Ovo bi bilo pošteno...pustit prstića naprijedScuderia je napisao/la:ili ce se kretati po rednim brojevima koje imaju na nosu bolida

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Ovo bi bilo pošteno...pustit prstića naprijedScuderia je napisao/la:ili ce se kretati po rednim brojevima koje imaju na nosu bolida
Ha, naravno da nije posteno, ali jedna je od mogucnosti.... mada ima jos jedna opcija, a ta je da se uzmu vremena iz Q2 i oni koij su prosli, znaci 1-10 sutra ujutro idu odvoziti taj Q3. Mogucnosti ima, samo je pitanje kako ce vrijeme odigrati... Vidim, ciste stazu, tko zna, mozda i nastave...Cuky je napisao/la:
Ovo bi bilo pošteno...pustit prstića naprijed
definitivno nemozes usporedjjivat to sta se desilo njoj sa uvijetima f1 staze na kojima nema kamiona i slicnih stvari....Alonso-champ je napisao/la:pa jel prije dva dana Maria izgubila oko??a da to je samo oko,nije glava...ccccKenny je napisao/la:Ali imali bi užasno dosadan Q2 kad bolje razmislim i zanimljiv Q3 zar to nije zanimljivo?Chuck Norris je napisao/la: I to bi bila bolja odluka nego da nastave voziti.
Neko treba izgubiti glavu pa da neki shvate
Izgubit glavu u današnjoj F1, daj molim te
Znam da se to desilo prije par dana, ali jel bi se to desilo da su maknili rampu sa kamiona i kamion mknili tamo di ona neprolazi? moguće je jedino da se tako nešto desi da se udari u kamion, ali ih sad nema na stazi, ili ko Massi da feder u Mađarskoj, ali to su jako male šanse za to, a šansa za to se nepovećava puno sa kišomChuck Norris je napisao/la:Ti to ozbiljno?Kenny je napisao/la:
Izgubit glavu u današnjoj F1, daj molim te
Ne čitaš vijesti zadnji dana.María de Villota izgubila oko pri maloj brzini a ti misliš da je nemoguče...Daj Bože da je nemoguće ali na žalost nije
Nije ni u Mađarskoj 2009. bilo kamiona i sličnih gluposti pa je Massa stradao. Zaboravljaš da se mogu dva bolida sudariti, jedan odletjeti u zrak i vozač glavom udariti u ogradu/zid (u Monaku je u GP3 jedan od vozača za malo glavom promašio nosivi stup ograde). Istina je da su F1 bolidi jako sigurni, ali reći da se ništa ne može dogoditi jednako je onim luđacima koji su tvrdili da Titanik ne može potonutiMcLewis je napisao/la:definitivno nemozes usporedjjivat to sta se desilo njoj sa uvijetima f1 staze na kojima nema kamiona i slicnih stvari....
Koje su šanse za to? a sjćam se da su Kubica i Webber letili i nije im ništa biloCuky je napisao/la:Nije ni u Mađarskoj 2009. bilo kamiona i sličnih gluposti pa je Massa stradao. Zaboravljaš da se mogu dva bolida sudariti, jedan odletjeti u zrak i vozač glavom udariti u ogradu/zid (u Monaku je u GP3 jedan od vozača za malo glavom promašio nosivi stup ograde). Istina je da su F1 bolidi jako sigurni, ali reći da se ništa ne može dogoditi jednako je onim luđacima koji su tvrdili da Titanik ne može potonutiMcLewis je napisao/la:definitivno nemozes usporedjjivat to sta se desilo njoj sa uvijetima f1 staze na kojima nema kamiona i slicnih stvari....
Za alonsa nebude jer nije imal zadnji sektor najbrzi, mislim u odnosu na prethodni krugKenny je napisao/la:Mogla bi bit kazna za Alonsa i Maldonada, a možda i neko drugi žuta zastava
Zar nije Alo bio ispred Grosjeana na stazi? Za Maldonada ne znam...Kenny je napisao/la:Mogla bi bit kazna za Alonsa i Maldonada, a možda i neko drugi žuta zastava
nije,bio je iza,mislim da nece biti kazne bar tako kaze Brundle,nije imao dobro vrijeme u S3King iCool je napisao/la:Zar nije Alo bio ispred Grosjeana na stazi? Za Maldonada ne znam...Kenny je napisao/la:Mogla bi bit kazna za Alonsa i Maldonada, a možda i neko drugi žuta zastava