Robert Kubica [#88]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
- pospani gad
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
Re: Robert Kubica
Ma, mogu biti presretni što je Robert u "francuskoj" ekipi. Inače bi bili u banani i boje na bolidu im bile u skladu sa tim južnim voćem. Pitanje je da li će "Renault" nastaviti ulagati u razvoj ove godine istim tempom kao i glavni rivali..... ??Scuderia je napisao/la:Boullier o Kubici.
KLIK
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.

Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.

- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
IZVOR: SNKubica: Ne razmišljam o Ferrariju!
Iako se Kubica spominjao u kontekstu Ferrarija i uoči sezone, nakon odlaska Kimija Räikkönena, u upražnjeno je mjesto talijanske momčadi uskočio Fernando Alonso
Poljski vozač Renaultove F1 momčadi Robert Kubica (25) odbacio je medijska nagađanja o mogućem prelasku u redove Ferrarija...
Iako se Kubica spominjao u kontekstu Ferrarija i uoči sezone, nakon odlaska Kimija Räikkönena, u upražnjeno je mjesto talijanske momčadi uskočio bivši dvostruki svjetski prvak Fernando Alonso, te se tako priključio Brazilcu Felipeu Massi.
Kubica je tako uoči sezone iz redova BMW-a prešao u redove Renaulta, ali nagađanja nisu prestala, te se ponovo njegovo ime spominje u Ferrarijevim planovima, od sljedeće sezone umjesto Masse.
- Vidjet ćemo. Zasad je prerano o tome pričati. U ovom trenutku ne razmišljam niti sekunde o sljedećoj godini – objasnio je Kubica uoči Velike nagrade Kine, četvrte ovosezonske utrke Formule 1 koja je na rasporedu nadolazeće nedjelje.
Ipak je moguće...
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...moguće je sve...ali samo do trenutka kada Massa potpiše novi ugovor...a ako ga ne potpiše ovakvih i slićnih vijesti će biti za još neke vozaće...Schumy.d je napisao/la:IZVOR: SNKubica: Ne razmišljam o Ferrariju!
Iako se Kubica spominjao u kontekstu Ferrarija i uoči sezone, nakon odlaska Kimija Räikkönena, u upražnjeno je mjesto talijanske momčadi uskočio Fernando Alonso
Poljski vozač Renaultove F1 momčadi Robert Kubica (25) odbacio je medijska nagađanja o mogućem prelasku u redove Ferrarija...
Iako se Kubica spominjao u kontekstu Ferrarija i uoči sezone, nakon odlaska Kimija Räikkönena, u upražnjeno je mjesto talijanske momčadi uskočio bivši dvostruki svjetski prvak Fernando Alonso, te se tako priključio Brazilcu Felipeu Massi.
Kubica je tako uoči sezone iz redova BMW-a prešao u redove Renaulta, ali nagađanja nisu prestala, te se ponovo njegovo ime spominje u Ferrarijevim planovima, od sljedeće sezone umjesto Masse.
- Vidjet ćemo. Zasad je prerano o tome pričati. U ovom trenutku ne razmišljam niti sekunde o sljedećoj godini – objasnio je Kubica uoči Velike nagrade Kine, četvrte ovosezonske utrke Formule 1 koja je na rasporedu nadolazeće nedjelje.
Ipak je moguće...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- Schumy.d
- Legenda
Ma znam, sve to stoji. Ali s obzirom da su i Alonso i Kubica jako dobri prijatelji, po meni je to dosta izvjesno. Sad je samo na MAssi kako će odvoziti ovu sezonu.
- Ferrari-BiH
- Veteran
A tek onda cu mrziti ovog plemica, ako dovede KubicuSchumy.d je napisao/la:Ma znam, sve to stoji. Ali s obzirom da su i Alonso i Kubica jako dobri prijatelji, po meni je to dosta izvjesno. Sad je samo na MAssi kako će odvoziti ovu sezonu.

¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
-
- Navijam za: Roberta Kubicu i Kamuia
kvalema baš nisam zadovoljan ali kubici ta staza baš ne odgovara....al nadam se da če bit bodova...a mogao bi i podij doć.....nek se ponovi australija
"Sanjao sam o Formuli 1 ali bilo je teško.Za mene to nije bila realna mogućnost."Robert Kubica
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Mislim da je danas Kubica izvukao maksimum.Ono u Maleziji je bio splet raznih okolnosti.Ali mislim da ce Renault sve vise prilaziti Mercedesu kako se sezona bude odmicala.

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
Massa je gotov,a priča se za Vettela da bi trebao u Ferrari,tj isto kako se pričalo svojedobno za Alonsov predugovor tako je i za ovoga,ma prekomplicirano je to još,tek je počela sezonaFerrari-BiH je napisao/la:A tek onda cu mrziti ovog plemica, ako dovede KubicuSchumy.d je napisao/la:Ma znam, sve to stoji. Ali s obzirom da su i Alonso i Kubica jako dobri prijatelji, po meni je to dosta izvjesno. Sad je samo na MAssi kako će odvoziti ovu sezonu.

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Imas nekakav link ili samo nagadjas?schuey je napisao/la:Massa je gotov,a priča se za Vettela da bi trebao u Ferrari,tj isto kako se pričalo svojedobno za Alonsov predugovor tako je i za ovoga,ma prekomplicirano je to još,tek je počela sezonaFerrari-BiH je napisao/la:A tek onda cu mrziti ovog plemica, ako dovede KubicuSchumy.d je napisao/la:Ma znam, sve to stoji. Ali s obzirom da su i Alonso i Kubica jako dobri prijatelji, po meni je to dosta izvjesno. Sad je samo na MAssi kako će odvoziti ovu sezonu.

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
bili su linkovi i tu na forumu još početkom prošle godine,naravno,priča je zapravo počela njegovom prvom pobjedom,a gdje ima dima ima i vatreFelipe Massa je napisao/la: Imas nekakav link ili samo nagadjas?![]()

recimo sad sam iskopo njegove izjave kako bi volio voziti za njih,samo neke u nizu,ma ima ih na bacanje
http://allenonf1.wordpress.com/2009/03/ ... ari-dream/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.jamesallenonf1.com/2009/08/v ... extension/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.crash.net/f1/News/158216/1/v ... offer.html" onclick="window.open(this.href);return false;
pa link di je produžio ugovor sa RB,naravno,zbog forme
http://www.jamesallenonf1.com/2009/08/v ... extension/" onclick="window.open(this.href);return false;
jedino kaj nemogu sad naći di je ono da je potpisao svojevrstan predugovor ali sam siguran da sam negdje na to naletio

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Jos jedna odlicna utrka za Kubicu,vec je dokazao da ovi rezultati nisu splet okolnosti i da ima brzinu u utrkama.Bravo Robert 

Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- Ricxpa
- Test vozač
- Navijam za: [Alonso] [Ferrari]
a kako se čini i Renault je dobar, sto je pokazao danas Petrov sa isto tako solidnim 7. mjestom.
- Schumy.d
- Legenda
Dižu se, i to značajno.Ricxpa je napisao/la:a kako se čini i Renault je dobar, sto je pokazao danas Petrov sa isto tako solidnim 7. mjestom.

- elf
- Ekipni prvak F1 kladionice 2010.
- Navijam za: Lotus F1 team
-
- Navijam za: Hakiranje f1-hr foruma
realno po brzini bolida kubica je trebao završti 9. ..ali to robert kubica-najbolji
kad sad dođe europa renault će doć s novim komponentama bolida..i bit će svega
kad sad dođe europa renault će doć s novim komponentama bolida..i bit će svega

- fenomeno
- Početnik
- Navijam za: Kimi Raikkonen
http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86" onclick="window.open(this.href);return false;
Kubica o utrci
Kubica o utrci
- fenomeno
- Početnik
http://f1.gpupdate.net/en/formula-1-new ... ays-lopez/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kubica budući svjetski prvak?
-
zašto ne?..možda ne ove sezone, ali sigurno sljedećefenomeno je napisao/la:http://f1.gpupdate.net/en/formula-1-new ... ays-lopez/
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
nebi reko da sigurno sljedeće jer puno ovisi o momčadi i bolidu koji će imati.BigBoss je napisao/la:zašto ne?..možda ne ove sezone, ali sigurno sljedećefenomeno je napisao/la:http://f1.gpupdate.net/en/formula-1-new ... ays-lopez/
ali u budućnosti bližoj ili daljnjoj vrlo vjerovatno, ništa nije sigurno ali potencijala za postati svjetskim prvakom ima
Michael is faster than you!!
-
još ako pređe u ferrari mmmmmIgor18 je napisao/la:nebi reko da sigurno sljedeće jer puno ovisi o momčadi i bolidu koji će imati.BigBoss je napisao/la:zašto ne?..možda ne ove sezone, ali sigurno sljedećefenomeno je napisao/la:http://f1.gpupdate.net/en/formula-1-new ... ays-lopez/
ali u budućnosti bližoj ili daljnjoj vrlo vjerovatno, ništa nije sigurno ali potencijala za postati svjetskim prvakom ima

- Piquet stari
- Početnik
- Navijam za: Robert Kubica
Loša utrka danas za Kubicu. Loš start, naguravanje sa Masom, sudar sa Kobajašijem koji je oštetio auto (kaže da je nakon toga imao podupravljanje) i gotovo - zapečaćena sudbina na stazi na kojoj se ne može pretjecati.
Kubica obično dobro starta - primjetio sam da skoro uvijek ide odmah na unutrašnju stranu prvog zavoja, ali ovaj put mu se to nije isplatilo, prošli ga sa vanjske strane...
Kubica obično dobro starta - primjetio sam da skoro uvijek ide odmah na unutrašnju stranu prvog zavoja, ali ovaj put mu se to nije isplatilo, prošli ga sa vanjske strane...
-
i prije viknda je izjavio da previše ne očekuje od španjolske, ali na kvala je iznenadio, a danas je imao peh i gotovoPiquet stari je napisao/la:Loša utrka danas za Kubicu. Loš start, naguravanje sa Masom, sudar sa Kobajašijem koji je oštetio auto (kaže da je nakon toga imao podupravljanje) i gotovo - zapečaćena sudbina na stazi na kojoj se ne može pretjecati.
probat ćemo što prije zaboraviti ovaj vikend ;D
- fenomeno
- Početnik
http://www.autosport.com/news/report.php/id/83493" onclick="window.open(this.href);return false;
Misli da je brži od očekivanja
Misli da je brži od očekivanja
- pruga prugica
- Navijam za: Kubica-Sutil-Webber-Petro
8. mjesto je sjajno u suhoj utrci.4 nova boda su tu
.Da nije bilo onakvih problrma na startu,mislim da bi bio 6.No i ovako svaka čast.Monako...,ako bude kiše tko zna....Baš bi htio da se ponovi 1996. sa 3 završena vozača (Kubica 1.,Petrov 2.,Sutil 3.)