Cim Rosberg sjedne za volan odma nekvi kvaroviThere are lots of Mercedes people over there, looking at the rear of the car and crouching around the left-hand side.

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Cim Rosberg sjedne za volan odma nekvi kvaroviThere are lots of Mercedes people over there, looking at the rear of the car and crouching around the left-hand side.
izgledaju puno bolje od prošle godine... ali još je to daleko od pravih krugova... još se testiraju nove gume koje se jako jako troše... unutar 10 krugova se znaju krugovi povećati za 1 sekundi po krugu tako da ćemo još vidjetikimi&pablo.u.bmw je napisao/la:ne znam za vas ali meni se mnogo svidja kako se sauber ponasa na testiranjima
nadam se nekom podijumu ove godine od kamuija
Očito rosby nije igral puno igrica ko klinac pa se ne snalazi sa svim tim gumbićimaMansell je napisao/la:Na kraju ce ispast da se stari gazda bolje snalazi u gumbicima od RosbergaOn neku krivu tipku stisne ocito..
Q: When do expect to confirm the final compound specifications?
Paul Hembery(Pirelli): Well they are actually done, in the sense that we’ve defined what they are. It’s just a case of phasing in during these four tests. Barcelona will have all the final compounds.
Mala ispravka, onaj koji se brani smije koristit samo kers, ne i stražnje pomično krilo!dmarijon je napisao/la:baš me zanima hoće se svi potpuno snaći i adaptirati. Zamisli npr., pokušavaš voziti što brže - netko te napada, i još pališ i gasiš kers (ili samo pališ?) i dižeš i spuštaš zadnje krilo. Moglo bi biti svega. Još ako gume ostanu ovako no long race
A da im FIA zabrani određene stvari na volanu onda bi plakali... i nigdje ne piše da oni baš MORAJU sve to imat na volanu.deda je napisao/la:Ma prevec toga su im nakrcali, vise nece imat vremena vozit!
While Barrichello, Alonso and Button continue on the circuit, our latest 'driver looking puzzled at a stopped car' pictures have arrived, here's D'Ambrosio a couple of hours ago.
Pa upravo to je stvar zobg koje mi se svidjaju, mozes li zamisliti koji ce to cirkus da bude za vrijeme utrke. Nadam se da ce Pirelli ostaviti ovakve komponente.... jedva cekam KanaduCenturion je napisao/la:Neznam, jako mi se nesviđaju Pirellijeve gume, jako se brzo troše, a vremena jako opadaju tokom 10 krugova...
btw, live možete pratiti na:
http://live.autosport.com/commentary.php/id/309" onclick="window.open(this.href);return false;