Reprezentativni nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Re: Reprezentativni nogomet

Post Postao/la Scuderia »

Njemacka 3-0 Turska ( Klose, Ozil, Klose )
Bravo Deutschland !!!
=D> =D>
slika
luka_kimi
Moderator
Moderator
Ja sam: Vozač
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Bilić opet filozofira, Pranjić na zadnjem veznom, i to umjesto, po meni, fantastičnog Vukojevića. #-o

Ne razumijem čemu konstantno izmišljanje tople vode, zašto ne igramo sa postavom koja nam je donijela sve veće reprezentativne uspjehe zadnjih godina?

Jednostavno se ekipa postavi na ovaj način:

Pletikosa (Runje, svejedno je) - Strinić, Šimunić, Ćorluka, Srna (danas Shildenfeld) - Kranjčar, Vukojević, Modrić, Rakitić - Olić, Dudu.

Čim je mjenjan sustav igre sa 4-4-2 na 4-2-3-1, odmah su počele loše igre i kao posljedica toga javio se neplasman na SP. :roll:

EDIT: I bez obzira na vodstvo, ostajem pri svom mišljenju. Ništa nismo pokazali, lako je rezultat mogao biti obratan. :biggrin:
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

pobit cijelu repku,nabijem i bilića i manđukića i sve njih,to su nesposobni ljudi,a Sve je izbornik kriv,kad on ide ekspsperimente radit gadi mi se svakim novim potezom :roll:
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

isli se dodavat kad je bio prazan gol bravo naši ! :S
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

schuey je napisao/la:pobit cijelu repku,nabijem i bilića i manđukića i sve njih,to su nesposobni ljudi,a Sve je izbornik kriv,kad on ide ekspsperimente radit gadi mi se svakim novim potezom :roll:
???? :roll:
Kako su tek onda Izraelci nesposobni

Bravo naši,pobjeda je pobjeda iako igra nije bajna, ja sam zadovoljan
...put u raj nije posut ružama...
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

ovo nije hrvatsaka i ovo nije nogomnet koji ja želim gledati...pobjedili smo uz ogromnu dozu sreće (čitaj Runje)...nešto se mora u ovoj reprezantacije promijenit...nešto bilo što ali to se ne smije zvati Igor Štimac...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

schuey je napisao/la:pobit cijelu repku,nabijem i bilića i manđukića i sve njih,to su nesposobni ljudi,a Sve je izbornik kriv,kad on ide ekspsperimente radit gadi mi se svakim novim potezom :roll:
Ovaj put se ne mogu složit s tobom. Pranjić je igrač koji je igrao tu poziciju u Heerenvenu još i bio jedan od najboljih igrača nizozemske lige na tom mjestu. Mandžukić je po meni odigrao dobru utakmicu, puno bolje od Eduarda koji nije u formi.

Slažem se sa Chuckom... 3 boda su 3 boda i znali smo gubiti utakmice sa lijepom igrom. Zato sam i ja zadovoljan, a posebno sa Kranjčarom koji je odigrao odličnu tekmu. Modrić katastrofalan. Sammir bi (ruku na srce) odlično došao u ovoj momčadi.

I zadnja stvar, Runje je odličan bio, ali zato služi golman. Kada naš golman obrani 3 dobre šanse, onda znači da smo mi loše igrali. :roll: Sjetite se da jedan Casillas u Realu obrani 2,3 zicera po utakmici. Ali, to ne znači da je momčad odigrala loše. Jednostavno, golman mora nešto i obraniti.
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Schumy.d je napisao/la:
Ovaj put se ne mogu složit s tobom. Pranjić je igrač koji je igrao tu poziciju u Heerenvenu još i bio jedan od najboljih igrača nizozemske lige na tom mjestu. Mandžukić je po meni odigrao dobru utakmicu, puno bolje od Eduarda koji nije u formi.

Slažem se sa Chuckom... 3 boda su 3 boda i znali smo gubiti utakmice sa lijepom igrom. Zato sam i ja zadovoljan, a posebno sa Kranjčarom koji je odigrao odličnu tekmu. Modrić katastrofalan. Sammir bi (ruku na srce) odlično došao u ovoj momčadi.

I zadnja stvar, Runje je odličan bio, ali zato služi golman. Kada naš golman obrani 3 dobre šanse, onda znači da smo mi loše igrali. :roll: Sjetite se da jedan Casillas u Realu obrani 2,3 zicera po utakmici. Ali, to ne znači da je momčad odigrala loše. Jednostavno, golman mora nešto i obraniti.
Ako ona kontra Bilić-Manđo nije za ubit obadvojicu onda ne znam kaj je,pa nemože to čovjek koji predstavlja nogometnu velesilu dopustiti,tu za mene završava razgovor.
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Toon Army je napisao/la:ovo nije hrvatsaka i ovo nije nogomnet koji ja želim gledati...pobjedili smo uz ogromnu dozu sreće (čitaj Runje)...nešto se mora u ovoj reprezantacije promijenit...nešto bilo što ali to se ne smije zvati Igor Štimac...
Bilo je utakmica kad smo igrali lijepo pa gubili,tako da mi se više sviđa ovakva igra i rez.Izrael na domaćem terenu je sve samo ne lak zalogaj,mi smo to uspjeli proći neokrznuti.Objektivno je da neki naši igrači koji su nosili reprezentaciju prije 2-3 god nisu u formi i tu prvenstveno mislim na Modrića i Eduarda i tu leži naš problem.Nije problem ni u Biliću ni u ikom drugom

A što se tiče da smo pobjedili uz dosta sreće ne bih se složio.Da,imali smo sreće kod penala ali imali smo nesreće kod stative Rakitićeve tako da priča o sreći je relativna.Složio bih se da je Runje odličan,ali osim onog 1 udarca ovo ostalo je obranio ono što je morao
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Schumy.d je napisao/la:

Baš sam to htio spomenuti, ali si me preduhitrio. Ljudi se pitaju što će nam Sammir, kad imamo druge dobre igrače... Što onda kada, kao jučer, Luka nije raspoložen? Onda da se oslanjamo na sreću? Da je Sammir jučer igrao, drugačije bi se utakmica odvijala... ;)

Što se tiče situacije M.Bilić - Mandžukić, mišljenja sam da su previše nonšalantno ušli u tu situaciju. Istina je da je jedan igrač branio gol, ali to se moglo i moralo bolje iskoristiti.

Vidim danas neke novinske naslove, koji govore o katastrofalnoj obrani. Istina, ali moramo se sjetiti da nam nedostaje praktički glavni igrač, Dario Srna, na desnom boku. Time se Ćorluka vraća na svoju prirodnu poziciju stopera. ;) Najvažnija je pobjeda, ionako se za mjesec dana ove utakmice nećemo niti sjećati. ;)
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Tri boda su tu, nismo odigrali bajno, no sta je, tu je.
Ni meni se puno toga ne svidja, ali jbg. ne odredjujem ja sastav, ne treniram s igracima i sl.

@luka
vidim, pitas se, zasto je Pranjic igrao na poziciji zadnjeg veznog?
Biser je rekao u Bayernu, da on moze zamijeniti van Bommela, tj. da moze igrati na toj poziciji. Naravno, to nije tocno, ne moze igrati, ako cemo biti iskreni, ne zna, i to je to. ;)
slika
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Chuck Norris je napisao/la:
Toon Army je napisao/la:ovo nije hrvatsaka i ovo nije nogomnet koji ja želim gledati...pobjedili smo uz ogromnu dozu sreće (čitaj Runje)...nešto se mora u ovoj reprezantacije promijenit...nešto bilo što ali to se ne smije zvati Igor Štimac...
Bilo je utakmica kad smo igrali lijepo pa gubili,tako da mi se više sviđa ovakva igra i rez.Izrael na domaćem terenu je sve samo ne lak zalogaj,mi smo to uspjeli proći neokrznuti.Objektivno je da neki naši igrači koji su nosili reprezentaciju prije 2-3 god nisu u formi i tu prvenstveno mislim na Modrića i Eduarda i tu leži naš problem.Nije problem ni u Biliću ni u ikom drugom

A što se tiče da smo pobjedili uz dosta sreće ne bih se složio.Da,imali smo sreće kod penala ali imali smo nesreće kod stative Rakitićeve tako da priča o sreći je relativna.Složio bih se da je Runje odličan,ali osim onog 1 udarca ovo ostalo je obranio ono što je morao
...ako se tebi više sviđa ovakva igra kakvu smo prikazali jučer onda ja i ti ne možemo pronaći zajednički jezik jer se naši pogledi na nogometnu igru previše razlikuju...tri boda su tri boda i tu se mogu složiti sa tobom...a sada dalje...
...da je nasuprot nas jučer stajala iole ozbiljnija reprezentacija danas bi kompletan navijački puk bio u depresiji...nisam mislio na ljepotu i atrakciju već na to da smo pobijedili jer su nas sudac i sreća mazili a protivnik nije znao kazniti gomilu naših krivih dodavanja i predaja lopti već u fazi iznošenja lopte sa naše polovice...problem jest u našem stručnom stožeru tj. u njihovim glavama (ne mislim na smjenu dotičnih) - oni moraju promijeniti nešto u svojem pristupu, odabiru igrača, odnosu prema igračima, filozofiji ili nećem trećem i vratit "dug" koji se stvorio...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Toon Army je napisao/la: ...ako se tebi više sviđa ovakva igra kakvu smo prikazali jučer onda ja i ti ne možemo pronaći zajednički jezik jer se naši pogledi na nogometnu igru previše razlikuju...tri boda su tri boda i tu se mogu složiti sa tobom...a sada dalje...
...da je nasuprot nas jučer stajala iole ozbiljnija reprezentacija danas bi kompletan navijački puk bio u depresiji...nisam mislio na ljepotu i atrakciju već na to da smo pobijedili jer su nas sudac i sreća mazili a protivnik nije znao kazniti gomilu naših krivih dodavanja i predaja lopti već u fazi iznošenja lopte sa naše polovice...problem jest u našem stručnom stožeru tj. u njihovim glavama (ne mislim na smjenu dotičnih) - oni moraju promijeniti nešto u svojem pristupu, odabiru igrača, odnosu prema igračima, filozofiji ili nećem trećem i vratit "dug" koji se stvorio...
Možda bih se složio s tobom da ovako stalno igraju ali u Latviji su igrali dosta dobro pa i u Zagrebu protiv Grčke 2.poluvrijeme samo što lopta nije htjela u gol
Ja i dalje mislim da je problem invidualna forma igrača:Modrića koji nam je glavni igrač,Eduardo nije onaj stari prije ozlijede,Olić još ne igra na prošlosezonskoj razini,falili su nam jako Srna pa i Petrić(istina i njima je falio Benayoun),obrana je igrala u sastavu u kojem teško da će ponovo ikad zaigrati

Ne treba praviti dramu od ovoga bitna su tri boda ali istina da moramo i što je najvažnije možemo bolje
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Bilić postaje žrtva svoje taštine. Onaj Mate Bilić, i bolje mu je da ode u Međugorje bos kod Gospe, možda ga blagoslovi inteligencijom. Mislim da bi Rukavina bio puno bolje riješenje od Manđukića, a pogotovo od Bilića. E da, i Sammir ne bi bio za bacit.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Chuck Norris je napisao/la: Možda bih se složio s tobom da ovako stalno igraju ali u Latviji su igrali dosta dobro pa i u Zagrebu protiv Grčke 2.poluvrijeme samo što lopta nije htjela u gol
Ja i dalje mislim da je problem invidualna forma igrača:Modrića koji nam je glavni igrač,Eduardo nije onaj stari prije ozlijede,Olić još ne igra na prošlosezonskoj razini,falili su nam jako Srna pa i Petrić(istina i njima je falio Benayoun),obrana je igrala u sastavu u kojem teško da će ponovo ikad zaigrati
Ne treba praviti dramu od ovoga bitna su tri boda ali istina da moramo i što je najvažnije možemo bolje
...njima su navodno nedostajala dva ključna igrača...nama Srna kao standardni...davno je Bilić rekao da neće igrati igrači koji ne igraju u svojim klubovima - i hvala mu što je pogazio svoju rijeć te što je Niko Kranjčar igrao...no misim da je najveća greška u stvari ta što se jako teško ulazi u samu reprezentaciju a još teže iz nje ispada...fond igrača koji nam je ionako ograničen stožer ili Bilić (svejedno) su još ograničili do bola...
...drama nam ne treba slažem se no vatru koja je očigledna u repki bi trebalo ugasiti prije nego postane požar koji nećemo moći kontrolirati (jesam našo usporedbu!!!)...
Schumy.d
Legenda
Legenda

Mi smo glup narod. To je činjenica. Svi iskorištavaju svoje prilike, a mi se, budale, pravimo finima i poštenima. Zato se Sammira ne zove u repku jer je Brazilac.
Jedan Eduardo je bio isto Brazilac koliko je i danas Sammir kad je pozvan u repku. Danas ga svi navijači vole. Jedan Deco je Brazilac, a glavni igrač je Portugala bio niz godina.
Zašto ne dati Sammiru barem jednu šansu? Ne ide mi to u glavu. Pa čovjek je bolji trenutno od svih naših veznjaka i dobro bi nam došao jedan igrač takvog profila.

@Dani:
Ja ne bih izbacivao Manđu i zvao Rukavinu. Jednostavno bih izbacio Matu Bilića i umjesto njega pozvao Srđana Lakića. :)
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Bilićev popis za Maltu (izvor SN):

GOLMANI: Runje, Pletikosa

OBRAMBENI: Srna, Strinić, Vrsaljko, Ćorluka, Šimunić, Schildenfeld, J. Buljat

VEZNJACI: Dujmović, Badelj, Modrić, Rakitić, Kranjčar, Pranjić, Iličević

NAPADAČI: Mandžukić, Eduardo, Petrić, Bilić, Kalinić, Lakić
Schumy.d
Legenda
Legenda

Ja bih to složio ovako za Maltu:
Runje - Srna, Ćorluka, Šimunić, Pranjić - Modrić, Rakitić, Kranjčar, Iličević - Petrić, Lakić
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

HRVATSKA - MALTA - 3:0 (Kranjčar 19, Kranjčar 42, Kalinić 82).

Sigurna pobjeda. Ja napokon koliko toliko zadovoljan igrom koja je bez obzira na težak teren sličila na nogomet po kojem smo prepoznatljivi. Znam da je protivni ipak preslab za pravi prikaz snaga no veseli me ovaj pozitivan pomak. Također čestitke Malti koja je korektno odigrala utakmicu i napravila samo 7 prekršaja
...Srna žuti karton - tako glupo zaslužen kao da je rijeć o nekom početniku a ne vrhunskom igraču...26.03.2011. Gruzija - jako bitna utakmica!!!
...Kranjčaru bježi iz Londona bilo kuda - samo da igraš!!!
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Toon Army je napisao/la:HRVATSKA - MALTA - 3:0 (Kranjčar 19, Kranjčar 42, Kalinić 82).

Sigurna pobjeda. Ja napokon koliko toliko zadovoljan igrom koja je bez obzira na težak teren sličila na nogomet po kojem smo prepoznatljivi. Znam da je protivni ipak preslab za pravi prikaz snaga no veseli me ovaj pozitivan pomak. Također čestitke Malti koja je korektno odigrala utakmicu i napravila samo 7 prekršaja
...Srna žuti karton - tako glupo zaslužen kao da je rijeć o nekom početniku a ne vrhunskom igraču...26.03.2011. Gruzija - jako bitna utakmica!!!
...Kranjčaru bježi iz Londona bilo kuda - samo da igraš!!!
Samo mogu reći da Niko ber obzira što ne igra u klubu igra u vrhunskoj formi,svaka čast =D>
Dobra utakmica po teškom terenu,3 boda su tu i sljedeće 2 utakmice ako donesemo 6 bodova protiv Gruzije napravili smo veliki dio posla
Schumy.d
Legenda
Legenda

Niko Kranjčar je kvalitetan igrač i ja jednostavno ne mogu shvatiti da za njega nema mjesta u Redknappovoj momčadi. Pa barem za 30-ak minuta po utakmici. :roll:

EDIT:

=D>
Kakva majstorija, poslao je Piquea po ćevape, majstorski lobao Ikera, a onda... GLUPI NANI mora sve upropastiti... :roll:
Trebat će nam ovakav CR za Barcu :thumbup:
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Bilićev popis zaprijateljsku utakmicu sa Česima:
Runje, Pletikosa,
Srna, Šimunić, Ćorluka, Strinić, Lovren, Schildenfeld, Vrsaljko,
Pranjić, Vukojević, Dujmović, Modrić, Badelj, Rakitić, Kranjčar, Iličević, Perišić,
Mandžukić, Eduardo, Petrić, Kalinić, Jelavić i Lakić.

Osobno pozdravljam lagano "pomlađivanje momčadi" sa pravim nadama...enigma mi je drugi golman koji nije valjda godinu dana branio "normalnu" utakmicu...Mandžukić također na popisu bez obzira na očajnu sezonu koju ima - no lakše njega probavljam od Pletikose...
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

neda se nasima igrat, neda se meni gledat, a neda se ni blazicku komentirat :)

toooooooooooooo

GOOOOOOOOOOL!!!

neopisivo mi drago..

konjine.. igrat na bod sa xxx reprezentacijom svijeta.. sram vas bilo!
rFactor F1 HR server Info
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Tuga,jad,bijeda
Ne pamtim kad sam gledao ovakvu kukavičku igru ali iskreno drago mi je da smo primili gol.Nijednu šansu nismo stvorili niti smo pokušavali išta.Sramotna taktika Bilića.Šta očekivati kad nam je Kalinić prvi napadač,čovjek nije dirnuo loptu ia ovaj ga ne vadi
Kalinić,Perišić,Jelavić,Strinić jesi mogao još ikoga pokupiti iz susjedstva Biliću,sram te bilo.Sve mi se čini da je istina da neki dugi kriteriji su njemu bitni

Fuj,fuj,fuj ići na nulu protiv Gruzije.E pa neka si izgubio sad budi čovjek i bar priznaj KRIV SAM
Schumy.d
Legenda
Legenda

Armanini je napisao/la: konjine.. igrat na bod sa xxx reprezentacijom svijeta.. sram vas bilo!
Nisu uopće igrali na bod, nego su loše odigrali.
Ali na bod sigurno NISU igrali. ;)
Odgovori