Prek praznika onda mogu zajedno na rally

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
i meni je zao sto je odustao, nadao sam se da ce biti među 6.kubica_f1fanaticos je napisao/la:tako mi ej žao kubice.....na početku se fenomenalno probijo do trećeg mjesta i dobro se drž...al nekako je usporavo....i nakon bokseva je odustao fkt veliak šetat za njega ostaoje bez bodova....al mogao je dobro završit....valjda se neče bolid više kvarit...glupi diferncijal....
Odma kazna za RBR! 10 mjesta u nazad.fenomeno je napisao/la:http://www.gpupdate.net/en/f1-news/2395 ... ull-in-q3/
Kubica usporen od Red Bulla
hahahahKing iCool je napisao/la:Odma kazna za RBR! 10 mjesta u nazad.fenomeno je napisao/la:http://www.gpupdate.net/en/f1-news/2395 ... ull-in-q3/
Kubica usporen od Red Bulla
Ja mislim da ni oni nisu sigurni da li f-duct u potpunosti funkcionira. Previše se faktora umješalo u treninge da bi mogli reči da će Renault biti konkurentan. Najviše od svega bi volio da bude, ali pravu učinkovitost f-ducta ćemo vidjeti na suhoj stazi. Ove iznenadne jake kiše svima pružaju priliku za pobjedu što smo vidjeli u Monzi kad je Vettel pobjedio u TR-u.kubica_f1fanaticos je napisao/la:napokon bolji rezulatati na FP1 i FP2 za Kubicu...f-duct je donio bolje rezultate....a nadam se da će mu ovaj vikend biti odličan i nadam se da ću ga vidjet na postolju....
Na to pitanje je odgovorio Raikkonen u jednom od intervjua prije mjesec-dva ... malo ću, možda, izvući iz konteksta jer je po sjećanju (autosportov forum i prevod intervjua iz tiskanog izdanja - link ako treba ili sutra s posla jer me doma ruter ubija u pojam, ili slobodno netko drugi) ... pitanje je bilo "šta mu se ne sviđa u F1" a odgovor: "to što nitko ne govori ono što stvarno misli ..." e sad, u nastavku je bilo još nešta no smisao je bio "kao da se boje reći istinu"F2004_the_best_ever je napisao/la:Evo šta je Kubica izjavljivao o Ferrari-ju prije godinu dana: "If there is no Ferrari or no other car manufacturers, everyone will forget about them very quickly,"
A evo šta sada kaže o Ferrari-ju: Kubica admitted that he would like to race for Ferrari one day.
"Ferrari is a team unlike any other," he acknowledged. "The emotion and the history is unique. I think every driver would like to drive for Ferrari."
Kako je to odjednom Ferrari postao poznat i nije više kao ostale momčadi, recimo kao HRT, koje će svi veoma brzo zaboraviti. Prije godinu dana za Kubicu Ferrari je bio prosječna momčad, momčad kao i sve druge momčadi, a sad je ipak to momčad koja se razlikuje od ostalih, šta se to promjenilu u godinu dana. Da li neko ima logično objašnjenje![]()
![]()
Kubica
Razlog je čisto praktične naravi - Robert i Kimi imaju potpuno različite stilove vožnje što stvara problem ne samo za podešavanje bolida već i razvoj novoga za narednu sezonu. Različiti zahtjevi stvaraju zbrku i donose premalo korisnih informacija ... čemu angažirati još jednog vrhunskog vozača da bi dobio prosječan učinak? Ili bi morali raditi kompromis sa bolidom ili bi se morali odlučiti za jednog na štetu drugog. ... moje mišljenje je da oni koji troše novce na nečiji ugovor razmišljaju i o ovakovim stvarima ...luka_kimi je napisao/la:Jedno pitanje za kolegu zvjerka... Vidio sam da si u temi "Felipe Massa" napisao nešto u stilu "... a zašto ja ne vjerujem u kombinaciju Raikkonen - Kubica, to je za neku drugu temu...", pa me zanima zašto tako misliš?
Odmah ću naglasiti da post nije nimalo napadački, samo bih želio znati zašto tako misliš.Da pročitam i nešto pametno ovdje...
Šta je to pokazao KubicaSchumy.d je napisao/la:Danas je pokazao zašto ga želim vidjeti u Ferrariju.
Svaka čast!
Ali nije imao prednost gumatomidix je napisao/la:Imao je i sutil brzi bolid od glocka pa se svejedno vozao za njim dosta krugova...
Koliko su Sutil, Hulkenberg, Massa i još neki stajali iza Glocka koji ima 2 sekunde sporiji bolid i jedva su ga prošli. Bila prednost u gumama ili samom bolidu svejedno je.F2004_the_best_ever je napisao/la:Šta je to pokazao KubicaSchumy.d je napisao/la:Danas je pokazao zašto ga želim vidjeti u Ferrariju.
Svaka čast!![]()
Imao je brzi bolid i nove gume i to je iskoristio, brži bolid je imao od većine koju je pretekao osim Masse ali Massa je na tim gumama vozi svoj 58-59 krug a Kubica 2-3 krug, nije to ništa spektakularno.
Pa čekali su da se dogovore ko će prvi napasti Glocka130R je napisao/la: Koliko su Sutil, Hulkenberg, Massa i još neki stajali iza Glocka koji ima 2 sekunde sporiji bolid i jedva su ga prošli. Bila prednost u gumama ili samom bolidu svejedno je.
A čuj, za mene je pokazao dosta toga.F2004_the_best_ever je napisao/la: Šta je to pokazao Kubica![]()
Imao je brzi bolid i nove gume i to je iskoristio, brži bolid je imao od većine koju je pretekao osim Masse ali Massa je na tim gumama vozi svoj 58-59 krug a Kubica 2-3 krug, nije to ništa spektakularno.