Budeli Vettel ovako ispred Alonsa bogami ne vjerujem da ce misliti na tih 18 bodova..Slash je napisao/la:Bez brige, nećeš ga vidjet, radije će Fernando sačuvat svojih 18 bodovaChuck Norris je napisao/la:Jedna od najboljih staza i jedan od najboljih zavoja u f1(osim eau-rougea).
Želio bih vidjeti jedno ovako Alonsovo pretjecanje za 1.mjesto
.
Utrke 2012 - Arhiva-Komentari
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
-
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
Re: VN Japana, Suzuka Circuit, 5.-7.10.2012.
Alonsista hasta la muerte..
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
Nije čuvao jer je naslov bio osiguran.... u toj utrci se bas vidjelo kako svi ganjaju pobjedu, a nitko nista ne racuna....Chuck Norris je napisao/la:Nije ju čuvao tada na ovom videu pa neće ni sada samo mu treba dati bolid sposoban pobjedeSlash je napisao/la:Bez brige, nećeš ga vidjet, radije će Fernando sačuvat svojih 18 bodovaChuck Norris je napisao/la:Jedna od najboljih staza i jedan od najboljih zavoja u f1(osim eau-rougea).
Želio bih vidjeti jedno ovako Alonsovo pretjecanje za 1.mjesto
.
Misliš da sačuva bodove onako kako je to Hamilton radio 2007 i 2008 u Brazilu
McLaren u <3
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Čuvao je alonso bodove i protiv Petrov 2010. 

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
kao i Hamilton iza Kubice na godine na istoj staziKing iCool je napisao/la:Čuvao je alonso bodove i protiv Petrov 2010.

šalu na stranu

Mislim da ovaj manevar ove godine izvede , gume bi mu pol kruga kasnije vrisnule

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
-
- Legenda
Mislim da će biti puno više zanimljivih trenutaka ove godine. Iskreno, ovaj mi nije nešto. Manevar je više čisti prolaz kraj bolida. Schu je bio znatno sporiji, što se vidi i po Kimiju koji mu se odmah približio.
I sunce za vikend. Neka je.
I sunce za vikend. Neka je.
Samo neka se trkaju.
-
- Veteran
Je li ti to ozbiljno?dmarijon je napisao/la:Iskreno, ovaj mi nije nešto. Manevar je više čisti prolaz kraj bolida. Schu je bio znatno sporiji, što se vidi i po Kimiju koji mu se odmah približio.

Jedno od najboljih pretjecanja ikad i to ne mjenja činjenica da je Schumacher bio dosta sporiji(uostalom da bi pretekao ovog ispred on bi morao biti sporiji zar ne

...put u raj nije posut ružama...
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Pa ni neizgleda spektakularno, ali mislim da svako to nemože zatoChuck Norris je napisao/la:Je li ti to ozbiljno?dmarijon je napisao/la:Iskreno, ovaj mi nije nešto. Manevar je više čisti prolaz kraj bolida. Schu je bio znatno sporiji, što se vidi i po Kimiju koji mu se odmah približio.![]()
Jedno od najboljih pretjecanja ikad i to ne mjenja činjenica da je Schumacher bio dosta sporiji(uostalom da bi pretekao ovog ispred on bi morao biti sporiji zar ne)

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Po meni je Kimijev prelazak Fisica puno zahtjevniji bio.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
Neusporedivo je zahtjevniji i bolji Kimijev prolazak bio - em kaj se Šumi tam nije ni branio i bio puno sporiji em kaj je ovo bio zadnji krug (zbog čega dodatno dobiva na težini) i ispred njega brzi Renault. Fenomenalno 

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
-
- Veteran
Ma ja,nisam ni sumnjaoDomi je napisao/la:Neusporedivo je zahtjevniji i bolji Kimijev prolazak bio - em kaj se Šumi tam nije ni branio i bio puno sporiji em kaj je ovo bio zadnji krug (zbog čega dodatno dobiva na težini) i ispred njega brzi Renault. Fenomenalno

Alonsista hasta la muerte..
- Barry
- Test vozač
- Navijam za: Ferrari
skracena drs zona http://www.planetf1.com/driver/18227/81 ... -shortened
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
-
- Veteran
Evo šta je Mladen Jergović na ovom forumu rekao o najboljim pretjecanjimaDomi je napisao/la:Neusporedivo je zahtjevniji i bolji Kimijev prolazak bio - em kaj se Šumi tam nije ni branio i bio puno sporiji em kaj je ovo bio zadnji krug (zbog čega dodatno dobiva na težini) i ispred njega brzi Renault. Fenomenalno
Znam da Mladen nije neko mjerilo niti ga ja puno toga ozbiljno shvaćam ali kad ovo dođe od njega kojem Alonso nije pri vrhu omiljenih vozača,dapače često piše kontra njega onda to nešto značiDino Mclaren je napisao/la:Gospodine Mladene,koja su po vama top 5 pretjecanja na stazi tokom cijele povijesti formule 1?
Uuuf. Sad ovako, na brzinu, sigurno ću nešto zaboraviti, ali idem nabacati onih koje se prvo sjetim:
- Alonso (prešao M Schumachera) u Suzuki 2005.
- Mansell (prešao Piqueta) u Silvestoneu 1987.
- Fangio (prešao Hawthorna i Collinsa) u Nürburgringu 1957.
- Häkkinen (prešao M Schumachera) u Spau 2000.
- M Schumacher (prešao Räikkönena) u Interlagosu 2006.
- Senna (5 pretjecanja u prvom krugu) u Doningtonu 1993.
Hm, to je već šest, a tek sam počeo. Dobro, izbacite jedno van, bilo koje, osim prvog na listi!
Ovo Kimijevo pretjecanje je fantastično ali se ne može mjeriti sa ovime prelaskom Alonsa u zavoju 130R
- Dodi_napalm
- Rezervni vozač
- Navijam za: Schumachera
Pretjeruješ, s onakvim Renaultom na Michelinu Schumaherov Ferrari na Bridgestonu mu je bil laka meta.
Ali pošto je Schumacher onda je WOOW, a u biti niš posebno.
jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!

NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!

- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Eh, ta dvostruka mjerila. Kad MJ napiše nešto dobro o Alonso, onda ima kredibilitet i poziva se na njega, u suprotnom čovjek je budala i baljezga.
Na stranu to da se slažem i s njim i s fenbojima da je ovo Alonsovo pretjecanje nešto posebno.

Na stranu to da se slažem i s njim i s fenbojima da je ovo Alonsovo pretjecanje nešto posebno.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Alonsovo preticanje je solidno, ali ništa specijalno jer je čovjek vozio po trkaćoj putanji i nije se baš previše slomio da bi odradio preticanje. istina,radi se o jednom od najbržih zavoja u f1, ali preticanje je bilo manje-više gotovo već prije zavoja. ako je ovo jedno od najboljih preticanja ikada, onda je webber-alonso prošle godine kroz eau rouge najbolje od kad postoje motori s unutrašnjim izgaranjem. al eto, ljudi vole to preticanje jer je starog šampiona pretekao novi šampion. više stvar nekakve simbolike nego poteza.
-
- Veteran
Promašio si poantu,pročitaj ponovoDodi_napalm je napisao/la:Pretjeruješ, s onakvim Renaultom na Michelinu Schumaherov Ferrari na Bridgestonu mu je bil laka meta.
@Slash
Pozvao sam se na Mladena upravo zato što je 90% njegovih kolumna veličanje Hamiltona a spuštanje Alonsu,njemu nije bilo teško priznati da je ovo izvanredno pretjecanje a nekima ovdje očito je.Vjerovatno zato što je Schumacher u sporednoj ulozi iako to nema nikakve veze s pretjecanjem mogao je biti bilo tko
Mladen je kod mene izgubio kredibilitet zbog mnogih stvari,zato što nastupa kao da je pokupio svu pamet svijeta,zbog hvalisanja i sl. ali daleko od toga da je neznalica i da nema dobrih kolumna koje volim pročitati ali to nije tema pa da ne odemo daleko
-
- Legenda
Mislim da je vidc pogodio u srž. I po meni je to to. A mislim da je ovo i odgovor zašto ga je i Mladen stavio na prvo mjesto.vidc je napisao/la:Alonsovo preticanje je solidno, ali ništa specijalno jer je čovjek vozio po trkaćoj putanji i nije se baš previše slomio da bi odradio preticanje. istina,radi se o jednom od najbržih zavoja u f1, ali preticanje je bilo manje-više gotovo već prije zavoja. ako je ovo jedno od najboljih preticanja ikada, onda je webber-alonso prošle godine kroz eau rouge najbolje od kad postoje motori s unutrašnjim izgaranjem. al eto, ljudi vole to preticanje jer je starog šampiona pretekao novi šampion. više stvar nekakve simbolike nego poteza.
Samo neka se trkaju.
-
- Legenda
Treninzi u 3:00 i u 7:00 ...
pa ti gledaj.

Samo neka se trkaju.
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Pa je problemdmarijon je napisao/la:Treninzi u 3:00 i u 7:00 ...pa ti gledaj.

Darkness rises when silence dies
- Forza
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari - F1
-
- Legenda
Baš gledam poredak, i zaključujem: po ovome se gotovo ništa ne može zaključiti. Još uvijek ...
Jedina dobra stvar je što su svi relativno blizu
Jedina dobra stvar je što su svi relativno blizu
Samo neka se trkaju.
- Forza
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari - F1
- Alonso Fernando
- Rezervni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso only
Mclaren i Red bull su svjetlosna godina ispred ostalih.Odnos snaga nesto kao u Singapuru,zakljucio bih.
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Iz Pirellijevog izvješća:
"This year we're more likely to see two stops, depending also on outside factors such as safety cars and weather conditions.
We've got a lot of data to look at now, but we would expect the performance gap between the two compounds to be in the region of 1.0-1.2 seconds."

- Nitrous Oxide Systems
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari
Ferrari jako los ponovno, cak im ni sreca nece pomoci da Alonso osvoji naslov ako bolid bude ovako spor i dalje