Bravo majstore

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Fernando Alonso: “There’s still a lot of work to do, but isn’t that what we are here for?” “I don’t think we will see anything different over the coming days, because before we can see what this car is really capable of, we must piece together all the pieces in the jigsaw. I know there is much expectation from the outside, but we are totally focussed on ourselves, without giving a thought to what is going on around us. We will only start to properly understand the situation in Melbourne.”
Ma ništa je ne vjerujem nikome ni da kažu da su najbrži ni da kažu da su najsporiji.Treba pričekati 1. utrku da vidimo omjer snaga.Alonso-champ je napisao/la:http://www.autosport.com/news/report.php/id/97633
Ovo mi se nimalo ne svidja..
ja se samo nadam da nije gore od ovoga sto je rekao.Chuck Norris je napisao/la:Ma ništa je ne vjerujem nikome ni da kažu da su najbrži ni da kažu da su najsporiji.Treba pričekati 1. utrku da vidimo omjer snaga.Alonso-champ je napisao/la:http://www.autosport.com/news/report.php/id/97633
Ovo mi se nimalo ne svidja..
Iako sam osobno pesimist što se tiče Ferraria nadam se da griješim
vozio je za ekipu koja ima dobar bolid vec par sezona ( ne najbolji ali se moze pobjedjivat s njim) pa mu nije valjalopospani gad je napisao/la:Sve to djeluje kao tipična talijanska šlampavost i izgubljenost. Ja sam optimista po rođenju, a sad, kod Ferarija ne znam gdje bi tražio dobre vijesti.Kod njih sunce još ne izlazi. Ako ove godine ništa ne naprave, to je kraj.
Kao da se i Fernando "utopio" u tom zgubidanskom okružju.
kako navijači F.A. brzo izgube vjeru u momčad....pospani gad je napisao/la:Sve to djeluje kao tipična talijanska šlampavost i izgubljenost. Ja sam optimista po rođenju, a sad, kod Ferarija ne znam gdje bi tražio dobre vijesti.Kod njih sunce još ne izlazi. Ako ove godine ništa ne naprave, to je kraj.
Nije da mu nije valjao bolid,nego gazda ekipeMcLewis je napisao/la:vozio je za ekipu koja ima dobar bolid vec par sezona ( ne najbolji ali se moze pobjedjivat s njim) pa mu nije valjalopospani gad je napisao/la:Sve to djeluje kao tipična talijanska šlampavost i izgubljenost. Ja sam optimista po rođenju, a sad, kod Ferarija ne znam gdje bi tražio dobre vijesti.Kod njih sunce još ne izlazi. Ako ove godine ništa ne naprave, to je kraj.
ma ja sam sam svoj gazda, pa si valjamAlonso-champ je napisao/la:Nije da mu nije valjao bolid,nego gazda ekipeMcLewis je napisao/la:vozio je za ekipu koja ima dobar bolid vec par sezona ( ne najbolji ali se moze pobjedjivat s njim) pa mu nije valjalopospani gad je napisao/la:Sve to djeluje kao tipična talijanska šlampavost i izgubljenost. Ja sam optimista po rođenju, a sad, kod Ferarija ne znam gdje bi tražio dobre vijesti.Kod njih sunce još ne izlazi. Ako ove godine ništa ne naprave, to je kraj.
Kao da se i Fernando "utopio" u tom zgubidanskom okružju.ni meni moj ne valja al jbg trpim i radim,on to ne mora-zasto bi????jel tebi tvoj gazda valja?
Bilo bi gadno kad bi se sam sa sobom počeo svađatMcLewis je napisao/la:ma ja sam sam svoj gazda, pa si valjam
Ja ne vjerujem, dok ne vidim početak sezone i par prvih utrka. Jednostavno sam skeptičan.damjan.cule je napisao/la:Bilo bi gadno kad bi se sam sa sobom počeo svađatMcLewis je napisao/la:ma ja sam sam svoj gazda, pa si valjam
on Topic:
Ja uopće nisam pesimist za ovu sezonu vezano za šanse Ferrarija i Fernanda. Štoviše, veći sam optimist nego prošle godine.
Alonso, who set his best time on hard rubber,
retained second place. Nobody completed a longer
stint than Alonso, whose seven-lap run on hards
during the second hour featured a drop-off of around
2.5s from start to finish
Ovo boldano ne djeluje dobro. Razlika u vremenu po krugu između 1. i zadnjeg kruga u stintu je 2,5s. Navodno problem sa velikom degradacijom guma. Iako, moguće i da je on samo usporio prije odlaska u boks...Alonso, who set his best time on hard rubber,
retained second place. Nobody completed a longer
stint than Alonso, whose seven-lap run on hards
during the second hour featured a drop-off of around
2.5s from start to finish