako mod ljepse izgleda..
dok vozimo, tako nam je svejedno..
ono sto nam pruza gust je medjusobno utrkivanje i savladavanje staze i lovljenje nekog vremena koje ce bit respektabilno

kad netko opizdi lude krugove ko danas fiore na bathu, a imas pojam koliko je brzo vrijeme jer znas po svojim krugovima koliko otprilike mozes odvozit, a i cale se ne priblizi vremenu, a cale je nas brock na bathu, onda je zadovoljstvo i samo jedan overtake u utrci.. (iako je kod fioreta sve u setupu

)
meni je neki dan bio super gust kad smo cale i ja furali na goldcoastu, utrka od 10 krugova gdje sam ga pratio svih 10 krugova unutar sekunde, na ulicnoj uskoj stazi iza caleta koji je par koplja ispred mene, a da pritom nismo okrznuli ni jedan zid.. meni je to uspjeh i to me ispunjava zadovoljstvom
lol opet sam se raspisao.. al ajd nisam vec dugo..
a upravo je cudno sto mislis da se "djeca" zabavljaju i dozivljavaju simracing ozbiljno, jer je prosjek simracera opcenito - iznad 30 godina.. i ta "stara" garda vodi scenu, radi modove, i trosi najvise para na svoje racing setupove.. jbga, to je i logicno obzirom da si mlad nemoze bas priustit puno toga, mi jedva skrpamo za neke volancice, a okolo je minimum 3 x 24" monitora + opasan komp sa opasnom grafickom (naravno koja je samo za raceanje) koja moze vrtit na toj ludoj rezoluciji od tih nekih 6000x2000 + mid end volan sa dodatnom opremom = min 2000€.. to je sve samo nije neozbiljno

jer voznja simulacija nije igranje kao takvo, vec je hobi..
jasno mi je da nije svakom isti gust, al postavljat stvari totalno naopacke je bedasto..