Bruno Senna

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Re: Bruno Senna

Post Postao/la Felipe Massa »

Joj vi uporedjujete Sennu i Algerusuaria.Pa Senna da ima onaj Toro Rosso vjerovatno bi se borio za bodove.To sto Senna ima 27 godina je sasvim nebito.Razlog zasto on ranije nije dosao u F1 je taj sto su mu poginuli i otac i stric u utrkama i porodica mu nije dala vise da se takmici ...
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Felipe Massa je napisao/la:Joj vi uporedjujete Sennu i Algerusuaria.Pa Senna da ima onaj Toro Rosso vjerovatno bi se borio za bodove.To sto Senna ima 27 godina je sasvim nebito.Razlog zasto on ranije nije dosao u F1 je taj sto su mu poginuli i otac i stric u utrkama i porodica mu nije dala vise da se takmici ...
Nemora značit. Možda bi bil slabiji od Algersuaria :D
Nadam se da će dobit priliku pa da pokaže
Michael is faster than you!!
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Po meni Senna ima jedino prezime i sponzore, dok ne dokaze suprotno ni u sto ga ne racunam
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Bibi
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Igor18 je napisao/la:
Felipe Massa je napisao/la:Joj vi uporedjujete Sennu i Algerusuaria.Pa Senna da ima onaj Toro Rosso vjerovatno bi se borio za bodove.To sto Senna ima 27 godina je sasvim nebito.Razlog zasto on ranije nije dosao u F1 je taj sto su mu poginuli i otac i stric u utrkama i porodica mu nije dala vise da se takmici ...
Nemora značit. Možda bi bil slabiji od Algersuaria :D
Nadam se da će dobit priliku pa da pokaže
Ma u Torro Rossu ne bi ni bolji vozaci od Senne osvajali bodove.Trenutno su Renault,Williams i Force India za klasu ispred njih.
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
BrunoS
Navijam za: F1 HR TrackMania Team

Post Postao/la BrunoS »

gringo73 je napisao/la:Nisu ga uzeli ni kao test vozača za 2009, a bio je slobodan. Kao što je schuey rekao, prerano je da bi se donosio ikakav zaključak...
Malo drukčije na to treba gledati. U predsezonskim testiranjima za sezonu 2009. Bruno je bio test vozač za Hondu prije nego su se Japanci odlučili za povlačenje, dakle nije da ga nitko nije htio. Nakon njihovog odlaska Bruno se odlučio da sačeka što će se desiti sa momčadi i nadao sa da bi mogao dobiti mjesto u novoj momčadi BrawnGP, no nije ga dobio, a ostala mjesta su se u međuvremenu već popunila. A opet da je dobio nakon toga neko mjesto test vozača u sezoni, šta bi radio :-k mjesto test vozača ionako je u današnjoj formuli 1 postao nezahvalan posao.

Umjesto toga Bruno je izabrao opciju odlaska u LMS seriju gdje je mogao aktivno utrkivati se, a opet naučiti i ponešto novo o utrkivanju. Mnogim je vozačima, uključujući i M.Schumachera, takva vrsta utrkivanja pomogla u daljnjem tijeku karijere.

Dakle pogrešno je reći da Brunu u sezoni 2009. nitko nije htio, a sa malo sreće mogao je postati već u sezoni 2009. i pravi vozač, a kasnije bi se pokazalo da bi sjedio u izuzetno konkurentnom bolidu i tko zna kakav bi se tad pokazao, no to je nešto o čemu je bespotrebno raspravljati, šta bi bilo da je bilo. Sad ima bolid kakav takav, njegovo je da pobjedi momčadskog kolegu i izvuče iz bolida maksimalne mogućnosti, a ostalo će sa vremenom doći ukoliko je Bruno uistinu vrhunski vozač.
slika

The yellow helmet has gone now, All that remains are the tyre marks on the asphalt A void in our hearts and the memories

slika
pospani gad
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernanda Alonsa
Kontakt:

Post Postao/la pospani gad »

schuey je napisao/la:
sunseeker je napisao/la:
pospani gad je napisao/la:Znam da ću zvučati čudno/preambciozno, ali po meni je Bruno tihi najrookie utrke u Bahreinu. Zato što je uspio voziti duže od "testiranih" Virgina ( Karuna neću računat' - on ovaj vikend nije imao nikakve prilike za konkurirati momčadskom kolegi ).

Za mene je to mali uspjeh kod Brune Senna i pozitivan pokazatelj, da će se mali Senna truditi pokazati što umije. Sretno mu bilo.
senna uopće nije loš, dapače! još kad se uzme u obzir kad je počeo voziti......vidi se čije krvi ima.....
a kaj je to vanredno napravio? to koda kažeš da Ralf nije bio prvu trku loš jel se vidi čije krvi ima,ma daj,to nema veze s vezom,kaj ga već dižete u nebesa :roll:
Evo, malo se kasno uključujem. Griješiš schuey, grdno griješiš. Nisam ja tu mladoga Sennu dizao u nebesa, niti najavljivao neke kolosalne buduće događaje koje bi Bruno mogao ostvariti ( može biti da on nikada neće pobjediti u GP utrci ).
Ja sam mislio-napisao-podrazumjevao, da je Bruno odlično odvezao, koliko je mogao sa HRT-om, prvih ( ne znam koliko ) debitantskih krugova i da je nadmašio Virgin GP. Dakle, nisam ništa najavljivao i dizao "malog" Sennu u nebesa. Zaboravio sam pohvaliti poteze Heikkija u novom Lotusu, kada se doslovno borio sa Nicom Hulkenbergom u premoćnom Williamsu - u odnosu na mogućnosti Heikkijevog bolida. Idem ga sada pohvaliti na njegov thread. :biggrin:
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem. :biggrin:
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

pospani gad je napisao/la:
Evo, malo se kasno uključujem. Griješiš schuey, grdno griješiš. Nisam ja tu mladoga Sennu dizao u nebesa, niti najavljivao neke kolosalne buduće događaje koje bi Bruno mogao ostvariti ( može biti da on nikada neće pobjediti u GP utrci ).
Ja sam mislio-napisao-podrazumjevao, da je Bruno odlično odvezao, koliko je mogao sa HRT-om, prvih ( ne znam koliko ) debitantskih krugova i da je nadmašio Virgin GP. Dakle, nisam ništa najavljivao i dizao "malog" Sennu u nebesa. Zaboravio sam pohvaliti poteze Heikkija u novom Lotusu, kada se doslovno borio sa Nicom Hulkenbergom u premoćnom Williamsu - u odnosu na mogućnosti Heikkijevog bolida. Idem ga sada pohvaliti na njegov thread. :biggrin:

tak već da :biggrin: onda sam ja krivo razumio i već sam vidio kak ga se uzdiže a još nije ni počeo voziti zapravo ;) ok,glavno da se razumijemo :D
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
pospani gad
Veteran
Veteran
Kontakt:

OK, schuey. Kužimo se......

P.S. Netko od moderatora, mogao bi i obrisati ovaj post, smatravši ga suvišnim.... ali OK... neću se ljutiti..... :gori: ...... ovaj put..... :biggrin:

schuey-a kaj ja nisam mod? hahhahaha
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Silver_Neelsen
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la Silver_Neelsen »

Dobar je 'mali' Senna. Sviđa mi se kao osoba. Koliko sam pratio intervjue i slično. On i Chandhok ^^.
Bibi
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Senna se nada da ce zavrsiti utrku!
http://www.autosport.com/news/report.php/id/82448" onclick="window.open(this.href);return false;
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Oće oće. Sam neznam na koju foru :D
Michael is faster than you!!
BrunoS

Post Postao/la BrunoS »

Igor18 je napisao/la:Oće oće. Sam neznam na koju foru :D
Ako nemaš šta pametno napisati bolje onda nemoj ništa ;)

Jedan mali intervju sa Brunom

http://www.f1pulse.com/features/senna_w ... ticle.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
slika

The yellow helmet has gone now, All that remains are the tyre marks on the asphalt A void in our hearts and the memories

slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Jel netko zna što se sa Sennom dogodilo. Jel izletio il je opet neki kvar imao? Ništa nisu prikazali u prijenosu. :|
slika
BrunoS

Post Postao/la BrunoS »

Po Live izvješću sa utrke na stranici autosport.com čini se kako je Bruno imao kvar na bolidu, jer kako oni kažu samo je stao na stazi.

Lap 6: Bruno Senna has stopped out on the circuit. The Brazilian would appear to be out of the race
slika

slika
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Bruno vozio ujakov bolid.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BMD6tS_H ... re=related[/youtube]
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
pospani gad
Veteran
Veteran
Kontakt:

pospani gad je napisao/la:OK, schuey. Kužimo se......

P.S. Netko od moderatora, mogao bi i obrisati ovaj post, smatravši ga suvišnim.... ali OK... neću se ljutiti..... :gori: ...... ovaj put..... :biggrin:

schuey-a kaj ja nisam mod? hahhahaha
Tek sam danas vidio tvoj potpis u svome postu, schuey.... :biggrin:

Pa, naravno da si moderator, tebe se najviše bojim..... :mrgreen: ..... hahahahahaha......

Nadam se da će Giancarlo Fisichella upasti na mjesto test-vozača -petkom, kako bi pomogao Indijcu i Brazilcu. A prije svega sa povratnim informacijama za Hispaniu. Bolje on nego Christian Klien.

A da uzmu Jacquesa Villeneuva?! :biggrin:
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Danas se desilo nesto sto se desavalo prije nekih 20-ak godina.Jedan Senna u Monacu.
slika

Vleki
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la Vleki »

Da i izgleda da je brži od indijca, bar u monacu što je lijepo za čut ;)
Od početka do kraja, u dobru i u zlu, uvjek vjeran Schumy-ju.
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor

Post Postao/la K1M1 »

Da, odličan krug je napravio danas. Na slobodnim treninzima se nikako nisu mogli spustit ispod 1:19.7. Chandhok na kvalama 1:19.5, a bruno 1:18.5, čitavu sekundu je negdje pronašao. 8) Ako ništa, barem je lijepo za vidjet. :)
Tim vremenom je zaostao za vodećim u Q1 'samo' 3.7 sek, što je nakon što su u prošlim trkama zaostajali oko 5,6 sec ipak veliki napredak za HRT. E sad, dal su oni nešto uspijeli ubrzat bolid il je to samo zbog specifičnog monaca, vidjet cemo u turskoj...
slika
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Kakva Turska tamo nemaju šanse. Pa taj bolid je sporiji od nižih serija. Trebali su uzeti barem Reynard šasiju ,a ne ovo sranje .

slika
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

K1M1 je napisao/la:Da, odličan krug je napravio danas. Na slobodnim treninzima se nikako nisu mogli spustit ispod 1:19.7. Chandhok na kvalama 1:19.5, a bruno 1:18.5, čitavu sekundu je negdje pronašao. 8) Ako ništa, barem je lijepo za vidjet. :)
Tim vremenom je zaostao za vodećim u Q1 'samo' 3.7 sek, što je nakon što su u prošlim trkama zaostajali oko 5,6 sec ipak veliki napredak za HRT. E sad, dal su oni nešto uspijeli ubrzat bolid il je to samo zbog specifičnog monaca, vidjet cemo u turskoj...
Ma geni su cudo... Isto tako jedan drugi Senna je razbijao svoje protivnike po sekundu i vise u Monaku.Ne kazem da ce ovaj biti kao i Ayrton ,ali vidi se da nesto ima.
slika

Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Ma veliki je pritisak na njemu , kao i velika očekivanja.

slika
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

K1M1 je napisao/la:Da, odličan krug je napravio danas. Na slobodnim treninzima se nikako nisu mogli spustit ispod 1:19.7. Chandhok na kvalama 1:19.5, a bruno 1:18.5, čitavu sekundu je negdje pronašao. 8) Ako ništa, barem je lijepo za vidjet. :)
Pronašao je u novim djelovima koji su ugrađeni samo na njegov bolid. Baš i Bruno govori da mu je to omogućilo da vozi prirodnije, i da je bolid "živnio". Kad smo kod tih djelova, Bernie je nešto izjavio (nisam čitao cijeli razgovor) da bi HRT mogao otpasti iz prvenstva iza Canade (li prije) baš zbog nedostatka djelova... :roll:
slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor

Post Postao/la K1M1 »

Jel netko zna što je bilo s njim? imao je solidnu utrku, bio ispred trullija, chandhoka, di grassija, i onda samo parkirao u boks. :?
slika
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

K1M1 je napisao/la:Jel netko zna što je bilo s njim? imao je solidnu utrku, bio ispred trullija, chandhoka, di grassija, i onda samo parkirao u boks. :?
Problemi sa hidraulikom.
slika
Odgovori