bibi_Alonso 4ever je napisao/la:Izjava Neuera da je prevario suca to bi svaka budala nakon prolaza rekla.
Malo previse se Njemacku gura,al mislim da je bilo dosta jer stvarno zelim da ih Argentina zgazi iako ni njih nevolim.
A neznam sto sada spominjate Ukrajinu?
A kad je Hrvatska pobijedila na Wembleyu normalno je bilo za ocekivat da ce im Englezi vratit![]()
Sve se vraca sve se placa zar ne?
Vamos Chile

WTF? Ma kolega, ovo ti je ja mislim najveća glupost koju si izvalio odkad si na forumu!

Potpuno se razlikuju pobjeda Hrvatske na Wembleyu i engleski poraz u Ukrajini. Pa mi smo pobjedili Engleze, dali smo sve od sebe, održali smo duh sporta i nogometa, što smo trebali, doći na Wembley i predati utakmicu?
S druge strane, Englezi su postupili tipično engleski, ponijeli su se kao zadnje svinje i namjerno izgubili.

Jedino što se može vraćati i plaćati, je da su nas Englezi pobjedili u zadnoj utakmici na našem terenu, pa da smo zbog toga ispali. Stvarno ne vidim razloga da se išta vraća i plaća. Pa ti kao Hrvat govoriš da smo mi zapravo pogriješili što smo pobjedili na Wembleyu. Izvini, ali to mi je stvarno nevjerojatno!