Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Cuky
Moderator
Moderator
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Formula 1 team - Ferrari

Post Postao/la Cuky »

tomidix je napisao/la:Haha.. Kako dobro? ne znam, kasne 6 desetinki..
Jako dobro. To što vozači nisu spojili čisti krug u Q3 ne znači da je bolid lošiji nego u Q2
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Caldor
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Caldor »

Previse ste se veselili :) bi ce bolje sutra, siguran sam.
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Pogodio sam da će napokon oba Ferraria u q3,ali razočaran sam s pozicijom i zaostatkom Alonsa.Nije pravi bio danas,ne znam koji je razlog ali ovo mi se čini ispod njegovih mogućnosti
...put u raj nije posut ružama...
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Dobro je da su oba bolida ušla u Q3, nadam se da će sutra osvojiti dosta bodova. ;)
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

na startu mjesto-dva, to zadržat kroz bokseve i povest u vpzačkom prvenstvu :)

slika
Nitrous Oxide Systems
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Nitrous Oxide Systems »

Nemojte mi sada pricati te dobro je da su usli u q3, ulazak u q3 je bio siguran ovaj vikend i to znamo i mi i oni, mogle su se ovdje puno bolje pozicije zauzeti ;)
slika
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

damjan.cule je napisao/la:Jako dobro. To što vozači nisu spojili čisti krug u Q3 ne znači da je bolid lošiji nego u Q2
Ako se ne varam, Alonso je poboljsao vrijeme u odnosu na Q2.. Massa se nije puno pokvario..
To sto auto izgleda mirno u jednom zavoju ne znači da je najbrzi niti da ima brzine na ostalim dijelovima staze.. No ne mislim se prepirat' i dokazivati bilo sto...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

A ja sam siguran da je još minimalno pola sekunde bilo moguće izvući iz ovog bolida. Alonso se jest malo popravio, ali pogledaj koliko su se ostali popravili...greška ovdje, greška ondje, prejako na pascu i desetinke idu...
Pogotovo ako ostave sve za zadnji čas kao što su napravili pa su pod pritiskom da odmah moraju odlično vrijeme složiti

slika
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Nitrous Oxide Systems je napisao/la:Nemojte mi sada pricati te dobro je da su usli u q3, ulazak u q3 je bio siguran ovaj vikend i to znamo i mi i oni, mogle su se ovdje puno bolje pozicije zauzeti ;)
U Monaku ništa nije sigurno, ovo je prvi put da su dva Ferrari-ja ove sezone u Q3, više se od ovih pozicija nije moglo to pokazuju i rezultati i zaostatak ;) . Meni je nerealno da Ferrari koji se toliko mučio sa trkacijom sada odjednom pobjedi u Monaku.
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Post Postao/la Chuck Norris »

damjan.cule je napisao/la:A ja sam siguran da je još minimalno pola sekunde bilo moguće izvući iz ovog bolida. Alonso se jest malo popravio, ali pogledaj koliko su se ostali popravili...greška ovdje, greška ondje, prejako na pascu i desetinke idu...
Pogotovo ako ostave sve za zadnji čas kao što su napravili pa su pod pritiskom da odmah moraju odlično vrijeme složiti
Zato ja i kažem da sam razočaran s Alonsovom vožnjom.Cijele kvalifikacije nije bio na uobičajenoj razini.Čak mu je vrijeme u q3 sporije od Massinog u q2
...put u raj nije posut ružama...
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la darky »

ovo nije normalna staza
em je kratka, em je uska, ako se poklopi nekoliko SC svašta je moguće
ali kako je staza kratka onda ni ferari ne stigne ispoljiti slabosti, jer ovo je vozačka staza
što si luđi i voziš bliže ogradi -> to si brži i bolje plasiran ali bogme i više riskiraš,
tomidix
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la tomidix »

Je, ti ga vozis pa znas kolko ima potencijala u njemu... Da se razumijemo, ne tvrdim ja niti da nema potencijala.. Samo kazem da nisam poletio u nebo nakon VN spanjolske i ne mislim da je Ferrari jos uvijek top momcad.. Dapace, mislim da su tamo gdje i jesu trenutno po brzini..
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Chuck Norris je napisao/la:
Zato ja i kažem da sam razočaran s Alonsovom vožnjom.Cijele kvalifikacije nije bio na uobičajenoj razini.Čak mu je vrijeme u q3 sporije od Massinog u q2
Ne treba kriviti Alonsa, ja mislim da je to limit bolida a što se tiče Masse zna on ponekad odvest dobar krug u Monaku. ;)
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

darky je napisao/la:što si luđi i voziš bliže ogradi -> to si brži i bolje plasiran ali bogme i više riskiraš,
A ako si previše lud završiš kao Perez...on se i na FP i na kvalifikacijama stvarno zaljubio u ograde

slika
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la darky »

damjan.cule je napisao/la:
darky je napisao/la:što si luđi i voziš bliže ogradi -> to si brži i bolje plasiran ali bogme i više riskiraš,
A ako si previše lud završiš kao Perez...on se i na FP i na kvalifikacijama stvarno zaljubio u ograde
a to je čar i draž monaca :biggrin:
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Post Postao/la Alonso-champ »

sve u svemu dobro je.Ferrari ima bolid na petom mjestu,znaci cistija strana,dobar start....
Alonsista hasta la muerte..
tomidix
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la tomidix »

To cemo moc rec kad prode prvi zavoj... Nadam se da nece biti krša.. Grosjean, maldonado.. uf.. grdo..
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Post Postao/la Alonso-champ »

tomidix je napisao/la:To cemo moc rec kad prode prvi zavoj... Nadam se da nece biti krša.. Grosjean, maldonado.. uf.. grdo..
Za Maldonada se ne bojim,starta ce 19 a Romain zna biti tvd pa ispred i Hamo pozadi Schu i Massa... Uuuuuu bi reko nas Miran Alisic :biggrin:
Alonsista hasta la muerte..
Rudonja147

Post Postao/la Rudonja147 »

Gledam prognoze za danas i sutra, za danas su bili rečeni povremeni pljuskovi (showers) i to 5-7 mm, vidjeli smo i sami kolko je bilo pljuskova...
A šta se tiče sutrašnjeg dana, popodneva, isto pljuskovi, ali 2 mm, tako da mislim da se moramo oslonit samo na pokoju grešku Karthikeyana i ekipe da bude safety car i da Magico zasja na postolju ili na vrhu :) Ne govorim da je to jedina šansa da ferrari bude visoko, al ovak bi bar bilo zanimljivo. Ne želim gledat vlakić od početka do kraja ;)
Always choose a lazy person
To do a difficult job...
Because, he will find
an easy way to do it...
Be Lazy!
Think Crazy!
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Dodatni problem ove godine bit će što će vlakić samo uništiti gume onome iza. Nadam se da će Alonso (ali i Massa) nešto dohvatiti odmah na startu.
Samo neka se trkaju.
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la darky »

Rudonja147 je napisao/la:Gledam prognoze za danas i sutra, za danas su bili rečeni povremeni pljuskovi (showers) i to 5-7 mm, vidjeli smo i sami kolko je bilo pljuskova...
A šta se tiče sutrašnjeg dana, popodneva, isto pljuskovi, ali 2 mm, tako da mislim da se moramo oslonit samo na pokoju grešku Karthikeyana i ekipe da bude safety car i da Magico zasja na postolju ili na vrhu :) Ne govorim da je to jedina šansa da ferrari bude visoko, al ovak bi bar bilo zanimljivo. Ne želim gledat vlakić od početka do kraja ;)
Zaboravljaš da u SC ruletu alonoso može biti i zadnji u poretku kao i masa prvi.
zato se i zove SC rulet i niko ga ne voli
Rudonja147

Post Postao/la Rudonja147 »

darky je napisao/la:
Rudonja147 je napisao/la:Gledam prognoze za danas i sutra, za danas su bili rečeni povremeni pljuskovi (showers) i to 5-7 mm, vidjeli smo i sami kolko je bilo pljuskova...
Zaboravljaš da u SC ruletu alonoso može biti i zadnji u poretku kao i masa prvi.
zato se i zove SC rulet i niko ga ne voli
ha nadam se najboljem, al opet puno bolje da u ruletu izgubi nego da konstantno gubi vrijeme malo po malo u sredini ili na kraju vlakića :biggrin:
Always choose a lazy person
To do a difficult job...
Because, he will find
an easy way to do it...
Be Lazy!
Think Crazy!
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

dmarijon je napisao/la:Dodatni problem ove godine bit će što će vlakić samo uništiti gume onome iza. Nadam se da će Alonso (ali i Massa) nešto dohvatiti odmah na startu.
I Alonso i Massa na početku stinta moraju ostaviti razmak do ovog ispred sebe 2-3s a onda na kraju stinta pritisnuti i pokušati se što više približiti ovom ispred sebe i zajedno sa njim ući u box i pokušati iskoristiti brzinu Ferrari-jevog box-a da bi se prošao taj bolid koji je ispred kroz box-eve.
Samo da Ferrari-jev box ne zakaže u Monaku. [-o<
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Vettel potpisao predugovor s ferrarijem za 2014. ?
http://www1.skysports.com/formula-1/news/12433/7780998/" onclick="window.open(this.href);return false;
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Mislim da nebih mogao prstića podnijeti u Ferrariju...jest da bi Ferrari jurio po naslove, ali njegova pojava bi me iritirala...

slika
Odgovori