Robert Kubica [#88]

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Robert Kubica

Post Postao/la Dero »

Kubica would welcome Raikkonen

Prek praznika onda mogu zajedno na rally :P
kubica_f1fanaticos
Navijam za: Roberta Kubicu i Kamuia

Post Postao/la kubica_f1fanaticos »

tako mi ej žao kubice.....na početku se fenomenalno probijo do trećeg mjesta i dobro se drž...al nekako je usporavo....i nakon bokseva je odustao fkt veliak šetat za njega ostaoje bez bodova....al mogao je dobro završit....valjda se neče bolid više kvarit...glupi diferncijal....
"Sanjao sam o Formuli 1 ali bilo je teško.Za mene to nije bila realna mogućnost."Robert Kubica
dino_alonso
Navijam za: Fernando Alonso i Renault

Post Postao/la dino_alonso »

kubica_f1fanaticos je napisao/la:tako mi ej žao kubice.....na početku se fenomenalno probijo do trećeg mjesta i dobro se drž...al nekako je usporavo....i nakon bokseva je odustao fkt veliak šetat za njega ostaoje bez bodova....al mogao je dobro završit....valjda se neče bolid više kvarit...glupi diferncijal....
i meni je zao sto je odustao, nadao sam se da ce biti među 6.
fenomeno
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la fenomeno »

http://www.gpupdate.net/en/f1-news/2395 ... ull-in-q3/" onclick="window.open(this.href);return false;

Kubica usporen od Red Bulla
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

fenomeno je napisao/la:http://www.gpupdate.net/en/f1-news/2395 ... ull-in-q3/

Odma kazna za RBR! 10 mjesta u nazad. :biggrin:
Barry
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Barry »

King iCool je napisao/la:
fenomeno je napisao/la:http://www.gpupdate.net/en/f1-news/2395 ... ull-in-q3/

Odma kazna za RBR! 10 mjesta u nazad. :biggrin:
hahahah :D damon hill je mala maca za tebe :D hahah :D jako jako :D
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
kubica_f1fanaticos

napokon bolji rezulatati na FP1 i FP2 za Kubicu...f-duct je donio bolje rezultate....a nadam se da će mu ovaj vikend biti odličan i nadam se da ću ga vidjet na postolju....
"Sanjao sam o Formuli 1 ali bilo je teško.Za mene to nije bila realna mogućnost."Robert Kubica
ZD1400RT
Početnik
Početnik
Navijam za: Spanjarda

Post Postao/la ZD1400RT »

kubica_f1fanaticos je napisao/la:napokon bolji rezulatati na FP1 i FP2 za Kubicu...f-duct je donio bolje rezultate....a nadam se da će mu ovaj vikend biti odličan i nadam se da ću ga vidjet na postolju....
Ja mislim da ni oni nisu sigurni da li f-duct u potpunosti funkcionira. Previše se faktora umješalo u treninge da bi mogli reči da će Renault biti konkurentan. Najviše od svega bi volio da bude, ali pravu učinkovitost f-ducta ćemo vidjeti na suhoj stazi. Ove iznenadne jake kiše svima pružaju priliku za pobjedu što smo vidjeli u Monzi kad je Vettel pobjedio u TR-u.
11
kubica_f1fanaticos

pa da ali...vidijelo se danas i na kavlifikacijama da dobro funkcironira...testirali su ga u svim uvjetima i na svim mogućim gumama...pa tako da je ovo super...nadam se da će sutra biti još bolje...uff kako bi pobjeda slatko pala..a joj...ali dosta je i podi....Allez Renault F1 Team
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Evo šta je Kubica izjavljivao o Ferrari-ju prije godinu dana: "If there is no Ferrari or no other car manufacturers, everyone will forget about them very quickly,"
A evo šta sada kaže o Ferrari-ju: Kubica admitted that he would like to race for Ferrari one day.
"Ferrari is a team unlike any other," he acknowledged. "The emotion and the history is unique. I think every driver would like to drive for Ferrari."
Kako je to odjednom Ferrari postao poznat i nije više kao ostale momčadi, recimo kao HRT, koje će svi veoma brzo zaboraviti. Prije godinu dana za Kubicu Ferrari je bio prosječna momčad, momčad kao i sve druge momčadi, a sad je ipak to momčad koja se razlikuje od ostalih, šta se to promjenilu u godinu dana. Da li neko ima logično objašnjenje :?: #-o
Kubica :thumbdown:
zvjerko
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Pirelli i DRS

Post Postao/la zvjerko »

F2004_the_best_ever je napisao/la:Evo šta je Kubica izjavljivao o Ferrari-ju prije godinu dana: "If there is no Ferrari or no other car manufacturers, everyone will forget about them very quickly,"
A evo šta sada kaže o Ferrari-ju: Kubica admitted that he would like to race for Ferrari one day.
"Ferrari is a team unlike any other," he acknowledged. "The emotion and the history is unique. I think every driver would like to drive for Ferrari."
Kako je to odjednom Ferrari postao poznat i nije više kao ostale momčadi, recimo kao HRT, koje će svi veoma brzo zaboraviti. Prije godinu dana za Kubicu Ferrari je bio prosječna momčad, momčad kao i sve druge momčadi, a sad je ipak to momčad koja se razlikuje od ostalih, šta se to promjenilu u godinu dana. Da li neko ima logično objašnjenje :?: #-o
Kubica :thumbdown:
Na to pitanje je odgovorio Raikkonen u jednom od intervjua prije mjesec-dva ... malo ću, možda, izvući iz konteksta jer je po sjećanju (autosportov forum i prevod intervjua iz tiskanog izdanja - link ako treba ili sutra s posla jer me doma ruter ubija u pojam, ili slobodno netko drugi) ... pitanje je bilo "šta mu se ne sviđa u F1" a odgovor: "to što nitko ne govori ono što stvarno misli ..." e sad, u nastavku je bilo još nešta no smisao je bio "kao da se boje reći istinu"

... vozači pričaju ono što im je sugerirano, odobreno ... nije ni Kubica drugačiji jer nije plaćen samo da vozi!
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Jedno pitanje za kolegu zvjerka... Vidio sam da si u temi "Felipe Massa" napisao nešto u stilu "... a zašto ja ne vjerujem u kombinaciju Raikkonen - Kubica, to je za neku drugu temu...", pa me zanima zašto tako misliš?

Odmah ću naglasiti da post nije nimalo napadački, samo bih želio znati zašto tako misliš. ;) Da pročitam i nešto pametno ovdje...
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
zvjerko
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Pirelli i DRS

Post Postao/la zvjerko »

luka_kimi je napisao/la:Jedno pitanje za kolegu zvjerka... Vidio sam da si u temi "Felipe Massa" napisao nešto u stilu "... a zašto ja ne vjerujem u kombinaciju Raikkonen - Kubica, to je za neku drugu temu...", pa me zanima zašto tako misliš?

Odmah ću naglasiti da post nije nimalo napadački, samo bih želio znati zašto tako misliš. ;) Da pročitam i nešto pametno ovdje...
Razlog je čisto praktične naravi - Robert i Kimi imaju potpuno različite stilove vožnje što stvara problem ne samo za podešavanje bolida već i razvoj novoga za narednu sezonu. Različiti zahtjevi stvaraju zbrku i donose premalo korisnih informacija ... čemu angažirati još jednog vrhunskog vozača da bi dobio prosječan učinak? Ili bi morali raditi kompromis sa bolidom ili bi se morali odlučiti za jednog na štetu drugog. ... moje mišljenje je da oni koji troše novce na nečiji ugovor razmišljaju i o ovakovim stvarima ...
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Danas je pokazao zašto ga želim vidjeti u Ferrariju. :)
Svaka čast! =D>
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

Tako je, Kubicu u Ferrari cim prije.
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Schumy.d je napisao/la:Danas je pokazao zašto ga želim vidjeti u Ferrariju. :)
Svaka čast! =D>
Šta je to pokazao Kubica :?:
Imao je brzi bolid i nove gume i to je iskoristio, brži bolid je imao od većine koju je pretekao osim Masse ali Massa je na tim gumama vozi svoj 58-59 krug a Kubica 2-3 krug, nije to ništa spektakularno.
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: BMW - Heidfeld

Post Postao/la bmw_sauber_f1 »

^^ bas to, jedino svaka cast na tome sto nije nikoga pokupio, kao neki.
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

Imao je i sutil brzi bolid od glocka pa se svejedno vozao za njim dosta krugova...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

tomidix je napisao/la:Imao je i sutil brzi bolid od glocka pa se svejedno vozao za njim dosta krugova...
Ali nije imao prednost guma ;)
130R
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: sve i nikog

Post Postao/la 130R »

F2004_the_best_ever je napisao/la:
Schumy.d je napisao/la:Danas je pokazao zašto ga želim vidjeti u Ferrariju. :)
Svaka čast! =D>
Šta je to pokazao Kubica :?:
Imao je brzi bolid i nove gume i to je iskoristio, brži bolid je imao od većine koju je pretekao osim Masse ali Massa je na tim gumama vozi svoj 58-59 krug a Kubica 2-3 krug, nije to ništa spektakularno.
Koliko su Sutil, Hulkenberg, Massa i još neki stajali iza Glocka koji ima 2 sekunde sporiji bolid i jedva su ga prošli. Bila prednost u gumama ili samom bolidu svejedno je.
slika
"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

130R je napisao/la: Koliko su Sutil, Hulkenberg, Massa i još neki stajali iza Glocka koji ima 2 sekunde sporiji bolid i jedva su ga prošli. Bila prednost u gumama ili samom bolidu svejedno je.
Pa čekali su da se dogovore ko će prvi napasti Glocka :biggrin: , Kubica je bolj i vozač od njih ali isto tako on nije TOP 3 vozač.
Ne želim ga vidjeti u Ferrariju zato što mislim da on ne bi dobro funkcionisao u Ferrariju sa Alonsom i bilo bi velikih problema za Ferrari. ;)
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

F2004_the_best_ever je napisao/la: Šta je to pokazao Kubica :?:
A čuj, za mene je pokazao dosta toga.
Prešao je 5,6 vozača u isto toliko krugova u jednom Singapuru u kojem je jako teško naći mjesta. Neki nisu ni pokušali napasti, a kamo li proći nekoga na stazi u 61 krugova.

@F2004_the_best_ever:
Šta misliš da Massa dobro komunicira sa Alonsom, pogotovo nakon onog propuštanja. Tu nema nikakvih problema? ;)
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Kubica nije imao šta izgubiti.
Meni je važno da sljedeće godine Ferrari ima još konkurentiji bolid, a Kubica mi je "deveta rupa na svirali".

Što se tiče odnosa Alonso-Massa i njihove komunikacije, Ferrari će uvjek biti iznad vozača i Alonso i Massa moraju da voze za momčad ako se to nekome ne sviđa zna dobro gdje su izlazna vrata u Marenalu a Ferrari-ju nije problem da dovede bilo kojeg drugog vozača.
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Michael is faster than you!!
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Jucer zavrsio kao cevrti u Francuskom reliju.
KLIK
slika
Odgovori