Fernando Alonso [#14]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
Re: Fernando Alonso
Samo da ne zajebe start opet i predviđam postolje sutra u trci.
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
-
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Fernando Alonso
Come on, Fernando!!! COME ON!!! 

- Igor18
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Schumachera
Ako se hoće borit za postolje onda će morat riješit rosberga odmah na početku u prvih par krugova. Dok će biti komešanja, kasnije bi mogo imat problema jer Mercedes je dobar na onom dugačkom pravcu.goran007 je napisao/la:danas se Alonso kvalificirao na mjesto koje bi vecina od nas pogodila ranije...naravno,ne bi tu ugurali Rosberga vec Webbera...to je u svakom slucaju jos bolje za Fernanda...osobno ocekujem da Mercedes i Rosberg nece u utrci moci parirat Alonsu i da ce uspijet pritisnut McM-ove...u svakom slucaju ocekujem da na podiju ili u ozbiljnoj borbi za njega...naravno,ak opet dosta toga ne uprska startom...makar,treca sreca...vec bi bilo vrijeme da "pogodi" start...pri tome mislim i na dobar start,a mozda jos vise na povoljan raspored ispred sebe
Michael is faster than you!!
- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
Ne znam da li je ko primijetio, ali ni Ferrari nije loš na pravcima ove sezone. Button Massu nije mogao dobit' ni sa DRS-om.Igor18 je napisao/la:Ako se hoće borit za postolje onda će morat riješit rosberga odmah na početku u prvih par krugova. Dok će biti komešanja, kasnije bi mogo imat problema jer Mercedes je dobar na onom dugačkom pravcu.goran007 je napisao/la:danas se Alonso kvalificirao na mjesto koje bi vecina od nas pogodila ranije...naravno,ne bi tu ugurali Rosberga vec Webbera...to je u svakom slucaju jos bolje za Fernanda...osobno ocekujem da Mercedes i Rosberg nece u utrci moci parirat Alonsu i da ce uspijet pritisnut McM-ove...u svakom slucaju ocekujem da na podiju ili u ozbiljnoj borbi za njega...naravno,ak opet dosta toga ne uprska startom...makar,treca sreca...vec bi bilo vrijeme da "pogodi" start...pri tome mislim i na dobar start,a mozda jos vise na povoljan raspored ispred sebe
Avanti FER, Avanti!!!
- goran007
- Profesionalni vozač
ne slazem se s tvojom tvrdnjom,al to je ionako hipotetski razgovor...cak nisam ni siguran koliko ce Fernando biti voljan riskirat na samom pocetku...sutra cemo biti pametniji i vidjeti koga ce utrka demantirati(ako uopce koga hoce)...ne mislim da Mercedes moze pratit Ferrarijev tempo u utrci pa cak ni Rosberg Alonsov...mislim da su njegov cilj ipak McM-ovi,a ne Rosberg...ali,pricekajmo jutro pa cemo biti pametnijiIgor18 je napisao/la:Ako se hoće borit za postolje onda će morat riješit rosberga odmah na početku u prvih par krugova. Dok će biti komešanja, kasnije bi mogo imat problema jer Mercedes je dobar na onom dugačkom pravcu.goran007 je napisao/la:danas se Alonso kvalificirao na mjesto koje bi vecina od nas pogodila ranije...naravno,ne bi tu ugurali Rosberga vec Webbera...to je u svakom slucaju jos bolje za Fernanda...osobno ocekujem da Mercedes i Rosberg nece u utrci moci parirat Alonsu i da ce uspijet pritisnut McM-ove...u svakom slucaju ocekujem da na podiju ili u ozbiljnoj borbi za njega...naravno,ak opet dosta toga ne uprska startom...makar,treca sreca...vec bi bilo vrijeme da "pogodi" start...pri tome mislim i na dobar start,a mozda jos vise na povoljan raspored ispred sebe
- _dreamer_
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7WI_IKV0 ... re=related[/youtube]
da se prisjetimo kine 2010
da se prisjetimo kine 2010

wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
- _dreamer_
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
Ponovo katastrofalna taktika Ferrarija. Umjesto da povuku alonsa ranije na pocetku i prebace na tri stopa, oni forsiraju dva ulaska... A ova strategija ne moze proci nikako ako moras preticati ko konj... Boze Boze, nikad kraja glupostima...
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
- goran007
- Profesionalni vozač
apsolutno se slazem i mislim da gore se od ovoga ne moze...s tim da Fernando mora popraviti start...ne mozes svaku utrku gubiti pozicije na startu_dreamer_ je napisao/la:Ponovo katastrofalna taktika Ferrarija. Umjesto da povuku alonsa ranije na pocetku i prebace na tri stopa, oni forsiraju dva ulaska... A ova strategija ne moze proci nikako ako moras preticati ko konj... Boze Boze, nikad kraja glupostima...
- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
neočekivano loš,čak je i massa ispred njega završio...
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
Ovo sa startom već postaje frustrirajuće, ali ovi iz boksa su van svake konkurencije. Veće budale valjda povjest F1 nije upoznala, moja baba bi bolje vodila utrku od njih! Užas, užas, užas!
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
-
- Veteran
Ponovo loš start,ne znam šta mu je više konstatno gubi pozicije na startu.
Sve ostalo je odradio manje više ok,utrku mu je kompromitirala ponovo,po ko zna koji put,loša taktika Ferraria.Predugo ostao 1. stint da je čak i od MS izgubio poziciju.Umjesto da je išao prvi od svih,ili kad i Rosberg
Sve ostalo je odradio manje više ok,utrku mu je kompromitirala ponovo,po ko zna koji put,loša taktika Ferraria.Predugo ostao 1. stint da je čak i od MS izgubio poziciju.Umjesto da je išao prvi od svih,ili kad i Rosberg
...put u raj nije posut ružama...
- Dero
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari
Očito da "čistija" neparna strana staze i nije bila od nekakve pomoci ( više je odmogla) buduci da su i Vettel, Hamilton i Alonso izgubili pozicije od ljudi do njih
Stoga bas i ne bih krivio Alonsa za loš start
Stoga bas i ne bih krivio Alonsa za loš start
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
al su ove nove gume i drs jadni, zivim za to da se hamilton i alonso bore a lewis ga prodje kao da je alonso u HRT-u, naravno gume su glavni krivac.....
McLaren u <3
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
-
- Veteran
Donekle ću se složiti s tobomMcLewis je napisao/la:al su ove nove gume i drs jadni, zivim za to da se hamilton i alonso bore a lewis ga prodje kao da je alonso u HRT-u, naravno gume su glavni krivac.....
Ne bih rekao da su jadni,donijeli su zanimljivosti utrce ali ja ovu utrku ne bih glorificirao kao izvanrednu jer 99% pretjecanja je bilo kao obilaženje zaostalog vozača
Što se tiče Alonsa sljedeća je utrka biti ili ne biti ako ne ostvari dobar rezultat može se oprostiti od borbe za naslov ove sezone
...put u raj nije posut ružama...
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
utrka je bila super trazimo pretjecanja za 1. mjesto par krugova prije cilja, ali umjetno, pre umjetno mi je to sve, samo kad lewisa gledam kako prolazi, nije to to , nije to onaj lewis kojeg volim gledat, a tako i ostali vozaci.....Chuck Norris je napisao/la:Donekle ću se složiti s tobomMcLewis je napisao/la:al su ove nove gume i drs jadni, zivim za to da se hamilton i alonso bore a lewis ga prodje kao da je alonso u HRT-u, naravno gume su glavni krivac.....
Ne bih rekao da su jadni,donijeli su zanimljivosti utrce ali ja ovu utrku ne bih glorificirao kao izvanrednu jer 99% pretjecanja je bilo kao obilaženje zaostalog vozača
Što se tiče Alonsa sljedeća je utrka biti ili ne biti ako ne ostvari dobar rezultat može se oprostiti od borbe za naslov ove sezone
McLaren u <3
- mcLuke
- Početnik
- Navijam za: McLaren
Slažem se. OVo je zanimljivo, dosta pretjecanja, ali umjetno!McLewis je napisao/la:utrka je bila super trazimo pretjecanja za 1. mjesto par krugova prije cilja, ali umjetno, pre umjetno mi je to sve, samo kad lewisa gledam kako prolazi, nije to to , nije to onaj lewis kojeg volim gledat, a tako i ostali vozaci.....Chuck Norris je napisao/la:Donekle ću se složiti s tobomMcLewis je napisao/la:al su ove nove gume i drs jadni, zivim za to da se hamilton i alonso bore a lewis ga prodje kao da je alonso u HRT-u, naravno gume su glavni krivac.....
Alonso danas razočaral. Na prijenosu ga nisu pratili. Taktika ili on?
"I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's." - Ayrton Senna
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
...jos jedna utrka gdje je Alonso iza Masse.
-
- Ja sam: Vozačica
♥♥♥Fernando♥♥♥ Jako mi je žao...
- F1NAC
- Moderator
ja ne vidim da je tu bas dobio neku znacajnu prednost mozda je slucajno ga upalio dok je mjenjao brzine jer je onaj gumb iza stvarno neznam okocega ti dizes paniku

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- matrix_23
- Navijam za: M. Schumachera
Pa kakve veze ima da li je dobio prednost ili ne? Nema tu slučajno, pravila su pravila i kada ih vozač krši, treba ga se sankcionirati.
- F1NAC
- Moderator
vjerovatno ce dobit kaznu poslije neznam zasto sad vrijeđate bezveze ako dobije zasluzio je.. Prvo cekajmo komentar pa da vidimo ..

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
F1NAC je napisao/la:ja ne vidim da je tu bas dobio neku znacajnu prednost mozda je slucajno ga upalio dok je mjenjao brzine jer je onaj gumb iza stvarno neznam okocega ti dizes paniku

DRS nemre slučajno upalit!!! On se aktivira na senzore na onim mjestima koja su označena kao DRS zona..
To kontroliraju ljudi u tornju, Charlijevi anđeli

A kako je Alonsu bilo omogućeno da koristi to krilo ne znam.
Michael is faster than you!!
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Smljam da ce Alonso ili Massa dobiti kaznu ako nije bilo za vrijeme trke, cisto sumljam. Al ko zna nije ni u Maleziji bilo za vrijeme trke al cisto sumljam da bude kaj s toga. A nije ni bitnoF1NAC je napisao/la:vjerovatno ce dobit kaznu poslije neznam zasto sad vrijeđate bezveze ako dobije zasluzio je.. Prvo cekajmo komentar pa da vidimo ..
Darkness rises when silence dies
- Spretni Pajkan
- Početnik
- Navijam za: Mark Webber i male momcad
Nije ni bitno,ali,kako je reka matrix,pravila su pravila.A i "sumnjam" se piše,ne "sumljam" .

RIP Ayrton da Silva Senna
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
1.5.1994 ~ 1.5.2011.