Sviđa mi se, nije loša.

A sad za ozbiljno, moj izbor bi bio:
Poljska, Njemačka, Hrvatska, Irska
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
I tvoj izbor je jak.Schumy.d je napisao/la:Uh kakva bi to skupina smrti bila (Španjolska, Njemačka, Hrvatska, Francuska)
Sviđa mi se, nije loša.
A sad za ozbiljno, moj izbor bi bio:
Poljska, Njemačka, Hrvatska, Irska
Ja bih volio da dobijemo Njemačku u skupini... Možemo proći dalje i kao drugoplasirani, a onda si bar siguran da nećeš naletiti na Njemačku u knock-out fazi do finala.Scuderia je napisao/la: I tvoj izbor je jak.
Nece nam biti lako, naravno, ako izvucemo ove suparnike.
Namucili bi se posteno za prolaz dalje.
I da se sto prije vratimo kuci....Spretni Pajkan je napisao/la:SAMO JE JEDNO U MOM ŽIVOTU VRIJEDNO....
Bravo Vatreni,još jednom!Najbitnije je bilo rutinski proć na Euro,ne dozvolit neku nervozu,gol Turske koji bi unija pomutnju,i to se nije dogodilo.Mogli smo i dobit da budemo u 2. potu,ali nema veze..dajte nam te Španjolce,Nijemce,Francuze,sve da se igramo!!!
Zašto? Pa uvijek smo igrali bolje protiv jakih reprezentacija. Možda zato jer i oni nas napadaju, a ne brane se samo. Mislim da imamo šanse protiv svih, pa i protiv Španjolske i Njemačke.Scuderia je napisao/la: I da se sto prije vratimo kuci....
Koliko je završilo ja gledao samo prvi setF1NAC je napisao/la:koja razvaljotka u portugalu
Mislim da su Spanjolska i Njemacka svijet za sebe , ( trenutno ) igraci tih reprezentacija igraju u najjacim ligama svijeta, igraju na velikim natjecanjima i u odlicnoj su formi + igraju odlican nogomet.Schumy.d je napisao/la: Zašto? Pa uvijek smo igrali bolje protiv jakih reprezentacija. Možda zato jer i oni nas napadaju, a ne brane se samo. Mislim da imamo šanse protiv svih, pa i protiv Španjolske i Njemačke.
Imamo vremena da se posložimo i ako odigramo najbolje kako znamo (kao recimo u Turskoj), bit ćemo svima nezgodan protivnik.
@Bibi, mislim da kod Ronaldovog gola nije bilo ni O od ofsajda.
Sve to stoji, ali nisu nepobjedivi.Scuderia je napisao/la: Mislim da su Spanjolska i Njemacka svijet za sebe , ( trenutno ) igraci tih reprezentacija igraju u najjacim ligama svijeta, igraju na velikim natjecanjima i u odlicnoj su formi + igraju odlican nogomet.
Pa ne ovisimo samo mi o nekim igračima. Šta misliš da bi Njemačka bez Ozila recimo i Španjolska bez Inieste i Xavija igrali kako znaju?Scuderia je napisao/la:Nasa reprezentacija puno ovisi o nekim igracima, i ako se oni ( ne daj Boze ) ozlijede....ma ne smijem ni pomisliti.
Chuck Norris je napisao/la:Koliko je završilo ja gledao samo prvi setF1NAC je napisao/la:koja razvaljotka u portugalu
F1NAC je napisao/la:Chuck Norris je napisao/la:Koliko je završilo ja gledao samo prvi setF1NAC je napisao/la:koja razvaljotka u portugalu
6:2
daj odrasti vise..Izbornik je taj koji odlučuje
Dobro i?Dani je napisao/la:Osim kaj je njegovim golovima Šahtjar srušio Dinamo Kijev u gostima.
I Šuker je bio na klupi Reala pred sp 98. Svi smo vidjeli kaj je napravio. To gdje tko igra ne bi smjelo imati veze, već kako igra. Samo se sjetim Bokšića. Osim onog gola u Kijevu taj lik nije odigrao ni jednu normalnu tekmu za repku, a bio je standardan u Laziu i Juventusu.Schumy.d je napisao/la:Dobro i?Dani je napisao/la:Osim kaj je njegovim golovima Šahtjar srušio Dinamo Kijev u gostima.
EDIT:
Upravo o ovome govorim
Pa šta fali Mandžukiću i Oliću?Dani je napisao/la: I Šuker je bio na klupi Reala pred sp 98. Svi smo vidjeli kaj je napravio. To gdje tko igra ne bi smjelo imati veze, već kako igra. Samo se sjetim Bokšića. Osim onog gola u Kijevu taj lik nije odigrao ni jednu normalnu tekmu za repku, a bio je standardan u Laziu i Juventusu.Pa Budan....
5 ili 55 minuta, nebitno...Dani je napisao/la:On se nije bunio zato što je sjedio na klupi. Daj shvati to već. Bunio se na no kaj mu je dao zadnjih pet minuta. Sramota. Bolje da ga nije ni stavljao. A odmah se vidjela razlika u igri kad je ušao.
ti uopce ne kuzis poantu..5 ili 55 minuta, nebitno...