Pletikosa: Vrsaljko, Ćorluka, Šimunić, Strinić - Srna, Modrić, Vukojević, Kranjčar - Mandžukić, Da Silva
Reprezentativni nogomet
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Re: Reprezentativni nogomet
Sastav za danas:

- elder
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Lewis Hamilton
Ocekival sam puno vise od nase reprezentacije, da nije bilo crvenog kartona neznam imam neki osjecaj da nebi tak zavrsilo kak je. Sreca za nase pa su grci odigrali nereseno.
Darkness rises when silence dies
- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Evo me, upravo se vratio sa Maksimira!! 
Čestitke našim igračima i izborniku na vrlo bitna 3 boda.
Šta reći za utakmicu?? Prvo poluvrijeme definitivno za zaborav. Iz tog prvog dijela pohvalio bih samo Niku Kranjčara. Samo je on igrao tada. Modrić loš...
Drugo poluvrijeme, totalno drukčija priča. Fantastično odrađene izmjene, baš ono šta je trebalo repki. Modrić postavljen bliže golu i to je ono šta njemu treba, sasvim drugačiji igrač. Da Silva klasa za sebe.
I da ne zaboravim spomenuti još jednog igrača kojem skidam kapu - Joe Šimunić! S kakvom lakoćom i smirenošću taj čovjek igra, to je fascinantno.
Pohvale i publici za sasvim korektno navijanje.

Šta reći za utakmicu?? Prvo poluvrijeme definitivno za zaborav. Iz tog prvog dijela pohvalio bih samo Niku Kranjčara. Samo je on igrao tada. Modrić loš...
Drugo poluvrijeme, totalno drukčija priča. Fantastično odrađene izmjene, baš ono šta je trebalo repki. Modrić postavljen bliže golu i to je ono šta njemu treba, sasvim drugačiji igrač. Da Silva klasa za sebe.

I da ne zaboravim spomenuti još jednog igrača kojem skidam kapu - Joe Šimunić! S kakvom lakoćom i smirenošću taj čovjek igra, to je fascinantno.

- elder
- Svjetski prvak
Ja neznam smo ti i ja gledali istu utaknicu Kranjcaru nije mjesto u reprezntaciji ima boljih igraca od njegaSchumy.d je napisao/la:Evo me, upravo se vratio sa Maksimira!!
- Dr. DJ
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari-Massa
...prvo poluvrijeme uzas ! a u drugom mi je opet proradio onaj nacionalni ponos
)
Tandem Kranjcar-Modric kada su pravi jednostavno su nezaustavljivi za sve oni su jedna od nasih najvecih kvaliteta....

Tandem Kranjcar-Modric kada su pravi jednostavno su nezaustavljivi za sve oni su jedna od nasih najvecih kvaliteta....
1982 UCV 1919
- Schumy.d
- Legenda
Prijatelju moj, ja sam bio na tekmi pa sam možda vidio nešto više nego ti na TV-u, ali Kranjčar je odigrao odličnu utakmicu. Prvo poluvrijeme je bio naš najbolji igrač, a u drugom je dao fantastičnu dugu loptu Srni kod trećeg pogotka.elder je napisao/la: Ja neznam smo ti i ja gledali istu utaknicu Kranjcaru nije mjesto u reprezntaciji ima boljih igraca od njega
I ne znam zašto kažeš da nema mjesta za njega jer je u zadnje 3,4 utakmice najbolji igrač u reprezentaciji, pokazao je čak više od Modrića recimo.
- Dr. DJ
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari-Massa
Kranjcar je i u klubu i u repki dokazao da za njega ima mjesta definitivno se slazem stobom da je u zadnje vrijeme jedan od nasih najboljih igraca ....
1982 UCV 1919
- elder
- Svjetski prvak
A dobro mozda si videl kaj bolje, ali tolko kolko sam ja mogel videti na tv*u je bilo katastrofa. Velis on je bil najbolji igral prvog poluvremena, mozda i je kad su drugi bili katastrofa losi. A gospod Bilic slaze momcad da su bedastoce, velim moje mišljenje o jucerasnoj utaknici je dobro je zavrsilo. Da slucajno nije posnisten prvi gol radi zaleđa izraela, i da nisu dobili crveni karton jako jako tesko bi bilo
- Schumy.d
- Legenda
Ako se ne varam, Niko je naš najbolji strijelac u kvalifikacijama.elder je napisao/la:A dobro mozda si videl kaj bolje, ali tolko kolko sam ja mogel videti na tv*u je bilo katastrofa. Velis on je bil najbolji igral prvog poluvremena, mozda i je kad su drugi bili katastrofa losi. A gospod Bilic slaze momcad da su bedastoce, velim moje mišljenje o jucerasnoj utaknici je dobro je zavrsilo. Da slucajno nije posnisten prvi gol radi zaleđa izraela, i da nisu dobili crveni karton jako jako tesko bi bilo

Ja nemam zamjerke za postavu, mislim da je to naša trenutno najbolja postava bila.
A pogodio je i sa izmjenama, ubacio je Eduarda koji je zabio 2 gola. A prema formi, Klasnić je možda više zaslužio ulazak od Eduarda.
Jedino Strinića pod hitno maknuti s lijeve strane, taj lik je najslabija karika u reprezentaciji.

- Armanini
- Svjetski prvak
i po meni je kranjcar medju najboljim igracima nase repke.. jest da je jucer fulao zicer, al to je tako..
strinic najslabija karika? nimalo me ne cudi da tako mislis..
mislim da ima on dovoljno toga za pokazat da mu je mjesto opravdano..
po meni je veca rupa lovren.. jucer dobro da nije nokautirao golmana a potom sebe.. kakav telac moras bit da ides onako skocit.. pokazatelj da ima propuh u glavi sto nije dobro za ni jednog sportasa..
po meni je veca rupa lovren.. jucer dobro da nije nokautirao golmana a potom sebe.. kakav telac moras bit da ides onako skocit.. pokazatelj da ima propuh u glavi sto nije dobro za ni jednog sportasa..
- Schumy.d
- Legenda
A nisam jedini koji tako misli.Armanini je napisao/la:i po meni je kranjcar medju najboljim igracima nase repke.. jest da je jucer fulao zicer, al to je tako..

Još drugo poluvrijeme kako-tako, ali prvo je odigrao katastrofa. Niti probija bok, niti centrira, a ni u obrani nije odigrao posebno dobro.
Jučer sam putovao doma sa Hajdukovcima i kad su oni rekli da je Strinić loš, onda valjda kužiš da to nema veze s tim gdje je igrao.

- Armanini
- Svjetski prvak
nikako da mi legne ovo tvoje - "ne mislim samo ja tako, puno njih misli da je tako".. . . pa valjda sam vidis stvari oko sebe, ne gledaju ih drugi za tebe..
meni (a i mnogima
ima strinic dosta kvaliteta.. u obrani je cesto oke, ima gradju, a nije jako trom, ima zelju za napadom, moze potegnut dobar dio terena i brzo se prikljucit napadu, brzo reagira, kod ubacivanja ne trosi vrijeme, pa i jedan na jedan sa igracem nije strasan..
istina, nije se jos nesto posebno iskazao (iako je po meni odigrao dobru utakmicu/dvije od kad je s repkom), dosta i grijesi, al je to ocekivat od novih igraca.. mislim da igracima treba odredjeno vrijeme (nekima manje, nekima vise) da se osjete "ugodno" unutar momcadi i da proigraju..
recimo bas simunic koji je vec neko vrijeme stvarno standardno na visokoj razini u repki i igra odlicno, prije mi nikad nije izgledao kao stabilan igrac kakav treba bit u obrani..
mandjukic je malo "odrastao" i ima smisla u repki, zalaze se dosta..
jedini koji mi bas ne lezi od udarnih napadaca mi je jelavic.. previse mi spor i nesnalazljiv djeluje..
meni (a i mnogima

istina, nije se jos nesto posebno iskazao (iako je po meni odigrao dobru utakmicu/dvije od kad je s repkom), dosta i grijesi, al je to ocekivat od novih igraca.. mislim da igracima treba odredjeno vrijeme (nekima manje, nekima vise) da se osjete "ugodno" unutar momcadi i da proigraju..
recimo bas simunic koji je vec neko vrijeme stvarno standardno na visokoj razini u repki i igra odlicno, prije mi nikad nije izgledao kao stabilan igrac kakav treba bit u obrani..
mandjukic je malo "odrastao" i ima smisla u repki, zalaze se dosta..
jedini koji mi bas ne lezi od udarnih napadaca mi je jelavic.. previse mi spor i nesnalazljiv djeluje..
- Schumy.d
- Legenda
Dobro jbte, ako je tebi Strinić kvaliteta, onda nemam šta pričati s tobom. Dođi koji put uživo na tekmu pa čuj šta 80% navijača misli. 
Ima želju za napadom i kod ubacivanja ne troši vrijeme?
DA, BAŠ...
Normalno da ne troši vrijeme kad ni ne ubaci nijednu loptu.

Ima želju za napadom i kod ubacivanja ne troši vrijeme?

Normalno da ne troši vrijeme kad ni ne ubaci nijednu loptu.
- Armanini
- Svjetski prvak
di u maximir? right, a navijaci ce tamo bit ludnica objektivni.. nesto ko i ti..
vidjet cemo, za sada dobiva povjerenje, (da ga *ebes semi-strucni tim zna ipak koju vise od tebe i mene) ima vremena se poslozit..
vidjet cemo, za sada dobiva povjerenje, (da ga *ebes semi-strucni tim zna ipak koju vise od tebe i mene) ima vremena se poslozit..
- Schumy.d
- Legenda
Daj o čemu ti pričaš?Armanini je napisao/la:di u maximir? right, a navijaci ce tamo bit ludnica objektivni.. nesto ko i ti..

Pa nisu ti tamo sve purgeri i BBB.

Samo za tvoju informaciju, jučer je i Stipe Pletikosa dobio ovacije od cijelog stadiona.
- Armanini
- Svjetski prvak
pises apsolutno nepovezano..
al ako 80% navijaca na maximiru kaze da je los (pretpostavit cu da si ispitivao cca 400 navijaca da ocijene ljestvicom od 1-10 koliko im strinic pase, pa si nakon obrade podataka dosao do tog odredjenog postotka) onda neznam sto ja radim kad samostalno vidim dal igrac ima smisla ili ne.. bolje da pitam prijatelje i ljude na cesti sto oni misle o odredjenoj temi pa cu znat sto da mislim..
da se bavim prodajom mislim da bi mi ti bio glavna musterija..
al ako 80% navijaca na maximiru kaze da je los (pretpostavit cu da si ispitivao cca 400 navijaca da ocijene ljestvicom od 1-10 koliko im strinic pase, pa si nakon obrade podataka dosao do tog odredjenog postotka) onda neznam sto ja radim kad samostalno vidim dal igrac ima smisla ili ne.. bolje da pitam prijatelje i ljude na cesti sto oni misle o odredjenoj temi pa cu znat sto da mislim..
- Schumy.d
- Legenda
Dobro ajde koji si ti filozof, to je čudo jedno...Armanini je napisao/la:pises apsolutno nepovezano..
Ja ti savjetujem da pitaš sve te svoje prijatelje i ljude na cesti i kladim se u šta hoćeš da će ti 7 od 10 ljudi reći da je Strinić najslabiji igrač u prvom sastavu naše repke.
A ti sad još možeš pametovat koliko hoćeš, who cares...

- Armanini
- Svjetski prvak
7/10 - nisam statisticar ko ti, al mislim da to nije 80%..
gle, moj savjet ti je da pocnes svijet dozivljavat svojim ocima, ne gubi se u masi, ne boj se izrazit vlastito misljenje, malo pomalo postajat ces prava osoba sa vlastitim stavovima i tek tada ces pocet shvacat i vidjet stvari onakvima kakve jesu, ne kakve ti se kazu da jesu..
neovisno o tvojem stavu koje djeli 80% nacije, strinic je novopridosli u repki, jasno je da nije u istom rangu kao ostali dio ekipe koji je vec vecinom establiran..
sjeti se mandjukica u prvim utkamicama za repku.. bio je izgubljen 3 put vise od strinica.. tek je sada poceo trcat i dosadjivat protivnicku zadnju liniju..
gle, moj savjet ti je da pocnes svijet dozivljavat svojim ocima, ne gubi se u masi, ne boj se izrazit vlastito misljenje, malo pomalo postajat ces prava osoba sa vlastitim stavovima i tek tada ces pocet shvacat i vidjet stvari onakvima kakve jesu, ne kakve ti se kazu da jesu..
neovisno o tvojem stavu koje djeli 80% nacije, strinic je novopridosli u repki, jasno je da nije u istom rangu kao ostali dio ekipe koji je vec vecinom establiran..
sjeti se mandjukica u prvim utkamicama za repku.. bio je izgubljen 3 put vise od strinica.. tek je sada poceo trcat i dosadjivat protivnicku zadnju liniju..
- Schumy.d
- Legenda
Armanini je napisao/la:7/10 - nisam statisticar ko ti, al mislim da to nije 80%..

Daj ne pametuj puno.

Ja imam svoje vlastito mišljenje i smatram da je Strinić najslabija karika naše reprezentacije sviđalo se to kome ili ne. Sad dal tebi to trenutno paše ili ne, iskreno boli me briga.
Samo mi ti nemoj savjete davat molim te.

Ja ti kažem šta je nas 20000 jučer vidjelo na stadionu. A to šta sam vidio, nije valjalo. E pa sad da si ti bog i batina u nogometu (a nisi), ne možeš mi reć da je Strinić dobro odigrao ili da je kvaliteta.
Ja s ovim završavam.
On igra samo zato jer mi nemamo pravog lijevog beka još od Jarnija, a ne zato jer je kvaliteta.

- Armanini
- Svjetski prvak
znaci ocjenjujes ga po jednoj utakmici?
ako imas takav kriterij pretpostavljam da ti je onda modric bio jedan od najslabijih igraca u nasoj repki svaku drugu utakmicu?
i smanji lagano dozivljaj, nemoras svaku raspravu uzimat toliko osobno.. pricamo bezveze, ne moras se nepotrebno nervirati oko takvih nevaznih stvari..
keep it cool!!
ako imas takav kriterij pretpostavljam da ti je onda modric bio jedan od najslabijih igraca u nasoj repki svaku drugu utakmicu?
i smanji lagano dozivljaj, nemoras svaku raspravu uzimat toliko osobno.. pricamo bezveze, ne moras se nepotrebno nervirati oko takvih nevaznih stvari..
keep it cool!!
- Schumy.d
- Legenda
Ne, ja nikoga ne ocjenjujem po jednoj utakmici.Armanini je napisao/la:znaci ocjenjujes ga po jednoj utakmici?
A i do jučer sam govorio da Modrić nije ništa napravio u repki u zadnjih 4,5 utakmica. Ali, za to je po meni više kriva formacija u kojoj on igra predaleko od gola nego njegovo (ne)znanje.
- Armanini
- Svjetski prvak
u potpunosti se slazem..
zato sam i spomenuo modrica jer se ne moze ocijeniti po jednoj predstavi dal igrac zasluzuje to mjesto ili ne.. a po meni je strinic imao vise dobrih i solidnih utakmica nego losijih..
a i ne vidim nekog igraca kao njegovu zamjenu.. imas ti kakvu ideju?
zato sam i spomenuo modrica jer se ne moze ocijeniti po jednoj predstavi dal igrac zasluzuje to mjesto ili ne.. a po meni je strinic imao vise dobrih i solidnih utakmica nego losijih..
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Kat trebamo biti ofenzivni i kad igramo protiv slabijih onda Pranjić treba igrati,a kad je teži protivnik onda Strinić može ali mislim da bi bolje rješenje bio JoeArmanini je napisao/la:u potpunosti se slazem..
Također mislim da je Srna puno bolji kao desni bek nego desno krilo što je pokazalo i drugo poluvrijeme ove utakmice
...put u raj nije posut ružama...
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Manđukić je proigrao tek kod Magatha. Očito njemu treba željezna ruka.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
S nikad manje entuzijazma na Grcku (barem na forumu
)
Ajmo Hrvatska!

Ajmo Hrvatska!
Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013