Reprezentativni nogomet
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- luka_kimi
- Moderator
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Kimi
Re: Reprezentativni nogomet
Srbi brane gol i rukama i nogama... 

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

- Ferrari-BiH
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
Prvo - ne navijam za Srbiju
Drugo - ne volim Svabe
Volio bih da se Svabe provedu kao Francuzi, bas zbog selektora. Bitno je da u napadu igraju tzv. vunderkindi a covjek koji je trenutno u najboljoj napadackoj formi sjedi na klupi.... mozda zato sto je crnac....
Svaka cast Stojkovicu na odbranjenom penalu, a Podolski i Klose su zajedno zabili golova u sezoni kao Cacau u jednoj utakmici..
Drugo - ne volim Svabe
Volio bih da se Svabe provedu kao Francuzi, bas zbog selektora. Bitno je da u napadu igraju tzv. vunderkindi a covjek koji je trenutno u najboljoj napadackoj formi sjedi na klupi.... mozda zato sto je crnac....
Svaka cast Stojkovicu na odbranjenom penalu, a Podolski i Klose su zajedno zabili golova u sezoni kao Cacau u jednoj utakmici..
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Krscho
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1HR TMNF Team
Ovaj sudac katastrofa sta radi i sudi
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Super,bravo ,cestitke na pobijedi
,sad jos uzeti Australiju.
Drugi put isti penal

Drugi put isti penal

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- Ferrari-BiH
- Veteran
Krscho je napisao/la:Ovaj sudac katastrofa sta radi i sudi

Kriv je njemacki selektor, koji je popud Spanskog, ubacio pola Bayerna, dobro da nisu Olic i Robben zaigrali...
Kiesling i Cacau griju klupu, dok Klose, Muller i Podolski se igraju fudbala

Cestitke Srbiji na pobjedi.
- Schumy.d
- Legenda
Svaka čast Srbima!!
Nakon Francuske, Njemačka bi mogla biti novi favorit koji je pred ispadanjem...
Ako Gana pobijedi Australiju, moglo bi Njemačkoj biti jako gusto za prolazak dalje.
Nakon Francuske, Njemačka bi mogla biti novi favorit koji je pred ispadanjem...
Ako Gana pobijedi Australiju, moglo bi Njemačkoj biti jako gusto za prolazak dalje.
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Bas to. Lijepo sam mu upucivao "cestitke" tijekom utakmice, a i sada to isto radim.Krscho je napisao/la:Ovaj sudac katastrofa sta radi i sudi
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Stankovic udara Gomeza, sudac nista, a Stankovic se valja na podu kao da mu ovisi zivot.(znam da je to sve gluma, da dobije na vremenu, ali mi nije jasna odluka suca da je to bio prekrsaj Gomez-a)-> Bravo sudac.

Mogli su Nijemci osigurati prolaz dalje vec sada, no nisu, i sada ce to morati raditi protiv Ghane.
I jos jedna stvar, od sada bih volio da penale puca cistokrvni Nijemac.
Ne znam bas kakvi su to wunderkind-ovi Podolski i Klose ?Ferrari-BiH je napisao/la:Prvo - ne navijam za Srbiju
Drugo - ne volim Svabe

Klose ima preko 30 godina, Podolski 25.

Po meni, u napadu trebaju igrati Cacau i Klose. Cacau brz, Klosea ugurati u 16-m i neka ceka ubacaje.
Prije nego sto idem van... (da se malo ispusem) Nije mi jasno zasto Low nije izvadio iz igre Schweinsteigera. Vidjelo se da ne moze igrati svih 90 minuta zbog lakse ozljede koje je imao. Covjek nije uopce nije trenirao dva dana, a on ga gura svih 90 min.
I na kraju, sam se iznervirao sa komentatorom..... Mesut Özil se cita-> Mesut, a ne kao sto on kroz cijelu utakmicu govori ....MesÜt
A sto se tice Özil.... i tu sam primijetio gresku.... vecina njih govori "Ezil" sto nikako nije kako spada.

Nista, idem malo vanka uzivat u ovom prekrasnom danu.

- Schumy.d
- Legenda
Kriviti suca za poraz je apsurdno.
Uopće ne vidim da je sudio nešto šta nije trebao. Imao je malo strožiji kriterij, ali inače je sve korektno suđeno.
Uopće ne vidim da je sudio nešto šta nije trebao. Imao je malo strožiji kriterij, ali inače je sve korektno suđeno.
- Ferrari-BiH
- Veteran
Rekao sam vunderkind jer nisam imao druge rijeci u tom trenutku inspiracije (valjda toliko pratim nogomet da znam da nisu tinejdzeri), mada sam mislio i na Mullera, uglavnom shvatio si sta sam htio da kazem.
I da....ne znaju svi njemacki, opusti se, nemoj zivce na to trositi.
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Meni je isto greška suca,kao što je i scud rekao, situacija u zadnjoj minuti kada Stanković ruši Gomeza,trebao biti prekršaj ili penal(nisam siguran je l bio u 16-ercu,mislim da je)Schumy.d je napisao/la:Kriviti suca za poraz je apsurdno.
Još jedna stvar me zanima,ne kažem da je greška suca,ali me zanima kad bude penal kada sudac daje crveni a kada žuti karton?Inače dobar potez rukom "najboljeg igrača Balkana"

Sve mi miriše da ćemo u osmini gledati dvoboj prijateljskih reprezentacija Njemačke i Engleske

...put u raj nije posut ružama...
- Schumy.d
- Legenda
Crveni se daje kada je protivnički igrač u izglednoj šansi za postizanje zgoditka, znači po sredini gola, 1 na 1 s golmanom, start s leđa, a žuti se dijeli kad je igrač u manje izglednoj šansi za postizanje pogotka, znači kad se nalazi iskosa u 16m, ako mu drugi igrač ukliže i padne preko njega i slične pozicije.Chuck Norris je napisao/la: Još jedna stvar me zanima,ne kažem da je greška suca,ali me zanima kad bude penal kada sudac daje crveni a kada žuti karton?Inače dobar potez rukom "najboljeg igrača Balkana"![]()
Vidićeva ruka je opravdano žuti karton.
P.S.
A možeš pitat i Beusana ili veselu Zagolku pa ćeš dobiti malo bolji odgovor.

-
- Svjetski prvak
Hm smjesan si.Pa nemos na osnovu jednog poteza odredjivati ko je najbolji .Znaci Henry ili Maradona su trube od igraca jer u dale gol rukomChuck Norris je napisao/la:Meni je isto greška suca,kao što je i scud rekao, situacija u zadnjoj minuti kada Stanković ruši Gomeza,trebao biti prekršaj ili penal(nisam siguran je l bio u 16-ercu,mislim da je)Schumy.d je napisao/la:Kriviti suca za poraz je apsurdno.
Još jedna stvar me zanima,ne kažem da je greška suca,ali me zanima kad bude penal kada sudac daje crveni a kada žuti karton?Inače dobar potez rukom "najboljeg igrača Balkana"![]()
Sve mi miriše da ćemo u osmini gledati dvoboj prijateljskih reprezentacija Njemačke i Engleske

- lux007
- Rezervni vozač
Najbolji igrac Balkana ti je Modrić... Stoper ne moze biti najbolji igrac neke momcadi... Pravi i najbolji igraci su oni koji kreiraju igru... Pogledaj dobitnike Zlatne lopte... Samo je Cannavaro dobio jer je Italija postala svjetski prvak... Tako da to da je Vidic najbolji igrac balkana ne drzi vodu 

THERE IS ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE CRISTIANO
ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE RONALDO
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
- ELESSAR
- Navijam za: Pretjecanja
Isse šta ovi srbi rade u šesnaestercu?? svaku utakmicu neko vata balun rukom....
a i ovi suci gamad jedna, poništili čisti gol SAD-a za pobjedu 3-2...
a i ovi suci gamad jedna, poništili čisti gol SAD-a za pobjedu 3-2...
- Scuderia
- Moderator
Tako onda reci.Ferrari-BiH je napisao/la:Rekao sam vunderkind jer nisam imao druge rijeci u tom trenutku inspiracije (valjda toliko pratim nogomet da znam da nisu tinejdzeri), mada sam mislio i na Mullera, uglavnom shvatio si sta sam htio da kazem.

Ni "Svabe" ne znaju s podrucja EX YU nista, pa opet u prijenosu nikada nisam cuo da komentator veli Deko D jeko, Kaschar (Kacar), Pranic.... Znam da mnogi ne znaju ali mozes valjda cuti od drugih kako se pravilno kaze. Jbg.
---------------------------
Slovenija 2-2 SAD
Jbte, ovi Slovenci imaju vec 4 boda (

Bit ce zanimljivo pratiti i ovu skupinu.

- Schumy.d
- Legenda
Njemački jezik baš nije prelagan za čitati s tim svojim prijeglasima na samoglasnicima.
Tako isto Nijemci nemaju nikakve razlike između npr "č" i "ć", a i "ž" im nije najbliskiji. "Š" znaju jer imaju sch
Tako isto Nijemci nemaju nikakve razlike između npr "č" i "ć", a i "ž" im nije najbliskiji. "Š" znaju jer imaju sch
- Ferrari-BiH
- Veteran
Ako cemo sitnicariti...Scuderia je napisao/la:Tako onda reci.Ferrari-BiH je napisao/la:Rekao sam vunderkind jer nisam imao druge rijeci u tom trenutku inspiracije (valjda toliko pratim nogomet da znam da nisu tinejdzeri), mada sam mislio i na Mullera, uglavnom shvatio si sta sam htio da kazem.
I da....ne znaju svi njemacki, opusti se, nemoj zivce na to trositi.![]()
Ni "Svabe" ne znaju s podrucja EX YU nista, pa opet u prijenosu nikada nisam cuo da komentator veli Deko D jeko, Kaschar (Kacar), Pranic.... Znam da mnogi ne znaju ali mozes valjda cuti od drugih kako se pravilno kaze. Jbg.
---------------------------
Slovenija 2-2 SAD
Jbte, ovi Slovenci imaju vec 4 boda (![]()
), sanse 50% da odu dalje. Jer ako se ne varam, zadnju igraju protiv Engleza, a Englezi danas igraju protiv Alzira ( mislim da bi trebali pobijediti, jedino ako se opet ne desi iznenadjenje a la Schweiz) bit ce gusto za Slovence,jer Amerika bi mogla dobiti Alzir, to je zadnja tekma, ici ce na sve ili nista.
Bit ce zanimljivo pratiti i ovu skupinu.
Nisam cuo da kazu DŽeko (sa ž) vec DZeko (ovo slovo ne mogu napisati

Imas ti vecih problema od komentatora...a ako ti se ne svidja, gledaj na njemackoj televiziji
- Bara993
- Početnik
- Navijam za: Hamilton i McLaren
Meni još neide u glavu kako su nas ovi jadni Englezi tako nabušili u kvalifikacijama, a s Alžirom odigraju 0:0.Nismo valjda tako loši.
-
- Svjetski prvak
Chuck Norris je napisao/la:@FM
Luka Modrić kratko i jasno

@lux suti cucete neko.Prvo kazes kako stoper ne moze biti najbolji igrac ,a onda kazes da ipak moze

Vidic je covjek koji je u zadnjih 3-4 godine konstantno u vrhu sto se tice stopera i uz Terrya najbolji na svijetu.Koliko puta je Vidic izabran u neku najbolju ekipu Evrope ,a koliko Modric??
I molim vas nemojte pricati kako Modric ima jaku konkurenciju ,a Vidic nema jer to nije tacno....

- Scuderia
- Moderator
Imam li ?Ferrari-BiH je napisao/la:
Ako cemo sitnicariti...
Nisam cuo da kazu DŽeko (sa ž) vec DZeko (ovo slovo ne mogu napisati) Ili Salihamidzic.... Scud ne kenjaj
sala naravno
Imas ti vecih problema od komentatora...a ako ti se ne svidja, gledaj na njemackoj televiziji

Pravit cu se, da ovo nisam vidio.

------------------------------------------------------------------------------------------
A sada, ekskjuz mi..... odoh malo zahebavat Engleze.

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Modrić ima puno jaču kokurenciju i slabiju ekipu. Još mi je u sjećanju kaj je Torres napravio Vidiću na Old Traffordu.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

-
- Svjetski prvak
Ferdinand,Puyol,Terry,Carvalho,Gallas,Pique,Lucio itd ... slaba konkurencija?? Da bas....Dani je napisao/la:Modrić ima puno jaču kokurenciju i slabiju ekipu. Još mi je u sjećanju kaj je Torres napravio Vidiću na Old Traffordu.

- lux007
- Rezervni vozač
Sve je to lijepo i krasno ali pitaj kojeg god hoces trenera dali zeli da mu fali motor momcadi ili stoper pa ces cut odgovor 

THERE IS ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE CRISTIANO
-
- Svjetski prvak
Buraz caba tebi da u vezi imas Xavia ,Fabregasa i Iniestu ako nemas dobru odbranu .... Napad se ne moze nadavati golova koliko ovi u odbrani mogu primiti.Klasican primjer Real Madrid koji u vezi ima Alonsa,Kaku,Lassa koji su po meni odlicni igraci,na kraju krajeva ne bi ni bili u Realu da nisu dobri...al su u odbrani suplji Albiol,Arbeloa...lux007 je napisao/la:Sve je to lijepo i krasno ali pitaj kojeg god hoces trenera dali zeli da mu fali motor momcadi ili stoper pa ces cut odgovor