Prljava strana, Webber, ma ništa ga nije zaustavilo jednostavno kad je dobro posložen McLaren tresu se pasice od straha dolaska Hamiltona a da neće Vettel

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Ne mogu se složiti. Na oba seta danas se mogla odvesti cijela utrka a prvih par krugova na oba seta su sramota. Vec kada imamo 2 seta koja se moraju koristiti očekujem da pruže najviše što bolidi mogu.dmarijon je napisao/la:Da, i meni se čini da bi utrka bila manje zanimljiva da su bile bolje gume. U biti, siguran sam. Svi bi vozili manje više "po tračnicama", i to je to.Cuky je napisao/la:Zanimljivo, na Sky-u kažu da je možda baš taj konzervativan pristup sa gumama donio zanimljivu utrkuDero je napisao/la:Pirreli nas je koštao možda najbolje utrke sa jako konzervativnim izborom guma. Soft i Medium dogodine je must.
Da, dao sam 10, a nikad nisam navijao za Hamiltona
sta vama sve nece bit krivo.... da narain je glavni krivac..... definitivno...padobranac je napisao/la:i Narainu još višeCaldor je napisao/la:Odlična staza ;D I odlična utrka. Hamilton je jednostavno briljiral i u poprilično podjednakom bolidu došao do pobjede. Button danas veoma borben i jako je dobro izgledao. Alonso može zahvaliti Hamiltonu i Webberu za porbleme sa KERS-om. Sve u svemu, utrka za 10
upravo tako,tko zna... možda bi backmarkeri više smetali hamiltonu pa bi se vettel odmakeo izvan drs zone,ili bi se možda opet dogodilo isto. u svakom slučaju, bili su izjednačeni cijelu utrku,pa i jučer u kvalifikacijama i konkurenciju ostavili daleko daleko izaVuksa_KC je napisao/la:Bilo bi preticanja itekak poslije, još je bilo puuno prometa, ko zna kak bi završilo.
a da, lewis je to obavio u zadnjem krugu pa vise nije bilo sanse za pretjecanje.....padobranac je napisao/la:pa činjenica je da nije bilo naraina, ne bi bilo pretjecanja, sam Lewis je to sad izjavio za Sky nakon utrke
vettel je prije naraina imao dosta prometa pa ga hamilton nije pretekao. jednostavno su na narain-a naletili u onim S zavojima i tu je vettel izgubio tih par desetinki jer je morao sporije proći a hamilton ne jer je narain više smetao vettelu nego hamiltonu. jednostavno potrefilo se tako i to je to... i to je sastavni dio utrkivanja i hamilton je to odlično iskoristio...McLewis je napisao/la:a da, lewis je to obavio u zadnjem krugu pa vise nije bilo sanse za pretjecanje.....padobranac je napisao/la:pa činjenica je da nije bilo naraina, ne bi bilo pretjecanja, sam Lewis je to sad izjavio za Sky nakon utrke
stvar je u tome da su obojica praktički bili jednako brzi i nikad se lewis nije mogao dovoljno približit prije DRS-a za pretjecanje (sam je rekao da mu je uvijek pobjego na sekundu prije zavoja 11) dakle, za pretjecanje su zaslužne okolnosti na stazi, točnije, Naraian je usporio vettela baš na dijelu staze u kojem je on bježao Lewisu svaki krug na sekunduMcLewis je napisao/la:a da, lewis je to obavio u zadnjem krugu pa vise nije bilo sanse za pretjecanje.....padobranac je napisao/la:pa činjenica je da nije bilo naraina, ne bi bilo pretjecanja, sam Lewis je to sad izjavio za Sky nakon utrke
Ja mislim da gume trebaju biti što tvrđe i sa što manje gripa. Onda RB nema toliku prednost uzavojima, a žderači guma mogu normalno voziti.Dero je napisao/la:Pirreli nas je koštao možda najbolje utrke sa jako konzervativnim izborom guma. Soft i Medium dogodine je must.
mercedesu ni to danas nije pomoglo...Dani je napisao/la:Ja mislim da gume trebaju biti što tvrđe i sa što manje gripa. Onda RB nema toliku prednost uzavojima, a žderači guma mogu normalno voziti.Dero je napisao/la:Pirreli nas je koštao možda najbolje utrke sa jako konzervativnim izborom guma. Soft i Medium dogodine je must.
slažem se s Danijem, ove gume su nam danas omogućile da gledamo Lewisov lov kroz cijelu utrku i borbu njega i Vettela 100%, 56 krugova...napokon je to bilo pravo utrkivanje bez kalkulacija i glupog trošenja guma, a da su bile soft i medium danas ne bi bilo ništa od prave borbe...jednostavno je gušt gledati vozače koji voze na granici, a ne one koji se boje kad će im otići gumeDani je napisao/la:Ja mislim da gume trebaju biti što tvrđe i sa što manje gripa. Onda RB nema toliku prednost uzavojima, a žderači guma mogu normalno voziti.Dero je napisao/la:Pirreli nas je koštao možda najbolje utrke sa jako konzervativnim izborom guma. Soft i Medium dogodine je must.
ni bitno cu mu ja lako objasnitKenny je napisao/la:Misliš da zna šta je Istra?