Jako dobro. To što vozači nisu spojili čisti krug u Q3 ne znači da je bolid lošiji nego u Q2tomidix je napisao/la:Haha.. Kako dobro? ne znam, kasne 6 desetinki..
Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Cuky
- Moderator
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Formula 1 team - Ferrari
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Caldor
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
Previse ste se veselili
bi ce bolje sutra, siguran sam.

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Pogodio sam da će napokon oba Ferraria u q3,ali razočaran sam s pozicijom i zaostatkom Alonsa.Nije pravi bio danas,ne znam koji je razlog ali ovo mi se čini ispod njegovih mogućnosti
...put u raj nije posut ružama...
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Dobro je da su oba bolida ušla u Q3, nadam se da će sutra osvojiti dosta bodova. 

- Cuky
- Moderator
na startu mjesto-dva, to zadržat kroz bokseve i povest u vpzačkom prvenstvu 

- Nitrous Oxide Systems
- Profesionalni vozač
Nemojte mi sada pricati te dobro je da su usli u q3, ulazak u q3 je bio siguran ovaj vikend i to znamo i mi i oni, mogle su se ovdje puno bolje pozicije zauzeti 

- tomidix
- Test vozač
- Navijam za: Alonsa i RF1Team
Ako se ne varam, Alonso je poboljsao vrijeme u odnosu na Q2.. Massa se nije puno pokvario..damjan.cule je napisao/la:Jako dobro. To što vozači nisu spojili čisti krug u Q3 ne znači da je bolid lošiji nego u Q2
To sto auto izgleda mirno u jednom zavoju ne znači da je najbrzi niti da ima brzine na ostalim dijelovima staze.. No ne mislim se prepirat' i dokazivati bilo sto...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
- Cuky
- Moderator
A ja sam siguran da je još minimalno pola sekunde bilo moguće izvući iz ovog bolida. Alonso se jest malo popravio, ali pogledaj koliko su se ostali popravili...greška ovdje, greška ondje, prejako na pascu i desetinke idu...
Pogotovo ako ostave sve za zadnji čas kao što su napravili pa su pod pritiskom da odmah moraju odlično vrijeme složiti
Pogotovo ako ostave sve za zadnji čas kao što su napravili pa su pod pritiskom da odmah moraju odlično vrijeme složiti

- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
U Monaku ništa nije sigurno, ovo je prvi put da su dva Ferrari-ja ove sezone u Q3, više se od ovih pozicija nije moglo to pokazuju i rezultati i zaostatakNitrous Oxide Systems je napisao/la:Nemojte mi sada pricati te dobro je da su usli u q3, ulazak u q3 je bio siguran ovaj vikend i to znamo i mi i oni, mogle su se ovdje puno bolje pozicije zauzeti

-
- Veteran
Zato ja i kažem da sam razočaran s Alonsovom vožnjom.Cijele kvalifikacije nije bio na uobičajenoj razini.Čak mu je vrijeme u q3 sporije od Massinog u q2damjan.cule je napisao/la:A ja sam siguran da je još minimalno pola sekunde bilo moguće izvući iz ovog bolida. Alonso se jest malo popravio, ali pogledaj koliko su se ostali popravili...greška ovdje, greška ondje, prejako na pascu i desetinke idu...
...put u raj nije posut ružama...
- darky
- Profesionalni vozač
ovo nije normalna staza
em je kratka, em je uska, ako se poklopi nekoliko SC svašta je moguće
ali kako je staza kratka onda ni ferari ne stigne ispoljiti slabosti, jer ovo je vozačka staza
što si luđi i voziš bliže ogradi -> to si brži i bolje plasiran ali bogme i više riskiraš,
em je kratka, em je uska, ako se poklopi nekoliko SC svašta je moguće
ali kako je staza kratka onda ni ferari ne stigne ispoljiti slabosti, jer ovo je vozačka staza
što si luđi i voziš bliže ogradi -> to si brži i bolje plasiran ali bogme i više riskiraš,
- tomidix
- Test vozač
Je, ti ga vozis pa znas kolko ima potencijala u njemu... Da se razumijemo, ne tvrdim ja niti da nema potencijala.. Samo kazem da nisam poletio u nebo nakon VN spanjolske i ne mislim da je Ferrari jos uvijek top momcad.. Dapace, mislim da su tamo gdje i jesu trenutno po brzini..
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Ne treba kriviti Alonsa, ja mislim da je to limit bolida a što se tiče Masse zna on ponekad odvest dobar krug u Monaku.Chuck Norris je napisao/la:
Zato ja i kažem da sam razočaran s Alonsovom vožnjom.Cijele kvalifikacije nije bio na uobičajenoj razini.Čak mu je vrijeme u q3 sporije od Massinog u q2

- Cuky
- Moderator
A ako si previše lud završiš kao Perez...on se i na FP i na kvalifikacijama stvarno zaljubio u ogradedarky je napisao/la:što si luđi i voziš bliže ogradi -> to si brži i bolje plasiran ali bogme i više riskiraš,

- darky
- Profesionalni vozač
a to je čar i draž monacadamjan.cule je napisao/la:A ako si previše lud završiš kao Perez...on se i na FP i na kvalifikacijama stvarno zaljubio u ogradedarky je napisao/la:što si luđi i voziš bliže ogradi -> to si brži i bolje plasiran ali bogme i više riskiraš,

-
- Veteran
sve u svemu dobro je.Ferrari ima bolid na petom mjestu,znaci cistija strana,dobar start....
Alonsista hasta la muerte..
- tomidix
- Test vozač
To cemo moc rec kad prode prvi zavoj... Nadam se da nece biti krša.. Grosjean, maldonado.. uf.. grdo..
-
- Veteran
Za Maldonada se ne bojim,starta ce 19 a Romain zna biti tvd pa ispred i Hamo pozadi Schu i Massa... Uuuuuu bi reko nas Miran Alisictomidix je napisao/la:To cemo moc rec kad prode prvi zavoj... Nadam se da nece biti krša.. Grosjean, maldonado.. uf.. grdo..

Alonsista hasta la muerte..
- Rudonja147
Gledam prognoze za danas i sutra, za danas su bili rečeni povremeni pljuskovi (showers) i to 5-7 mm, vidjeli smo i sami kolko je bilo pljuskova...
A šta se tiče sutrašnjeg dana, popodneva, isto pljuskovi, ali 2 mm, tako da mislim da se moramo oslonit samo na pokoju grešku Karthikeyana i ekipe da bude safety car i da Magico zasja na postolju ili na vrhu
Ne govorim da je to jedina šansa da ferrari bude visoko, al ovak bi bar bilo zanimljivo. Ne želim gledat vlakić od početka do kraja 
A šta se tiče sutrašnjeg dana, popodneva, isto pljuskovi, ali 2 mm, tako da mislim da se moramo oslonit samo na pokoju grešku Karthikeyana i ekipe da bude safety car i da Magico zasja na postolju ili na vrhu

Always choose a lazy person
To do a difficult job...
Because, he will find
an easy way to do it...
Be Lazy!
Think Crazy!
To do a difficult job...
Because, he will find
an easy way to do it...
Be Lazy!
Think Crazy!
-
- Legenda
Dodatni problem ove godine bit će što će vlakić samo uništiti gume onome iza. Nadam se da će Alonso (ali i Massa) nešto dohvatiti odmah na startu.
Samo neka se trkaju.
- darky
- Profesionalni vozač
Zaboravljaš da u SC ruletu alonoso može biti i zadnji u poretku kao i masa prvi.Rudonja147 je napisao/la:Gledam prognoze za danas i sutra, za danas su bili rečeni povremeni pljuskovi (showers) i to 5-7 mm, vidjeli smo i sami kolko je bilo pljuskova...
A šta se tiče sutrašnjeg dana, popodneva, isto pljuskovi, ali 2 mm, tako da mislim da se moramo oslonit samo na pokoju grešku Karthikeyana i ekipe da bude safety car i da Magico zasja na postolju ili na vrhuNe govorim da je to jedina šansa da ferrari bude visoko, al ovak bi bar bilo zanimljivo. Ne želim gledat vlakić od početka do kraja
zato se i zove SC rulet i niko ga ne voli
- Rudonja147
ha nadam se najboljem, al opet puno bolje da u ruletu izgubi nego da konstantno gubi vrijeme malo po malo u sredini ili na kraju vlakićadarky je napisao/la:Zaboravljaš da u SC ruletu alonoso može biti i zadnji u poretku kao i masa prvi.Rudonja147 je napisao/la:Gledam prognoze za danas i sutra, za danas su bili rečeni povremeni pljuskovi (showers) i to 5-7 mm, vidjeli smo i sami kolko je bilo pljuskova...
A šta se tiče sutrašnjeg dana, popodneva, isto pljuskovi, ali 2 mm, tako da mislim da se moramo oslonit samo na pokoju grešku Karthikeyana i ekipe da bude safety car i da Magico zasja na postolju ili na vrhuNe govorim da je to jedina šansa da ferrari bude visoko, al ovak bi bar bilo zanimljivo. Ne želim gledat vlakić od početka do kraja
zato se i zove SC rulet i niko ga ne voli

Always choose a lazy person
To do a difficult job...
Because, he will find
an easy way to do it...
Be Lazy!
Think Crazy!
To do a difficult job...
Because, he will find
an easy way to do it...
Be Lazy!
Think Crazy!
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
I Alonso i Massa na početku stinta moraju ostaviti razmak do ovog ispred sebe 2-3s a onda na kraju stinta pritisnuti i pokušati se što više približiti ovom ispred sebe i zajedno sa njim ući u box i pokušati iskoristiti brzinu Ferrari-jevog box-a da bi se prošao taj bolid koji je ispred kroz box-eve.dmarijon je napisao/la:Dodatni problem ove godine bit će što će vlakić samo uništiti gume onome iza. Nadam se da će Alonso (ali i Massa) nešto dohvatiti odmah na startu.
Samo da Ferrari-jev box ne zakaže u Monaku.

- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
Vettel potpisao predugovor s ferrarijem za 2014. ?
http://www1.skysports.com/formula-1/news/12433/7780998/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www1.skysports.com/formula-1/news/12433/7780998/" onclick="window.open(this.href);return false;

- Cuky
- Moderator
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Mislim da nebih mogao prstića podnijeti u Ferrariju...jest da bi Ferrari jurio po naslove, ali njegova pojava bi me iritirala...
Mislim da nebih mogao prstića podnijeti u Ferrariju...jest da bi Ferrari jurio po naslove, ali njegova pojava bi me iritirala...