Fernando Alonso [#14]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Fernando Alonso

Re: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

damjan.cule je napisao/la:To je fake slika...
Ovo je original: KLIK

A sa ove je posuđena Alonsova glava: KLIK
Bravo majstore ;)
Alonsista hasta la muerte..
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

ma to je bilo na f1technical forumu, sjetio sam se da sam to već vidio pa sam malo pogledao i našao :D
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Fernando Alonso: “There’s still a lot of work to do, but isn’t that what we are here for?” “I don’t think we will see anything different over the coming days, because before we can see what this car is really capable of, we must piece together all the pieces in the jigsaw. I know there is much expectation from the outside, but we are totally focussed on ourselves, without giving a thought to what is going on around us. We will only start to properly understand the situation in Melbourne.”
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Chuck Norris
Veteran
Veteran

Post Postao/la Chuck Norris »

Alonso-champ je napisao/la:http://www.autosport.com/news/report.php/id/97633
Ovo mi se nimalo ne svidja..
Ma ništa je ne vjerujem nikome ni da kažu da su najbrži ni da kažu da su najsporiji.Treba pričekati 1. utrku da vidimo omjer snaga.
Iako sam osobno pesimist što se tiče Ferraria nadam se da griješim
...put u raj nije posut ružama...
Barry
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Barry »

Chuck Norris je napisao/la:
Alonso-champ je napisao/la:http://www.autosport.com/news/report.php/id/97633
Ovo mi se nimalo ne svidja..
Ma ništa je ne vjerujem nikome ni da kažu da su najbrži ni da kažu da su najsporiji.Treba pričekati 1. utrku da vidimo omjer snaga.
Iako sam osobno pesimist što se tiče Ferraria nadam se da griješim
ja se samo nadam da nije gore od ovoga sto je rekao.
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Idu mi na zivce,prije sezone najavljuju sve i svasta i sam Fernando je izjavio sve i svasta,kako ce oni bla bla..a kad dodju testiranja samo citam:"We have much to do"...znam da su ovo testiranja i da i niko nista nezna sta rade ali sve mi je to sumljivo,kao sto je @Barry rekao.. samo da ne bude gore...
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Ja se ne sjećam nikakvih bombastičnih najava prije sezone (ove godine). Rekli su da idu agresivno sa autom, to je napravljeno. Sad na testiranjima kažu "we have much to do.." i nisu u krivu. Ovaj auto je danas tek 6. put vožen. Toliko je noviteta koje Ferrari nije koristio do sada da jednostavno treba vremena da se momčad upozna sa njime prije nego krenu loviti vremena. Možda ova godina neće biti savršena, barem ne od početka. Ali nakon nekoliko utrka bi moglo sve skupa izgledat i više nego dobro. Samo da ne bude prekasno tada...

slika
Bernardinac
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la Bernardinac »

A što nam preostaje nego se hvatati za slamčicu i nadati se. Prošle dvije godine na testiranjima bolid je izgledao solidno glede brzine i pouzdanosti a znamo kako su prvenstva završavala. Ove godine sve suprotno!
Mali broj odvoženih krugova, još rade aero testove, bolid na izlascima nema grip (ako se ne varam Ferrari je predhodnih godina upravo na izlascima bio jako dobar?), prednji kraj izgleda kao da ga je osmislilo dvogodišnje dijete. Ispuh ne znaju gdje da okrenu? Malo su rezali, a sad su ga čak okrenuli i usmjerili u onom pravcu gdje je i RbR.
Jako, jako razočaravajuće.
Što nam ostaje? Nadam se da da će se desiti nešto slično kao sa McLarenom prošle godine. Ako je sve obratno u odnosu na njihova testiranja 2010-11 onda se negdje u krajičku mozga javlja neka nada kako je Ferrari možda postao "lukava lija" pa prave performanse prikriva.
Međutim, uzmem li u obzir hvalisavost i brbljivost Talijana dvojim da bi oni mogli išta držati u tajnosti kad bi imali dobar bolid?
Prema tome nade da ovaj bolid bude na postoljima u početku sezone su po mom mišljenju male.
Što će se kasnije desiti nemam pojma. #-o
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Hmm nije baš mali broj krugova...danas 87, jučer 75. A u Jerezu su podosta odvozili. Aero testove rade da bi bili sigurni dali nadogradnje koje su donijeli daju očekivane rezultate. Jer ako ne eto opet problema za buduće nadogradnje. Ako su rezultati u skladu sa očekivanjima onda se može nataviti raditi na nadogradnjama za kasnije.
Što se izlazaka tiče i gripa općenito na f1technical forumu se dosta piše da F2012 izgleda jako stabilno. Posebno u Barceloni u zadnjoj šikani preko rupbnika di uopće nema korekcija od strane Alonsa i di bolid normalno prati putanju koju mu je Alonso zadao i normalno ubrzava. Što se ispuha tiče, ne možeš baš reći da neznaju di će sa njime. Ono rezanje su morali napraviti jer je pravilima određeno da u pogledu odozgo zadnjih 100mm ispušne cijevi mora biti vidljivo (uostalom, zbog toga je i McLaren u Jerezu radio neke preinake). A što se pozicije tiče, oni imaju nekoliko solucija i isprobavaju koja daje bolje rezultate. Šta je loše u tome?

slika
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

Dajte molim vas pocnite čitati članke a ne samo naslove prije nego padnete u depresiju

"At the moment we don't know exactly where we are. I think maybe we are not the fastest but definitely we are not the slowest – so we need to wait and see, especially in the final test. With hotter temperatures in Australia etc we will see how the cars work and in Q3 there is the time to see where you in Melbourne."

Danas je Ferrari imao najbolji dan testiranja od početka testova, istina nisu radili race simove ali uz potpuno novi auto i filozofiju to je sasvim normalno. Svi se voze daleko ispod mogucnosti, svi skrivaju sve. Baš sam ujutro pratio malo vremena i Alonso i Hamilton su iz kruga u krug vozili najbrže S1 da bi u S3 usporili ili prošli kroz boks
Bernardinac
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la Bernardinac »

"At the moment we don't know exactly where we are. I think maybe we are not the fastest but definitely we are not the slowest – so we need to wait and see, especially in the final test. With hotter temperatures in Australia etc we will see how the cars work and in Q3 there is the time to see where you in Melbourne."
Ovo je kao iz "Top liste nadrealista" kad Čenga kaže: "para more bit bidne, a more bit da i ne bidne" #-o
Ok, možda Ferrari bude najbolji kad sunce upekne?
Prije nekoliko dana su izjavili da su definitivno riješili problem sa zagrijavanjem guma?
Moja predviđanja da će Ferrari imati loš start sezone je samo moja pretpostavka.
Znamo da je "pretpostavka" majka svih zajeba, pa bih volio da se prevarim.
Ipak mislim da će Ferrari u Australiji biti u najboljem slučaju tek 4 bolid po brzini.
Moja pretpostavka :biggrin:
pospani gad
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernanda Alonsa
Kontakt:

Post Postao/la pospani gad »

Sve to djeluje kao tipična talijanska šlampavost i izgubljenost. Ja sam optimista po rođenju, a sad, kod Ferarija ne znam gdje bi tražio dobre vijesti. :-k Kod njih sunce još ne izlazi. Ako ove godine ništa ne naprave, to je kraj.

Kao da se i Fernando "utopio" u tom zgubidanskom okružju.
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem. :biggrin:
Alonso-champ
Veteran
Veteran

U svemu tome najvise mi je zao Fernanda,nikako da mu se sve poklopi,kad se sjetim da je izgubio dva naslova bezveze pomislim da covjek ima peha vise nego Kimi..al to je vec druga prica..u potpisu mi pise Alonsista do smrti,pa tako ce i biti i ne gubim nadu ;)
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

pospani gad je napisao/la:Sve to djeluje kao tipična talijanska šlampavost i izgubljenost. Ja sam optimista po rođenju, a sad, kod Ferarija ne znam gdje bi tražio dobre vijesti. :-k Kod njih sunce još ne izlazi. Ako ove godine ništa ne naprave, to je kraj.

vozio je za ekipu koja ima dobar bolid vec par sezona ( ne najbolji ali se moze pobjedjivat s njim) pa mu nije valjalo :)
McLaren u <3
Riki
Navijam za: Ferrari - Kimi

Post Postao/la Riki »

pospani gad je napisao/la:Sve to djeluje kao tipična talijanska šlampavost i izgubljenost. Ja sam optimista po rođenju, a sad, kod Ferarija ne znam gdje bi tražio dobre vijesti. :-k Kod njih sunce još ne izlazi. Ako ove godine ništa ne naprave, to je kraj.

kako navijači F.A. brzo izgube vjeru u momčad.... :cry: :cry:
pa bilo je puno gorih sezona za crvene, a ipak nije došao kraj :D
"Aerodynamics are for people who can't build engines"
2016-Red Bull Ring
2017-Hungaroring
2018-Monza
2019-Hockenheimring
Alonso-champ
Veteran
Veteran

McLewis je napisao/la:

vozio je za ekipu koja ima dobar bolid vec par sezona ( ne najbolji ali se moze pobjedjivat s njim) pa mu nije valjalo :)
Nije da mu nije valjao bolid,nego gazda ekipe :) ni meni moj ne valja al jbg trpim i radim,on to ne mora-zasto bi????jel tebi tvoj gazda valja? :)
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

Alonso-champ je napisao/la:
McLewis je napisao/la:

Nije da mu nije valjao bolid,nego gazda ekipe :) ni meni moj ne valja al jbg trpim i radim,on to ne mora-zasto bi????jel tebi tvoj gazda valja? :)
ma ja sam sam svoj gazda, pa si valjam :)
McLaren u <3
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

McLewis je napisao/la:ma ja sam sam svoj gazda, pa si valjam :)
Bilo bi gadno kad bi se sam sa sobom počeo svađat :D

on Topic:
Ja uopće nisam pesimist za ovu sezonu vezano za šanse Ferrarija i Fernanda. Štoviše, veći sam optimist nego prošle godine.

slika
pospani gad
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernanda Alonsa
Kontakt:

Post Postao/la pospani gad »

damjan.cule je napisao/la:
McLewis je napisao/la:ma ja sam sam svoj gazda, pa si valjam :)
Bilo bi gadno kad bi se sam sa sobom počeo svađat :D

on Topic:
Ja uopće nisam pesimist za ovu sezonu vezano za šanse Ferrarija i Fernanda. Štoviše, veći sam optimist nego prošle godine.
Ja ne vjerujem, dok ne vidim početak sezone i par prvih utrka. Jednostavno sam skeptičan.

Stefano Domenicali..... R.I.P. :-({|=
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem. :biggrin:
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Post Postao/la Vuksa_KC »

Sa jednom rukom se drifta, sa drugom maše, like a boss:)

Alonso-champ
Veteran
Veteran

Covjece sve bi dao za jedan krug sa Campeonom :)
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Najbrzi krug na hard gumama:
Alonso, who set his best time on hard rubber,
retained second place. Nobody completed a longer
stint than Alonso, whose seven-lap run on hards
during the second hour featured a drop-off of around
2.5s from start to finish
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Alonso, who set his best time on hard rubber,
retained second place. Nobody completed a longer
stint than Alonso, whose seven-lap run on hards
during the second hour featured a drop-off of around
2.5s from start to finish
Ovo boldano ne djeluje dobro. Razlika u vremenu po krugu između 1. i zadnjeg kruga u stintu je 2,5s. Navodno problem sa velikom degradacijom guma. Iako, moguće i da je on samo usporio prije odlaska u boks...

slika
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la darky »

ovo nije dobro
http://www.index.hr/xmag/clanak/fernand ... 02115.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
moguće da ove sezone alonso neće bit pravi....
Odgovori