Fernando Alonso [#14]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Sanel
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Nikoga
Kontakt:

Re: Fernando Alonso

Post Postao/la Sanel »

Jel se to samo meni čini ili Fernando stvarno nije nešto pretjerano sretan? Sumnjam da je zbog postolja jer je to i više od realnoga ovdje, prije bih rekao da je zbog zabrinjavajućih performansi.
I ne, nije još gotovo, činjenica je da je ostao samo Vettel, ali vrlo brzi Vettel u vrlo brzom autu.
Čestitke na postolju, ako se ne varam po broju postolja je sada pretekao Sennu na vječnoj listi.
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Sanel je napisao/la:Jel se to samo meni čini ili Fernando stvarno nije nešto pretjerano sretan? Sumnjam da je zbog postolja jer je to i više od realnoga ovdje, prije bih rekao da je zbog zabrinjavajućih performansi.
I ne, nije još gotovo, činjenica je da je ostao samo Vettel, ali vrlo brzi Vettel u vrlo brzom autu.
Čestitke na postolju, ako se ne varam po broju postolja je sada pretekao Sennu na vječnoj listi.
I meni se čini da nije nimalo zadovoljan
Naravno da nije gotovo,Vettel mu je za petama a dolaze staze koje bi mogle biti RB,kao što ne bi otpisao Hamiltona.Mclaren je jak na svim stazama i ako ne bude odustao nijednom mogao bi doći do naslova,52 boda izgleda puno ali ne i nedostižno.
A Kimi se šulja iz prikrajka ako Lotus nađe neku čarobn recept za kraj sezone mogao bi ponoviti 2007
...put u raj nije posut ružama...
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Alonso nije zadovoljan zbog toga što je najavljivao borbu za pol i pobjedu a vidimo da nije imao tempo ni u utrci za pobjedu a što se tiče kvalifikacija tu je bila katastrofa. ;)
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

Sanel je napisao/la:Jel se to samo meni čini ili Fernando stvarno nije nešto pretjerano sretan? Sumnjam da je zbog postolja jer je to i više od realnoga ovdje, prije bih rekao da je zbog zabrinjavajućih performansi.
A zašto bi bio sretan? Mislim da je prerastao da se veseli mjestu na podiju ako nije pobjeda.
Meni je on izgledao kao covjek na misiji jer uzalud ti sve ovo ako ne dođe do ultimativnog cilja. Totalno fokusiran i u svome filmu. Za slavlje ce biti vremena u Brazilu.

A i ako nisi primjetio imali smo jedan od bržih bolida u drugom stintu. U race paceu smo bili podjednaki. Zašto riskirati dovođenje guma do cliffa kada ti je glavni konkurent za naslov ispao iz utrke?
Zadnja izmjena: Dero, dana/u 23 ruj 2012, 16:39, ukupno mijenjano 1 put.
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Post Postao/la Alonso-champ »

da ga nije Dasha nogirala :biggrin:
Alonsista hasta la muerte..
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Meni se čini da je kraj prvenstva da je to Alonsovo, uz ovako pouzdane Mclarene i RBRove prvenstvo je sigurno njegovo
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

Kenny je napisao/la:Meni se čini da je kraj prvenstva da je to Alonsovo, uz ovako pouzdane Mclarene i RBRove prvenstvo je sigurno njegovo
EDIT: Dero sad je glavno konkurent Vettel, a on je u trci
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

Ja ti čisto sumnjam da RB moze ovo izvesti. Njihovom bolidu ove godine pašu ulične utrke. U Japanu na primjer ocekujem potpunu dominaciju Ferrarija. High speed zavoji i takav tip staze trebao bi pokazati maksimum bolida. Dodaj race pace koji smo na svakoj trci do sada izuzev Mađarske pokazali i ja bi definitivno rekao da na Suzuki Alonso pobjeđuje.
Mclaren je bolid za pobjediti definitivno na ostalim stazama i oni ce definitivno uzeti hrpu bodova RB do kraja sezone no uz ovakvu pouzdanost bolida čisto sumnjam da LH može išta napraviti nego baš naprotiv pomoći Alonsu oduzimajuci Vettelu bodove.
Lotus? Mrtvo-hladno-toplo. Bez sudara i SC danas bi bili van top 10. Ako se njih treba bojati onda stvarno...
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

Dero je napisao/la:Ja ti čisto sumnjam da RB moze ovo izvesti. Njihovom bolidu ove godine pašu ulične utrke. U Japanu na primjer ocekujem potpunu dominaciju Ferrarija. High speed zavoji i takav tip staze trebao bi pokazati maksimum bolida. Dodaj race pace koji smo na svakoj trci do sada izuzev Mađarske pokazali i ja bi definitivno rekao da na Suzuki Alonso pobjeđuje.
Mclaren je bolid za pobjediti definitivno na ostalim stazama i oni ce definitivno uzeti hrpu bodova RB do kraja sezone no uz ovakvu pouzdanost bolida čisto sumnjam da LH može išta napraviti nego baš naprotiv pomoći Alonsu oduzimajuci Vettelu bodove.
Lotus? Mrtvo-hladno-toplo. Bez sudara i SC danas bi bili van top 10. Ako se njih treba bojati onda stvarno...
lotus donosi svoj DDRS sistem za suzuku ako se ne varam . to bi im moglo pomoc u kvalifikacijama
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

Nisam ni rekao da Vettel može ugrozit Alonsa i to mislim baš zbog pouzdanosti RBRa, a li je sada najbliži Alonsu u prvenstvu, a čisto sumnjam da će ga i Hamilton ugrozit jer ako ga neshebe bolid sjebat će ga u boksu, a Raikkonena ni neračunam da može osvojit prvenstvo jer nije dosta da se vozi na 4 i 5 mjestu dok je Alonso na podiju, tako da je ovo Alonsovo prvenstvo, a ostali se mogu borit za 2 mjesto
slika
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

F1NAC je napisao/la: lotus donosi svoj DDRS sistem za suzuku ako se ne varam . to bi im moglo pomoc u kvalifikacijama
To je još bolje. Što više ljudi u borbi za pobjedu to bolje za Alonsa. Još da dobimo poneki bljesak Pereza ili Maldonada do kraja bilo bi isto tako korisno.
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Dero je napisao/la: U Japanu na primjer ocekujem potpunu dominaciju Ferrarija. High speed zavoji i takav tip staze trebao bi pokazati maksimum bolida. Dodaj race pace koji smo na svakoj trci do sada izuzev Mađarske pokazali i ja bi definitivno rekao da na Suzuki Alonso pobjeđuje.
Nadam se da si u pravu ,s pobjedom u Japanu bi stavio jednu ruku na pehar
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Ferrariju bi trebale odgovarati Suzuka, Korea (osim zadnjeg sektora) i Brazil. Možda čak i Austin, pošto i tamo ima lijepih brzih zavoja...ali to je sve teorija samo...
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Chuck Norris je napisao/la:
Nadam se da si u pravu ,s pobjedom u Japanu bi stavio jednu ruku na pehar
Iako se sljedeća utrka vozi u zemlji izlazećeg sunca, daleko je sunce, ne dozvoljavam takve izjave tipa "stavio jednu ruku na pehar". :evil: :biggrin:
Idemo u Japan da pobjedimo ili da budemo bar ispred Vettela a o tom "eventualnom naslovu" ćemo razmišljat u Brazilu, nadam se da ćemo imati materijala u Brazilu da razmišljamo o naslovu. ;)
Alonso-champ
Veteran
Veteran

For those that missed it earlier, Alonso's podium was his 81st, beating Ayrton Senna's tally of 80. Now 3rd in the all time list.
mrd
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la mrd »

uuu, nisko, ovo mi liči na nešto što bi stari enzo rekao
First Alonso should win the title, then we won’t hire a team mate who bothers him”
slika
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

mrd je napisao/la:uuu, nisko, ovo mi liči na nešto što bi stari enzo rekao
First Alonso should win the title, then we won’t hire a team mate who bothers him”
Mislim da se to tiče Vettela.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Da, al ako se tiče Vettela koji možda ima predugovor, onda im je bolje da spriječe Alonsa da uzme titulu, tj. nek mu ju izvade iz džepa :D.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Nije mi jasno zašto im je pored ovako briljantnog vozača kao Alonso potrebno dovoditi Vettela?!
Samo postoji šansa da nastane konflikt kao što je bio 2007. između Alonsa i Hamiltona u Mclarenu.

Po mom mišljenju, a vjerujem i mnogih drugih navijača Ferrarija Alonso treba ostati u Ferrariju do kraja karijere.

Sve je to onaj Montezemolo kriv.
slika
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la kowalski »

Iz istog razloga kao i Kimija pored Ms-a 2006. Okrecu se buducnosti. A do vozaca ionako nikada nisu pretjerano drzali.

Vozac je u ovom danasnjem Ferrariju najbolji dio paketa i sasvim sigurno ga ne treba mijenjati ili ciniti nezadovoljnim.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Kimi je dogovoren jer se Schumacher odlučio povući, a ne zato jer su oni njega odlučili smijeniti.

Što se Vettela u Ferrariju tiče, ja ga kao navijač Ferrarija ne želim!!

Fernando ima sigurno još 4,5,6 sezona u kojima će sigurno uvijek dati maksimum koji bude moguć sa bolidom koji dobije. Uz to, od mladih vozača, Ferrari ima Bianchija koji sigurno nebi odbio na početku karijere biti vodonoša Alonsu uz mogućnost da preuzme palicu kao što je to Massa 2007. na početku preuzeo od Schumachera, dok ga Kimi nije rezultatima nadmašio.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

"We've been extremely unlucky with the yellow flags. I had to lift off and probably I lost fourth position. With Button's penalty, maybe we could have started tomorrow third.
"It was a lost opportunity today."

"We were unlucky today, hopefully lucky tomorrow. Tyre degradation looks quite high. We need to do the maximum for that.

"The start will be important. The two McLarens are behind us - they have very strong race pace so I think there will be a challenge there.

"The points are on Sunday so we need to be optimistic."
Sanel
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Nikoga
Kontakt:

Post Postao/la Sanel »

Ode naslov :(
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
Alonso-champ
Veteran
Veteran

i ja to mislim :cry:
dmarijon
Legenda
Legenda