Reprezentativni nogomet
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- Schumy.d
- Legenda
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Reprezentativni nogomet
Naš nogomet je goli k... !!!
Sere mi se i od ovih igrača i od ljudi koji upravljaju s repkom.
Igramo nogomet kakav se igrao prije 20 godina.
Sere mi se i od ovih igrača i od ljudi koji upravljaju s repkom.
Igramo nogomet kakav se igrao prije 20 godina.
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Ovo je sramota, ništa drugo nego sramota. Da jedna reprezentacija moze igrati na nereseno, i uopce se ne truditi za zabije gol. Gospodine Bilic vrijeme je da das ostavku, jer ovako vise nemože. Jad i bjeda od nogometa
Darkness rises when silence dies
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
sramota !!!!
ovo nije hrvatska bila

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- wolfman
- HNL kladionica super velemajstor
- Navijam za: Vettel
blamaža,kompliciramo bez veze i nažalost ovo je hrvatska,barem biličevaF1NAC je napisao/la:sramota !!!!![]()
ovo nije hrvatska bila

- Schumy.d
- Legenda
Ma nismo ni zaslužili da odemo na euro...
Ako pobijedimo Latviju, možemo se nadati najboljem 2. mjestu (s tim da Nizozemci pobijede Švedsku, a Francuzi Bosnu), ali s ovakvom igrom su i Šveđani i BiH bolji od nas.
Ako pobijedimo Latviju, možemo se nadati najboljem 2. mjestu (s tim da Nizozemci pobijede Švedsku, a Francuzi Bosnu), ali s ovakvom igrom su i Šveđani i BiH bolji od nas.
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
A zaboravio si Dansku i Portugal ako odigraju neriješenoSchumy.d je napisao/la:Ma nismo ni zaslužili da odemo na euro...
Inače komentar na utakmicu sramota,ne pokušati zabiti gol isto kao i u Gruziji
Nije ni čudo dok nam Strinić,Perišić,Lovren i slični igraju,a nema mjesta za Rakitića,Petrića
Potpuno promašena taktika i postava zato BILIĆU ODLAZI

...put u raj nije posut ružama...
- Schumy.d
- Legenda
Ma i igrači igraju ko s k***aChuck Norris je napisao/la: A zaboravio si Dansku i Portugal ako odigraju neriješeno
Inače komentar na utakmicu sramota,ne pokušati zabiti gol isto kao i u Gruziji
Nije ni čudo dok nam Strinić,Perišić,Lovren i slični igraju,a nema mjesta za Rakitića,Petrića
Potpuno promašena taktika i postava zato BILIĆU ODLAZI

Svi pišu o nekim milijunima, nekim ciframa koliko vrijede, a ne pokazuju ništa za reprezentaciju. Ne slažem se za Lovrena i Perišića, oni su sigurno budućnost ove repke jednog dana. A još uvijek stojim kod mišljenja za Strinića.
A dok budemo igrali sa 1 špicom i sa Modrićem na zadnjem veznom, od te igre ništa. A u napad da stavimo Messija i Ronalda, svejedno nebi mogli zabiti jer nam je igra preeeeeeeeeeespora. Igramo sa 5 dodira svatko, u kontru se boje otići, a ideje nema nikakve, samo udri na bok ili duge lopte na špicu pa ako on nešto uspije izvući iz toga.
Rakitića svakako vratiti na zadnjeg veznog da pomogne Modriću i ubrzati igru pod hitno. Ja više krivim napad za ovaj poraz nego za obranu. Kad se izgubi, onda svi pljuju po obrani, a nitko po napadu koji ne može zabiti gola nikako. Pa čak ni 3 šanse stvoriti na tekmi.

Po meni postava HR repke:
Pletikosa - Pranjić, Šimunić, Ćorluka (Lovren), Srna - Rakitić, Vukojević, Kranjčar - Modrić - Mandžukić, Petrić
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Kaj se tice postave momcadi reprezentacije jos jednaput tvrdim da kranjcar ne zasluzuje mjesto u reprezentaciji.
Darkness rises when silence dies
- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Da remiziramo:
Ne mozemo pobijediti iole jacu reprezentaciju,igra nam je nikakva,imali smo najslabiju skupinu ikada u povijesti i imali smo ogromne srece protiv Gruzije i Izraela.Sreca nas sluzi bolesno i to je jedina stvar koja nas ide.Latvija ce se dobit,Bosna ce (nazalost izgubit),a vjerojatno bi trebala i Nizozemska dobiti Svedsku (problem motivacija).
I dalje tvrdim posto se "krumpamo" da imamo sanse za najbolje drugo mjesto,a nije toliko nemoguce da Gruzija pobijede Grcku (opet problem motivacija).
I onda Bilic govori kako smo dominirali...
Kakav god je Cico on je doktor za Bilica.Vrati se
Ne mozemo pobijediti iole jacu reprezentaciju,igra nam je nikakva,imali smo najslabiju skupinu ikada u povijesti i imali smo ogromne srece protiv Gruzije i Izraela.Sreca nas sluzi bolesno i to je jedina stvar koja nas ide.Latvija ce se dobit,Bosna ce (nazalost izgubit),a vjerojatno bi trebala i Nizozemska dobiti Svedsku (problem motivacija).
I dalje tvrdim posto se "krumpamo" da imamo sanse za najbolje drugo mjesto,a nije toliko nemoguce da Gruzija pobijede Grcku (opet problem motivacija).
I onda Bilic govori kako smo dominirali...
Kakav god je Cico on je doktor za Bilica.Vrati se

Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- Schumy.d
- Legenda
Sve samo ne Štimca na mjesto izbornika...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... LnOxDcCpwA[/youtube]
A ovo zaslužuje drastičnu kaznu za Grke. Da se mene pita, ja bih ih diskvalificirao zbog ovoga. Pa ne možeš mi to unijet na stadion...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... LnOxDcCpwA[/youtube]
A ovo zaslužuje drastičnu kaznu za Grke. Da se mene pita, ja bih ih diskvalificirao zbog ovoga. Pa ne možeš mi to unijet na stadion...

- Bibi
- Kontakt:
Slazem se.
Stimac je jedan od najvecih sarlatana u nasem nogometu i sigurno nebi donio nista dobroga.
Stimac je jedan od najvecih sarlatana u nasem nogometu i sigurno nebi donio nista dobroga.
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- Schumy.d
- Legenda
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6Dl5VHP- ... r_embedded[/youtube]
Pa hebote ovo... čudim se da nije bilo oružja na stadionu.
Pa hebote ovo... čudim se da nije bilo oružja na stadionu.

- wolfman
- HNL kladionica super velemajstor
- Navijam za: Vettel
schumy.d ne vidim sliku koju si postavio ali ako misliš na onaj molotovljev koktel
to je za izbacivanje repke iz fife...šta da se nije zaustavio na ogradi pa bilo bi mrtvih
i također su retardirani grci pretukli dva 10-godišnja dječaka

- -ferrari-F1-
- Početnik
izbaciti bilica, strinica, kalinica
a uvesti kelavu, samira, rakitica i pranjica
Fernando Alonso Díaz (29. srpnja 1981)
- Bibi
- Kontakt:
Bilica i Strinica da,a Kalinica moze i ne more (spasio nas protiv Gruzije)-ferrari-F1- je napisao/la:izbaciti bilica, strinica, kalinica
Kelava ne (jos) jer ne zna lopte ispucavat,Sammir u vaznim utakmicama ne bi islo,Pranjic bolji od Strinica,ai nista posebno.Jedino Rakitic moze donijeti dozu kreativnosti u vezi...
@elder
Kranjcar nas je puno puta spasio od veceg sranja tako da ne dolazi u obzir da ga se makne

24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- luka_kimi
- Moderator
- Navijam za: Kimi
Nema se tu što puno mudrovati, promašeno je sve što se moglo promašiti, od taktike pa do stava s kojim smo ušli u utakmicu. Izgleda da stvarno jesmo zemlja sa milijun izbornika, jer ja se u nekoliko pogleda što se tiče sastava reprezentacije ipak ne slažem sa kolegom Schumy.d-om. Po meni bi to izgledalo ovako:
Kelava - Srna, Ćorluka, Vida, Šimunić (Pranjić) - Vukojević - Rakitić, Badelj (Kranjčar) - Modrić - Eduardo, Olić (Petrić).
Imamo puno potencijala, samo ga treba ispuniti, dovesti neka nova lica u reprezentaciju (Sammir) kako bi se zvjezdice konačno malo oznojile i zaradile mjesto u početnoj postavi i pothitno promijeniti izbornika, koji ruku na srce, nije loš trener, već se izgubio i trenutno nije dovoljno kvalitetan da bude izbornikom naše reprezentacije.
Kelava - Srna, Ćorluka, Vida, Šimunić (Pranjić) - Vukojević - Rakitić, Badelj (Kranjčar) - Modrić - Eduardo, Olić (Petrić).
Imamo puno potencijala, samo ga treba ispuniti, dovesti neka nova lica u reprezentaciju (Sammir) kako bi se zvjezdice konačno malo oznojile i zaradile mjesto u početnoj postavi i pothitno promijeniti izbornika, koji ruku na srce, nije loš trener, već se izgubio i trenutno nije dovoljno kvalitetan da bude izbornikom naše reprezentacije.

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

- Schumy.d
- Legenda
OK, luka, ti si samo ubacio Vidu umjesto Lovrena. Može proći... ali Lovren igra u Lyonu i ima po meni puno težih tekmi u nogama od Vide pa zato njemu prednost. Šimunić na bočnom gubi svoju kvalitetu. U obrani je fantastičan, ali po meni je Pranjić puno efektivniji za napadački dio.
I u napadu si izbacio Mandžu... ja ga ne bih vadio van jer stvarno puno trči i puno lopti ide preko njega. Po meni je naš najvrijedniji napadač, najviše ga ima na terenu i zato njemu prednost ispred Dudua koji se u nekoliko navrata pokazao sjajnim jokerom s klupe.
Ja sam uvijek za taktiku da se proba dat gol više od protivnika i zato bih volio da naša repka igra više prema naprijed. Za to nam treba Rakitić zajedno s Modrićem i pokretljivi napadači.
@Bibi, evo link (neće da stavi filmić, ne znam zašto...):
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... LnOxDcCpwA" onclick="window.open(this.href);return false;
I u napadu si izbacio Mandžu... ja ga ne bih vadio van jer stvarno puno trči i puno lopti ide preko njega. Po meni je naš najvrijedniji napadač, najviše ga ima na terenu i zato njemu prednost ispred Dudua koji se u nekoliko navrata pokazao sjajnim jokerom s klupe.
Ja sam uvijek za taktiku da se proba dat gol više od protivnika i zato bih volio da naša repka igra više prema naprijed. Za to nam treba Rakitić zajedno s Modrićem i pokretljivi napadači.
@Bibi, evo link (neće da stavi filmić, ne znam zašto...):
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... LnOxDcCpwA" onclick="window.open(this.href);return false;
- Armanini
- Svjetski prvak
upravo moje misljenje..„Za mene je neshvatljivo da iz hrvatskog stožera danima govore kako su do detalja snimili igru protivnika i kako znaju sve njihove akcije, a onda nam Grci daju dva pogotka upravo na svoj klasičan način
mala djeca znaju kako grci igraju i primimo takve jeftine golove..
neka.. uopce mi nije zao..
sto se tice lovrena - jucer se vidjelo kako mu nije mjesto u reprezentaciji (barem ne jos izvjesno vrijeme)..
po strinicu lomite koplja, a igralo se (ono malo sto su pokusavali) gotovo sve preko njega, kako nije bilo srne i snasao se relativno dobro..
uglavnom, bez srne smo mi 50% slabiji tim..
a i prva smislena koju sam procitao ikad, a da je izasla iz usta ljigavca markovica:
Naš najveći problem su previše plaćeni igrači!
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
-
- Veteran
Bilić -potrošen,pogubio se vrijeme je da ode
Štimac-s trenerskog aspekta ne bi možda bio loš izbor donio bi pozitivni šok i znao bi iz igrača izvući maksimum,ali zbog nekih drugih razloga(dobro poznatih svima) ipak ne
Ćiro-njegovo vrijeme prošlo staromodan trener
Jurčić,Ivanković(i slična ekipa kao Jozić,Barić,Lončarević)-ni slučajno dosta mi je njihovog kontroliranog nogometa
Cico-ne mogu mu oprostiti nepozivanje Eduarda i zapostavljanje Modrića nauštrb Nike.A i sada je najavio da vidi Niku kao polušpicu pa ne sviđa mi se ideja
Jedina opcija ostaje strani trener,a pošto se Marković hvali da idobro posluju i imaju novaca onda nek nađu kvalitetnog Europskog trenera(ni slučajno nekog tipa Vaha,Osim,Katanec)
Štimac-s trenerskog aspekta ne bi možda bio loš izbor donio bi pozitivni šok i znao bi iz igrača izvući maksimum,ali zbog nekih drugih razloga(dobro poznatih svima) ipak ne
Ćiro-njegovo vrijeme prošlo staromodan trener
Jurčić,Ivanković(i slična ekipa kao Jozić,Barić,Lončarević)-ni slučajno dosta mi je njihovog kontroliranog nogometa
Cico-ne mogu mu oprostiti nepozivanje Eduarda i zapostavljanje Modrića nauštrb Nike.A i sada je najavio da vidi Niku kao polušpicu pa ne sviđa mi se ideja
Jedina opcija ostaje strani trener,a pošto se Marković hvali da idobro posluju i imaju novaca onda nek nađu kvalitetnog Europskog trenera(ni slučajno nekog tipa Vaha,Osim,Katanec)
- Schumy.d
- Legenda
Ja ne vidim nekog kvalitetnog slobodnog trenera.Chuck Norris je napisao/la: Jedina opcija ostaje strani trener,a pošto se Marković hvali da idobro posluju i imaju novaca onda nek nađu kvalitetnog Europskog trenera(ni slučajno nekog tipa Vaha,Osim,Katanec)

Capello?

-
- Veteran
Još koji kiks i Balakov će biti slobodanSchumy.d je napisao/la:Ja ne vidim nekog kvalitetnog slobodnog trenera.Chuck Norris je napisao/la: Jedina opcija ostaje strani trener,a pošto se Marković hvali da idobro posluju i imaju novaca onda nek nađu kvalitetnog Europskog trenera(ni slučajno nekog tipa Vaha,Osim,Katanec)![]()
Capello?

A ponuditi dobru svoticu pa će biti slobodni koliko hoćeš
- Schumy.d
- Legenda
A šuška se da bi Wenger mogao sjesti na klupu Engleske, Guardiola u Arsenal, a tad bi Capello bio slobodan.Chuck Norris je napisao/la: Još koji kiks i Balakov će biti slobodan(šala)
A ponuditi dobru svoticu pa će biti slobodni koliko hoćeš

Strani trener nebi bio loš zbog učestalijeg gledanja reprezentativaca. Sigurno bi novih igrača, sama imena nebi puno značila.
A imamo sreće i s Ivankovićem, on je rekao da je čvrsto vezan ugovorom i da je raskid preskup!

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Van Gaal?Schumy.d je napisao/la: Ja ne vidim nekog kvalitetnog slobodnog trenera.![]()
Capello?

- Schumy.d
- Legenda
Ma ja sam za Cicu...
Može i strani trener, ali pod uvjetom da je baš pravo ime koje ima iskustva. Ali, takve ćemo teško naći, a da jeftino prođemo.
Može i strani trener, ali pod uvjetom da je baš pravo ime koje ima iskustva. Ali, takve ćemo teško naći, a da jeftino prođemo.