Formula 1 team - BWT Alpine F1 Team [A522]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Roberta Kubicu i Kamuia
Re: Formula 1 team - Renault
danas baš nije bio dobar da za renault...R30 više paše suha australia....kubica je dao maximum...sutra ćemo neš vidjeti nadam se barem bodovima
"Sanjao sam o Formuli 1 ali bilo je teško.Za mene to nije bila realna mogućnost."Robert Kubica
- GT-R
- Početnik
- Navijam za: Schumacher i Massa
Renault je pokazao da se može boriti sa vodećom četvorkom i da trebamo od njega nešto očekivati ove sezone.
Kubica je dobar vozač, ali Petrov je još uvjek novak i nebi trebali previše od njega očekivati.
Kubica je dobar vozač, ali Petrov je još uvjek novak i nebi trebali previše od njega očekivati.
- elf
- Ekipni prvak F1 kladionice 2010.
- Navijam za: Lotus F1 team
Renault odlican... ovdje vec imamo pricu o vodecoj petorki... nije samo sreca vec bolid koji je mozda vec na razini mercedesa... uz losu srecu Petrova mozda bude jos uzbudjenja... u svakom slucaju bolji nego onaj luzer Piquet ili ti scandal decko...

- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Super Renault danas
Sigurno se mogu borit sa vodecem cetvorkom i mozemo ocekivati od njih jos postolja tijekom daljne sezone,bio je i Petrov dobar,al opet nije imo srece.

Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Mislim da će se ipak razvući ta grupa na vodeću trojku. Merđo ipak zaostaje, pogotovo u utrci.elf je napisao/la:Renault odlican... ovdje vec imamo pricu o vodecoj petorki... nije samo sreca vec bolid koji je mozda vec na razini mercedesa... uz losu srecu Petrova mozda bude jos uzbudjenja... u svakom slucaju bolji nego onaj luzer Piquet ili ti scandal decko...
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- elf
Dani je napisao/la:Mislim da će se ipak razvući ta grupa na vodeću trojku. Merđo ipak zaostaje, pogotovo u utrci.elf je napisao/la:Renault odlican... ovdje vec imamo pricu o vodecoj petorki... nije samo sreca vec bolid koji je mozda vec na razini mercedesa... uz losu srecu Petrova mozda bude jos uzbudjenja... u svakom slucaju bolji nego onaj luzer Piquet ili ti scandal decko...
slazem se s tobom... ali vec od testiranja se prica o cetvorci... a mozemo reci da reno nimalo ne zaostaje u odnosu na merc... samo im fali kao drugi vozac schumacher

- tomidix
- Test vozač
- Navijam za: Alonsa i RF1Team
Pohvala za decke, posebno za kubicu koji me odusevio branjenjem protiv Hamiltona... Go RF1Team
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
-
R30 je odličan bolid...kubica je dao maximum a i dobro se borio protiv hamiltona....ekipa u boksu super je odradila posao svaka čast...nadam se još nekim bodovima i a podiu
"Sanjao sam o Formuli 1 ali bilo je teško.Za mene to nije bila realna mogućnost."Robert Kubica
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren-Mercedes
Kako nema teme o Petrovu (ili je ja nisam našao...
) onda ajmo ovdje
Upoznajte Vitalya
To je taj poznati rusko-engleski naglasak

Upoznajte Vitalya

- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
[quote="keexx"]Kako nema teme o Petrovu (ili je ja nisam našao...
) onda ajmo ovdje
Upoznajte Vitalya
http://www.youtube.com/watch?v=mMQuqOAOkcA" onclick="window.open(this.href);return false;[/youtube]
Legenda! Trebao bi davat više intervjua na engleskom baš mi je zabavno slušat ga.

Upoznajte Vitalya

http://www.youtube.com/watch?v=mMQuqOAOkcA" onclick="window.open(this.href);return false;[/youtube]
Legenda! Trebao bi davat više intervjua na engleskom baš mi je zabavno slušat ga.

- ZD1400RT
- Početnik
- Navijam za: Spanjarda
Prvi put ga čujem, djeluje kao dobričina. Za promejnu imamo dvije dobričine u momčadi. Nadam se da će što prije početi završavati utrke i volio bi da ova postava ostane i za 2011.
11
- Bibi
- Kontakt:
Mislim da Petrov ipak nije kapacitet za Renault,ovak djeluje simpaticno,ali ipak sumnjam u njega.Mozda i grijesim vidit cemo tokom sezone kakve ce rezultate ostvarivat pa cemo onda zakljucit.ZD1400RT je napisao/la:Prvi put ga čujem, djeluje kao dobričina. Za promejnu imamo dvije dobričine u momčadi. Nadam se da će što prije početi završavati utrke i volio bi da ova postava ostane i za 2011.
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- Barry
- Test vozač
- Navijam za: Ferrari
ma daleko od toga da je petrov kapacitet koji treba renaultu.. ali lova koja dolazi s njim daleko je vrijednije renaultu nego li sam nominalno drugi vozacc ha jabibi_Alonso 4ever je napisao/la:Mislim da Petrov ipak nije kapacitet za Renault,ovak djeluje simpaticno,ali ipak sumnjam u njega.Mozda i grijesim vidit cemo tokom sezone kakve ce rezultate ostvarivat pa cemo onda zakljucit.ZD1400RT je napisao/la:Prvi put ga čujem, djeluje kao dobričina. Za promejnu imamo dvije dobričine u momčadi. Nadam se da će što prije početi završavati utrke i volio bi da ova postava ostane i za 2011.

Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
Drugim riječima, žalosno je stanje u takvoj momčadi koja prima vozače radi "dote" koju donose. Bitne sponzore kupe nakon početka sezone... Mislim da si to jedan Renault ne bi smio dozvoliti.Barry je napisao/la:ma daleko od toga da je petrov kapacitet koji treba renaultu.. ali lova koja dolazi s njim daleko je vrijednije renaultu nego li sam nominalno drugi vozacc ha ja

- 130R
- Svjetski prvak
- Navijam za: sve i nikog
Samo što to više i nije Renault.gringo73 je napisao/la:Drugim riječima, žalosno je stanje u takvoj momčadi koja prima vozače radi "dote" koju donose. Bitne sponzore kupe nakon početka sezone... Mislim da si to jedan Renault ne bi smio dozvoliti.Barry je napisao/la:ma daleko od toga da je petrov kapacitet koji treba renaultu.. ali lova koja dolazi s njim daleko je vrijednije renaultu nego li sam nominalno drugi vozacc ha ja

"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
-
- Početnik
Ovdje moram pohvaliti impresivan Petrov slalom na startu!
- Schumy.d
- Legenda
Ma ima nešto u tom vozaču. Nije on tako loš.
Iako nije završio obje utrke, po meni je pokazao sasvim solidne vožnje. Već je sada pokazao da je bolji od Alguersuarija, Buemija, pa i Hulkenberga (za sada). A za Speeda, Albersa, Karthikeyana je majstor.
Bilo je puno gorih vozača od njega u formuli 1.
Iako nije završio obje utrke, po meni je pokazao sasvim solidne vožnje. Već je sada pokazao da je bolji od Alguersuarija, Buemija, pa i Hulkenberga (za sada). A za Speeda, Albersa, Karthikeyana je majstor.

- Barry
- Test vozač
ma budimo realni ... posljednja trojica su vozila u kantama ne bolidima xD hajd hulk ima prilike da se pokaze buemi ne znam sta bih ti rekaoSchumy.d je napisao/la:Ma ima nešto u tom vozaču. Nije on tako loš.

Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Kako izgleda Renaultov DDD s donje strane bolida. Vrlo zanimljivo.
http://img696.imageshack.us/img696/3349/d10aus1806.jpg
http://img696.imageshack.us/img696/3349/d10aus1806.jpg

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

-
danas su bile dobre kvale za renault ali su mogle proć i bolje.....šteta vitaly petrova mogo je uć među prvih 10 ali što je tu je...
nadam se sutra bodovima ali i postolje bi dobro došlo
nadam se sutra bodovima ali i postolje bi dobro došlo
- Schumy.d
- Legenda
Evo, danas je Petrov bio odličan, samo opet ga auto zeznuo. 
Kako se odupirao Lewisu, odlično...
Sve više mi se sviđa ovaj vozač. Ima nešto u njemu.

Kako se odupirao Lewisu, odlično...

Sve više mi se sviđa ovaj vozač. Ima nešto u njemu.
- Bibi
- Kontakt:
Renault je sigurno ovog trenutka peta momcad,s time da nezaostaju puno za Mercedesom i danas je Kubica pokazao kako rezultat u Australiji nije splet okolnosti nego pouzdanost i brzina Renaulta.Steta za Petrova,iako mi on nije kvaliteta Renaulta bez obzira kako je vozio danas.
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- elf
definitivno se slazem... peta momcad u svakom slucaju... jos kada bi se usrecili s srecnim drugim vozacembibi_Alonso 4ever je napisao/la:Renault je sigurno ovog trenutka peta momcad,s time da nezaostaju puno za Mercedesom i danas je Kubica pokazao kako rezultat u Australiji nije splet okolnosti nego pouzdanost i brzina Renaulta.Steta za Petrova,iako mi on nije kvaliteta Renaulta bez obzira kako je vozio danas.

ne bi bilo na odmet pokoji bod i od drugog vozaca...

- ZD1400RT
- Početnik
- Navijam za: Spanjarda
- Piquet stari
- Početnik
- Navijam za: Robert Kubica
Ima potencijala u Petrovu, nije tip bezveznjak. Već treću utrku starta odlićno, uvijek uzme nekoliko mjesto na startu - u Bahreinu je startao 17., a iz prvog zavoja izašao kao 11. Fali mu malo konzistentnosti (to će doći kroz nekoliko utrka) i nešto sreće.elf je napisao/la:definitivno se slazem... peta momcad u svakom slucaju... jos kada bi se usrecili s srecnim drugim vozacembibi_Alonso 4ever je napisao/la:Renault je sigurno ovog trenutka peta momcad,s time da nezaostaju puno za Mercedesom i danas je Kubica pokazao kako rezultat u Australiji nije splet okolnosti nego pouzdanost i brzina Renaulta.Steta za Petrova,iako mi on nije kvaliteta Renaulta bez obzira kako je vozio danas.![]()
ne bi bilo na odmet pokoji bod i od drugog vozaca...