pa nego gdje cu gledati,dmarijon je napisao/la:Vi to gledate na Sky-u, da imate sve te info?

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
pa nego gdje cu gledati,dmarijon je napisao/la:Vi to gledate na Sky-u, da imate sve te info?
kraljAlonso-champ je napisao/la:koji kralj Kimi na "pressici"...Idont care
Da interesantan rezultat na kraju. Čitav vikend ga pere ( osim prvog treninga ) i onda ovakva pljuska. Na team radiu je rekao za nešto da je "terrible". Nije sezona gotova. Brži je od Alonsa i još nekih ispred sebe, objektivno jedino su rb-i bili brži tokom vikenda. primjetio sam da je njegov top speed daleko manji od svih ostalih. Jel radilo krilo možda?elder je napisao/la:I naum mclarena da stavi buttona ispred hamiltona sa kaznom je uspio uz malu pomoc kimi-a. Sad mogu reci da je ova sezona gotova za hamiltona
Vettel is being investigated by the FIA for impeding Alonso
Dani je napisao/la:Na kraju će ferrari sve vozače prijaviti da bi Alonso mogao u prvi startni red.
By the way: No penalty against @kamui_kobayashi. Telemetry shows clearly, he slowed down sufficiently and he didn't use KERS or DRS
evo ti i objasnjenje. http://www.f1fanatic.co.uk/2012/10/06/h ... um=twitterDani je napisao/la:Da interesantan rezultat na kraju. Čitav vikend ga pere ( osim prvog treninga ) i onda ovakva pljuska. Na team radiu je rekao za nešto da je "terrible". Nije sezona gotova. Brži je od Alonsa i još nekih ispred sebe, objektivno jedino su rb-i bili brži tokom vikenda. primjetio sam da je njegov top speed daleko manji od svih ostalih. Jel radilo krilo možda?elder je napisao/la:I naum mclarena da stavi buttona ispred hamiltona sa kaznom je uspio uz malu pomoc kimi-a. Sad mogu reci da je ova sezona gotova za hamiltona
Alonso-champ je napisao/la:Dani je napisao/la:Na kraju će ferrari sve vozače prijaviti da bi Alonso mogao u prvi startni red.By the way: No penalty against @kamui_kobayashi. Telemetry shows clearly, he slowed down sufficiently and he didn't use KERS or DRS
bas je usporioKobayashi was 0.2s up on PB entering Spoon, 0.1s up exiting Spoon.
Ima li ikakvi novosti za ovo?Alonso-champ je napisao/la:Vettel is being investigated by the FIA for impeding Alonso
Nema nista,ma to su samo pokusaji Ferrari-ja i nista drugo,ja ne vjerujem da je tu ista bilo,nit sam zapazio u vrijem kvala...Chuck Norris je napisao/la:Ima li ikakvi novosti za ovo?Alonso-champ je napisao/la:Vettel is being investigated by the FIA for impeding Alonso
Mislis Hamilton iza AlonsaF1NAC je napisao/la:sta se desilo u kvalama danas nisam gledaokoji nered na gridu .. Zasto je Alonso tako iza i Hamilton ?
mislio sam zasto je Alonso tako iza i poslije sam se naknadno sjetio da je i Hamilton izaAlonso-champ je napisao/la:Mislis Hamilton iza AlonsaF1NAC je napisao/la:sta se desilo u kvalama danas nisam gledaokoji nered na gridu .. Zasto je Alonso tako iza i Hamilton ?
Raikonen se izvrtio u poslednjim sekundama i onda jos zuta zastava zbog toga.... jbg
FernandoAlonso "Perhaps we lack a bit of performance over a single lap, but on Sunday our team has no fear from anyone"