Je, imao je Seb Vettel dosta sreće sa tim SC-a. I šteta za Lewisa. Dobro za Kimija. I najveća šteta za Fernanda.elder je napisao/la:Evo ti sc-a, i jos jedna stvar koja ide na ruku "najboljem vozacu danasnjice"

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Je, imao je Seb Vettel dosta sreće sa tim SC-a. I šteta za Lewisa. Dobro za Kimija. I najveća šteta za Fernanda.elder je napisao/la:Evo ti sc-a, i jos jedna stvar koja ide na ruku "najboljem vozacu danasnjice"
Jako lijepe želje, ali šanse su mu svedene na mimimum. Imao je utrku u džepu, nevjerovatan dar od Red Bulla, zbog onoga faila u subotu, ali.....pinkdpanter je napisao/la:Napokon, kiiiiimmmiiiiii, car, treba imat i malo srece, svejedno brafo
Vettel bravo, Malo vise srece, ali papak zbog onog zaljevanja DC
Alonso, jako dobar standarno, zelim da osvoji naslov, jer prstic je prebalav
E da i popih onu plinsku bocu od pana, koja je otvorena od kad kimi dobio vodstvo
Slash je napisao/la:Nije Rosberg kriv za ovo danas, evo ti objašnjenje:
http://www.autosport.com/news/report.php/id/104043" onclick="window.open(this.href);return false;
Nije lijepo nekome željeti zlo, ali ako se dogodi, znat' ćemo to "cijeniti".senamozart je napisao/la:kolega @vidc
ovo što ti predlažeš mislim da je malo licemjerno ali ne i realno razmišljanje.
alonso nije imao sreće u subotu jer nije toliko on pridonio da su drugi pogriješili glede dolijevanja goriva.kako mene sječanje služi alonso je samo (ajmo reć tako) poželio da se vettelu dogodi kvar ili da ga netko ala maldonado "pogura" na stazi i izbaci ga s utrke.e to je sretna okolnost.
pod 2.kakvu je alonso imao sreču pa da weber kriminalno starta.opet on nije pridonio tome.to je greška vozača /tj. webera/ a ako čemo govoriti o alonsovoj sreči možemo samo konstatirati ovo što je lewisu prdnuo motor ili šta li več. e to je sreča za njega što je lewis odustao i dobio jedno mjesto plus.
webera je lijepo prošao i bez sretnih okolnosti zaradio poziciju
ali OK nečemo se zamarati.za mene je to završeno i ja sam uvjeren da je vettel srečković kojeg jednog dana mora napustiti sreča pa makar ona bila za dva ili tri tjedna![]()
alonsova jedina sreca je vettelovo odustajanje i onaj safet, a sve ostalo je odradio sam....Slash je napisao/la:Ja umirem od smijeha.
Prije utrke je bilo: napokon ćemo vidjet Vettela kako se probija sa najbržim bolidom, da vidimo šta zna, blablabla, i onda dođe s 24. mjesta na 3. - je, al imo je sreće...
Mrviiiiicu objektivnosti ne bi uopće loše došlo.
Pogotovo vi Alonsovi navijači, ne sjećam se da ste govorili da je Alonso imao sreće u Valenciji kad je pobjedio sa 11. mjesta - ma kakvi, to je bilo čisto vozačko umijeće, briljantnost, božanstvo itd.
U obje situacije su se odlične vožnje poklopile s okolnostima i rezultat je bio takav kakav je, nije Alonso marsovac, a Vettel srećković, OBOJICA SU MARSOVCI.
jašta radi... ne sjećam se da je hamiltona pretekao na stazi,kao ni da je raikkonena pretekao na stazi, kao ni kobayashia koji su nakon starta bili ispred njega...McLewis je napisao/la:alonsova jedina sreca je vettelovo odustajanje i onaj safet, a sve ostalo je odradio sam....Slash je napisao/la:Ja umirem od smijeha.
Prije utrke je bilo: napokon ćemo vidjet Vettela kako se probija sa najbržim bolidom, da vidimo šta zna, blablabla, i onda dođe s 24. mjesta na 3. - je, al imo je sreće...
Pogotovo vi Alonsovi navijači, ne sjećam se da ste govorili da je Alonso imao sreće u Valenciji kad je pobjedio sa 11. mjesta - ma kakvi, to je bilo čisto vozačko umijeće, briljantnost, božanstvo itd.
U obje situacije su se odlične vožnje poklopile s okolnostima i rezultat je bio takav kakav je, nije Alonso marsovac, a Vettel srećković, OBOJICA SU MARSOVCI.
Ne zaboravi i Grosjeana.vidc je napisao/la:jašta radi... ne sjećam se da je hamiltona pretekao na stazi,kao ni da je raikkonena pretekao na stazi, kao ni kobayashia koji su nakon starta bili ispred njega...McLewis je napisao/la:alonsova jedina sreca je vettelovo odustajanje i onaj safet, a sve ostalo je odradio sam....Slash je napisao/la:Ja umirem od smijeha.
pretekao je grosjeana,odmah restartaSlash je napisao/la: Ne zaboravi i Grosjeana.
U trenutku kad je Grosjean odustao Alonso ga je već bio pretekaoSlash je napisao/la:Pričam o Valenciji.
Neko bi trebao pogledsti snimku ValencieSlash je napisao/la:Pričam o Valenciji.
Slash je napisao/la:. Možda i budem, u svakom slučaju znam da nije sigurno bez ikakve pomoći prestigao 10 auti ispred sebe
.