...ono što stoji: on i trenutna ekipa teško da mogu stati u istu rečenicu što se tiče F1 - od znanja, posvećenosti i nekih razmišljanja...
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Možda je djelomično i u pravu ali on je zadnji koji bi trebao kritizirati komentatore,jer on kao komentator je bio čista katastrofa.Mladen kao gost u studiju je ok ali kao komentator čista nula.A i licemjerno je da on sada kritizira Nevena Novaka i djelom Blaža,zašto to isto nije govorio dok je radio sa njima.tada su oni bili super i tada je Novak bio poznavatelj f1 a sad je neznalica.Toon je napisao/la:Jergović dijeli vijence i kaktuse...ono što je napisao stoji no nažalost recenzija je došla iz njegovog pera te će se uvijek promatrati kao vid osvete bivšim poslodavcima (poslodavcu)...ni on svojedobno nije bio imun na lapsuse i baljezganja...a mislim da smo se već prije svi složili da reklame u kojima povremeno ubace malo utrke sa upitnim polukomentatorima polako gube svoj smisao...ili će netko napokon shvatiti da sve ima svoje granice ili će izgubiti gledatelje a zatim i sponzore - i to će neminovno donijeti gašenje Kreatora i njihovih polugledljivih prijenosa...a za sve koji žele gledati F1 uvijek vrijedi ona poslovica: "Snalažljiv čovjek ni u WC-u neće ostati gladan"...
...ono što stoji: on i trenutna ekipa teško da mogu stati u istu rečenicu što se tiče F1 - od znanja, posvećenosti i nekih razmišljanja...
Prilično sam siguran da sam pročitao svaki članak o komentatorima i uvijek je kritizirao nekad ubaci kao nešto što je ok a većina teksta se svodi na pljuvanje,pa ipak nije istina ova tvoja tvrdnjaSlash je napisao/la:Uopće nije istina, na moje čuđenje neke vikende je i pohvalio prijenose, tako da ne stoji baš da samo i isključivo kritizira.
Čovjek je lagao i obmanjivao javnost,kao što je vjerovatno obmanjivao i sa evelin.Svakim projektom kojim se bavio je propao,i sve to mogu podnijeti ali kad on nađe pljuvati i kritizirati svoje dojučerašnje kolege(koji su mu tada valjali) e to ne mogu podnijeti,a sam ima putra na glavi i materijala gdje ga se može kritizirati.Ovaj site što je otvorio kao da mu je namjera samo prepucavati se s kreatoromKenny je napisao/la: Chuck: šta je čovjek kriv za USF1? čovjek se nado da će to uspjet, da će opet bit u F1 i da će radit u F1, po meni jedino može za USF1 bit kriv Windsor ipak je on tu glavni. Da ti dobiješ ponudu radit u nekom novom timu u F1 jel bi pričao da tim neće ni uć u F1 i da će propast prije ulaska, ili bi se nado da će ipak biti u F1 i pričo dobre stvari o timu?
Volio bih da sada mogu naći intervju s njim kadon 10-15 dana prije početka sezone uvjerava nas kako su to dezinformacije i da će se USF1 100% pojaviti na gridu ,a trebao je znat i morao je znat,toliko glup nije,da nešto ne štima.Cuky je napisao/la:vidiš u krivu si što se USF1 tiče. Onaj koji je cijelu javnost obmanjivao je bio Windsor. Iako se unutar tima zaposlenici vidjeli da sve propada, da sponzora nema i sl. on je jedini tvrdio da će biti na prvoj utrci.
Jergović je prenosio ono što je njemu bilo rečeno i zato ga ne mogu krivit po pitanju (dez)informacija.
Cuky je napisao/la:vidiš u krivu si što se USF1 tiče. Onaj koji je cijelu javnost obmanjivao je bio Windsor. Iako se unutar tima zaposlenici vidjeli da sve propada, da sponzora nema i sl. on je jedini tvrdio da će biti na prvoj utrci.
Jergović je prenosio ono što je njemu bilo rečeno i zato ga ne mogu krivit po pitanju (dez)informacija.
Što se komentatora i prijenosa utrka tiče, izgleda da imam sreću da ne hvatam lokalce, pa sam prisiljen gledati online. Iako mogu birati između BBC-a i Sky-a, ove godine sam sve pogledao na Sky-u jer je tamo ekipa na koju sam navikao zadnje dvije sezone gledajući BBC. I oni znaju kiksat, ali je tu uvijek netko tko ga ispravi. Humora ima, na svakoj utrci nešto novo. A o količini, ššto je najbitnije točnih, informacija ne treba ni trošiti tipkovnicu
Pa Jergovic toboze zna ljude iz F1, zasto ne povuce koju vezu pa da je se pogura malo ?Kenny je napisao/la:Chuck za Evelin postoji jedan problem da nije samo Jergović kriv, nego i Hrvatski mediji, čim neko jako malo napravi, ili čak ništa odma će bit u F1, pogledaj samo i onu stazu u Bistri isto su tako pisali svi da će se tamo vozit F1, a svi znamo da nikad neće
Ne znam gdje si iščitao da MJ nema pravo komentirati njihovo komentiranje? Ono što je u svim postovima naglašavano je samo da kritika koja će doći od njega "nema neku težinu" tj. više bi jednake rijeći značile iz kolumne Ivana Starčevića koji veze s ovim nema...kritiku daje čovjek koji je u "ratu" s ekipom i to ratu na privatnoj osnovi...gringo73 je napisao/la: Što se tiče teskta o komentatorima, slažem se, i "svi" smo toga svjesni. Ali, kako vidim, MJ nema pravo komentirat nijhovo komentiranje, jel'da? Zašto? Zato što je on komentirao, i nije bio dobar? Za razliku od njega, mi smo fantastični vozači, s bolidma F1 smo na "ti", i imamo pravo kritizirati F1 vozače, iako su najbolji na svijetu. Iamo pravo kritizirati i komentatore, i sudce na stazi, i tuđa mišljenja i stavove...i Bilića.![]()
Drago mi je da nema dvostrukih mjerila na ovom forumu.
Znao je da nešto nije u redu i tvrdi nama na javnoj televiziji da je sve 100% u redu i da su to izmišljotine...Slash je napisao/la:Samo ne razumijem napade na MJ-a ako ZAPRAVO STOJI sve što je napisano :O...
Ove priče o namjernom obmanjivanju javnosti su, naravno, glupost. Nek mi netko napiše 1 dobar razlog, motiv koji bi on imao da uvjerava ljude da će se pojaviti na gridu, ako ZNA da od toga neće biti ništa?!?! Čovjek nije glup, a to bi mogao napraviti samo glup čovjek.
Meni je Blaž super,Neven vrlo dobar,Jergović kao komentator za vrijeme utrke katasrofa,kao komentator u studiju izvrstan.Neven Cvijanović mi je loš ali kao zamjena može proći nekakoSlash je napisao/la:Dakle, tebi su komentatori super? Pa dobro, nema frke.
Meni je Blažićko vrh i brijem da je najjači u RH što se F1 tiče za komentatora. Za ovu ostalu dvojicu ne treba trošiti riječi. Meni bi idealna kombinacija bila Jergović-Blažićko.
A to šta vi mrzitelji lika i djela MJ-a sad ne želite priznat da su dvojica Nevena diletanti kakvih nema, samo zato što je to rekao MJ, to je neka druga priča...
Malo je djetinjasto tu se slažem, ali opet sa svim se slažem što je čovjek napisaoChuck Norris je napisao/la:
I ne znam zašto je Novak diletant?Jedan argument?
Nije, zato što je favorizirao kao što si rekao ''moje''. Ali sad ću ti reći razliku. On je evidentno u komentarima uvijek branio Hamiltona i kad je bio kriv, ALI nikad nije trkeljao gluposti o Alonsu, Vettelu itd. Dakle, svi su mu bili više-manje jednaki, samo je Hamilton bio malo jednakijiScuderia je napisao/la:A nije ti smetala subjektivnost doticnog gospodina dok je komentirao ?
![]()
Imam osjecaj da ga branis, samo zato jer favorizira Hamiltona i McLaren.
Skroman,nema štaOsobno, nikad nisam bio posve zadovoljan sobom kad sam to radio u 2011., premda moram reći da sam dobio jako, jako puno pohvala (i, naravno, puno kritika). Mislim da sam full u svojem elementu bio u Kanadi 2011., kad je trebalo nalaziti priče kroz 4 ili 5 sati prijenosa. Kad sam to odradio, znao sam da mogu raditi i druge stvari u životu. To je bio kao neki maturski ispit…
Pa sve da je i u pravu je li ga sram djeliti kritike kad je on u 4 slučaja zaribao pa čija god krivica bilaTrenutno, uz ogromnu dozu pompe i samoreklame, o Habulinovoj karijeri brine jedna domaća, tek osnovana trkaća ˝ekipa˝. Ta je, međutim, bez trunčice iskustva i, tvrdim budući da pouzdano znam, bez puno pojma kako stvari organizirati dalje. O gore spomenutim kontaktima u europskim juniorskim trkaćim kategorijama da ne govorimo. Kad bi baš bili zlobni, mogli bismo ustvrditi da u ovom trenutku Habulin zapravo sponzorira dotičnu ekipu, prije nego obrnuto.
NijeChuck Norris je napisao/la:
je li ga sram djeliti kritike