Ovo je pregenijalno, ovaj stream na kojem sam do sad gledo je koma kvaliteta. Hvala!

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Ovo je pregenijalno, ovaj stream na kojem sam do sad gledo je koma kvaliteta. Hvala!
Ne razumijem ovo"Mclaren danas najbrži",pa FP 3 počinje za 50 min...Kenny je napisao/la:Meni se Mclaren danas čini najbrži, a RBR i Ferrari da su tu negdje, ali mislim da će ključnu ulogu odigrat vremenski uvjeti i set up odigrat ključnu ulogu danas na kvalifikacijama i sutra na utrci. Meni je žao da su počeli micat travu koja je pored staze i počeli farbat zone izljetanja
Ma mislim po onome što su juče pokazaliMansell je napisao/la:Ne razumijem ovo"Mclaren danas najbrži",pa FP 3 počinje za 50 min...Kenny je napisao/la:Meni se Mclaren danas čini najbrži, a RBR i Ferrari da su tu negdje, ali mislim da će ključnu ulogu odigrat vremenski uvjeti i set up odigrat ključnu ulogu danas na kvalifikacijama i sutra na utrci. Meni je žao da su počeli micat travu koja je pored staze i počeli farbat zone izljetanja
Vec sam pomislio da sam danas nesto propustioKenny je napisao/la:Ma mislim po onome što su juče pokazalikrivo napisano
bas sam to htio napisat... kad ga on koristi to je o.k. a kad ga obidju s drs-om onda place.... najbolje su to pokazali u minidriversima...Cuky je napisao/la:Shvaćam da nitko ne voli gubit, pogotovo kad se nema šanse braniti. Ali opet, kad je on uz pomoć DRS-a grabio prema naprijed u Abu Dhabiju onda mu DRS i to što se suparnik nije mogao braniti i nije baš smetalovidc je napisao/la:pussy ali u neku ruku je u pravu. preticanja s DRS-om na pravcu su totalno glupa i u 99% slučajeva ustvari su zaobilaženje prepreke a ne borba za poziciju. ovo za karthikeyana... činjenica je da je hamilton došao u priliku za preticanje zato što je karthikeyan malo zasmetao, ali kriv svakako nije tako da je vettel tu ispao pič...a. to je sve dio utrkivanja i djetinjasto je žaliti se na takve stvari
[url=http://www.bbc.co.uk/sport/0/formula1/20472530]BBC F1[/url] - Gary Anderson je napisao/la:
"There's a small difference still between Lewis Hamilton's car and Jenson Button's. The rear wing settings are now very similar after Button was running low-downforce on Friday but Hamilton has a small Gurney flap - right-angled flap - on the front wing which affects cornering speed. That just gives it a bit more bite on turn-in. Button likes to keep the cornering speed up and prefers a less aggressive front end."
Lewis je na istom setupu kao jučer, a Jenson se prebacio sa low downforce stražnjeg krila na high downforce (kao Lewis). Izgleda da Lewis nije uspio složiti bolji krug čisto radi prometa na stazi (kratka je staza a puno bolida), a Jenson je svoj najbrži krug vozio sa gumama starim 5 krugova, doduše temperatura staze je bila poprilično niska, čak 17 stupnjeva niža nego jučer, ali opet McLaren najbrži. Hill i Herbert kažu da u normalnim uvjetima Ferrari nema šanse protiv Mclarena i Red Bulla makar u kvalifikacijama. RedBull je odličan u prvom i srednjem sektoru ali McLaren sve nadoknadi u zadnjem.Slash je napisao/la:Nisam gledo, zakaj je Lewis usporio danas?
Na kojim su setupima bili McLareni, ko juče il?
DC on the BBC saying it's just beginning to rain in Interlagos #f1
mislim da niko ne vjeruje u ovih 50%. kisa je garantovana, samo intenzitet u pojedinim dijelovima dana je upitan. opet neko izvan serijsko cudo moze da se desi pa obidje stazu za 50 metara ili slicno.Nitrous Oxide Systems je napisao/la:Za vrijeme utrke su šanse za kišu 50%
http://www.weather.com/weather/hourbyho ... inIndex=24" onclick="window.open(this.href);return false;
Zašto ne bi vjerovali, weather.com je jako pouzdan, kad pogode prognozu za Mostar zasto nebi za Sao Paulo koji je daleko veći i poznatiji gradBarry je napisao/la:mislim da niko ne vjeruje u ovih 50%. kisa je garantovana, samo intenzitet u pojedinim dijelovima dana je upitan. opet neko izvan serijsko cudo moze da se desi pa obidje stazu za 50 metara ili slicno.Nitrous Oxide Systems je napisao/la:Za vrijeme utrke su šanse za kišu 50%
http://www.weather.com/weather/hourbyho ... inIndex=24" onclick="window.open(this.href);return false;
ja se nadam,ako nije, katastrofa...Nitrous Oxide Systems je napisao/la:Je li ovo i Alonso na setupu za kišu, massa je dosta brži u q3