Utrke 2012 - Arhiva-Komentari
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- Kenny
- Legenda
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Williams i MS
Re: 2012 FORMULA1 PETRONAS MALAYSIA GRAND PRIX 23-25 MARCH
Odlična trka na kraju, Odlično da su Perez i Sauber na 2 mjestu, napokon Williams u bodovima, šteta za Schumachera, opet nije kriv, a završio 10

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
10 čista !! 

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
ocjena 9 zbog prekida trke i čekanja.
-šteta da je Sergio pogriješio, nadao sam se paklenom dvoboju do kraja
-šteta da je Sergio pogriješio, nadao sam se paklenom dvoboju do kraja

-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
Puno tragicara danas, a narocito Button i Vettel. Mercedesi ugrabili par bodova, ali je smijesno koliko malo im traju gume.
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Gledajte sad ovo, svima je utrka bila za 10 a kad su ju prekinuli pisalo se da je utrka za qurac, a sad čim je Alo prvi odma je super. Haha
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Utrka odlična.
Perez - odlična vožnja + pravovremene odluke i dobri pitovi, isto kao i maestro Alonso.
McLaren - užasno, na 2 pit stopa Ham izgubio oko 15 sekundi, na prvom zaglavljeni iza kotač, na drugom čupanje nečeg s prednjeg kotača, katastrofa. A strategije, očito znaju da su jazavci za strategije pa su samo kopirali sve šta drugi radi, sa krugom zakašnjenja. U svakom slučaju za njih utrka za zaborav.
Buttonova kompromitirana vlastitom greškom.
Hamilton kao da je druga osoba nego prošle sezone - smiren, skuplja bodove/postolja i strpljivo čeka pobjedu. Vrlo neobično.
U svakom slučaju, mislim da nas čeka jedna BOLESNA sezona
.
Perez - odlična vožnja + pravovremene odluke i dobri pitovi, isto kao i maestro Alonso.
McLaren - užasno, na 2 pit stopa Ham izgubio oko 15 sekundi, na prvom zaglavljeni iza kotač, na drugom čupanje nečeg s prednjeg kotača, katastrofa. A strategije, očito znaju da su jazavci za strategije pa su samo kopirali sve šta drugi radi, sa krugom zakašnjenja. U svakom slučaju za njih utrka za zaborav.
Buttonova kompromitirana vlastitom greškom.
Hamilton kao da je druga osoba nego prošle sezone - smiren, skuplja bodove/postolja i strpljivo čeka pobjedu. Vrlo neobično.
U svakom slučaju, mislim da nas čeka jedna BOLESNA sezona

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- senamozart
- Rezervni vozač
- Navijam za: F1 McLaren Team
za utrku sam dao 8 mada zaslužuje 10.ok kiša je napravila spektakl ali i ovo čekanje me nije dojmilo.mislim da charlia treba u box staviti.
čestike alonsu i posebno perezu (šteta što se poskliznuo) koji je mogao doći do pobjede jer je vidno bio brži od alonsa.
lewisa su shebali u boxu i to dvaput.jedno zasutavljanje 6 sec više a za drugo nisam siguran.da je sve bilo ok bio bi najviše 2 jer je perez bio stvarno neuhvatljiv danas.
weber bolji od tarzana koji je svojim nepromišljenim potezom uništio zadnju lijevu gumu.isto to vrijedi i za buttona.toliko o njihovim pametnim potezima.button se kasnije iskupio u borbi sa massom ali to je bilo nedovoljno.
čestitke i kimiju i ostalim osvajaćima bodova.
nastavak sezone će biti jako dobar i u ta tri tjedna možda vidimo bolji ferrari jer im dolazi novi bolid,možda lewis počne manje trošiti gume ali očekujem jakog buttona i ne treba nimalo nakon ove dvije utrke otpisati cedevitu iz austrije.
čestike alonsu i posebno perezu (šteta što se poskliznuo) koji je mogao doći do pobjede jer je vidno bio brži od alonsa.
lewisa su shebali u boxu i to dvaput.jedno zasutavljanje 6 sec više a za drugo nisam siguran.da je sve bilo ok bio bi najviše 2 jer je perez bio stvarno neuhvatljiv danas.
weber bolji od tarzana koji je svojim nepromišljenim potezom uništio zadnju lijevu gumu.isto to vrijedi i za buttona.toliko o njihovim pametnim potezima.button se kasnije iskupio u borbi sa massom ali to je bilo nedovoljno.
čestitke i kimiju i ostalim osvajaćima bodova.
nastavak sezone će biti jako dobar i u ta tri tjedna možda vidimo bolji ferrari jer im dolazi novi bolid,možda lewis počne manje trošiti gume ali očekujem jakog buttona i ne treba nimalo nakon ove dvije utrke otpisati cedevitu iz austrije.
Zadnja izmjena: senamozart, dana/u 25 ožu 2012, 13:23, ukupno mijenjano 1 put.

- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
šta reći: alonso, perez i senna
šteta za lewisa, u boksu ga shebali dva puta gdje je izgubio puuno vremena. Borio bi se za pobjedu.
Utrka odlična. 9.5/10

šteta za lewisa, u boksu ga shebali dva puta gdje je izgubio puuno vremena. Borio bi se za pobjedu.
Utrka odlična. 9.5/10

- Walter
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
Odlična trka, napeta do kraja, prekid zbog kiše je smanjio dojam ali da nije bilo kiše ne bi ni Alonso pobijedio.
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
utrka mi je 8 samo zbog prekida...... i da kimi opet ima najbrzi krug hahahahahha nastavlja gdje je stao 

McLaren u <3
- sofer
- Navijam za: MERCEDES AMG PETRONAS
Sta reci,a ne poreci? Alonso pokazao zasto ja najbolji vozac danasnjice,Kimi pokazao kako se prži,Perezu izgleda da je dobro dosla ova Latin power formacija,a ostali cijede čarape od vode.Sve u svemu,svaka cast Alonsu,najbolji je. 

- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...čista osmica...kiša pokvarila moguću desetku...interesantno, napeto, neočekivano...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- Forza
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari - F1
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Sad imamo i "Kimi baby" 9:45Forza je napisao/la:Team radio Malaysian Gp 2012

-
na kraju je ispala vrhunska utrka...ali užasno su me raživcirali sa tim čekanjem, pa onda još safety car vrti krugove (a momčadi raspravljaju dal bi odma na intermedie ili nakon jednog kruga)!
al kad je krenulo...LOOOOOOOOOM
-Alonso...kapa dolje...taktički i vozački vrhunski odrađeno! imao je sreće u par navrata, kiša mu je došla ko naručena, pa onda očajan pit stop Hamiltona, pa onda još izlijetanje Pereza...ali sve u svemu - vrtio je ekstra krugove kad je bilo bitno, nije radio nikakve greške
- Perez...majstorski je dečko odvozio...očito je bilo brzine u Sauberu, a on je to znao iskoristiti! velika šteta što je zeznuo na kraju, inače bi imali strašnu borbu za pobjedu do kraja
- Hamiltonu se opet poklopilo par loših stvari, pa nije bio u šansi za pobjedu...ne kužim zašto uvijek ide Button prije njega u boks, loše procjene Lewisove strane boksa! a onda su još sami pit stopovi bili jako loši (čini mi se da su kod 2. zaustavljanja pokušavali maknuti neki dio koji je pao sa Jensonovog krila i prikeljio se za kotač)! pace po kiši mu je bio sporiji od prve dvojice (ali nešto brži od Red Bulla i Lotusa), dok je po suhome bio osjetno brži od Alonsa, tu negdje sa RBR
Button se netipično za njega zaletio pa razbio krilo, Vettel je također ušao u nepotrebnu situaciju i popušio, Webber je bio brz (čak je vrtio bolje krugove od Vettela), Kimi također brz i konstantan!
uglavnom, sezona je krenula ODLIČNO, bit će svega i svačega...još da čelni ljudi Formule nisu pič*ice, bilo bi i više uživancije
-Alonso...kapa dolje...taktički i vozački vrhunski odrađeno! imao je sreće u par navrata, kiša mu je došla ko naručena, pa onda očajan pit stop Hamiltona, pa onda još izlijetanje Pereza...ali sve u svemu - vrtio je ekstra krugove kad je bilo bitno, nije radio nikakve greške
- Perez...majstorski je dečko odvozio...očito je bilo brzine u Sauberu, a on je to znao iskoristiti! velika šteta što je zeznuo na kraju, inače bi imali strašnu borbu za pobjedu do kraja
- Hamiltonu se opet poklopilo par loših stvari, pa nije bio u šansi za pobjedu...ne kužim zašto uvijek ide Button prije njega u boks, loše procjene Lewisove strane boksa! a onda su još sami pit stopovi bili jako loši (čini mi se da su kod 2. zaustavljanja pokušavali maknuti neki dio koji je pao sa Jensonovog krila i prikeljio se za kotač)! pace po kiši mu je bio sporiji od prve dvojice (ali nešto brži od Red Bulla i Lotusa), dok je po suhome bio osjetno brži od Alonsa, tu negdje sa RBR
Button se netipično za njega zaletio pa razbio krilo, Vettel je također ušao u nepotrebnu situaciju i popušio, Webber je bio brz (čak je vrtio bolje krugove od Vettela), Kimi također brz i konstantan!
uglavnom, sezona je krenula ODLIČNO, bit će svega i svačega...još da čelni ljudi Formule nisu pič*ice, bilo bi i više uživancije
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Zašto nema Alonsa nego samo na početku,čak nisu ni stavili na kraju kad mu čestitajuForza je napisao/la:Team radio Malaysian Gp 2012
Bilo bi zanimljivo čut ga za vrijeme utrke
...put u raj nije posut ružama...
- Mika_bar
- Početnik
Nemam ništa pametnije za dodati pa potpisujem gornji post!prekro je napisao/la:na kraju je ispala vrhunska utrka...ali užasno su me raživcirali sa tim čekanjem, pa onda još safety car vrti krugove (a momčadi raspravljaju dal bi odma na intermedie ili nakon jednog kruga)!

Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
-
- Navijam za: ferrari
Mislim da je Alonso kockao sa postavkama bolida jučer i to mu se danas vratilo , otuda Masa na samo 3 desetinke zaostatka u kvalama. Alonso je auto posetapirao za kišu i pogodio dok je Masa vozi na setup za suho.
- Armanini
- Svjetski prvak
fantasticna utrka!!
odlican rezultat iako su trebali zamjeniti pozicije alonso i perez.. smijao sam se svaki krug koliko je skidao.. luda voznja, nenormalna brzina i pogodjena taktika..
pobjedu mu uzeo tim, i vjerojatni dogovor, al nek bude kako jhe..
sauber u suzama - to je f1 i pravi tim! tako mi je bilo drago..
lewis 3. kao i proslu, al sad super raspolozen i nimalo razocaran.. strange..
button lol utrka.. da je jos koji put isao u box valjda bi zavrsio ispred masse..
steta sto je prasnuo u indijca, jbga.. dogadja se..
ovi sto pisu gluposti kako se vettel precjenio nisu u pravu, jer je indijac otisao na sklisku pasicu ida ne bi izletio vratio se iznenadno.. jbga.. dogadja se..
webber nimalo los, hladne glave..
kimi odlicno, grosjean.. jbga poceci.. treba se umirit i prvih par krugova lagano..
merc najveca kanta na gridu.. netko gore napisao da je uspio uzet par bodova.. da.. je
citav bod..
fantasticnih borbi svud naokolo, senna se pokazao, di resta odlican..
nego.. zasto se nitko ne brani za prvi zavoj po vanjskoj? massa je jedini koji se pokusao obraniti nekoliko, al me cudi zasto nitko nije pokusao..
odlican rezultat iako su trebali zamjeniti pozicije alonso i perez.. smijao sam se svaki krug koliko je skidao.. luda voznja, nenormalna brzina i pogodjena taktika..
pobjedu mu uzeo tim, i vjerojatni dogovor, al nek bude kako jhe..
sauber u suzama - to je f1 i pravi tim! tako mi je bilo drago..
lewis 3. kao i proslu, al sad super raspolozen i nimalo razocaran.. strange..
button lol utrka.. da je jos koji put isao u box valjda bi zavrsio ispred masse..
steta sto je prasnuo u indijca, jbga.. dogadja se..
ovi sto pisu gluposti kako se vettel precjenio nisu u pravu, jer je indijac otisao na sklisku pasicu ida ne bi izletio vratio se iznenadno.. jbga.. dogadja se..
webber nimalo los, hladne glave..
kimi odlicno, grosjean.. jbga poceci.. treba se umirit i prvih par krugova lagano..
merc najveca kanta na gridu.. netko gore napisao da je uspio uzet par bodova.. da.. je

fantasticnih borbi svud naokolo, senna se pokazao, di resta odlican..
nego.. zasto se nitko ne brani za prvi zavoj po vanjskoj? massa je jedini koji se pokusao obraniti nekoliko, al me cudi zasto nitko nije pokusao..
- darky
- Profesionalni vozač
Po novim pravilima smiješ samo jedan obrambeni poteznego.. zasto se nitko ne brani za prvi zavoj po vanjskoj? massa je jedini koji se pokusao obraniti nekoliko, al me cudi zasto nitko nije pokusao..
a kako je tamo široki S zavoj moraš braniti ili prvi ili drugi zavoj, ne možeš oba (osim ako ne izađeš daleko prvi iz prvog zavoja)
- Armanini
- Svjetski prvak
?
pa jedan obrambeni na ravnici, prema zavoju..
dakle ili ces ostat na unutarnjoj kao sto su svi ostajali i ostat na vanjskoj u drugom zavoju, ili ces se prebacit lijevo da budes na vanjskoj u prvom, al u unutarnjoj za drugi..
pa jedan obrambeni na ravnici, prema zavoju..
dakle ili ces ostat na unutarnjoj kao sto su svi ostajali i ostat na vanjskoj u drugom zavoju, ili ces se prebacit lijevo da budes na vanjskoj u prvom, al u unutarnjoj za drugi..
- Forza
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari - F1
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
Re: VN Australije - Albert Park, Melbourne 16/17/18. ožujka
Izašao je prvi ovogodišnji "race edit" - http://www.formula1.com/video/race_edits/" onclick="window.open(this.href);return false;

- Nitrous Oxide Systems
- Profesionalni vozač