Reprezentativni nogomet
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- Schumy.d
- Legenda
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Reprezentativni nogomet
A dobro, neka Bilić ode ako treba, neće mi biti neki problem, ali ja mislim da nije samo on kriv za slabiji rezultat protiv Gruzije. Ali igrači igraju, ne izbornici i ne treneri.
Igrači su zadovoljni Bilićem tako da ne znam baš da je stvar u njemu.
A ne bih se složio da smo mi u samom vrhu nogometnih reprezentacija. Možda engleska ne izgleda jako, ali u svakom dijelu pojedinačno su jači od nas (ajd našlo bi se i izuzetaka par), ali nisu momčad kao naša reprezentacija. O Brazilu neću ni govoriti, pa to su igrači koji SVI igraju u velikim momčadima. Ne možeš reć npr. da je Strinić u rangu Ashley Colea.
A ne bih se složio da smo mi u samom vrhu nogometnih reprezentacija. Možda engleska ne izgleda jako, ali u svakom dijelu pojedinačno su jači od nas (ajd našlo bi se i izuzetaka par), ali nisu momčad kao naša reprezentacija. O Brazilu neću ni govoriti, pa to su igrači koji SVI igraju u velikim momčadima. Ne možeš reć npr. da je Strinić u rangu Ashley Colea.
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...juuuuhuuuuu!!! napokon sam te "nagovorio"!!!Schumy.d je napisao/la:A dobro, neka Bilić ode ako treba, neće mi biti neki problem, ali ja mislim da nije samo on kriv za slabiji rezultat protiv Gruzije. Ali igrači igraju, ne izbornici i ne treneri.

...ma samo da napokon "shvati" da je on trenutno limitiran trener - prije vođenja reprezentacije nije kao trener postigao NIŠTA - da budem bezobrazan "on uči posao na reprezentaciji" - vidljivo je iz izjava igrača da su oni zadovoljni atmosferom u samoj reprezentaciji i o.k. čovjek zna stvoriti dobru atmosferu - zna to i Mišo Kovač pa nije izbornik...svojedobno je neuništivi Ćiro stvorio jaku reprezentaciju - bio je i danas je vjerojatno jedan od najjaćih motivatora ikada - ali mene nitko ne može razuvjeriti da mi tada nismo mogli biti i prvaci da nije bilo taktičkih loših poteza (Prosinečki) - ja ću prvi braniti Bilića kada će prestati tvrdoglavo okretati glavu od svojih limita i shvatiti da treba pomoć - karikirano: pa ja kad ćujem njegove pomoćnike da nešto "analiziraju" i prognoziraju na TV "trčim" uplačivati kontre toga na kladionici...
...nitko nije vanzemaljac i svakoga se da zaustaviti...to je već milijun puta dokazano...samo treba znati "pročitati" igru...mišljenja sam da kod prvih petnaestak reprezentacija svatko može svakoga pobijediti - stvar je u nijansama i trenutnim inspiracijama pojedinih igrača...tj. izvlačenja onog najboljeg...Schumy.d je napisao/la:A ne bih se složio da smo mi u samom vrhu nogometnih reprezentacija. Možda engleska ne izgleda jako, ali u svakom dijelu pojedinačno su jači od nas (ajd našlo bi se i izuzetaka par), ali nisu momčad kao naša reprezentacija. O Brazilu neću ni govoriti, pa to su igrači koji SVI igraju u velikim momčadima. Ne možeš reć npr. da je Strinić u rangu Ashley Colea.
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- Schumy.d
- Legenda
Ma nije stvar u tome da ja branim Bilića, nego jednostavno ne znam koga bi onda doveli na to mjesto, možda Branka Ivankovića ili Ottu Barića? E, tek onda smo u banani.Toon Army je napisao/la: ...juuuuhuuuuu!!! napokon sam te "nagovorio"!!!![]()
...ma samo da napokon "shvati" da je on trenutno limitiran trener - prije vođenja reprezentacije nije kao trener postigao NIŠTA - da budem bezobrazan "on uči posao na reprezentaciji" - vidljivo je iz izjava igrača da su oni zadovoljni atmosferom u samoj reprezentaciji i o.k. čovjek zna stvoriti dobru atmosferu - zna to i Mišo Kovač pa nije izbornik...svojedobno je neuništivi Ćiro stvorio jaku reprezentaciju - bio je i danas je vjerojatno jedan od najjaćih motivatora ikada - ali mene nitko ne može razuvjeriti da mi tada nismo mogli biti i prvaci da nije bilo taktičkih loših poteza (Prosinečki) - ja ću prvi braniti Bilića kada će prestati tvrdoglavo okretati glavu od svojih limita i shvatiti da treba pomoć - karikirano: pa ja kad ćujem njegove pomoćnike da nešto "analiziraju" i prognoziraju na TV "trčim" uplačivati kontre toga na kladionici...
Jedino ako misle dovesti Cicu, onda sam za. Čovjek radi sa Crnom Gorom fenomenalan posao.

- Toon
- Veteran
...joooj ne Cicu - propit će se svi do krajaSchumy.d je napisao/la:Ma nije stvar u tome da ja branim Bilića, nego jednostavno ne znam koga bi onda doveli na to mjesto, možda Branka Ivankovića ili Ottu Barića? E, tek onda smo u banani.
Jedino ako misle dovesti Cicu, onda sam za. Čovjek radi sa Crnom Gorom fenomenalan posao.

...ja sam čak sklon nekom strancu koji ne bi bio opterećen svim zakulisnim igrama koje, nažalost, prate našu reprezentaciju...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Je li to onaj Cico koji je davao skromnu minutažu Modriću,i što nije vodio Eduarda na SP.Ne.hvala
...put u raj nije posut ružama...
- Schumy.d
- Legenda
Pa ako se ne varam, Cico ga je prvi zvao u repku, a tada je Modrić bio nepoznat igrač, tek 2005. se vratio u Dinamo sa posudbe, a Dudu je tek prvi gol za repku zabio tad (ako se ne varam).Chuck Norris je napisao/la:Je li to onaj Cico koji je davao skromnu minutažu Modriću,i što nije vodio Eduarda na SP.Ne.hvala

Al to je to o čemu pričam. Ako Bilić ode, tko dolazi?
Ajde da mi imamo Mourinha kao zamjenu Biliću pa sad ovaj ne želi otići, onda bih bio za smjenu, ali ovako dođe na isto.
- Armanini
- Svjetski prvak
samo da se nadovezen na raspravu koju ste imali oko nase repke, potencijala, mogucnosti i ocekivanih rezultata..
pa jbmu nasi vatreni su uvijek unutar top 10 reprezentacija svijeta.. to nesto znaci da ga *ebes..
znam da je to najmanjae vazno, nisam ni ja za statistike, ali imamo reputaciju koju trebamo iznova potvrdjivati i dodatno se afirmirati kao mala nogometna nacija sa velikim uspjesima obzirom na sveukupno stanje..
imamo igraca koji su sposobni za zgoditke, ma na bacanje sada..
polovica rastura u svojim klubovima u izazovnim ligama, zabijaju golove redovno..
nije to razina nasih najvecih i njihovih klubovima i ulogama u njima (real, milan..) ali nisu zanemarivi ni trenutni decki..
nama je ogroman i najveci hendikep (veci i od markovic/mamic/ostala prljava lica) odlazak kovaca koji nam je cinio kostur ekipe i koji je bio neizmjerno vazna karika i igrac ciji se odlazak osjeti nekoliko godina..
cinjenica je da jos imamo simunica koji je prilicno dobar igrac (iako ga u proslosti nisam nikad simpatizirao, mozda iz estetskog razloga
ali dobrog stopera nemamo na vidiku, u cijeloj nasoj bajnoj ligi..
jedini pozitivni i dobar dodatak ekipi je strinic koji mi se jako svidja.. jest da mu treba jos dosta, u smislu onog sto je u glavi, jer jos uvijek radi puno gresaka, al pripisujem to njegovoj volji za ofenzivu, vise nego defenzivu, zeli se dokazat i pokazat da se treba racunat na njega i u napadackom planu igre pa se odluci na neke muljaze koje zavrsavaju laganim uzimanjem lopte, al i to je pozitivno..
u napadu vidi se da rezimira brzo situaciju, ne trosi puno vremena prije ubaca i to je oke, ne trkelja puno i ne kombinira suvise..
takav je barem moj dojam njega, a sad.. nadam se da ce nastaviti u uzlaznoj putanji..
ono cega se treba rjesit su utjecaji konjina pa se zovu natrag "igracine" (koje se jedva uspjelo maknuti iz repke) tipa vukojevic kojemu bi trebalo zabraniti trcati istim terenima s ostatkom nase momcadi.. ne bi mu dao ni da mi cisti kopacke jer bi ih vjerjatno samo dodao negdje natrag runji..
pa jbmu nasi vatreni su uvijek unutar top 10 reprezentacija svijeta.. to nesto znaci da ga *ebes..
znam da je to najmanjae vazno, nisam ni ja za statistike, ali imamo reputaciju koju trebamo iznova potvrdjivati i dodatno se afirmirati kao mala nogometna nacija sa velikim uspjesima obzirom na sveukupno stanje..
imamo igraca koji su sposobni za zgoditke, ma na bacanje sada..
polovica rastura u svojim klubovima u izazovnim ligama, zabijaju golove redovno..
nije to razina nasih najvecih i njihovih klubovima i ulogama u njima (real, milan..) ali nisu zanemarivi ni trenutni decki..
nama je ogroman i najveci hendikep (veci i od markovic/mamic/ostala prljava lica) odlazak kovaca koji nam je cinio kostur ekipe i koji je bio neizmjerno vazna karika i igrac ciji se odlazak osjeti nekoliko godina..
cinjenica je da jos imamo simunica koji je prilicno dobar igrac (iako ga u proslosti nisam nikad simpatizirao, mozda iz estetskog razloga

jedini pozitivni i dobar dodatak ekipi je strinic koji mi se jako svidja.. jest da mu treba jos dosta, u smislu onog sto je u glavi, jer jos uvijek radi puno gresaka, al pripisujem to njegovoj volji za ofenzivu, vise nego defenzivu, zeli se dokazat i pokazat da se treba racunat na njega i u napadackom planu igre pa se odluci na neke muljaze koje zavrsavaju laganim uzimanjem lopte, al i to je pozitivno..
u napadu vidi se da rezimira brzo situaciju, ne trosi puno vremena prije ubaca i to je oke, ne trkelja puno i ne kombinira suvise..
takav je barem moj dojam njega, a sad.. nadam se da ce nastaviti u uzlaznoj putanji..
ono cega se treba rjesit su utjecaji konjina pa se zovu natrag "igracine" (koje se jedva uspjelo maknuti iz repke) tipa vukojevic kojemu bi trebalo zabraniti trcati istim terenima s ostatkom nase momcadi.. ne bi mu dao ni da mi cisti kopacke jer bi ih vjerjatno samo dodao negdje natrag runji..
- Schumy.d
- Legenda
S ovom izjavom se NIKAKO NE SLAŽEM!Armanini je napisao/la: ono cega se treba rjesit su utjecaji konjina pa se zovu natrag "igracine" (koje se jedva uspjelo maknuti iz repke) tipa vukojevic kojemu bi trebalo zabraniti trcati istim terenima s ostatkom nase momcadi.. ne bi mu dao ni da mi cisti kopacke jer bi ih vjerjatno samo dodao negdje natrag runji..
Za mene je Vukojević STANDARDAN u početnoj postavi. Jedan od najboljih DMF koje smo ikad imali.
-
- Veteran
Napokon da se ja i ti kolega složimoSchumy.d je napisao/la:S ovom izjavom se NIKAKO NE SLAŽEM!Armanini je napisao/la: ono cega se treba rjesit su utjecaji konjina pa se zovu natrag "igracine" (koje se jedva uspjelo maknuti iz repke) tipa vukojevic kojemu bi trebalo zabraniti trcati istim terenima s ostatkom nase momcadi.. ne bi mu dao ni da mi cisti kopacke jer bi ih vjerjatno samo dodao negdje natrag runji..
Za mene je Vukojević STANDARDAN u početnoj postavi. Jedan od najboljih DMF koje smo ikad imali.

Vukojević je morao igrati u Tbilisiju,trenutno naš najbolji defenzivni vezni.Kakav crni Dujmović
- luka_kimi
- Moderator
- Navijam za: Kimi
Moj Armanini... Pa kako možeš reć da je Vukojević bezvrijedan igrač?
Ne znam, ja se slažem i sa Schumijem i sa Chuckom, apsolutni nasljednik Nike Kovača. 

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

- Armanini
- Svjetski prvak
vukojevic?
nasljednik nike kovaca?
luka moj, povlaci to odmah.. ne usporedjuj takvu velicinu sa ovom polovicom od igraca.. ako i za pola vrijedi..
sto je je, ima odredjenu karakteristiku, vrlo je specifican i poseban - 70% lopti vrati iza..
a da ne zaboravim dodat da sam ga cak tri puta vidio da je napravio prekrsaj.. pravi defenzivac - radije neka protivnik prodje nego da si malo uprlja hlacice..
mislim ajde, ako mislimo igrat do golmana to je nas igrac, al ono malo sto sam naucio trenirajuci je da se nogomet igra prema napred.. ono kao da se ima prilike doc do protivnickog gola, ne vlastog, kao cilj igre je nesto napravit na suprotnoj strani terena..
mislim da je iza runje atletska staza i da se neki igrac zagrijava i trckara od iza, ovaj bi njemu dodao loptu 100 %..
nasljednik nike kovaca?
luka moj, povlaci to odmah.. ne usporedjuj takvu velicinu sa ovom polovicom od igraca.. ako i za pola vrijedi..
sto je je, ima odredjenu karakteristiku, vrlo je specifican i poseban - 70% lopti vrati iza..
a da ne zaboravim dodat da sam ga cak tri puta vidio da je napravio prekrsaj.. pravi defenzivac - radije neka protivnik prodje nego da si malo uprlja hlacice..
mislim ajde, ako mislimo igrat do golmana to je nas igrac, al ono malo sto sam naucio trenirajuci je da se nogomet igra prema napred.. ono kao da se ima prilike doc do protivnickog gola, ne vlastog, kao cilj igre je nesto napravit na suprotnoj strani terena..
mislim da je iza runje atletska staza i da se neki igrac zagrijava i trckara od iza, ovaj bi njemu dodao loptu 100 %..
- Schumy.d
- Legenda
Ja bih recimo probao staviti Badelja na mjesto zadnjeg veznog. Mislim da bi to mogao dobro odigrati, a ne košta ništa da probamo. Samim tim bi Modrića i Rakitića gurnuo više prema golu, nešto recimo ovako:
----------------- OBRANA ----------------
-------- Vukojević -----------Badelj-----
Kranjčar -------------------------Rakitić
----------------- Modrić ------------------
--------------Petrić (Dudu)---------------
Možda bih još zamijenio pozicije Rakitića i Modrića. Imamo dobre veznjake, ali svi igraju odlično kad su bliže golu i zato im je teško naći mjesto.
Treba probati na nekoj utakmici, možda prijateljskoj, pa tko zna... Milan je zaslužio da napokon zaigra i za repku.
----------------- OBRANA ----------------
-------- Vukojević -----------Badelj-----
Kranjčar -------------------------Rakitić
----------------- Modrić ------------------
--------------Petrić (Dudu)---------------
Možda bih još zamijenio pozicije Rakitića i Modrića. Imamo dobre veznjake, ali svi igraju odlično kad su bliže golu i zato im je teško naći mjesto.
Treba probati na nekoj utakmici, možda prijateljskoj, pa tko zna... Milan je zaslužio da napokon zaigra i za repku.
-
- Veteran
Par ispravaka netočnih navodaArmanini je napisao/la:

Zaista to nije istina,Vukojević često ide naprijed u Dinamu u zadnoj sezoni postigao je dosta golova(mislim preko 10 da sad ne tražim) i često se ubacuje naprijed.
Tu se pogotovo ne slažem ako je neko i previše požrtvovan u reprezentaciji onda je to Vukojević,često i pregrubArmanini je napisao/la: a da ne zaboravim dodat da sam ga cak tri puta vidio da je napravio prekrsaj.. pravi defenzivac - radije neka protivnik prodje nego da si malo uprlja hlacice..
Pa nije ni Niko Kovač pokazivao ništa više prema naprijed,osim u prekidima tu je Niko se znao naći na pravom mjestu,ali igra nogom prema naprijed mu je bila katastrofaArmanini je napisao/la: mislim ajde, ako mislimo igrat do golmana to je nas igrac, al ono malo sto sam naucio trenirajuci je da se nogomet igra prema napred.. ono kao da se ima prilike doc do protivnickog gola, ne vlastog, kao cilj igre je nesto napravit na suprotnoj strani terena..
- Armanini
- Svjetski prvak
a dinamo i hnl je pokazatelj cega tocno?Chuck Norris je napisao/la:Par ispravaka netočnih navodaArmanini je napisao/la:
sto je je, ima odredjenu karakteristiku, vrlo je specifican i poseban - 70% lopti vrati iza..![]()
Zaista to nije istina,Vukojević često ide naprijed u Dinamu u zadnoj sezoni postigao je dosta golova(mislim preko 10 da sad ne tražim) i često se ubacuje naprijed.
Armanini je napisao/la: a da ne zaboravim dodat da sam ga cak tri puta vidio da je napravio prekrsaj.. pravi defenzivac - radije neka protivnik prodje nego da si malo uprlja hlacice..
ocito sam ja gledao nekog drugog vukojevicaTu se pogotovo ne slažem ako je neko i previše požrtvovan u reprezentaciji onda je to Vukojević,često i pregrub

Pa nije ni Niko Kovač pokazivao ništa više prema naprijed,osim u prekidima tu je Niko se znao naći na pravom mjestu,ali igra nogom prema naprijed mu je bila katastrofa[/quote]Armanini je napisao/la: mislim ajde, ako mislimo igrat do golmana to je nas igrac, al ono malo sto sam naucio trenirajuci je da se nogomet igra prema napred.. ono kao da se ima prilike doc do protivnickog gola, ne vlastog, kao cilj igre je nesto napravit na suprotnoj strani terena..
ma ne kazem da on treba krnut napred, naravno da ne treba, ali lopta da.. sto imas od igraca koji se boji uputit loptu prema napred i uvijek odabere sigurnu opciju - runje..
bas nis..
nadam se da se nece udomacit u repki i da ce se pronac adekvatni defenzivac, a ove poluigrace ne dovodit ni na prijateljske..
- Schumy.d
- Legenda
Mislim da je kolega mislio na Dynamo iz Kijeva.Armanini je napisao/la:a dinamo i hnl je pokazatelj cega tocno?

Očito jesi jer su ga francuski novinari ocjenili najbolje od svih naših igrača protiv Francuske.Armanini je napisao/la:ocito sam ja gledao nekog drugog vukojevica

- Armanini
- Svjetski prvak
da, shvatio sam malo nakon da sam se zaletio, al mi se nije dalo vracat i prepravljat 
to je onda vrlo respektabilno, nisam imao ni blizu predodzbu..

to je onda vrlo respektabilno, nisam imao ni blizu predodzbu..
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Jucer Bilic dao izjavu, s kojom se nikako ne slazem.
KLIK
Igramo na domacem terenu, nije to Njemacka, Engleska, vec Gruzija, treba ih napadati, i napraviti lijepu gol razliku. Ako budemo igrali kao i dosada, bit ce sutra gusto protiv Gruzije.
KLIK
Igramo na domacem terenu, nije to Njemacka, Engleska, vec Gruzija, treba ih napadati, i napraviti lijepu gol razliku. Ako budemo igrali kao i dosada, bit ce sutra gusto protiv Gruzije.

- Schumy.d
- Legenda
Mislim da ti podcjenjuješ Gruziju malo. Nije to reprezentacija kao San Marino ili Andora da ih trpa tko stigne.Scuderia je napisao/la: Igramo na domacem terenu, nije to Njemacka, Engleska, vec Gruzija, treba ih napadati, i napraviti lijepu gol razliku. Ako budemo igrali kao i dosada, bit ce sutra gusto protiv Gruzije.
Bilić je rekao da će krenuti sa 4 napadača, valjda će jedan od njih zabiti nešto.
- Toon
- Veteran
Bitno je pobijediti...nebitno kako...prvi puta mi je svejedno za igru...samo pobjeda!!!
- Schumy.d
- Legenda
Kako kriminalno igraju... 
Samo Modrić, ostalima se ne igra danas.
Malo srca nebi škodilo, ipak igrate za reprezentaciju!!
I da, šta je s navijanjem? SRAMOTA!

Samo Modrić, ostalima se ne igra danas.
Malo srca nebi škodilo, ipak igrate za reprezentaciju!!

I da, šta je s navijanjem? SRAMOTA!

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Ja i dalje ne mogu shvatiti, golman Gruzije ima skoro 2 metra, svaki ubacaj ide visoko, sto isti kupi s lakocom...
Zasto i dalje idemo sa visokim loptama?
Imamo dva visoka stopera, primimo gol s glavom...
Ne znam...

Imamo dva visoka stopera, primimo gol s glavom...

Ne znam...

- Schumy.d
- Legenda
Dobro je... imali smo sreće danas.
Igra:
Navijanje:
Igra:

Navijanje:

- Toon
- Veteran
...Nostradamus!!!...svaki komentar o igri je suvišan čak i nepotreban...više ne očekujem od ove reprezentacije ništa...svaki uspjeh je iznenađenje...Toon Army je napisao/la:Bitno je pobijediti...nebitno kako...prvi puta mi je svejedno za igru...samo pobjeda!!!
-
- Veteran
Tuga,jad i bijeda što se tiče igre i navijanja.
Jedino pozitivno rezultat
Više sam gledao na drugi tv odličan meč Federer-Đoković.povratak kralja
Jedino pozitivno rezultat
Više sam gledao na drugi tv odličan meč Federer-Đoković.povratak kralja
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
katastrofa .. necemo daleko ovako

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011