Bruno Senna
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Re: Bruno Senna
Joj vi uporedjujete Sennu i Algerusuaria.Pa Senna da ima onaj Toro Rosso vjerovatno bi se borio za bodove.To sto Senna ima 27 godina je sasvim nebito.Razlog zasto on ranije nije dosao u F1 je taj sto su mu poginuli i otac i stric u utrkama i porodica mu nije dala vise da se takmici ...

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Nemora značit. Možda bi bil slabiji od AlgersuariaFelipe Massa je napisao/la:Joj vi uporedjujete Sennu i Algerusuaria.Pa Senna da ima onaj Toro Rosso vjerovatno bi se borio za bodove.To sto Senna ima 27 godina je sasvim nebito.Razlog zasto on ranije nije dosao u F1 je taj sto su mu poginuli i otac i stric u utrkama i porodica mu nije dala vise da se takmici ...

Nadam se da će dobit priliku pa da pokaže
Michael is faster than you!!
- Ferrari-BiH
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
Po meni Senna ima jedino prezime i sponzore, dok ne dokaze suprotno ni u sto ga ne racunam
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Ma u Torro Rossu ne bi ni bolji vozaci od Senne osvajali bodove.Trenutno su Renault,Williams i Force India za klasu ispred njih.Igor18 je napisao/la:Nemora značit. Možda bi bil slabiji od AlgersuariaFelipe Massa je napisao/la:Joj vi uporedjujete Sennu i Algerusuaria.Pa Senna da ima onaj Toro Rosso vjerovatno bi se borio za bodove.To sto Senna ima 27 godina je sasvim nebito.Razlog zasto on ranije nije dosao u F1 je taj sto su mu poginuli i otac i stric u utrkama i porodica mu nije dala vise da se takmici ...
Nadam se da će dobit priliku pa da pokaže
Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- BrunoS
- Navijam za: F1 HR TrackMania Team
Malo drukčije na to treba gledati. U predsezonskim testiranjima za sezonu 2009. Bruno je bio test vozač za Hondu prije nego su se Japanci odlučili za povlačenje, dakle nije da ga nitko nije htio. Nakon njihovog odlaska Bruno se odlučio da sačeka što će se desiti sa momčadi i nadao sa da bi mogao dobiti mjesto u novoj momčadi BrawnGP, no nije ga dobio, a ostala mjesta su se u međuvremenu već popunila. A opet da je dobio nakon toga neko mjesto test vozača u sezoni, šta bi radiogringo73 je napisao/la:Nisu ga uzeli ni kao test vozača za 2009, a bio je slobodan. Kao što je schuey rekao, prerano je da bi se donosio ikakav zaključak...

Umjesto toga Bruno je izabrao opciju odlaska u LMS seriju gdje je mogao aktivno utrkivati se, a opet naučiti i ponešto novo o utrkivanju. Mnogim je vozačima, uključujući i M.Schumachera, takva vrsta utrkivanja pomogla u daljnjem tijeku karijere.
Dakle pogrešno je reći da Brunu u sezoni 2009. nitko nije htio, a sa malo sreće mogao je postati već u sezoni 2009. i pravi vozač, a kasnije bi se pokazalo da bi sjedio u izuzetno konkurentnom bolidu i tko zna kakav bi se tad pokazao, no to je nešto o čemu je bespotrebno raspravljati, šta bi bilo da je bilo. Sad ima bolid kakav takav, njegovo je da pobjedi momčadskog kolegu i izvuče iz bolida maksimalne mogućnosti, a ostalo će sa vremenom doći ukoliko je Bruno uistinu vrhunski vozač.

The yellow helmet has gone now, All that remains are the tyre marks on the asphalt A void in our hearts and the memories

- pospani gad
- Veteran
- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
Evo, malo se kasno uključujem. Griješiš schuey, grdno griješiš. Nisam ja tu mladoga Sennu dizao u nebesa, niti najavljivao neke kolosalne buduće događaje koje bi Bruno mogao ostvariti ( može biti da on nikada neće pobjediti u GP utrci ).schuey je napisao/la:a kaj je to vanredno napravio? to koda kažeš da Ralf nije bio prvu trku loš jel se vidi čije krvi ima,ma daj,to nema veze s vezom,kaj ga već dižete u nebesasunseeker je napisao/la:senna uopće nije loš, dapače! još kad se uzme u obzir kad je počeo voziti......vidi se čije krvi ima.....pospani gad je napisao/la:Znam da ću zvučati čudno/preambciozno, ali po meni je Bruno tihi najrookie utrke u Bahreinu. Zato što je uspio voziti duže od "testiranih" Virgina ( Karuna neću računat' - on ovaj vikend nije imao nikakve prilike za konkurirati momčadskom kolegi ).
Za mene je to mali uspjeh kod Brune Senna i pozitivan pokazatelj, da će se mali Senna truditi pokazati što umije. Sretno mu bilo.
Ja sam mislio-napisao-podrazumjevao, da je Bruno odlično odvezao, koliko je mogao sa HRT-om, prvih ( ne znam koliko ) debitantskih krugova i da je nadmašio Virgin GP. Dakle, nisam ništa najavljivao i dizao "malog" Sennu u nebesa. Zaboravio sam pohvaliti poteze Heikkija u novom Lotusu, kada se doslovno borio sa Nicom Hulkenbergom u premoćnom Williamsu - u odnosu na mogućnosti Heikkijevog bolida. Idem ga sada pohvaliti na njegov thread.

Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.

- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
pospani gad je napisao/la:
Evo, malo se kasno uključujem. Griješiš schuey, grdno griješiš. Nisam ja tu mladoga Sennu dizao u nebesa, niti najavljivao neke kolosalne buduće događaje koje bi Bruno mogao ostvariti ( može biti da on nikada neće pobjediti u GP utrci ).
Ja sam mislio-napisao-podrazumjevao, da je Bruno odlično odvezao, koliko je mogao sa HRT-om, prvih ( ne znam koliko ) debitantskih krugova i da je nadmašio Virgin GP. Dakle, nisam ništa najavljivao i dizao "malog" Sennu u nebesa. Zaboravio sam pohvaliti poteze Heikkija u novom Lotusu, kada se doslovno borio sa Nicom Hulkenbergom u premoćnom Williamsu - u odnosu na mogućnosti Heikkijevog bolida. Idem ga sada pohvaliti na njegov thread.
tak već da

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- pospani gad
- Veteran
- Kontakt:
OK, schuey. Kužimo se......
P.S. Netko od moderatora, mogao bi i obrisati ovaj post, smatravši ga suvišnim.... ali OK... neću se ljutiti.....
...... ovaj put..... 
schuey-a kaj ja nisam mod? hahhahaha
P.S. Netko od moderatora, mogao bi i obrisati ovaj post, smatravši ga suvišnim.... ali OK... neću se ljutiti.....

Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 

- Silver_Neelsen
- Navijam za: Nikoga
Dobar je 'mali' Senna. Sviđa mi se kao osoba. Koliko sam pratio intervjue i slično. On i Chandhok ^^.
- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Senna se nada da ce zavrsiti utrku!
http://www.autosport.com/news/report.php/id/82448" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autosport.com/news/report.php/id/82448" onclick="window.open(this.href);return false;
Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
- BrunoS
Ako nemaš šta pametno napisati bolje onda nemoj ništaIgor18 je napisao/la:Oće oće. Sam neznam na koju foru

Jedan mali intervju sa Brunom
http://www.f1pulse.com/features/senna_w ... ticle.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

The yellow helmet has gone now, All that remains are the tyre marks on the asphalt A void in our hearts and the memories

- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
Jel netko zna što se sa Sennom dogodilo. Jel izletio il je opet neki kvar imao? Ništa nisu prikazali u prijenosu. 

- BrunoS
Po Live izvješću sa utrke na stranici autosport.com čini se kako je Bruno imao kvar na bolidu, jer kako oni kažu samo je stao na stazi.
Lap 6: Bruno Senna has stopped out on the circuit. The Brazilian would appear to be out of the race
Lap 6: Bruno Senna has stopped out on the circuit. The Brazilian would appear to be out of the race

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Bruno vozio ujakov bolid.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BMD6tS_H ... re=related[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BMD6tS_H ... re=related[/youtube]
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- pospani gad
- Veteran
- Kontakt:
Tek sam danas vidio tvoj potpis u svome postu, schuey....pospani gad je napisao/la:OK, schuey. Kužimo se......
P.S. Netko od moderatora, mogao bi i obrisati ovaj post, smatravši ga suvišnim.... ali OK... neću se ljutiti........... ovaj put.....

Pa, naravno da si moderator, tebe se najviše bojim.....

Nadam se da će Giancarlo Fisichella upasti na mjesto test-vozača -petkom, kako bi pomogao Indijcu i Brazilcu. A prije svega sa povratnim informacijama za Hispaniu. Bolje on nego Christian Klien.
A da uzmu Jacquesa Villeneuva?!

-
- Svjetski prvak
Danas se desilo nesto sto se desavalo prije nekih 20-ak godina.Jedan Senna u Monacu.

-
- Test vozač
- Navijam za: Michaela Schumachera
Da i izgleda da je brži od indijca, bar u monacu što je lijepo za čut 

Od početka do kraja, u dobru i u zlu, uvjek vjeran Schumy-ju.
- K1M1
- HNL kladionica majstor
Da, odličan krug je napravio danas. Na slobodnim treninzima se nikako nisu mogli spustit ispod 1:19.7. Chandhok na kvalama 1:19.5, a bruno 1:18.5, čitavu sekundu je negdje pronašao.
Ako ništa, barem je lijepo za vidjet.
Tim vremenom je zaostao za vodećim u Q1 'samo' 3.7 sek, što je nakon što su u prošlim trkama zaostajali oko 5,6 sec ipak veliki napredak za HRT. E sad, dal su oni nešto uspijeli ubrzat bolid il je to samo zbog specifičnog monaca, vidjet cemo u turskoj...

Tim vremenom je zaostao za vodećim u Q1 'samo' 3.7 sek, što je nakon što su u prošlim trkama zaostajali oko 5,6 sec ipak veliki napredak za HRT. E sad, dal su oni nešto uspijeli ubrzat bolid il je to samo zbog specifičnog monaca, vidjet cemo u turskoj...

- Dani
- Legenda
Kakva Turska tamo nemaju šanse. Pa taj bolid je sporiji od nižih serija. Trebali su uzeti barem Reynard šasiju ,a ne ovo sranje .

-
- Svjetski prvak
Ma geni su cudo... Isto tako jedan drugi Senna je razbijao svoje protivnike po sekundu i vise u Monaku.Ne kazem da ce ovaj biti kao i Ayrton ,ali vidi se da nesto ima.K1M1 je napisao/la:Da, odličan krug je napravio danas. Na slobodnim treninzima se nikako nisu mogli spustit ispod 1:19.7. Chandhok na kvalama 1:19.5, a bruno 1:18.5, čitavu sekundu je negdje pronašao.Ako ništa, barem je lijepo za vidjet.
![]()

- Dani
- Legenda
Ma veliki je pritisak na njemu , kao i velika očekivanja.

- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Pronašao je u novim djelovima koji su ugrađeni samo na njegov bolid. Baš i Bruno govori da mu je to omogućilo da vozi prirodnije, i da je bolid "živnio". Kad smo kod tih djelova, Bernie je nešto izjavio (nisam čitao cijeli razgovor) da bi HRT mogao otpasti iz prvenstva iza Canade (li prije) baš zbog nedostatka djelova...K1M1 je napisao/la:Da, odličan krug je napravio danas. Na slobodnim treninzima se nikako nisu mogli spustit ispod 1:19.7. Chandhok na kvalama 1:19.5, a bruno 1:18.5, čitavu sekundu je negdje pronašao.Ako ništa, barem je lijepo za vidjet.
![]()

- K1M1
- HNL kladionica majstor
Jel netko zna što je bilo s njim? imao je solidnu utrku, bio ispred trullija, chandhoka, di grassija, i onda samo parkirao u boks. 

- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Problemi sa hidraulikom.K1M1 je napisao/la:Jel netko zna što je bilo s njim? imao je solidnu utrku, bio ispred trullija, chandhoka, di grassija, i onda samo parkirao u boks.