Utrke 2012 - Arhiva-Komentari
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- Slash
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: utrkivanje
Re: VN Mađarske, Hungaroring 27-29.07.2012.
Ma samo da na kvalama ne pada.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- pinkdpanter
- Rezervni vozač
- Navijam za: kimi raikkonen
pa neće valjda opet j.bena kiša. MJJ
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Re: VN Njemačke, Hockenheimring, 20.-22.7.2012.
da,da, za subotu sam mislio, nisu prekinili trku nego su se pola trke, ako ne i više vozili iza SCa

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

-
- Legenda
još jedna zanimljiva stvar, koja se ja mislim nije mogla saznati ov ako. prije nego su došli na start puštali su ih da odvoze 3, 4 kruga a ne jedan. Pretpostavljam da to obično nije tako nego da su im dali ovaj put budući da cijeli vikend nisu probali stazu po suhom. Svaki krug su, naravno, prolazili kroz boks.
Samo neka se trkaju.
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
- Armanini
- Svjetski prvak
ok, sad sam uvjeren da bernie namjesta vrijeme za zanimljive vikende..
samo neka.. inace nisam za kisne utrke, skoro bi uvijek izabrao suho i normalno, al sad mi nekako bas odgovara..
i sad vjerojatno obrnuto i suhe kvale za mokru utrku.. dobar startni broj ima vaznost skoro kao kod ulicnih utkra.. a i + madjarska..
mogu spalit sve gume u kvalama ako bude prognoza dovoljno uvjerljiva..
iako se ne sjecam prosle utrke nit sto se dogadjalo, sjecam se da je bila iznenadjujuce dobra utrka, tako da ima razloga bit optimistican..
vidjet cemo kako ce ferrari nastavit dalje i alonso, dal ce probar zavrsit ljeto agresivno i ciljat na win il ce ic lagano u safety mod..
vjerojatno ovisi o ostalima, posebno o lewisu i vettlu naravno.. jer sve dok su webber il button prva konkurencija - all is good
samo neka.. inace nisam za kisne utrke, skoro bi uvijek izabrao suho i normalno, al sad mi nekako bas odgovara..
i sad vjerojatno obrnuto i suhe kvale za mokru utrku.. dobar startni broj ima vaznost skoro kao kod ulicnih utkra.. a i + madjarska..
mogu spalit sve gume u kvalama ako bude prognoza dovoljno uvjerljiva..
iako se ne sjecam prosle utrke nit sto se dogadjalo, sjecam se da je bila iznenadjujuce dobra utrka, tako da ima razloga bit optimistican..
vidjet cemo kako ce ferrari nastavit dalje i alonso, dal ce probar zavrsit ljeto agresivno i ciljat na win il ce ic lagano u safety mod..
vjerojatno ovisi o ostalima, posebno o lewisu i vettlu naravno.. jer sve dok su webber il button prva konkurencija - all is good

- Cuky
- Moderator
u krivu si. Vozač dok je pit otvoren može odvoziti neograničen broj krugova, samo mora proć kroz boksove, a ne preko startno-ciljne ravnine

- Kenny
- Legenda
Učemu je razlika di će prolazit?

- Cuky
- Moderator
zato jer su na gridu oprema, mehaničari, gosti, zvijezde, Bernie, tete sa zastavama....
Dio pravilnika koji regulira taj dio
38) STARTING PROCEDURE
38.1 30 minutes before the start of the formation lap the pit exit will be opened and cars will be permitted to leave the pit lane to cover a reconnaissance lap. At the end of this lap they will stop on the grid in starting order with their engines stopped.
Should they wish to cover more than one reconnaissance lap, this must be done by driving down the pit lane at greatly reduced speed between each of the laps.
Any car which does not complete a reconnaissance lap and reach the grid under its own power will not be permitted to start the race from the grid.
38.2 17 minutes before the start of the formation lap, a warning signal will be given indicating that the end of the pit lane will be closed in two minutes.
15 minutes before the start of the formation lap the end of the pit lane will be closed and a second warning signal will be given. Any car which is still in the pit lane can start from the end of the pit lane provided it got there under its own power. If more than one car is affected they must line up in the order in which they qualified. However, any car reaching the end of the pit lane after the five minute signal must start behind any car already at the pit exit.
All such cars may then join the race once the whole field has passed the end of the pit lane for the first time after the start.
Dio pravilnika koji regulira taj dio
38) STARTING PROCEDURE
38.1 30 minutes before the start of the formation lap the pit exit will be opened and cars will be permitted to leave the pit lane to cover a reconnaissance lap. At the end of this lap they will stop on the grid in starting order with their engines stopped.
Should they wish to cover more than one reconnaissance lap, this must be done by driving down the pit lane at greatly reduced speed between each of the laps.
Any car which does not complete a reconnaissance lap and reach the grid under its own power will not be permitted to start the race from the grid.
38.2 17 minutes before the start of the formation lap, a warning signal will be given indicating that the end of the pit lane will be closed in two minutes.
15 minutes before the start of the formation lap the end of the pit lane will be closed and a second warning signal will be given. Any car which is still in the pit lane can start from the end of the pit lane provided it got there under its own power. If more than one car is affected they must line up in the order in which they qualified. However, any car reaching the end of the pit lane after the five minute signal must start behind any car already at the pit exit.
All such cars may then join the race once the whole field has passed the end of the pit lane for the first time after the start.

- Dero
- Profesionalni vozač
Presica vozača
-
- Legenda
taj dio sam skužio. I kada bi htjeli, ne bi mogli preko starta. Samo nisam znao da mogu više krugova napraviti prije nego se "namjeste". Kako god, dobro za publiku.
Samo neka se trkaju.
-
- Legenda
Sve je to ok, samo kažem (znam): ne mogu sa sigurnošću ni u nedjelju ujutro znati da li će padati za vrijeme trke, a da ne govorim 4 dana prije. To su još uvijek samo neke meteo pretpostavke.
Samo neka se trkaju.
- elder
- Svjetski prvak
Vjeruj mi ovo je prokleto tocna prognozadmarijon je napisao/la:Sve je to ok, samo kažem (znam): ne mogu sa sigurnošću ni u nedjelju ujutro znati da li će padati za vrijeme trke, a da ne govorim 4 dana prije. To su još uvijek samo neke meteo pretpostavke.

Darkness rises when silence dies
- Cuky
- Moderator
Mađarska, FP1

- elder
- Svjetski prvak
Ima kaj novih stvari na mclarenu na poslu sam pa nebudem mogel gledati FP2, a nisam ni FP1 mogel gledati.
Darkness rises when silence dies
- Slash
- Veteran
Nisam gledao, ali rekli su da ima neke sitnice baš za ovu stazu, a da su temelji isti kao u Hockenheimu.elder je napisao/la:Ima kaj novih stvari na mclarenu na poslu sam pa nebudem mogel gledati FP2, a nisam ni FP1 mogel gledati.
Rekli su da će i u Spa donijet upgrade, onda Monza-specific upgrade, pa opet u Singapur. To je plan za sad.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Cuky
- Moderator
koliko sam skužio na Sky-u glavna promjena na McLarenu za ovu utrku je mekši setup kad je ovjes u pitanju.

-
- Legenda
i djeluju stvarno uvjerljivo (za sada...).
Gdje se mogu pratiti druge kvale? Može link. Hvala
Samo neka se trkaju.
- Slash
- Veteran
http://www.vipbox.tv/watch/32669/1/sky- ... nline.html" onclick="window.open(this.href);return false;dmarijon je napisao/la:i djeluju stvarno uvjerljivo (za sada...).
-
- Legenda
Trening ko pole position
. svi vade mast.
ferrari, mclaren, pa i lotus... na vrhu. Što je to s red bullovima? Vidjet ćemo sutra što će biti

ferrari, mclaren, pa i lotus... na vrhu. Što je to s red bullovima? Vidjet ćemo sutra što će biti
Samo neka se trkaju.
- Kenny
- Legenda
Čemu ovaj izlazak Schumachera na intermedijumkama? baš gledam kako nema gripa na kiši i par sekundi poslje se razbije

- Dero
- Profesionalni vozač
Rainmaster 2x u 7 dana
- Kenny
- Legenda
A šta je sad mogao da napravi?Dero je napisao/la:Rainmaster 2x u 7 dana

- Dero
- Profesionalni vozač
Ostati u boksu?Kenny je napisao/la:A šta je sad mogao da napravi?Dero je napisao/la:Rainmaster 2x u 7 dana