Robert Kubica [#88]

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Re: Robert Kubica

Post Postao/la Scuderia »

Boullier o Kubici.
KLIK
slika
pospani gad
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Fernanda Alonsa
Kontakt:

Post Postao/la pospani gad »

Scuderia je napisao/la:Boullier o Kubici.
KLIK
Ma, mogu biti presretni što je Robert u "francuskoj" ekipi. Inače bi bili u banani i boje na bolidu im bile u skladu sa tim južnim voćem. Pitanje je da li će "Renault" nastaviti ulagati u razvoj ove godine istim tempom kao i glavni rivali..... ??
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem. :biggrin:
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Kubica: Ne razmišljam o Ferrariju!
Iako se Kubica spominjao u kontekstu Ferrarija i uoči sezone, nakon odlaska Kimija Räikkönena, u upražnjeno je mjesto talijanske momčadi uskočio Fernando Alonso

Poljski vozač Renaultove F1 momčadi Robert Kubica (25) odbacio je medijska nagađanja o mogućem prelasku u redove Ferrarija...

Iako se Kubica spominjao u kontekstu Ferrarija i uoči sezone, nakon odlaska Kimija Räikkönena, u upražnjeno je mjesto talijanske momčadi uskočio bivši dvostruki svjetski prvak Fernando Alonso, te se tako priključio Brazilcu Felipeu Massi.

Kubica je tako uoči sezone iz redova BMW-a prešao u redove Renaulta, ali nagađanja nisu prestala, te se ponovo njegovo ime spominje u Ferrarijevim planovima, od sljedeće sezone umjesto Masse.

- Vidjet ćemo. Zasad je prerano o tome pričati. U ovom trenutku ne razmišljam niti sekunde o sljedećoj godini – objasnio je Kubica uoči Velike nagrade Kine, četvrte ovosezonske utrke Formule 1 koja je na rasporedu nadolazeće nedjelje.
IZVOR: SN

Ipak je moguće...
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Schumy.d je napisao/la:
Kubica: Ne razmišljam o Ferrariju!
Iako se Kubica spominjao u kontekstu Ferrarija i uoči sezone, nakon odlaska Kimija Räikkönena, u upražnjeno je mjesto talijanske momčadi uskočio Fernando Alonso

Poljski vozač Renaultove F1 momčadi Robert Kubica (25) odbacio je medijska nagađanja o mogućem prelasku u redove Ferrarija...

Iako se Kubica spominjao u kontekstu Ferrarija i uoči sezone, nakon odlaska Kimija Räikkönena, u upražnjeno je mjesto talijanske momčadi uskočio bivši dvostruki svjetski prvak Fernando Alonso, te se tako priključio Brazilcu Felipeu Massi.

Kubica je tako uoči sezone iz redova BMW-a prešao u redove Renaulta, ali nagađanja nisu prestala, te se ponovo njegovo ime spominje u Ferrarijevim planovima, od sljedeće sezone umjesto Masse.

- Vidjet ćemo. Zasad je prerano o tome pričati. U ovom trenutku ne razmišljam niti sekunde o sljedećoj godini – objasnio je Kubica uoči Velike nagrade Kine, četvrte ovosezonske utrke Formule 1 koja je na rasporedu nadolazeće nedjelje.
IZVOR: SN

Ipak je moguće...
...moguće je sve...ali samo do trenutka kada Massa potpiše novi ugovor...a ako ga ne potpiše ovakvih i slićnih vijesti će biti za još neke vozaće...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Schumy.d
Legenda
Legenda

Ma znam, sve to stoji. Ali s obzirom da su i Alonso i Kubica jako dobri prijatelji, po meni je to dosta izvjesno. Sad je samo na MAssi kako će odvoziti ovu sezonu.
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Schumy.d je napisao/la:Ma znam, sve to stoji. Ali s obzirom da su i Alonso i Kubica jako dobri prijatelji, po meni je to dosta izvjesno. Sad je samo na MAssi kako će odvoziti ovu sezonu.
A tek onda cu mrziti ovog plemica, ako dovede Kubicu :?
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
kubica_f1fanaticos
Navijam za: Roberta Kubicu i Kamuia

Post Postao/la kubica_f1fanaticos »

kvalema baš nisam zadovoljan ali kubici ta staza baš ne odgovara....al nadam se da če bit bodova...a mogao bi i podij doć.....nek se ponovi australija
"Sanjao sam o Formuli 1 ali bilo je teško.Za mene to nije bila realna mogućnost."Robert Kubica
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Mislim da je danas Kubica izvukao maksimum.Ono u Maleziji je bio splet raznih okolnosti.Ali mislim da ce Renault sve vise prilaziti Mercedesu kako se sezona bude odmicala.
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Ferrari-BiH je napisao/la:
Schumy.d je napisao/la:Ma znam, sve to stoji. Ali s obzirom da su i Alonso i Kubica jako dobri prijatelji, po meni je to dosta izvjesno. Sad je samo na MAssi kako će odvoziti ovu sezonu.
Massa je gotov,a priča se za Vettela da bi trebao u Ferrari,tj isto kako se pričalo svojedobno za Alonsov predugovor tako je i za ovoga,ma prekomplicirano je to još,tek je počela sezona :D
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

schuey je napisao/la:
Ferrari-BiH je napisao/la:
Massa je gotov,a priča se za Vettela da bi trebao u Ferrari,tj isto kako se pričalo svojedobno za Alonsov predugovor tako je i za ovoga,ma prekomplicirano je to još,tek je počela sezona :D
Imas nekakav link ili samo nagadjas? [-( :biggrin:
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Felipe Massa je napisao/la: Imas nekakav link ili samo nagadjas? [-( :biggrin:
bili su linkovi i tu na forumu još početkom prošle godine,naravno,priča je zapravo počela njegovom prvom pobjedom,a gdje ima dima ima i vatre :biggrin:

recimo sad sam iskopo njegove izjave kako bi volio voziti za njih,samo neke u nizu,ma ima ih na bacanje

http://allenonf1.wordpress.com/2009/03/ ... ari-dream/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.jamesallenonf1.com/2009/08/v ... extension/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.crash.net/f1/News/158216/1/v ... offer.html" onclick="window.open(this.href);return false;

pa link di je produžio ugovor sa RB,naravno,zbog forme
http://www.jamesallenonf1.com/2009/08/v ... extension/" onclick="window.open(this.href);return false;

jedino kaj nemogu sad naći di je ono da je potpisao svojevrstan predugovor ali sam siguran da sam negdje na to naletio ;)
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Bibi
HNL kladionica velemajstor
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Jos jedna odlicna utrka za Kubicu,vec je dokazao da ovi rezultati nisu splet okolnosti i da ima brzinu u utrkama.Bravo Robert =D>
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

a kako se čini i Renault je dobar, sto je pokazao danas Petrov sa isto tako solidnim 7. mjestom.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Ricxpa je napisao/la:a kako se čini i Renault je dobar, sto je pokazao danas Petrov sa isto tako solidnim 7. mjestom.
Dižu se, i to značajno. :thumbup:
elf
Ekipni prvak F1 kladionice 2010.
Ekipni prvak F1 kladionice 2010.
Navijam za: Lotus F1 team

Post Postao/la elf »

bravo za Kubicu jos malo brzine u renaultu i postolje zagarantovano...
slika
slika
BigBoss
Navijam za: Hakiranje f1-hr foruma

Post Postao/la BigBoss »

realno po brzini bolida kubica je trebao završti 9. ..ali to robert kubica-najbolji
kad sad dođe europa renault će doć s novim komponentama bolida..i bit će svega :D
fenomeno
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la fenomeno »

http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86" onclick="window.open(this.href);return false;

Kubica o utrci
fenomeno
Početnik
Početnik

http://f1.gpupdate.net/en/formula-1-new ... ays-lopez/" onclick="window.open(this.href);return false;

Kubica budući svjetski prvak?
BigBoss

Post Postao/la BigBoss »

fenomeno je napisao/la:http://f1.gpupdate.net/en/formula-1-new ... ays-lopez/

zašto ne?..možda ne ove sezone, ali sigurno sljedeće
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

BigBoss je napisao/la:

nebi reko da sigurno sljedeće jer puno ovisi o momčadi i bolidu koji će imati.
ali u budućnosti bližoj ili daljnjoj vrlo vjerovatno, ništa nije sigurno ali potencijala za postati svjetskim prvakom ima
Michael is faster than you!!
BigBoss

Post Postao/la BigBoss »

Igor18 je napisao/la:
BigBoss je napisao/la:

nebi reko da sigurno sljedeće jer puno ovisi o momčadi i bolidu koji će imati.
ali u budućnosti bližoj ili daljnjoj vrlo vjerovatno, ništa nije sigurno ali potencijala za postati svjetskim prvakom ima
još ako pređe u ferrari mmmmm :D
Piquet stari
Početnik
Početnik
Navijam za: Robert Kubica

Post Postao/la Piquet stari »

Loša utrka danas za Kubicu. Loš start, naguravanje sa Masom, sudar sa Kobajašijem koji je oštetio auto (kaže da je nakon toga imao podupravljanje) i gotovo - zapečaćena sudbina na stazi na kojoj se ne može pretjecati.
Kubica obično dobro starta - primjetio sam da skoro uvijek ide odmah na unutrašnju stranu prvog zavoja, ali ovaj put mu se to nije isplatilo, prošli ga sa vanjske strane...
BigBoss

Post Postao/la BigBoss »

Piquet stari je napisao/la:Loša utrka danas za Kubicu. Loš start, naguravanje sa Masom, sudar sa Kobajašijem koji je oštetio auto (kaže da je nakon toga imao podupravljanje) i gotovo - zapečaćena sudbina na stazi na kojoj se ne može pretjecati.
Kubica obično dobro starta - primjetio sam da skoro uvijek ide odmah na unutrašnju stranu prvog zavoja, ali ovaj put mu se to nije isplatilo, prošli ga sa vanjske strane...
i prije viknda je izjavio da previše ne očekuje od španjolske, ali na kvala je iznenadio, a danas je imao peh i gotovo
probat ćemo što prije zaboraviti ovaj vikend ;D
fenomeno
Početnik
Početnik

http://www.autosport.com/news/report.php/id/83493" onclick="window.open(this.href);return false;

Misli da je brži od očekivanja
pruga prugica
Navijam za: Kubica-Sutil-Webber-Petro

Post Postao/la pruga prugica »

8. mjesto je sjajno u suhoj utrci.4 nova boda su tu :D .Da nije bilo onakvih problrma na startu,mislim da bi bio 6.No i ovako svaka čast.Monako...,ako bude kiše tko zna....Baš bi htio da se ponovi 1996. sa 3 završena vozača (Kubica 1.,Petrov 2.,Sutil 3.) :D :D
Odgovori