Fernando Alonso [#14]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
Re: Fernando Alonso
Jel se to samo meni čini ili Fernando stvarno nije nešto pretjerano sretan? Sumnjam da je zbog postolja jer je to i više od realnoga ovdje, prije bih rekao da je zbog zabrinjavajućih performansi.
I ne, nije još gotovo, činjenica je da je ostao samo Vettel, ali vrlo brzi Vettel u vrlo brzom autu.
Čestitke na postolju, ako se ne varam po broju postolja je sada pretekao Sennu na vječnoj listi.
I ne, nije još gotovo, činjenica je da je ostao samo Vettel, ali vrlo brzi Vettel u vrlo brzom autu.
Čestitke na postolju, ako se ne varam po broju postolja je sada pretekao Sennu na vječnoj listi.
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
-
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
I meni se čini da nije nimalo zadovoljanSanel je napisao/la:Jel se to samo meni čini ili Fernando stvarno nije nešto pretjerano sretan? Sumnjam da je zbog postolja jer je to i više od realnoga ovdje, prije bih rekao da je zbog zabrinjavajućih performansi.
Naravno da nije gotovo,Vettel mu je za petama a dolaze staze koje bi mogle biti RB,kao što ne bi otpisao Hamiltona.Mclaren je jak na svim stazama i ako ne bude odustao nijednom mogao bi doći do naslova,52 boda izgleda puno ali ne i nedostižno.
A Kimi se šulja iz prikrajka ako Lotus nađe neku čarobn recept za kraj sezone mogao bi ponoviti 2007
...put u raj nije posut ružama...
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
Alonso nije zadovoljan zbog toga što je najavljivao borbu za pol i pobjedu a vidimo da nije imao tempo ni u utrci za pobjedu a što se tiče kvalifikacija tu je bila katastrofa. 

- Dero
- Profesionalni vozač
A zašto bi bio sretan? Mislim da je prerastao da se veseli mjestu na podiju ako nije pobjeda.Sanel je napisao/la:Jel se to samo meni čini ili Fernando stvarno nije nešto pretjerano sretan? Sumnjam da je zbog postolja jer je to i više od realnoga ovdje, prije bih rekao da je zbog zabrinjavajućih performansi.
Meni je on izgledao kao covjek na misiji jer uzalud ti sve ovo ako ne dođe do ultimativnog cilja. Totalno fokusiran i u svome filmu. Za slavlje ce biti vremena u Brazilu.
A i ako nisi primjetio imali smo jedan od bržih bolida u drugom stintu. U race paceu smo bili podjednaki. Zašto riskirati dovođenje guma do cliffa kada ti je glavni konkurent za naslov ispao iz utrke?
Zadnja izmjena: Dero, dana/u 23 ruj 2012, 16:39, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Veteran
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Meni se čini da je kraj prvenstva da je to Alonsovo, uz ovako pouzdane Mclarene i RBRove prvenstvo je sigurno njegovo

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Kenny
- Legenda
EDIT: Dero sad je glavno konkurent Vettel, a on je u trciKenny je napisao/la:Meni se čini da je kraj prvenstva da je to Alonsovo, uz ovako pouzdane Mclarene i RBRove prvenstvo je sigurno njegovo

- Dero
- Profesionalni vozač
Ja ti čisto sumnjam da RB moze ovo izvesti. Njihovom bolidu ove godine pašu ulične utrke. U Japanu na primjer ocekujem potpunu dominaciju Ferrarija. High speed zavoji i takav tip staze trebao bi pokazati maksimum bolida. Dodaj race pace koji smo na svakoj trci do sada izuzev Mađarske pokazali i ja bi definitivno rekao da na Suzuki Alonso pobjeđuje.
Mclaren je bolid za pobjediti definitivno na ostalim stazama i oni ce definitivno uzeti hrpu bodova RB do kraja sezone no uz ovakvu pouzdanost bolida čisto sumnjam da LH može išta napraviti nego baš naprotiv pomoći Alonsu oduzimajuci Vettelu bodove.
Lotus? Mrtvo-hladno-toplo. Bez sudara i SC danas bi bili van top 10. Ako se njih treba bojati onda stvarno...
Mclaren je bolid za pobjediti definitivno na ostalim stazama i oni ce definitivno uzeti hrpu bodova RB do kraja sezone no uz ovakvu pouzdanost bolida čisto sumnjam da LH može išta napraviti nego baš naprotiv pomoći Alonsu oduzimajuci Vettelu bodove.
Lotus? Mrtvo-hladno-toplo. Bez sudara i SC danas bi bili van top 10. Ako se njih treba bojati onda stvarno...
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
lotus donosi svoj DDRS sistem za suzuku ako se ne varam . to bi im moglo pomoc u kvalifikacijamaDero je napisao/la:Ja ti čisto sumnjam da RB moze ovo izvesti. Njihovom bolidu ove godine pašu ulične utrke. U Japanu na primjer ocekujem potpunu dominaciju Ferrarija. High speed zavoji i takav tip staze trebao bi pokazati maksimum bolida. Dodaj race pace koji smo na svakoj trci do sada izuzev Mađarske pokazali i ja bi definitivno rekao da na Suzuki Alonso pobjeđuje.

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Kenny
- Legenda
Nisam ni rekao da Vettel može ugrozit Alonsa i to mislim baš zbog pouzdanosti RBRa, a li je sada najbliži Alonsu u prvenstvu, a čisto sumnjam da će ga i Hamilton ugrozit jer ako ga neshebe bolid sjebat će ga u boksu, a Raikkonena ni neračunam da može osvojit prvenstvo jer nije dosta da se vozi na 4 i 5 mjestu dok je Alonso na podiju, tako da je ovo Alonsovo prvenstvo, a ostali se mogu borit za 2 mjesto

- Dero
- Profesionalni vozač
To je još bolje. Što više ljudi u borbi za pobjedu to bolje za Alonsa. Još da dobimo poneki bljesak Pereza ili Maldonada do kraja bilo bi isto tako korisno.F1NAC je napisao/la: lotus donosi svoj DDRS sistem za suzuku ako se ne varam . to bi im moglo pomoc u kvalifikacijama
-
- Veteran
Nadam se da si u pravu ,s pobjedom u Japanu bi stavio jednu ruku na peharDero je napisao/la: U Japanu na primjer ocekujem potpunu dominaciju Ferrarija. High speed zavoji i takav tip staze trebao bi pokazati maksimum bolida. Dodaj race pace koji smo na svakoj trci do sada izuzev Mađarske pokazali i ja bi definitivno rekao da na Suzuki Alonso pobjeđuje.
- Cuky
- Moderator
Ferrariju bi trebale odgovarati Suzuka, Korea (osim zadnjeg sektora) i Brazil. Možda čak i Austin, pošto i tamo ima lijepih brzih zavoja...ali to je sve teorija samo...
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Iako se sljedeća utrka vozi u zemlji izlazećeg sunca, daleko je sunce, ne dozvoljavam takve izjave tipa "stavio jednu ruku na pehar".Chuck Norris je napisao/la:
Nadam se da si u pravu ,s pobjedom u Japanu bi stavio jednu ruku na pehar

Idemo u Japan da pobjedimo ili da budemo bar ispred Vettela a o tom "eventualnom naslovu" ćemo razmišljat u Brazilu, nadam se da ćemo imati materijala u Brazilu da razmišljamo o naslovu.

-
- Veteran
For those that missed it earlier, Alonso's podium was his 81st, beating Ayrton Senna's tally of 80. Now 3rd in the all time list.
Alonsista hasta la muerte..
- mrd
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
uuu, nisko, ovo mi liči na nešto što bi stari enzo rekao
First Alonso should win the title, then we won’t hire a team mate who bothers him”
First Alonso should win the title, then we won’t hire a team mate who bothers him”

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Mislim da se to tiče Vettela.mrd je napisao/la:uuu, nisko, ovo mi liči na nešto što bi stari enzo rekao
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Da, al ako se tiče Vettela koji možda ima predugovor, onda im je bolje da spriječe Alonsa da uzme titulu, tj. nek mu ju izvade iz džepa
.

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
Nije mi jasno zašto im je pored ovako briljantnog vozača kao Alonso potrebno dovoditi Vettela?!
Samo postoji šansa da nastane konflikt kao što je bio 2007. između Alonsa i Hamiltona u Mclarenu.
Po mom mišljenju, a vjerujem i mnogih drugih navijača Ferrarija Alonso treba ostati u Ferrariju do kraja karijere.
Sve je to onaj Montezemolo kriv.
Samo postoji šansa da nastane konflikt kao što je bio 2007. između Alonsa i Hamiltona u Mclarenu.
Po mom mišljenju, a vjerujem i mnogih drugih navijača Ferrarija Alonso treba ostati u Ferrariju do kraja karijere.
Sve je to onaj Montezemolo kriv.
- kowalski
- Rezervni vozač
Iz istog razloga kao i Kimija pored Ms-a 2006. Okrecu se buducnosti. A do vozaca ionako nikada nisu pretjerano drzali.
Vozac je u ovom danasnjem Ferrariju najbolji dio paketa i sasvim sigurno ga ne treba mijenjati ili ciniti nezadovoljnim.
Vozac je u ovom danasnjem Ferrariju najbolji dio paketa i sasvim sigurno ga ne treba mijenjati ili ciniti nezadovoljnim.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
- Cuky
- Moderator
Kimi je dogovoren jer se Schumacher odlučio povući, a ne zato jer su oni njega odlučili smijeniti.
Što se Vettela u Ferrariju tiče, ja ga kao navijač Ferrarija ne želim!!
Fernando ima sigurno još 4,5,6 sezona u kojima će sigurno uvijek dati maksimum koji bude moguć sa bolidom koji dobije. Uz to, od mladih vozača, Ferrari ima Bianchija koji sigurno nebi odbio na početku karijere biti vodonoša Alonsu uz mogućnost da preuzme palicu kao što je to Massa 2007. na početku preuzeo od Schumachera, dok ga Kimi nije rezultatima nadmašio.
Što se Vettela u Ferrariju tiče, ja ga kao navijač Ferrarija ne želim!!
Fernando ima sigurno još 4,5,6 sezona u kojima će sigurno uvijek dati maksimum koji bude moguć sa bolidom koji dobije. Uz to, od mladih vozača, Ferrari ima Bianchija koji sigurno nebi odbio na početku karijere biti vodonoša Alonsu uz mogućnost da preuzme palicu kao što je to Massa 2007. na početku preuzeo od Schumachera, dok ga Kimi nije rezultatima nadmašio.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

-
- Veteran
"We've been extremely unlucky with the yellow flags. I had to lift off and probably I lost fourth position. With Button's penalty, maybe we could have started tomorrow third.
"It was a lost opportunity today."
"We were unlucky today, hopefully lucky tomorrow. Tyre degradation looks quite high. We need to do the maximum for that.
"The start will be important. The two McLarens are behind us - they have very strong race pace so I think there will be a challenge there.
"The points are on Sunday so we need to be optimistic."
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
Ode naslov 

...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
-
- Veteran
-
- Legenda