Fernando Alonso [#14]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Sanel
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Nikoga
Kontakt:

Re: Fernando Alonso

Post Postao/la Sanel »

Samo da ne zajebe start opet i predviđam postolje sutra u trci.
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
VajarZG11
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la VajarZG11 »

Come on, Fernando!!! COME ON!!! :peace:
Igor18
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

goran007 je napisao/la:danas se Alonso kvalificirao na mjesto koje bi vecina od nas pogodila ranije...naravno,ne bi tu ugurali Rosberga vec Webbera...to je u svakom slucaju jos bolje za Fernanda...osobno ocekujem da Mercedes i Rosberg nece u utrci moci parirat Alonsu i da ce uspijet pritisnut McM-ove...u svakom slucaju ocekujem da na podiju ili u ozbiljnoj borbi za njega...naravno,ak opet dosta toga ne uprska startom...makar,treca sreca...vec bi bilo vrijeme da "pogodi" start...pri tome mislim i na dobar start,a mozda jos vise na povoljan raspored ispred sebe
Ako se hoće borit za postolje onda će morat riješit rosberga odmah na početku u prvih par krugova. Dok će biti komešanja, kasnije bi mogo imat problema jer Mercedes je dobar na onom dugačkom pravcu.
Michael is faster than you!!
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

Igor18 je napisao/la:
goran007 je napisao/la:danas se Alonso kvalificirao na mjesto koje bi vecina od nas pogodila ranije...naravno,ne bi tu ugurali Rosberga vec Webbera...to je u svakom slucaju jos bolje za Fernanda...osobno ocekujem da Mercedes i Rosberg nece u utrci moci parirat Alonsu i da ce uspijet pritisnut McM-ove...u svakom slucaju ocekujem da na podiju ili u ozbiljnoj borbi za njega...naravno,ak opet dosta toga ne uprska startom...makar,treca sreca...vec bi bilo vrijeme da "pogodi" start...pri tome mislim i na dobar start,a mozda jos vise na povoljan raspored ispred sebe
Ako se hoće borit za postolje onda će morat riješit rosberga odmah na početku u prvih par krugova. Dok će biti komešanja, kasnije bi mogo imat problema jer Mercedes je dobar na onom dugačkom pravcu.
Ne znam da li je ko primijetio, ali ni Ferrari nije loš na pravcima ove sezone. Button Massu nije mogao dobit' ni sa DRS-om.
Avanti FER, Avanti!!!
goran007
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la goran007 »

Igor18 je napisao/la:
ne slazem se s tvojom tvrdnjom,al to je ionako hipotetski razgovor...cak nisam ni siguran koliko ce Fernando biti voljan riskirat na samom pocetku...sutra cemo biti pametniji i vidjeti koga ce utrka demantirati(ako uopce koga hoce)...ne mislim da Mercedes moze pratit Ferrarijev tempo u utrci pa cak ni Rosberg Alonsov...mislim da su njegov cilj ipak McM-ovi,a ne Rosberg...ali,pricekajmo jutro pa cemo biti pametniji
_dreamer_
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Alonso

Post Postao/la _dreamer_ »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7WI_IKV0 ... re=related[/youtube]

da se prisjetimo kine 2010 :D
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
_dreamer_
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Alonso

Post Postao/la _dreamer_ »

Ponovo katastrofalna taktika Ferrarija. Umjesto da povuku alonsa ranije na pocetku i prebace na tri stopa, oni forsiraju dva ulaska... A ova strategija ne moze proci nikako ako moras preticati ko konj... Boze Boze, nikad kraja glupostima...
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
goran007
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la goran007 »

_dreamer_ je napisao/la:Ponovo katastrofalna taktika Ferrarija. Umjesto da povuku alonsa ranije na pocetku i prebace na tri stopa, oni forsiraju dva ulaska... A ova strategija ne moze proci nikako ako moras preticati ko konj... Boze Boze, nikad kraja glupostima...
apsolutno se slazem i mislim da gore se od ovoga ne moze...s tim da Fernando mora popraviti start...ne mozes svaku utrku gubiti pozicije na startu
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

neočekivano loš,čak je i massa ispred njega završio...
Sanel
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Nikoga
Kontakt:

Post Postao/la Sanel »

Ovo sa startom već postaje frustrirajuće, ali ovi iz boksa su van svake konkurencije. Veće budale valjda povjest F1 nije upoznala, moja baba bi bolje vodila utrku od njih! Užas, užas, užas!
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Post Postao/la Chuck Norris »

Ponovo loš start,ne znam šta mu je više konstatno gubi pozicije na startu.
Sve ostalo je odradio manje više ok,utrku mu je kompromitirala ponovo,po ko zna koji put,loša taktika Ferraria.Predugo ostao 1. stint da je čak i od MS izgubio poziciju.Umjesto da je išao prvi od svih,ili kad i Rosberg
...put u raj nije posut ružama...
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Dero »

Očito da "čistija" neparna strana staze i nije bila od nekakve pomoci ( više je odmogla) buduci da su i Vettel, Hamilton i Alonso izgubili pozicije od ljudi do njih

Stoga bas i ne bih krivio Alonsa za loš start
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

al su ove nove gume i drs jadni, zivim za to da se hamilton i alonso bore a lewis ga prodje kao da je alonso u HRT-u, naravno gume su glavni krivac.....
McLaren u <3
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Alonso malo o strategiji
KLIK
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Post Postao/la Chuck Norris »

McLewis je napisao/la:al su ove nove gume i drs jadni, zivim za to da se hamilton i alonso bore a lewis ga prodje kao da je alonso u HRT-u, naravno gume su glavni krivac.....
Donekle ću se složiti s tobom
Ne bih rekao da su jadni,donijeli su zanimljivosti utrce ali ja ovu utrku ne bih glorificirao kao izvanrednu jer 99% pretjecanja je bilo kao obilaženje zaostalog vozača

Što se tiče Alonsa sljedeća je utrka biti ili ne biti ako ne ostvari dobar rezultat može se oprostiti od borbe za naslov ove sezone
...put u raj nije posut ružama...
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

Chuck Norris je napisao/la:
McLewis je napisao/la:al su ove nove gume i drs jadni, zivim za to da se hamilton i alonso bore a lewis ga prodje kao da je alonso u HRT-u, naravno gume su glavni krivac.....
Ne bih rekao da su jadni,donijeli su zanimljivosti utrce ali ja ovu utrku ne bih glorificirao kao izvanrednu jer 99% pretjecanja je bilo kao obilaženje zaostalog vozača

Što se tiče Alonsa sljedeća je utrka biti ili ne biti ako ne ostvari dobar rezultat može se oprostiti od borbe za naslov ove sezone
utrka je bila super trazimo pretjecanja za 1. mjesto par krugova prije cilja, ali umjetno, pre umjetno mi je to sve, samo kad lewisa gledam kako prolazi, nije to to , nije to onaj lewis kojeg volim gledat, a tako i ostali vozaci.....
McLaren u <3
mcLuke
Početnik
Početnik
Navijam za: McLaren

Post Postao/la mcLuke »

McLewis je napisao/la:
Chuck Norris je napisao/la:

utrka je bila super trazimo pretjecanja za 1. mjesto par krugova prije cilja, ali umjetno, pre umjetno mi je to sve, samo kad lewisa gledam kako prolazi, nije to to , nije to onaj lewis kojeg volim gledat, a tako i ostali vozaci.....
Slažem se. OVo je zanimljivo, dosta pretjecanja, ali umjetno!
Alonso danas razočaral. Na prijenosu ga nisu pratili. Taktika ili on?
"I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's." - Ayrton Senna
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la SRV »

...jos jedna utrka gdje je Alonso iza Masse.
VajarZG11
Ja sam: Vozačica

Post Postao/la VajarZG11 »

♥♥♥Fernando♥♥♥ Jako mi je žao...
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

ja ne vidim da je tu bas dobio neku znacajnu prednost mozda je slucajno ga upalio dok je mjenjao brzine jer je onaj gumb iza stvarno neznam okocega ti dizes paniku
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
matrix_23
Navijam za: M. Schumachera

Post Postao/la matrix_23 »

Pa kakve veze ima da li je dobio prednost ili ne? Nema tu slučajno, pravila su pravila i kada ih vozač krši, treba ga se sankcionirati.
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

vjerovatno ce dobit kaznu poslije neznam zasto sad vrijeđate bezveze ako dobije zasluzio je.. Prvo cekajmo komentar pa da vidimo ..
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

F1NAC je napisao/la:ja ne vidim da je tu bas dobio neku znacajnu prednost mozda je slucajno ga upalio dok je mjenjao brzine jer je onaj gumb iza stvarno neznam okocega ti dizes paniku
[-X
DRS nemre slučajno upalit!!! On se aktivira na senzore na onim mjestima koja su označena kao DRS zona..
To kontroliraju ljudi u tornju, Charlijevi anđeli :D
A kako je Alonsu bilo omogućeno da koristi to krilo ne znam.
Michael is faster than you!!
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

F1NAC je napisao/la:vjerovatno ce dobit kaznu poslije neznam zasto sad vrijeđate bezveze ako dobije zasluzio je.. Prvo cekajmo komentar pa da vidimo ..
Smljam da ce Alonso ili Massa dobiti kaznu ako nije bilo za vrijeme trke, cisto sumljam. Al ko zna nije ni u Maleziji bilo za vrijeme trke al cisto sumljam da bude kaj s toga. A nije ni bitno
Darkness rises when silence dies
Spretni Pajkan
Početnik
Početnik
Navijam za: Mark Webber i male momcad

Post Postao/la Spretni Pajkan »

Nije ni bitno,ali,kako je reka matrix,pravila su pravila.A i "sumnjam" se piše,ne "sumljam" . :D :wink:
RIP Ayrton da Silva Senna
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
Odgovori