Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Lewis Hamilton

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

dmarijon je napisao/la:Ja razumijem da ako je neko Hamijev navijač ovaj će test shvatiti doslovno. Ali ajmo biti malo objektivni - sasvim je moguće da je Hami bolji u ovom autu, ali to po ovom testu ipak ne možemo ni približno sigurno znati. Previše je različitih varijabli.
Ak smo vec kod toga kad se uzme vettelovo vrijeme i hamiltonovo vrijeme (prvo koje je odvozi) na stazi koja je bila mokra sve govori. I vjerujem da je prvi puta bila staza suha da bi bilo vrijeme kakvo je i sada odvozil
Darkness rises when silence dies
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

Alonso-champ je napisao/la:
vidc je napisao/la: hm...
a nikome nije palo na pamet da se vozilo na bolidu s volanom na desnoj strani... a hamilton sigurno ima puno više iskustva u mijenjanju brzina lijevom rukom nego vettel...
šta je s količinom goriva u rezervoaru? temperaturi staze?kvaliteti goriva? tko garantira da je sve to isto i da su imali iste uvjete??
ahahaahahaha,daj molim te reci da se salis,pa zar ti je stvarno tesko priznati pa trazis,necu reci kakve,razloge....

hamilton ima puno vise iskustva u mijenjajnu brzine desne rukom....cuj razloga,LOL....
ne šalim se ni najmanje :roll:
uozbiljite se... formula 1 je ipak malo intelektualniji sport od drugih sportova i trebali bi biti realniji malo. mislim,hamilton odvozi brži krug u nekoj krntiji iz tko zna kojeg pokušaja i u kojim uvjetima i sad je to krunski dokaz da je onaj najbrži vozač na svijetu. isto ustvari vrijedi za sve vozače... možda je vettel vozio s autom u kojem je brži i jači motor pa je opet zaostajao sekundu,tko zna šta bi bilo da su imali identične uvjete. radi se o običnom show-u gdje se ljudi više zajebavaju nego išta drugo. a vi se uhvatili toga...i to ni manje ni više nego navijači alonsa i hamiltona...
pa button je u istim uvjetima dobio hamiltona u 2011. godini, gdje su imali 20-ak kvalifikacija i utrka i šansi za osvajanje bodova i button je na kraju bio ispred i ne vidim baš da itko tvrdi da je button brži i bolji vozač od hamiltona. ili ćemo se pravit debili i donosit zaključke na osnovu ničega??
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

haha mozda lewis vozi suzuki :D
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Je li ovo izvučeno iz konteksta, ili Hami (opet) lupa:
http://www.gp1.hr/hamilton-trebaju-nam- ... o-vodecih/" onclick="window.open(this.href);return false;

ne znam kako ide u originalu. Nadam se da je rekao trećina sekunde? ...
Samo neka se trkaju.
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Ne . Pročitaj original.
Prošle godine 1s do 2s zaostatka. Očekuje da su ostali napredovali za još 1s. Tako da je Mercu potrebno 3 sekunde u odnosu na prošlu godinu.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
dmarijon
Legenda
Legenda

Tako nešto sam i očekivao. Našao sam, da: http://www.bbc.co.uk/sport/0/formula1/21550860" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo neka se trkaju.
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Lassie se vraća kući. :biggrin:
slika
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

MW: Pa daj nemoj baš uvijek biti ispred Buttona.
LH: Yeah right.

slika
Lord of the Ring
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: sebe_i_MS

Post Postao/la Lord of the Ring »

LOL bolje da je otisao na sustret s Bob Marleyem i s frulom - trebat ce mu :biggrin:
slika
senamozart
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: F1 McLaren Team

Post Postao/la senamozart »

možda je ovo malo OT ali sada kad sam vidio ovu sliku gore od martina i lewisa....suze mi naviru na oči....mislim sve mi je jasno ali evo nikako da progutam da hamiltona u mclarenu nema...možda sam emotivac postao ili oduvijek bio i žao mi ga je vidjeti u drugoj momčadi jer sam zagriženi mclarenovac...ali eto ipak imam neku nadu da če se jednom vratiti mada moje srce kad ga vidim na gridu neče moči izdržati kad ili on na stazi pređe bilo koga od mclarena ili pak kad ga button ili perez prođu...uh teško je to sve gledati.jedina satisfakcija če mi biti kad oba mclarena odustanu (ne daj Bože jel) a hamilton se bude borio kao mladi lav na stazi.onda ču navijati za njega
oprostite na postu malo su me emocije savladale gledajući onu sliku gore.
slika
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

senamozart je napisao/la:možda je ovo malo OT ali sada kad sam vidio ovu sliku gore od martina i lewisa....suze mi naviru na oči....mislim sve mi je jasno ali evo nikako da progutam da hamiltona u mclarenu nema...možda sam emotivac postao ili oduvijek bio i žao mi ga je vidjeti u drugoj momčadi jer sam zagriženi mclarenovac...ali eto ipak imam neku nadu da če se jednom vratiti mada moje srce kad ga vidim na gridu neče moči izdržati kad ili on na stazi pređe bilo koga od mclarena ili pak kad ga button ili perez prođu...uh teško je to sve gledati.jedina satisfakcija če mi biti kad oba mclarena odustanu (ne daj Bože jel) a hamilton se bude borio kao mladi lav na stazi.onda ču navijati za njega
eee moj prijatelju, i ja se borim s takvim osjecajima, a kad pratim testiranja, svako malo mi se potkrade da pogledam na lewisa, pa tek onda skuzim da pokraj njegovog imena pise mercedes.....
McLaren u <3
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

senamozart je napisao/la:mada moje srce kad ga vidim na gridu neče moči izdržati kad ili on na stazi pređe bilo koga od mclarena ili pak kad ga button ili perez prođu...
... [-X ne brini se za srce, ne postoji mogućnost da on prođe Mcl na stazi a Mcl če ga prolaziti jedino za cijeli krug pa te valjda to neće tako jako strefiti :D ...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
dmarijon
Legenda
Legenda

Aaaaaaaaaaa dobra. Ovo čak ni ja ne bi izjavio :D
Zaozbiljno: skoro da sam zavidan kad vidim kako emotivno doživljavate vozače. Kod mene je to puno više - "ladno"...
Samo neka se trkaju.
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

senamozart je napisao/la:možda je ovo malo OT ali sada kad sam vidio ovu sliku gore od martina i lewisa....suze mi naviru na oči....mislim sve mi je jasno ali evo nikako da progutam da hamiltona u mclarenu nema...možda sam emotivac postao ili oduvijek bio i žao mi ga je vidjeti u drugoj momčadi jer sam zagriženi mclarenovac...ali eto ipak imam neku nadu da če se jednom vratiti mada moje srce kad ga vidim na gridu neče moči izdržati kad ili on na stazi pređe bilo koga od mclarena ili pak kad ga button ili perez prođu...uh teško je to sve gledati.jedina satisfakcija če mi biti kad oba mclarena odustanu (ne daj Bože jel) a hamilton se bude borio kao mladi lav na stazi.onda ču navijati za njega
Znam kako ti je,meni je tako bilo kad je Alonso otišao iz Mclarena,najdraži vozač iz najdraže momčadi,koja mi je od tada najmrža momčad :biggrin:
...put u raj nije posut ružama...
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Chuck Norris je napisao/la:Znam kako ti je,meni je tako bilo kad je Alonso otišao iz Mclarena,najdraži vozač iz najdraže momčadi,koja mi je od tada najmrža momčad :biggrin:
...sumnjivo je to meni...
...ja tebe pamtim kao lažova i jednog od glavnih falsifikatora na ovom forumu...ma ti si mučko đubre, prljav si i smrdiš...nikad ti nisi volio McLaren jer da si ga volio ne bi ga prestao voljeti...i za kraj da ne zaboravim koga ja proklinjem, a tebe proklinjem na Božić 2013... :D

Scud: Tema je Hamilton
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

slika
ivancina
Početnik
Početnik

Post Postao/la ivancina »

znači hamilton je sanjao da jednog dana postane novi jenson button :lol:
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

Još malo Twitter žutih vijesti, Hamilton unfollowao Buttona :biggrin:
Hamilton unfollows ex-teammate Button on Twitter

No longer teammates, Lewis Hamilton has unfollowed Jenson Button on Twitter as the 2008 world champion embarks on a new campaign in Formula 1 with Mercedes.

Last year, the Mercedes driver had raised a bit of a storm declaring that he found Button had unfollowed him on the social media website shortly after it was announced that Hamilton was to leave McLaren at the end of the season.

Within an hour though, Hamilton had realized his folly when he discovered that Button had never followed him on the micro-blogging website in the first place.

Hamilton’s indiscretions on Twitter have grabbed attention several times, particularly when he posted sensitive telemetry data last year, ahead of the Belgian Grand Prix.

From the current drivers on the grid, Hamilton is following Fernando Alonso, Button's current teammate Sergio Perez and Mercedes partner Nico Rosberg
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
speedy56
Legenda
Legenda
Navijam za: FAlonso ALotterer

Post Postao/la speedy56 »

Malo je utišala tema o Hamiltonu, pa da je malo probudim.
Andrew Benson
. @LewisHamilton reveals Bernie Ecclestone has agreed to give his dog Roscoe a paddock pass - complete with picture. Lost for words
:>>
slika
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Mali bi mogao špijunirati druge. Toga se bojao Bernie.

slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

“Što se tiče rivalstva s Buttonom – to mi i nije baš uzbudljivo. Alonso je tip kojeg želim pobijediti. Naravno, želim pobijediti i Seba [Vettela], jer su njih dvojica najuspješniji. Ali, Alonso je najbrži vozač kojeg znam. Također, najiskusniji.”
“Svatko se može namučiti dok ga pobijedi. Bit će pravi izazov ostati ispred njega u kompetitivnom Ferrariju.”

“Očekujem da pobjeđujem, da dođem do velikih ostvarenja i nadmašim ih. Za to radim i to me vuče naprijed. Svi mi želimo biti “onaj jedan”. Neko vrijeme sam ja imao taj naziv, sad ga ima Sebastian. Ljudi vide Michaela Schumachera kao boga, eto, to je moja želja.”
...put u raj nije posut ružama...
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Lewis Hamilton planning museum celebrating achievements of Lewis Hamilton

Planira svoju kuću gdje je odrastao pretvoriti u muzej sa svojim trofejima.

slika
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

e lujo lujo nije nam bas ovo pred kraj trebalo
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Hamilton piše kolumnu za BBc, pa kog zanima - http://www.bbc.co.uk/sport/0/formula1/21793873" onclick="window.open(this.href);return false;
slika
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

Evo sanse za pp :) kisa je tu
Odgovori