A jeste vidili, Lorenzo je nalijepio broj 1 na svoj, i glasine su da bi ga mogao zadržati i za 2011.
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Mislim da je kolega mislio da će uzet broj 1 za razliku od rossija koji jedinicu nikad ne uzima kad je prvakDani je napisao/la:Nekako ima kratku guzu ovaj Duke.
Evo Lorenza. Ne kužim kako misliš da možda zadrži broj 1 za 2011? Pa on je prvak. Osim ako ne misliš na novi naslov. Po ovim današnjim vremenima je jako brz.
Ajde hvala BoguDani je napisao/la:Moto GP se vraća na Eurosport sljedeće sezone.
Link
Da, vraćaju se prijenosi. Koliko sam skužio trke su bile, ali s kašnjenjem... Ja sam zadnje dvije sezone (otkako su trke na DSF-u) gledao na službenoj stranici, iako mi je Nick Harris malo iritantan sa svojim frazama. Emmet i Wheeler su ok.Dani je napisao/la:Hmmm. Treba pričekati. Jer piše da će biti na Britanskom eurosportu. Ne znam da li to znači da će biti i kod nas. Jer Sportklub prenosi neke utrke.
I sta je najgore od toga bez ikakve logike.Prvo daju snimku Moto 2 eventualno prih 3 kruga i zadnji,a onda bace Moto 125 samo jedanput u sezoni i to je naravno bila snimka.Moto gp je bio prenasan uzivo,ali sa nevjerovatno dugim reklamama cak gorim od njemackog RTL-agringo73 je napisao/la:Da, vraćaju se prijenosi. Koliko sam skužio trke su bile, ali s kašnjenjem... Ja sam zadnje dvije sezone (otkako su trke na DSF-u) gledao na službenoj stranici, iako mi je Nick Harris malo iritantan sa svojim frazama. Emmet i Wheeler su ok.Dani je napisao/la:Hmmm. Treba pričekati. Jer piše da će biti na Britanskom eurosportu. Ne znam da li to znači da će biti i kod nas. Jer Sportklub prenosi neke utrke.
Moody & Ryder
Bilo je i za ocekivati nakon odlaska Rossija, iako su najave bile suprotne.Dani je napisao/la:Fiat i Yamaha prekinuli partnerstvo.Link
MislisDani je napisao/la:Mislim da Ferrarija bode ovaj AMG ispod Generalija.
i meni se tak čini, al ipak mislim da je to zbog snijegaFerrari-BiH je napisao/la:Ili mi se cini ili nije crven, ono bas....
Mozda je zbog snijega, ali ova boja me podsjeca na onu ruznu naradzastu
Takodjer,koma je izgled,a vrlo vjerovatno i njegove njegove performanseDani je napisao/la:Ovaj ducati me nekako bode u oči sa tim bojama. Ne sviđa mi se uopće. Podsjeća me na uvećanu Gileru iz 125 ccm.