Formula 1 team - BWT Alpine F1 Team [A522]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
kubica_f1fanaticos
Ja sam: Vozač
Navijam za: Roberta Kubicu i Kamuia

Re: Formula 1 team - Renault

Post Postao/la kubica_f1fanaticos »

danas baš nije bio dobar da za renault...R30 više paše suha australia....kubica je dao maximum...sutra ćemo neš vidjeti nadam se barem bodovima
"Sanjao sam o Formuli 1 ali bilo je teško.Za mene to nije bila realna mogućnost."Robert Kubica
GT-R
Početnik
Početnik
Navijam za: Schumacher i Massa

Post Postao/la GT-R »

Renault je pokazao da se može boriti sa vodećom četvorkom i da trebamo od njega nešto očekivati ove sezone.
Kubica je dobar vozač, ali Petrov je još uvjek novak i nebi trebali previše od njega očekivati.
slika
elf
Ekipni prvak F1 kladionice 2010.
Navijam za: Lotus F1 team

Post Postao/la elf »

Renault odlican... ovdje vec imamo pricu o vodecoj petorki... nije samo sreca vec bolid koji je mozda vec na razini mercedesa... uz losu srecu Petrova mozda bude jos uzbudjenja... u svakom slucaju bolji nego onaj luzer Piquet ili ti scandal decko...
slika
slika
Bibi
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Super Renault danas =D> Sigurno se mogu borit sa vodecem cetvorkom i mozemo ocekivati od njih jos postolja tijekom daljne sezone,bio je i Petrov dobar,al opet nije imo srece.
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

elf je napisao/la:Renault odlican... ovdje vec imamo pricu o vodecoj petorki... nije samo sreca vec bolid koji je mozda vec na razini mercedesa... uz losu srecu Petrova mozda bude jos uzbudjenja... u svakom slucaju bolji nego onaj luzer Piquet ili ti scandal decko...
Mislim da će se ipak razvući ta grupa na vodeću trojku. Merđo ipak zaostaje, pogotovo u utrci.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
elf

Post Postao/la elf »

Dani je napisao/la:
elf je napisao/la:Renault odlican... ovdje vec imamo pricu o vodecoj petorki... nije samo sreca vec bolid koji je mozda vec na razini mercedesa... uz losu srecu Petrova mozda bude jos uzbudjenja... u svakom slucaju bolji nego onaj luzer Piquet ili ti scandal decko...
Mislim da će se ipak razvući ta grupa na vodeću trojku. Merđo ipak zaostaje, pogotovo u utrci.

slazem se s tobom... ali vec od testiranja se prica o cetvorci... a mozemo reci da reno nimalo ne zaostaje u odnosu na merc... samo im fali kao drugi vozac schumacher 8)
slika
slika
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

Pohvala za decke, posebno za kubicu koji me odusevio branjenjem protiv Hamiltona... Go RF1Team
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
kubica_f1fanaticos

R30 je odličan bolid...kubica je dao maximum a i dobro se borio protiv hamiltona....ekipa u boksu super je odradila posao svaka čast...nadam se još nekim bodovima i a podiu
"Sanjao sam o Formuli 1 ali bilo je teško.Za mene to nije bila realna mogućnost."Robert Kubica
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

Kako nema teme o Petrovu (ili je ja nisam našao... :doubt: ) onda ajmo ovdje :D
Upoznajte Vitalya :biggrin:
To je taj poznati rusko-engleski naglasak :lol:

slika slika
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

[quote="keexx"]Kako nema teme o Petrovu (ili je ja nisam našao... :doubt: ) onda ajmo ovdje :D
Upoznajte Vitalya :biggrin:
To je taj poznati rusko-engleski naglasak :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=mMQuqOAOkcA" onclick="window.open(this.href);return false;[/youtube]
Legenda! Trebao bi davat više intervjua na engleskom baš mi je zabavno slušat ga. :smijeh:
ZD1400RT
Početnik
Početnik
Navijam za: Spanjarda

Post Postao/la ZD1400RT »

Prvi put ga čujem, djeluje kao dobričina. Za promejnu imamo dvije dobričine u momčadi. Nadam se da će što prije početi završavati utrke i volio bi da ova postava ostane i za 2011.
11
Bibi
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

ZD1400RT je napisao/la:Prvi put ga čujem, djeluje kao dobričina. Za promejnu imamo dvije dobričine u momčadi. Nadam se da će što prije početi završavati utrke i volio bi da ova postava ostane i za 2011.
Mislim da Petrov ipak nije kapacitet za Renault,ovak djeluje simpaticno,ali ipak sumnjam u njega.Mozda i grijesim vidit cemo tokom sezone kakve ce rezultate ostvarivat pa cemo onda zakljucit.

24.7.2009-5.5.2013
Barry
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Barry »

bibi_Alonso 4ever je napisao/la:
ZD1400RT je napisao/la:Prvi put ga čujem, djeluje kao dobričina. Za promejnu imamo dvije dobričine u momčadi. Nadam se da će što prije početi završavati utrke i volio bi da ova postava ostane i za 2011.
Mislim da Petrov ipak nije kapacitet za Renault,ovak djeluje simpaticno,ali ipak sumnjam u njega.Mozda i grijesim vidit cemo tokom sezone kakve ce rezultate ostvarivat pa cemo onda zakljucit.
ma daleko od toga da je petrov kapacitet koji treba renaultu.. ali lova koja dolazi s njim daleko je vrijednije renaultu nego li sam nominalno drugi vozacc ha ja :D
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Barry je napisao/la:ma daleko od toga da je petrov kapacitet koji treba renaultu.. ali lova koja dolazi s njim daleko je vrijednije renaultu nego li sam nominalno drugi vozacc ha ja :D
Drugim riječima, žalosno je stanje u takvoj momčadi koja prima vozače radi "dote" koju donose. Bitne sponzore kupe nakon početka sezone... Mislim da si to jedan Renault ne bi smio dozvoliti.
slika
130R
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: sve i nikog

Post Postao/la 130R »

gringo73 je napisao/la:
Barry je napisao/la:ma daleko od toga da je petrov kapacitet koji treba renaultu.. ali lova koja dolazi s njim daleko je vrijednije renaultu nego li sam nominalno drugi vozacc ha ja :D
Drugim riječima, žalosno je stanje u takvoj momčadi koja prima vozače radi "dote" koju donose. Bitne sponzore kupe nakon početka sezone... Mislim da si to jedan Renault ne bi smio dozvoliti.
Samo što to više i nije Renault.
slika
"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
Tommy
Početnik
Početnik

Post Postao/la Tommy »

Ovdje moram pohvaliti impresivan Petrov slalom na startu!
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Ma ima nešto u tom vozaču. Nije on tako loš.
Iako nije završio obje utrke, po meni je pokazao sasvim solidne vožnje. Već je sada pokazao da je bolji od Alguersuarija, Buemija, pa i Hulkenberga (za sada). A za Speeda, Albersa, Karthikeyana je majstor. :D

Bilo je puno gorih vozača od njega u formuli 1.
Barry
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Barry »

Schumy.d je napisao/la:Ma ima nešto u tom vozaču. Nije on tako loš.
Iako nije završio obje utrke, po meni je pokazao sasvim solidne vožnje. Već je sada pokazao da je bolji od Alguersuarija, Buemija, pa i Hulkenberga (za sada). A za Speeda, Albersa, Karthikeyana je majstor. :D

Bilo je puno gorih vozača od njega u formuli 1.
ma budimo realni ... posljednja trojica su vozila u kantama ne bolidima xD hajd hulk ima prilike da se pokaze buemi ne znam sta bih ti rekao :D al eto petrov sigurno da je dobio priliku pa sad.. koliko ce je iskoristiti vidjeti ccemo...
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

Kako izgleda Renaultov DDD s donje strane bolida. Vrlo zanimljivo.

http://img696.imageshack.us/img696/3349/d10aus1806.jpg
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
kubica_f1fanaticos

danas su bile dobre kvale za renault ali su mogle proć i bolje.....šteta vitaly petrova mogo je uć među prvih 10 ali što je tu je...
nadam se sutra bodovima ali i postolje bi dobro došlo
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Evo, danas je Petrov bio odličan, samo opet ga auto zeznuo. :(
Kako se odupirao Lewisu, odlično... :)
Sve više mi se sviđa ovaj vozač. Ima nešto u njemu.
Bibi
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Renault je sigurno ovog trenutka peta momcad,s time da nezaostaju puno za Mercedesom i danas je Kubica pokazao kako rezultat u Australiji nije splet okolnosti nego pouzdanost i brzina Renaulta.Steta za Petrova,iako mi on nije kvaliteta Renaulta bez obzira kako je vozio danas.

24.7.2009-5.5.2013
elf

Post Postao/la elf »

bibi_Alonso 4ever je napisao/la:Renault je sigurno ovog trenutka peta momcad,s time da nezaostaju puno za Mercedesom i danas je Kubica pokazao kako rezultat u Australiji nije splet okolnosti nego pouzdanost i brzina Renaulta.Steta za Petrova,iako mi on nije kvaliteta Renaulta bez obzira kako je vozio danas.
definitivno se slazem... peta momcad u svakom slucaju... jos kada bi se usrecili s srecnim drugim vozacem :lol:
ne bi bilo na odmet pokoji bod i od drugog vozaca...
slika
slika
ZD1400RT
Početnik
Početnik
Navijam za: Spanjarda

Post Postao/la ZD1400RT »

Bravo za Renault! Danas prva 4 mjesta - 3 Renaultova motora!
11
Piquet stari
Početnik
Početnik
Navijam za: Robert Kubica

Post Postao/la Piquet stari »

elf je napisao/la:
bibi_Alonso 4ever je napisao/la:Renault je sigurno ovog trenutka peta momcad,s time da nezaostaju puno za Mercedesom i danas je Kubica pokazao kako rezultat u Australiji nije splet okolnosti nego pouzdanost i brzina Renaulta.Steta za Petrova,iako mi on nije kvaliteta Renaulta bez obzira kako je vozio danas.
definitivno se slazem... peta momcad u svakom slucaju... jos kada bi se usrecili s srecnim drugim vozacem :lol:
ne bi bilo na odmet pokoji bod i od drugog vozaca...
Ima potencijala u Petrovu, nije tip bezveznjak. Već treću utrku starta odlićno, uvijek uzme nekoliko mjesto na startu - u Bahreinu je startao 17., a iz prvog zavoja izašao kao 11. Fali mu malo konzistentnosti (to će doći kroz nekoliko utrka) i nešto sreće.
Odgovori