Ak smo vec kod toga kad se uzme vettelovo vrijeme i hamiltonovo vrijeme (prvo koje je odvozi) na stazi koja je bila mokra sve govori. I vjerujem da je prvi puta bila staza suha da bi bilo vrijeme kakvo je i sada odvozildmarijon je napisao/la:Ja razumijem da ako je neko Hamijev navijač ovaj će test shvatiti doslovno. Ali ajmo biti malo objektivni - sasvim je moguće da je Hami bolji u ovom autu, ali to po ovom testu ipak ne možemo ni približno sigurno znati. Previše je različitih varijabli.
Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- elder
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Lewis Hamilton
Re: Lewis Hamilton
Darkness rises when silence dies
- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
ne šalim se ni najmanjeAlonso-champ je napisao/la:ahahaahahaha,daj molim te reci da se salis,pa zar ti je stvarno tesko priznati pa trazis,necu reci kakve,razloge....vidc je napisao/la: hm...
a nikome nije palo na pamet da se vozilo na bolidu s volanom na desnoj strani... a hamilton sigurno ima puno više iskustva u mijenjanju brzina lijevom rukom nego vettel...
šta je s količinom goriva u rezervoaru? temperaturi staze?kvaliteti goriva? tko garantira da je sve to isto i da su imali iste uvjete??
hamilton ima puno vise iskustva u mijenjajnu brzine desne rukom....cuj razloga,LOL....

uozbiljite se... formula 1 je ipak malo intelektualniji sport od drugih sportova i trebali bi biti realniji malo. mislim,hamilton odvozi brži krug u nekoj krntiji iz tko zna kojeg pokušaja i u kojim uvjetima i sad je to krunski dokaz da je onaj najbrži vozač na svijetu. isto ustvari vrijedi za sve vozače... možda je vettel vozio s autom u kojem je brži i jači motor pa je opet zaostajao sekundu,tko zna šta bi bilo da su imali identične uvjete. radi se o običnom show-u gdje se ljudi više zajebavaju nego išta drugo. a vi se uhvatili toga...i to ni manje ni više nego navijači alonsa i hamiltona...
pa button je u istim uvjetima dobio hamiltona u 2011. godini, gdje su imali 20-ak kvalifikacija i utrka i šansi za osvajanje bodova i button je na kraju bio ispred i ne vidim baš da itko tvrdi da je button brži i bolji vozač od hamiltona. ili ćemo se pravit debili i donosit zaključke na osnovu ničega??
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
-
- Legenda
Je li ovo izvučeno iz konteksta, ili Hami (opet) lupa:
http://www.gp1.hr/hamilton-trebaju-nam- ... o-vodecih/" onclick="window.open(this.href);return false;
ne znam kako ide u originalu. Nadam se da je rekao trećina sekunde? ...
http://www.gp1.hr/hamilton-trebaju-nam- ... o-vodecih/" onclick="window.open(this.href);return false;
ne znam kako ide u originalu. Nadam se da je rekao trećina sekunde? ...
Samo neka se trkaju.
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Ne . Pročitaj original.
Prošle godine 1s do 2s zaostatka. Očekuje da su ostali napredovali za još 1s. Tako da je Mercu potrebno 3 sekunde u odnosu na prošlu godinu.
Prošle godine 1s do 2s zaostatka. Očekuje da su ostali napredovali za još 1s. Tako da je Mercu potrebno 3 sekunde u odnosu na prošlu godinu.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

-
- Legenda
Tako nešto sam i očekivao. Našao sam, da: http://www.bbc.co.uk/sport/0/formula1/21550860" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo neka se trkaju.
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Lassie se vraća kući.

- Dani
- Legenda
MW: Pa daj nemoj baš uvijek biti ispred Buttona.
LH: Yeah right.
LH: Yeah right.

- Lord of the Ring
- Rezervni vozač
- Navijam za: sebe_i_MS
- senamozart
- Rezervni vozač
- Navijam za: F1 McLaren Team
možda je ovo malo OT ali sada kad sam vidio ovu sliku gore od martina i lewisa....suze mi naviru na oči....mislim sve mi je jasno ali evo nikako da progutam da hamiltona u mclarenu nema...možda sam emotivac postao ili oduvijek bio i žao mi ga je vidjeti u drugoj momčadi jer sam zagriženi mclarenovac...ali eto ipak imam neku nadu da če se jednom vratiti mada moje srce kad ga vidim na gridu neče moči izdržati kad ili on na stazi pređe bilo koga od mclarena ili pak kad ga button ili perez prođu...uh teško je to sve gledati.jedina satisfakcija če mi biti kad oba mclarena odustanu (ne daj Bože jel) a hamilton se bude borio kao mladi lav na stazi.onda ču navijati za njega
oprostite na postu malo su me emocije savladale gledajući onu sliku gore.

- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
eee moj prijatelju, i ja se borim s takvim osjecajima, a kad pratim testiranja, svako malo mi se potkrade da pogledam na lewisa, pa tek onda skuzim da pokraj njegovog imena pise mercedes.....senamozart je napisao/la:možda je ovo malo OT ali sada kad sam vidio ovu sliku gore od martina i lewisa....suze mi naviru na oči....mislim sve mi je jasno ali evo nikako da progutam da hamiltona u mclarenu nema...možda sam emotivac postao ili oduvijek bio i žao mi ga je vidjeti u drugoj momčadi jer sam zagriženi mclarenovac...ali eto ipak imam neku nadu da če se jednom vratiti mada moje srce kad ga vidim na gridu neče moči izdržati kad ili on na stazi pređe bilo koga od mclarena ili pak kad ga button ili perez prođu...uh teško je to sve gledati.jedina satisfakcija če mi biti kad oba mclarena odustanu (ne daj Bože jel) a hamilton se bude borio kao mladi lav na stazi.onda ču navijati za njega
McLaren u <3
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...senamozart je napisao/la:mada moje srce kad ga vidim na gridu neče moči izdržati kad ili on na stazi pređe bilo koga od mclarena ili pak kad ga button ili perez prođu...

"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
-
- Legenda
Aaaaaaaaaaa dobra. Ovo čak ni ja ne bi izjavio
Zaozbiljno: skoro da sam zavidan kad vidim kako emotivno doživljavate vozače. Kod mene je to puno više - "ladno"...

Zaozbiljno: skoro da sam zavidan kad vidim kako emotivno doživljavate vozače. Kod mene je to puno više - "ladno"...
Samo neka se trkaju.
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Znam kako ti je,meni je tako bilo kad je Alonso otišao iz Mclarena,najdraži vozač iz najdraže momčadi,koja mi je od tada najmrža momčadsenamozart je napisao/la:možda je ovo malo OT ali sada kad sam vidio ovu sliku gore od martina i lewisa....suze mi naviru na oči....mislim sve mi je jasno ali evo nikako da progutam da hamiltona u mclarenu nema...možda sam emotivac postao ili oduvijek bio i žao mi ga je vidjeti u drugoj momčadi jer sam zagriženi mclarenovac...ali eto ipak imam neku nadu da če se jednom vratiti mada moje srce kad ga vidim na gridu neče moči izdržati kad ili on na stazi pređe bilo koga od mclarena ili pak kad ga button ili perez prođu...uh teško je to sve gledati.jedina satisfakcija če mi biti kad oba mclarena odustanu (ne daj Bože jel) a hamilton se bude borio kao mladi lav na stazi.onda ču navijati za njega

...put u raj nije posut ružama...
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...sumnjivo je to meni...Chuck Norris je napisao/la:Znam kako ti je,meni je tako bilo kad je Alonso otišao iz Mclarena,najdraži vozač iz najdraže momčadi,koja mi je od tada najmrža momčad
...ja tebe pamtim kao lažova i jednog od glavnih falsifikatora na ovom forumu...ma ti si mučko đubre, prljav si i smrdiš...nikad ti nisi volio McLaren jer da si ga volio ne bi ga prestao voljeti...i za kraj da ne zaboravim koga ja proklinjem, a tebe proklinjem na Božić 2013...

Scud: Tema je Hamilton
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
- Dani
- Legenda
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wb_bgTkT ... r_embedded[/youtube]

- ivancina
- Početnik
znači hamilton je sanjao da jednog dana postane novi jenson button 

- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
Još malo Twitter žutih vijesti, Hamilton unfollowao Buttona

Hamilton unfollows ex-teammate Button on Twitter
No longer teammates, Lewis Hamilton has unfollowed Jenson Button on Twitter as the 2008 world champion embarks on a new campaign in Formula 1 with Mercedes.
Last year, the Mercedes driver had raised a bit of a storm declaring that he found Button had unfollowed him on the social media website shortly after it was announced that Hamilton was to leave McLaren at the end of the season.
Within an hour though, Hamilton had realized his folly when he discovered that Button had never followed him on the micro-blogging website in the first place.
Hamilton’s indiscretions on Twitter have grabbed attention several times, particularly when he posted sensitive telemetry data last year, ahead of the Belgian Grand Prix.
From the current drivers on the grid, Hamilton is following Fernando Alonso, Button's current teammate Sergio Perez and Mercedes partner Nico Rosberg
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
Malo je utišala tema o Hamiltonu, pa da je malo probudim.

Andrew Benson
. @LewisHamilton reveals Bernie Ecclestone has agreed to give his dog Roscoe a paddock pass - complete with picture. Lost for words

- Dani
- Legenda
Mali bi mogao špijunirati druge. Toga se bojao Bernie.

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
“Što se tiče rivalstva s Buttonom – to mi i nije baš uzbudljivo. Alonso je tip kojeg želim pobijediti. Naravno, želim pobijediti i Seba [Vettela], jer su njih dvojica najuspješniji. Ali, Alonso je najbrži vozač kojeg znam. Također, najiskusniji.”
“Svatko se može namučiti dok ga pobijedi. Bit će pravi izazov ostati ispred njega u kompetitivnom Ferrariju.”
“Očekujem da pobjeđujem, da dođem do velikih ostvarenja i nadmašim ih. Za to radim i to me vuče naprijed. Svi mi želimo biti “onaj jedan”. Neko vrijeme sam ja imao taj naziv, sad ga ima Sebastian. Ljudi vide Michaela Schumachera kao boga, eto, to je moja želja.”
...put u raj nije posut ružama...
- Dani
- Legenda
Lewis Hamilton planning museum celebrating achievements of Lewis Hamilton
Planira svoju kuću gdje je odrastao pretvoriti u muzej sa svojim trofejima.
Planira svoju kuću gdje je odrastao pretvoriti u muzej sa svojim trofejima.

- elder
- Svjetski prvak
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
Hamilton piše kolumnu za BBc, pa kog zanima - http://www.bbc.co.uk/sport/0/formula1/21793873" onclick="window.open(this.href);return false;

- elder
- Svjetski prvak