Ovu na vrhu nosa sam stavio par stranica prije, ali evo je opet:Cuky je napisao/la:možeš nabaciti sliku jer ja nisam nikakve rupe vidio...valjda nisam gledao dobro...

A evo i ove kod stepenice:

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Ovu na vrhu nosa sam stavio par stranica prije, ali evo je opet:Cuky je napisao/la:možeš nabaciti sliku jer ja nisam nikakve rupe vidio...valjda nisam gledao dobro...
Pa onda ovi koji nemaju stepenicu, nemaju niti potrebe za time? Mislim da i ovogodišnji Sauber ima rupu, ali nisam 100 posto siguran. Idem provjeriti.Cuky je napisao/la:vjerojatno ista fora kao kod Saubera prošle godine...da zrak koji prođe kroz tu rupu privuče zrak koji se digne preko stepenice i zadrži ga uz bolid umjesto da se nekontrolirano vrti preko njega...uglavnom, sve se svodi na to da se osigura što mirniji i idealniji protok zraka prema iza
Ni ja, jer bi onda trebalo biti vatre i na drugom auspuhu.dmarijon je napisao/la:Ako misliš na višak goriva koji ne sagori pa ode u auspuh i tamo se zapali, ne vjerujem da je to to.
Bilo bi logično...ali, ja ne vidim kako bi se višak topline iz cilindra na npr. desnoj strani izbacio kroz ispuh na lijevojDani je napisao/la:Odvojene možda jesu. Ali zar ne misliš da je logičnije da se višak topline i energije oslobađa paralelno na dvoje cijevi umjesto na jednoj?