Utrke 2012 - Arhiva-Komentari
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
-
- Test vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Nikoga
Re: 2012 FORMULA 1 GULF AIR BAHRAIN GRAND PRIX, 20 - 22 Apr
Da li će sada biti: "kimi is faster then you"
"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
Orgazmična utrka, ovo je koda gledamo Spa a ne uspavanku Bahrein 

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- Nitrous Oxide Systems
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari
- Barry
- Test vozač
kimi izgleda bombasticno
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
- darky
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
uh da bar oba lotusa preteknu vetela...
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Onaj ko ne stigne do boxsa samostalno treba biti dsq naci pobjednik je kimi a ne vettel.darky je napisao/la:uh da bar oba lotusa preteknu vetela...
Darkness rises when silence dies
- wolfman
- HNL kladionica super velemajstor
- Navijam za: Vettel
odlična trka,barem za moje navijačke apetite
vettel & lotusi svijet za sebe
a i webber je oderao ove iza,al nije išlo danas
lijep 2-stoper za direstu
alonso i hamilton tolko loši da ih je i massa mogao pratit
(ajd moram priznat massa nije bio tolko loš danas)...ma kud ćeš bolje 

- Nitrous Oxide Systems
- Profesionalni vozač
Utrka za 10. Definitivno najbolja ove sezone, ne znam za vas, ali ja sam uzivao svake sekunde. Kimi odlican, volio bi da je pobijedio, ali sta je tu je, Ferrari se popravio ali trebaju jos raditi da uhvate najbrze, drago mi je zbog Masse i prvih bodova, McLaren - tragicari utrke, Hamiltonu unistili utrku u boksu. Di Resta sjajnom strategijom do 6. mjesta a i Schumacher solidno, uhvatio je 1 bod.

- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
utrka kao utrka zanimljiva, ali mi je ovo totalno glupo, ne cujes vise push as much you can, nego cuvaj gume, cuvaj gume, cuvaj gume, vise se utrkuju mehanicari po boxevima nego vozaci na stazi i pola grida kad prodje cilj parkira bolide i ide taksijem do boxa.... BULLSHIT!!!!!!!!!!!!1
McLaren u <3
- Barry
- Test vozač
grosjean je razvalio. realno.
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
Utrka zanimljiva s puno događanja, prvi put evo i da je bilo borbe za 1. poziciju što je sasvim pohvalno i iznenađujuće. Šteta da kimi nije bio malo agresivniji i više pokušao jer bi si svakako osigurao pobjedu nakon boksa.
Ljut sam na sudce i takozvana pravila, jedni pustaju svoje iz boksa u sred kolone i čovjeku pred nos dok drugi čekaju i gube sekunde jer je to kao pravilo. Nek se kažnjava sve od reda kao što je bilo do sad ili nek ne istraživaju ništa.
Također su radi Hamiltona u Kanadi izmislili pravilo da auto nakon kvala mora imati goriva da stigne do boksa a sad se auti gase prije cilja i ne stižu do predviđenog mjesta. McLaren je u prvoj utrci također bio kratak s gorivom al su na modu štednje stigli do postolja oba vozača a ovdje Vettel da se obrani otvorio diznu a nakon toga presušio
Ljut sam na sudce i takozvana pravila, jedni pustaju svoje iz boksa u sred kolone i čovjeku pred nos dok drugi čekaju i gube sekunde jer je to kao pravilo. Nek se kažnjava sve od reda kao što je bilo do sad ili nek ne istraživaju ništa.
Također su radi Hamiltona u Kanadi izmislili pravilo da auto nakon kvala mora imati goriva da stigne do boksa a sad se auti gase prije cilja i ne stižu do predviđenog mjesta. McLaren je u prvoj utrci također bio kratak s gorivom al su na modu štednje stigli do postolja oba vozača a ovdje Vettel da se obrani otvorio diznu a nakon toga presušio

- elder
- Svjetski prvak
Kak sam prije rekel pobjednik je Kimi jer vettel nije stigel do kraja. Kako je cale rekel ima takvo pravilo. Sam cisto sumljam da se bude ko zalil
- kimi&pablo.u.bmw
- Početnik
mislim da pravilo vazi samo za kvale a ne i za trku
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
pa pola vozaca se danas pjeske vracalo u box...kimi&pablo.u.bmw je napisao/la:mislim da pravilo vazi samo za kvale a ne i za trku
McLaren u <3
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
znam al ne vidim neku razliku, u oba slučaja auto se mora doteturat do podija a nakon toga na vaganje. Zašto su onda to za kvale izmislili, da nebi auto koji se gura po stazi ugrozio drugog vozača u letećem krugu. Zar ovo s Rosbergom nije još opasnije, auto staje prije crte a iza leđa se bore 2 bolida koja u želji za preticanjem i iznenadnim menvrom bolida iza (Alonsa u primjeru) koji ne vidi što je ispred pokupi auto koji se zasutavlja prije cilja?kimi&pablo.u.bmw je napisao/la:mislim da pravilo vazi samo za kvale a ne i za trku

- elder
- Svjetski prvak
U sad je bilo pokazano na sky hamilton - rosberg i alosno-rosberg u oba slucaju su rekli da je u oba slucaja rosbergova krivica. Ali sa hamiltona je bilo jako jako blizu onog malog zida
- Armanini
- Svjetski prvak
jasno da je rosbergova krivica kad je pravilo da se mora ostavljati mjesta za bolid, sto je meni super pravilo..
utrka odlicna!
bit ce da stvarno temp igra toliku ulogu jer ne vidim zasto bi mcm bio ovoliko spor..
nevjerojatni su ovi stopovi mcma i sranja koja se dogadjaju..
lotus konacno normalna utrka i rezultat je tu.. no team orders.. lijepo za cut..
ferrari solidan, to je njihovo mjesto, par bodova.. da je bila normalnija situacija sa mcmom i schumaherom ne bi ni toliko, tako da je za njih ovo vrlo uspjesna utrka..
di resta super..
webber lose, bez ikakvih problema, prometa i borbi zaostao prilicno..
grosjean odlican..
4 utkre, 4 pobjednika, sad sljedece 2 neka uzmu lewis i kimi i idemo dalje
sto se tice suhih bolida.. who cares.. konacno da su odvrnuli malo bolide, a vi se zalite..
bilo kako bilo, koliko god bili protiv ili ne, ja sam zadovoljan sto se utrka odrzala, ne tangira me previse situacija jer mislim da ne treba sport mjesat u politicku situaciju zemlje, a mjesec dana bi bilo puno previse za cekat
skakljivije ce bit ekipiama u gp2 koji su tamo jos tjedan dana..
utrka odlicna!
bit ce da stvarno temp igra toliku ulogu jer ne vidim zasto bi mcm bio ovoliko spor..
nevjerojatni su ovi stopovi mcma i sranja koja se dogadjaju..
lotus konacno normalna utrka i rezultat je tu.. no team orders.. lijepo za cut..
ferrari solidan, to je njihovo mjesto, par bodova.. da je bila normalnija situacija sa mcmom i schumaherom ne bi ni toliko, tako da je za njih ovo vrlo uspjesna utrka..
di resta super..
webber lose, bez ikakvih problema, prometa i borbi zaostao prilicno..
grosjean odlican..
4 utkre, 4 pobjednika, sad sljedece 2 neka uzmu lewis i kimi i idemo dalje

sto se tice suhih bolida.. who cares.. konacno da su odvrnuli malo bolide, a vi se zalite..
to je vjerujem od pocetka prosvjeda, a ne danas..slusam sad na njemackom rtl-u o prosvedima u bahreinu, preko 200 ozljdjenih protestanata i oko 30tak ubijenih
bilo kako bilo, koliko god bili protiv ili ne, ja sam zadovoljan sto se utrka odrzala, ne tangira me previse situacija jer mislim da ne treba sport mjesat u politicku situaciju zemlje, a mjesec dana bi bilo puno previse za cekat

skakljivije ce bit ekipiama u gp2 koji su tamo jos tjedan dana..
- fenomeno
- Početnik
- Navijam za: Kimi Raikkonen
utrka veoma dobra, prvenstvo izjednačeno
Red Bull - Vettel suveren, odbija sve pokušaje Raikkonena, Webber previše daleko od Vettela, za njega mirna utrka
Lotus - danas fantastični, Raikkonen s 11. na 2.mjesto, Grosjean utrka karijere
Mercedes - Rosberg solidan, osta na 5.mistu iako je ima 2 "sumjiva" obrambena poteza, Schumacher sa 22.mjesta do bodova
McLaren - razočarenje, problemi u boksi i s Buttonovim motorom, na ovoj stazi u rangu s Ferrarijem
Ferrari - Massa napokon do bodova, Alonso i dalje osvaja bodove
Force India - Di Restina taktika se isplatila i osvojeno 6.misto
Red Bull - Vettel suveren, odbija sve pokušaje Raikkonena, Webber previše daleko od Vettela, za njega mirna utrka
Lotus - danas fantastični, Raikkonen s 11. na 2.mjesto, Grosjean utrka karijere
Mercedes - Rosberg solidan, osta na 5.mistu iako je ima 2 "sumjiva" obrambena poteza, Schumacher sa 22.mjesta do bodova
McLaren - razočarenje, problemi u boksi i s Buttonovim motorom, na ovoj stazi u rangu s Ferrarijem
Ferrari - Massa napokon do bodova, Alonso i dalje osvaja bodove
Force India - Di Restina taktika se isplatila i osvojeno 6.misto
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Čudi me da nito nije stavio fotku s postolja. 

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Breaking news: No further action against Rosberg for incident with Alonso
Alonsista hasta la muerte..
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Jel neko zna kad su zadnji put na postolju bili svi sa Renaultovim motorom?

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

-
- Test vozač
- Navijam za: Nikoga
gringo73 je napisao/la:Čudi me da nito nije stavio fotku s postolja.

dva prstića

"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH
- Forza
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari - F1
2012 F1 Bahrain Grand Prix Pit Channel Team Radio Highlights
@ Kenny: Monaco 2010: Mark Webber Red Bull-Renault, 2.Sebastian Vettel Red Bull-Renault, 3. Robert Kubica Renault
@ Kenny: Monaco 2010: Mark Webber Red Bull-Renault, 2.Sebastian Vettel Red Bull-Renault, 3. Robert Kubica Renault

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Nije ni tako davno bilo, a zaboravio

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- kimi&pablo.u.bmw
- Početnik
u kvalama mora da ne bi smetao onim iza koji su mozda u brzom krugu pa da ih eventualno zuta zastava ne bi usporilaĆale od Lewisa je napisao/la:znam al ne vidim neku razliku, u oba slučaja auto se mora doteturat do podija a nakon toga na vaganje. Zašto su onda to za kvale izmislili, da nebi auto koji se gura po stazi ugrozio drugog vozača u letećem krugu. Zar ovo s Rosbergom nije još opasnije, auto staje prije crte a iza leđa se bore 2 bolida koja u želji za preticanjem i iznenadnim menvrom bolida iza (Alonsa u primjeru) koji ne vidi što je ispred pokupi auto koji se zasutavlja prije cilja?kimi&pablo.u.bmw je napisao/la:mislim da pravilo vazi samo za kvale a ne i za trku
a nakon trke mislim da ne mora jer nakon prelaska ciljne linije svi pustaju gas pa nije toliko frka a to rade samo ako su u frci sa gorivom jer valjda mora ostati neka kolicina za proveru - nisam 100% sigruan u ovo sto pisem