koje očajne izjave, jedan od razloga što mi nikad neće biti drag kao vozač.kad si nemoćan onda bar omalovaži uspjeh protivnika... šta je on tek sad skontao da se ferrari bori s red bullom, ferrarijevi inženjeri s red bullovim inženjerima? šta bi on, da svi imaju jednake aute? ima i to, gp2,gp3 i druga dječja natjecanja...Barry je napisao/la:Fernando Alonso: "5th Place? Reflects our potential. We're not racing against Vettel or Webber, but against Newey and his car." true story.
Utrke 2012 - Arhiva-Komentari
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- vidc
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Re: VN Indije, Buddh International Circuit, 26.-28.10.2012.
-
- Legenda
Istina. "Ja sam bog i ako nisam brži to je dokaz da bolid ne može ni stotinki brže od ovoga". I ja imam dojam da ga slava malo previše puca
Samo neka se trkaju.
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
nikad necemo znati da li bolid moze brze il ne,zasad je ovako kako je,ali da mu slava puca,to je smijesno,pa nije on slavan godinu ili dvije,vec 10 i da mu puca pucala bi mu mnogo ranije...dmarijon je napisao/la:Istina. "Ja sam bog i ako nisam brži to je dokaz da bolid ne može ni stotinki brže od ovoga". I ja imam dojam da ga slava malo previše puca
Alonsista hasta la muerte..
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
Ne znam u čemu je problem Alonso je rekao istinu ako se to nekomu ne svidja to je već njegov problem. 

- vidc
- Veteran
ne bih rekao da je slava, nego samo ogroman ego. on jest najbolji vozač trenutno, nema sumnje ,ali mi je glupo da se on izdiže iznad ferrarija. nakon svake utrke dolaze izjave iz ferrarija kako je Alonso bog, najbolji, svevišnji, najbrži, najpametniji i da je njihova svrha postojanja zadnjih 60ak godina da Alonso daju bolid s kojim će on osvojiti naslov, da oni njega ne zaslužuju itd. bolid uopće nije toliko loš koliko se želi predstaviti. sinko moj, ti si ipak samo vozač, ferrari je bio prije tebe i bit će i poslije tebe, nitko nije predodredio da on mora s ferrarijem osvajat titule.dmarijon je napisao/la:Istina. "Ja sam bog i ako nisam brži to je dokaz da bolid ne može ni stotinki brže od ovoga". I ja imam dojam da ga slava malo previše puca
-
- Veteran
Neki bi očito više cjenili ulizivački pristup da hvali tim na sjajnom poslu i da priča bajke kako je sve superF2004_the_best_ever je napisao/la:Ne znam u čemu je problem Alonso je rekao istinu ako se to nekomu ne svidja to je već njegov problem.
Dok nekima šta god on kaže oni će opet se dignuti na zadnje noge(prepoznat će se ovdje sami)
...put u raj nije posut ružama...
-
- Veteran
e pa vidis u ovom trenutku ima pravo da se dize iznad Ferrarija,zasto-zna se,ne znaju napraviti bolid vec tri-cetiri godine za redom,imajo pilota koji je sposoban uzeti titulu sa ne najboljim bolidom..kazes da bolid nije slab,ja smatram ako ti je u prosjeku startna pozicija peto ili sesto mjesto onda je bolid slab....ja ga razumjem,dosao je u Ferrari ili su ga doveli,da osvaja titule a ne da ih gubi zbog njihovog ne znanja....vidc je napisao/la: ne bih rekao da je slava, nego samo ogroman ego. on jest najbolji vozač trenutno, nema sumnje ,ali mi je glupo da se on izdiže iznad ferrarija. nakon svake utrke dolaze izjave iz ferrarija kako je Alonso bog, najbolji, svevišnji, najbrži, najpametniji i da je njihova svrha postojanja zadnjih 60ak godina da Alonso daju bolid s kojim će on osvojiti naslov, da oni njega ne zaslužuju itd. bolid uopće nije toliko loš koliko se želi predstaviti. sinko moj, ti si ipak samo vozač, ferrari je bio prije tebe i bit će i poslije tebe, nitko nije predodredio da on mora s ferrarijem osvajat titule.
- vidc
- Veteran
ferrari je uvijek dovodio vozače zato što s njima želi osvajati naslove a ne da se vozikaju na sedmom mjestu. situacija je takva kakva jest i njegovo stalno kritiziranje bolida neće ništa dobro donijeti, može samo stvoriti kontra efekat i pokazat kako ne cijeni trud ekipe, kakav god taj trud bio. vi mislite da ferrari namjerno neće napraviti dobar bolid? kad već kritizira i diže se iznad ferrarija nek prozove di montezemola i kaže da je on kriv što drži domenicalija koji ništa nije napravio. a ne ovako, on se spajdašio s di montezemolom, jedan drugom tepaju, a kritiziraju ekipu.Alonso-champ je napisao/la: e pa vidis u ovom trenutku ima pravo da se dize iznad Ferrarija,zasto-zna se,ne znaju napraviti bolid vec tri-cetiri godine za redom,imajo pilota koji je sposoban uzeti titulu sa ne najboljim bolidom..kazes da bolid nije slab,ja smatram ako ti je u prosjeku startna pozicija peto ili sesto mjesto onda je bolid slab....ja ga razumjem,dosao je u Ferrari ili su ga doveli,da osvaja titule a ne da ih gubi zbog njihovog ne znanja....
moto bi trebao biti-pobjeđujemo kao tim i gubimo kao tim
-
- Veteran
Evo izjave dežurnim pljuvačima,ne vidim ništa loše i bezobrazno u izjavi prema svome timu"At the moment we are not fighting against Sebastian only" Alonso said following qualifying. "We are also fighting against Newey let's say - [the team] has finished first or second in the last four race
Nekima je normalno kad jedan vozač svog kolegu naziva krastavcem i kad opravdava ne osvajanje pole-a sa napadom na svoj tim zašto ga nisu upozorili na Massu a ovdje vide elemente sebičnosti.To više govori o njima samima nego o Alonsu i Vettelu
...put u raj nije posut ružama...
-
- Veteran
jeste,Ferrari je dovodio uvijek vozace,ali tad nije bio problem aerodinamika,tad uopste nije bilo problema za Ferrari,napravu nesto metnu ga na bolid ,Schu napravi 50 krugova u Fioranu i stvar gotova,ako je ok stavljamo ga ako nije pravi drugi i opet 50 krugova,e sad je doslo vrijeme da ljudi malo mucnu glavom a izgleda ovi to ne znaju-bar ne toliko koliko je potrebno za titulu,i vjerujem da to Alonsa boli.....vidc je napisao/la: ferrari je uvijek dovodio vozače zato što s njima želi osvajati naslove a ne da se vozikaju na sedmom mjestu. situacija je takva kakva jest i njegovo stalno kritiziranje bolida neće ništa dobro donijeti, može samo stvoriti kontra efekat i pokazat kako ne cijeni trud ekipe, kakav god taj trud bio. vi mislite da ferrari namjerno neće napraviti dobar bolid? kad već kritizira i diže se iznad ferrarija nek prozove di montezemola i kaže da je on kriv što drži domenicalija koji ništa nije napravio. a ne ovako, on se spajdašio s di montezemolom, jedan drugom tepaju, a kritiziraju ekipu.
moto bi trebao biti-pobjeđujemo kao tim i gubimo kao tim
kazes sto ne pokaze prstom na Dominicalijja ili na LDM,e pa toliko renome jos nema,nego reci mi bil pomoglo i da pokaze prstom na njih-ja mislim da ne bi...
- vidc
- Veteran
ne znam da li bi pomoglo, ali kad se već žali neka se direktno žali na odgovorne ljude, a ne indirektno prozivat kako je ferrari kanta, kako nemaju nikakav update, kako se puno priča a nikakvih rezultata.Alonso-champ je napisao/la: jeste,Ferrari je dovodio uvijek vozace,ali tad nije bio problem aerodinamika,tad uopste nije bilo problema za Ferrari,napravu nesto metnu ga na bolid ,Schu napravi 50 krugova u Fioranu i stvar gotova,ako je ok stavljamo ga ako nije pravi drugi i opet 50 krugova,e sad je doslo vrijeme da ljudi malo mucnu glavom a izgleda ovi to ne znaju-bar ne toliko koliko je potrebno za titulu,i vjerujem da to Alonsa boli.....
kazes sto ne pokaze prstom na Dominicalijja ili na LDM,e pa toliko renome jos nema,nego reci mi bil pomoglo i da pokaze prstom na njih-ja mislim da ne bi...
uglavnom, dok psi laju karavane prolaze. došao je vettel, mlad i nadasve izuzetno talentiran vozač ,sjeo u fantastičan bolid i uzima fernandov show u ferrariju. svi su očekivali nevjerojatnu dominaciju kombinacije fernando+ferrari, valjda i on sam je mislio da će to ići bez problema... a sad mu balavac kojeg on očigledno ne cijeni jer stalno spominje kako je za to zaslužan newey a ne on, u bolidu koji proizvodi jedna obična točionica pića, uzima slavu i po svemu sudeći osvaja svoj treći naslov dok on ostaje na dva. frustracija je to, znam...
-
- Veteran
pa eto bas je juce govorio,kako ljudi u Ferariju puno pricaju a malo rade,valjda je to neka prozivka...sto se tice Vettla njega bas po neki i ne gotive,bas je i Hamo prije neki dan govorio kako Vettel moze biti sretan sto ima Neweya,ili nesto u tom stilu....
- vidc
- Veteran
naravno da ga ne gotive kad mu zavide na uspjesima. vettel vozi u odličnom bolidu, ali taj bolid je najbolji tek zadnje 3-4 utrke, dotad je nije imao najbolji bolid. a ipak je cijelu sezonu tu negdje, slično kao i alonso. i sad kad je red bull napravio značajan korak naprijed, logično je da će vettel početi razvaljivat, isto kao što bi i alonso razvaljivao da je ferrari unaprijedio bolid. ne osvaja uvijek najbolji vozač naslov, to je činjenica s kojom se svi moraju pomiriti. to je dio ovog sporta, inače bi sve naslove od 1985.-1993. osvojio senna, od 1994.-2006. schumacher i tako u nedogled. ali jedno je sigurno, naslov ne može osvojiti svatko, a dva naslova pogotovo. te stvari nisu slučajne!Alonso-champ je napisao/la:pa eto bas je juce govorio,kako ljudi u Ferariju puno pricaju a malo rade,valjda je to neka prozivka...sto se tice Vettla njega bas po neki i ne gotive,bas je i Hamo prije neki dan govorio kako Vettel moze biti sretan sto ima Neweya,ili nesto u tom stilu....
- F1NAC
- Moderator
Kolega vidc imam pitanje za tebe 
Reci mi kad je Vettel pobjedio , a da je startao od 2. reda na nize i koliko puta

Reci mi kad je Vettel pobjedio , a da je startao od 2. reda na nize i koliko puta

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- vidc
- Veteran
evo odmah odgovor, nijednom. a reći ću ti i zašto. zato što čovjek fantastično vozi kvalifikacije. kad je bolid dobar za PP, dečko odvozi PP, u velikoj većini slučajeva. kad se kvalificira na peto mjesto to je zato što je bolid dovoljno brz za peto mjesto. jel hoćete reći da su bolji vozači koji se u kvalama voze do 8. mjesta pa se probijaju na 1. mjesto ili onaj koji uzme PP i osvoji pobjedu?
- Ferrari-BiH
- Veteran
evo da se umijesam posto mislim da nema potrebe da vidc trazi..F1NAC je napisao/la:Kolega vidc imam pitanje za tebe
Prije par dana sam nakon razgovora sa jednim bivsim clanom ovog foruma malo "kopao" i mislim da Vettel ima samo 2 pobjede kada je startao van prvog reda (singapur 2012 i Malezija 2010)
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
-
- Legenda
FINAC: Vrlo rijetko, istina. Ali ako se pogleda dublje, mislim da je jasno da to ne umanjuje veličinu Vettela kao vozača. To je uglavnom zbog bolida koji je takav. Već dugo vremena brži u kvalama nego u utrkama. Isto tako, Vettel je pokazao nebrojeno puta da zna i napast i odvozit seriju savršenih krugova.
Čekam (još malo) da dođe u Ferrari, pa da ga odjednom svi počnete dizat u nebesa.
Čekam (još malo) da dođe u Ferrari, pa da ga odjednom svi počnete dizat u nebesa.
Samo neka se trkaju.
-
- Veteran
pa nego sta nego su bolji vozaci,pa "lako"je uzeti pobjedu ako si vec na polu i napravio 70 % posla vec u kvalama gdje nemas nikok ispred sebe...ti mislis drukacije???ma neeeee...??vidc je napisao/la: jel hoćete reći da su bolji vozači koji se u kvalama voze do 8. mjesta pa se probijaju na 1. mjesto ili onaj koji uzme PP i osvoji pobjedu?
- Vuksa_KC
- Veteran
Za to 'uzdizanje do nebesa' treba radit čuda, da. Ak ih Vettel bude radil ko danas Alosno onda bude opravdano 'uzdizan do nebesa'.
- vidc
- Veteran
da, ja baš mislim drugačije. ako imaš bolid koji je sposoban za pobjedu, kakav si ti vozač pa si se kvalificirao na osmo mjesto?Alonso-champ je napisao/la:pa nego sta nego su bolji vozaci,pa "lako"je uzeti pobjedu ako si vec na polu i napravio 70 % posla vec u kvalama gdje nemas nikok ispred sebe...ti mislis drukacije???ma neeeee...??vidc je napisao/la: jel hoćete reći da su bolji vozači koji se u kvalama voze do 8. mjesta pa se probijaju na 1. mjesto ili onaj koji uzme PP i osvoji pobjedu?
-
- Veteran
vidc..bolje se pitaj kakav si ti vozac pa si dosao sa osmog na prvo??
- Ferrari-BiH
- Veteran
Alonso-champ je napisao/la:pa nego sta nego su bolji vozaci,pa "lako"je uzeti pobjedu ako si vec na polu i napravio 70 % posla vec u kvalama gdje nemas nikok ispred sebe...ti mislis drukacije???ma neeeee...??vidc je napisao/la: jel hoćete reći da su bolji vozači koji se u kvalama voze do 8. mjesta pa se probijaju na 1. mjesto ili onaj koji uzme PP i osvoji pobjedu?
Znaci kada pogeldamo omjer Senninih poleova i pobjeda ispade da je on cak jos gori od ovih, jer od 65 pole pozicija on je uspio ostvariti tek 41 pobjedu??? A Schumacher je na srecu nagurao 91 pobjedu iz 68 pole pozicija.
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- vidc
- Veteran
pa vozač koji loše vozi kvalifikacije, dakle neefikasanAlonso-champ je napisao/la:vidc..bolje se pitaj kakav si ti vozac pa si dosao sa osmog na prvo??
-
- Veteran
ja ne mislim tako,onda cemo reci da je Alonso neefikasan,a nazivamo ga najboljim vozacem trenutno na gridu...??????a covjek pobjedjuje u Valenciji sa 11.mjesta...vidc je napisao/la:pa vozač koji loše vozi kvalifikacije, dakle neefikasanAlonso-champ je napisao/la:vidc..bolje se pitaj kakav si ti vozac pa si dosao sa osmog na prvo??
- senamozart
- Rezervni vozač
- Navijam za: F1 McLaren Team
malo da se vratimo na temu koja glasi VN Indije.zanimljivo razmišljanje hamiltona koji veli:
Danas nismo bili dovoljno brzi da budemo ispred njih (red bulla), ali na utrci ćemo ih definitivno moći izazvati," rekao je Hamilton. "Na treninzima smo u dužim stintovima bili podjednako dobri pa sam vrlo uzbuđen zbog toga."
jest da hamilton više nije onako veliki u mojim očima i mada želim da alonso kojeg gore u ovim postovima s pravom hvalite osvoji naslov ali me raduju ovakve optimistične izjave.
Danas nismo bili dovoljno brzi da budemo ispred njih (red bulla), ali na utrci ćemo ih definitivno moći izazvati," rekao je Hamilton. "Na treninzima smo u dužim stintovima bili podjednako dobri pa sam vrlo uzbuđen zbog toga."
jest da hamilton više nije onako veliki u mojim očima i mada želim da alonso kojeg gore u ovim postovima s pravom hvalite osvoji naslov ali me raduju ovakve optimistične izjave.